Arkadaslar bir sey sorcam. Adetin yarin adetimin ucuncu gunu ve tedaviye basliycam allah izin verirse. Sehir disindan gelicem ilaclari almam gerekecek mi git gel yapicam ben. Yani ilaclar da buz dolabi istiyor zor olacak gibi. Hemen ignelere yarin basliycakmiyim bilgisi olanlar yazsin lutfen.
Sagolun simdiden
Arkadaslar bir sey sorcam. Adetin yarin adetimin ucuncu gunu ve tedaviye basliycam allah izin verirse. Sehir disindan gelicem ilaclari almam gerekecek mi git gel yapicam ben. Yani ilaclar da buz dolabi istiyor zor olacak gibi. Hemen ignelere yarin basliycakmiyim bilgisi olanlar yazsin lutfen.
Sagolun simdiden
Ya arkadaslar bu arada ben nur hanimla tel gorustum bana pek sicak kanli gibi gelmedi yoksa yaniliyor muyum
kızlar nasılsınızz ...nasıl gıdıyor....inşllah bu zorlu yolda hepnız iyi haberlerle gelırsınız canlarım bizi bizden başkası anlayamaz...kızlar haftaya cumartesı ilk muaynemiz olacak ayın 5inde test yaptırdım cok şükür pozitifi gördüm ..3hafta sonra muayneye gel dedı drum ama gunler geçmek bılmıyor daha 10 gun varrr sabırsızlanıyorum sızce yakında bı dr gıtsemmı bu sırada druma gıdene kadarr yoksa meraktana zmn geçmek bilmiyorrr çok streslerdeyimmmm sizlerde bna fıkır verın kızoşlar
beklemek gerçekten çok ama çok zor bende bekleyememıstım 4-5 gün önce gitmiştim doktora kese varmı yokmu insan meraklanmadan yapamıyor bırde bebeğinin ii oldugunu görmek istiyor ... ben doktora gidene kadar 4 günde bı bhcg yaptırdım değerim katlanıyormu dıye ayyy ne günlerdi rabbıme şükürler olsun yavrum büyüyor içimde ... sende doktora gitmesen bıle benım gıbı kan tahlılı yapıp bebeğinin ii oldugunu ve değerinin aettıkça onunda büyüdüğünü hıssedebılrsınkızlar nasılsınızz ...nasıl gıdıyor....inşllah bu zorlu yolda hepnız iyi haberlerle gelırsınız canlarım bizi bizden başkası anlayamaz...kızlar haftaya cumartesı ilk muaynemiz olacak ayın 5inde test yaptırdım cok şükür pozitifi gördüm ..3hafta sonra muayneye gel dedı drum ama gunler geçmek bılmıyor daha 10 gun varrr sabırsızlanıyorum sızce yakında bı dr gıtsemmı bu sırada druma gıdene kadarr yoksa meraktana zmn geçmek bilmiyorrr çok streslerdeyimmmm sizlerde bna fıkır verın kızoşlar
selam kızlar! cumartesi günü kan testi yaptırdım değerim 95 çıktı hamilesin dedi doktor ama pazartesi yaptığım kan testi 106 çıktı ikiye katlamamış değer çok moralim bozuldu zaten doktorda ya kimyasal gebelik yada dış gebelik dedidünden beri ağlamaktan içim dışıma çıktı yaaaaa önce boş gebelik yaşadım, şimdide tüp bebek olduğu halde kimyasal yada dış gebelik yaşayacakmışım... daha önce yaşayan bilen arkadaşlar var mı bu durumu
Sagolun simdiden
merhaba kızlar
uzun aradan beri giremiyordum..
nur hnmla görüştük..laparoskopi olacağım..bunu sonrasında tüp deneriz dedi.hiç hesapta yokken lap olacağım..
hayırlısı Rabbimden...
beklemek gerçekten çok ama çok zor bende bekleyememıstım 4-5 gün önce gitmiştim doktora kese varmı yokmu insan meraklanmadan yapamıyor bırde bebeğinin ii oldugunu görmek istiyor ... ben doktora gidene kadar 4 günde bı bhcg yaptırdım değerim katlanıyormu dıye ayyy ne günlerdi rabbıme şükürler olsun yavrum büyüyor içimde ... sende doktora gitmesen bıle benım gıbı kan tahlılı yapıp bebeğinin ii oldugunu ve değerinin aettıkça onunda büyüdüğünü hıssedebılrsın
kızlar nasılsınızz ...nasıl gıdıyor....inşllah bu zorlu yolda hepnız iyi haberlerle gelırsınız canlarım bizi bizden başkası anlayamaz...kızlar haftaya cumartesı ilk muaynemiz olacak ayın 5inde test yaptırdım cok şükür pozitifi gördüm ..3hafta sonra muayneye gel dedı drum ama gunler geçmek bılmıyor daha 10 gun varrr sabırsızlanıyorum sızce yakında bı dr gıtsemmı bu sırada druma gıdene kadarr yoksa meraktana zmn geçmek bilmiyorrr çok streslerdeyimmmm sizlerde bna fıkır verın kızoşlar
günaydınnn arkadaşlarrrr kış iyice geldi artık allahım fakir fukaraya yardım etsin onları düşününce çok üzülüyorum burası çok soğuk bide rüzgar var allahıma şükür evim sıcacık ama hastaneye gidecem bugün inşallah kayıp bi taraflarımı kırmam
günaydın herkese! bugün üçüncü kan sonucumu da aldım kızlar birincisi 95, ikincisi 106, üçüncüsü 191 çıktı ve doktorum pazar günü tekrar kan testi istedibu değerler hiç hoşuma gitmedi eğer tutmadıysa değerlerin düşmesi benim için daha iyi çünkü dış gebelikten korkuyorum dış gebelik yaşayıp kan değerleri benim gibi artan var mı acaba?
evet canım rabbim herkesin yardımcısı olsun aman haa dikkat et kendine yavaş yavaş git tedavi üstü bi aksilik çıkmasın :)))
canım sabret ve bekle bak bir arkadaşımız senden sonra bişey paylaşmış gidişat farlı olupta evladı sağlıklı olan insanlar var inş. seninde öyledir bebeğin sadece nazlı büyüyodur ama her iki durumada hazırlıklı ol bol bol dua et kaderi dua değiştirir rabbim yardımcın olsun öpüyorum....
günaydın herkese! bugün üçüncü kan sonucumu da aldım kızlar birincisi 95, ikincisi 106, üçüncüsü 191 çıktı ve doktorum pazar günü tekrar kan testi istedibu değerler hiç hoşuma gitmedi eğer tutmadıysa değerlerin düşmesi benim için daha iyi çünkü dış gebelikten korkuyorum dış gebelik yaşayıp kan değerleri benim gibi artan var mı acaba?
ben çıkıyorum anca hazırlanırım i evden çıkıp hastaneye girmem tam 1.5 saat sürüyo iyi günler[/QUOTE
canım allah işlerini rast getirsin gelince detayları anlatırsın bize karşıdan geçerken de dikkatli ol:)))
evet canım rabbim herkesin yardımcısı olsun aman haa dikkat et kendine yavaş yavaş git tedavi üstü bi aksilik çıkmasın :)))
canım sabret ve bekle bak bir arkadaşımız senden sonra bişey paylaşmış gidişat farlı olupta evladı sağlıklı olan insanlar var inş. seninde öyledir bebeğin sadece nazlı büyüyodur ama her iki durumada hazırlıklı ol bol bol dua et kaderi dua değiştirir rabbim yardımcın olsun öpüyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?