Günaydın arkadaşlar;
Herkese hayırlı cumalar.Allah dualarımızı kabul etsin.Benim bugün saat 1:30 da transferim olacak.Bu cuma günü yüzü hürmetine inşallah hayırlrsıyla tutunur yada tutunurlar.Allahım sen yardım et.İnşallah hayırlısıyla bu son denememiz olur.Dua edin arkadaşalrar.
hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun sana bebeğin dualrımız seninle
Günaydın arkadaşlar;
Herkese hayırlı cumalar.Allah dualarımızı kabul etsin.Benim bugün saat 1:30 da transferim olacak.Bu cuma günü yüzü hürmetine inşallah hayırlrsıyla tutunur yada tutunurlar.Allahım sen yardım et.İnşallah hayırlısıyla bu son denememiz olur.Dua edin arkadaşalrar.
saolun kızlar haftaya çarşamba kan tahlılı yapıcam 5inde inşallah bu uzuntuye bnmledır bebegım bırı annem bırı kayınvalıdem bnı yedı bıtırdıler bırı suratı ıle bırı devamlı elestırmesıyle..bıktım ...ınsallah melegım bnmledırr morolalım bu 3gunum ole gctıgı ıcın cok kotupozıtıfı alırsam tek sevıncımız o olacak esımle su hayatta
Günaydın arkadaşlar;
Günaydın arkadaşlar;
canım merhaba hayırlı cumalar
ikili test için cihangir yılanlıoğlu na gittin mi?
yok canım ben gitmedim
kendi dr ma gittim
arada 200 tl fark vardı hem benim gittiğim yerde iyi canım son teknoloji ultrasyon var 4 boyutlu
nur hn bize özellikle 21.ci haftada girilen için gidin demişti cihangir beye ama ben gitmedim
çok şükür herşeyimizde iyi çıktı birsürü resim ve cd sini verdiler oğluşun
kızlarr pazartesii transferım olduu bu 2gunum berbat üzülerek geçtiii ağlattılar bni cok bebegıme bısey olmuşmudur nedır benım bu kaderım yaa cok korkuyorummmmm bu stresle bısey olacak dıyeee ..belım cok agrıyorr dunde hafıf lekem oldu noluyor banaa:S:SS:S:inşallah annesı gıbı gucludur tutunur melegım banaa
arkadaşlar
hepimize hayırlı cumalar
allah yardımcımız olsun.
aranızda ikili test için cihangir yılanlıoğluna giden varmı???
ben 16 haftada gıttım.bırde 21 haftada gıttım cıhangır beye cok guzeldı kızım elını emıyordu..sn nereye gıttın detaylı ıcın..
Arkadaslar yok mu memorial de rezervi az olup hamile kalan... benim rezervim az ve orada tedaviye baslamayi dusunuyorum ama kararsizim...
rezervi az olup hamile kalan arkadaşlarımız var canım kendileri şimdi burda değiller
bence istanbulda gidebileceğin en iyi yer memorıal
ben ikinci tedavime başlamadan önce çok araştırmıştım
önce allahın sonrada dr nur hn sayesinde hamileyim çok şükür
bizim işimizde labaratuar çok önemli türkiyedeki en iyi lab. da memorıl.
Arkadasim sagol icimi rahattlattin. Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi da nasip etsin insallah... Insallah benim de bu denemem son olur. Bu 3 uncu olacak ilk ikisi yurtdisinda oldu... Aralikta da insallah memorialde basliycam... ben on gorusmemi aynur hanimla ypatim ama bende nur hanimla devam etmek istiyorum bakalim insallah bu son olur.... Rezervi az olan arkadaslar da yazarsa sevinirim onlara bazi sourlaim olacak insallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?