Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Hakkında hayırlısı olsun Begonvil. Doktor evet önemli bir faktör. Aranızdaki iletişim, ona güvenmen çok çok önemli. Mesela ben 2 deneme yaptım, ilk denememde transferim iptal oldu, ikincisinde negatif aldım ama doktorumu değiştirmeyi bir an bile düşünmedim. Çünkü ona çok güveniyorum ve elinden geleni yaptığını biliyorum. İçin nasıl rahat edecekse öyle yap

Son düzenleme:

Merhaba gynecim. Allah tamamına erdirsin inş.
İşte hep diyoruz ya nasip nasip nasip... Bunun başka bir açıklaması olabilir mi? O yavrunun dünyada yiyecek ekmeği varmış, daha da önemlisi Rabbim ol demiş daha ne olsun...

Gerçekten öyle doktor bile dedi benim bu tedaviden umudum yoktu açıkçası diye rabbim ol dedi oldu gerçekten birde sağlıkla alıyım inşallah kucağıma dua edin kızlar... 31 hafta oldu ben hala inanamıyorum.. Ağzım dolu dolu hamileyim diyemiyorum... Facebookta bile duyurmadım çünkü belki benim gibi çocuğu olmayan bir arkadaşım üzülür diye... Rabbim kimseyi boynu bükük bırakmasın... Geçmişte yaşadığım üzüntünün bir anını bile unutmadım hala...

İnş canım inş sağ salim kavuşursun yavruna. Maşallah bu haftalara kadar gelmişsin, bundan sonrasını da hayırlısıyla geçirip evladına kavuşursun inş. Bizler ince düşünüyoruz bu konularda. Allah bu yola baş koyan herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin...

amin canım aminnnnnnnnnnnnnnn...

inci randevularımı iptal ettim kadın doğum için 11 40 da genetik içinde 14 30 da aldım peki bu teestler için aç veya tok olmak gerekiyormu

gingdao verdiğin bilgiler altın deyerinde inan çok saol allah razı olsun ilgin için
bende randevumu deyiştirdim kadın doğumda 11 40 da genetik için 14 30 da arada baya saat farkı var ama
riske atamazdım inşallah genetik bölümündede bana hemen sıra gelir öğleden önce hallederim çünkü eşim çok zaman ayıramıyor malesef
bende pek bilmiyorum karşı tarafı ama yapacak bişi yok malesef

Canım 11 gibi hastanede ol, erken gelebilir sıra. Aç olmana gerek yok. Genetikte pek sıra olmuyor, randevu saatinden önce halledersin inş.

Aslında dünde konuşmuşdu arkadaşlar drlarından bağışıklık gibi testler istemişler bende istedim ama bana gerek yok demişti.3.deneriz demişti bende istiyorumki başka bir dr.belki bütün tetkikler ister sorun belli olur diye .

canım incininde dediği gibi erken git sen sıra erken geliyor

umarim hepimiz iyisinizdir.dün gece garip bir rüya gördüm.4 cü tüpü düsünürken memorialde .rüyamde tüpü yapmisiz ve olumsuz cikmis yani negativ haberini almisim hatta doktoruma diyorumki bu benim son sansimdi nasil olmadi falan.hatta bütün gece uyuyamadim bu yüzden .neye yorumlanir bilemem

rüyalar tersine çıkarmış..inş.pozitifi göreceksin demekki.
hayır diyelim hayırolsun canım

belki genetikte de ogleden once seni alırlar rica edersin benim gittigimde cok kalabalık degildi yalnız kan vermek icin baya bir sıra vardı

selam arkadaşlar..
tedavide olanlar,sonuç bekleyenler vee bebek bekleyenler Rabbim yardımcımız olsun.
bende gün sayanlardanım.aralık 23 gibi adet olursam inş..
bukez mutlu sona ulaşırız.bebeğimize kavuşuruz.
memorialde 2. denemem olucak.
heyecan yapmamaya çalışıyorum ama içim kıpır kıpır.
beraber tedavide olacağımız arkadaşlar bende tanışmak isterim.
hastanede sessiz bekleyiş hoş olmuyor..
nur hm beni muayene etmişti önceden.
şimdide onu istiyorum.ama randevu almamız gerekiyormu.
adetin 2. günü gelin dediler.

canım ne güzel konuşmuşsun sanki kendimi hamile zannettim inş.allah söyletmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…