Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

yanlış hatırlamıyorsam hemen gonal f e baslıyorsun ama zaten hastanede bir ilaç kullanmıyorsun tum igneler sen evindeyken yapılıyor ignelerini getirip goturmek zorunda degilsin inş yardımcı olabilmişimdir

tedavin hayırlı olsun..
3. gün muayene(ultrason) ve kan vericen ve sonuca göre ilaçlarını kullanmaya başlıyacaksın canım.
ilaçların yanında buz veriyorlardı benim bildiğim.şimdi nasıldır bilemem ama.

önümüzdeki hafta inş. bende orda olacam.
RABBİM yar ve yardımcımız olsun.

Ya arkadaslar bu arada ben nur hanimla tel gorustum bana pek sicak kanli gibi gelmedi yoksa yaniliyor muyum

evvet bende tel ile görüştüm gayet resmi bir şekilde hsg-amh-fshı sordu sonra randevuya yönlendirdi,gelince görüşürüz dedi sanırım seviyeli ama samimi bi insanki herkese kendisini sevdirmiş bakalım gerçekte görüşünce anlayacağız :))

merhaba kızlar
uzun aradan beri giremiyordum..
nur hnmla görüştük..laparoskopi olacağım..bunu sonrasında tüp deneriz dedi.hiç hesapta yokken lap olacağım..
hayırlısı Rabbimden...

bence gitme canım biraz zor beklemek ama ilk üç ay kontrolleri özellikle nur hn kendisi yapmak istiyor...az kalmış sayılır endişe falan yapmanada gerek yok bebeğin seninle annesi

beklemek gerçekten çok ama çok zor bende bekleyememıstım 4-5 gün önce gitmiştim doktora kese varmı yokmu insan meraklanmadan yapamıyor bırde bebeğinin ii oldugunu görmek istiyor ... ben doktora gidene kadar 4 günde bı bhcg yaptırdım değerim katlanıyormu dıye ayyy ne günlerdi rabbıme şükürler olsun yavrum büyüyor içimde ... sende doktora gitmesen bıle benım gıbı kan tahlılı yapıp bebeğinin ii oldugunu ve değerinin aettıkça onunda büyüdüğünü hıssedebılrsın

günaydın kızlarrrr....
bugün ne güzel bir gün kar yağınca nedense çocuktan büyüğe herkesde bir sevinç oluyor bende onlardan biriyim tabi kaymaları düşmeleri saymazsak.hamile arkadaşlar sakın dışarı çıkmayın siz evden seyredin bu güzelliği 1-2 sene sonra bebelerinizle oynarsınız

günaydınnn arkadaşlarrrr kış iyice geldi artık allahım fakir fukaraya yardım etsin onları düşününce çok üzülüyorum burası çok soğuk bide rüzgar var allahıma şükür evim sıcacık ama hastaneye gidecem bugün inşallah kayıp bi taraflarımı kırmam

günaydın herkese! bugün üçüncü kan sonucumu da aldım kızlar birincisi 95, ikincisi 106, üçüncüsü 191 çıktı ve doktorum pazar günü tekrar kan testi istedi bu değerler hiç hoşuma gitmedi eğer tutmadıysa değerlerin düşmesi benim için daha iyi çünkü dış gebelikten korkuyorum dış gebelik yaşayıp kan değerleri benim gibi artan var mı acaba?

canım tedavin hayırlı olsun arkadaşlar cevap vermişler inş. herşey güzel gelişir rabbim yardımcın olsun....

merhaba kızlar
uzun aradan beri giremiyordum..
nur hnmla görüştük..laparoskopi olacağım..bunu sonrasında tüp deneriz dedi.hiç hesapta yokken lap olacağım..
hayırlısı Rabbimden...

canım şimdiden geçmiş olsun sakıncası yoksa sıkıntın nedir neden laparoskopi olacaksın paylaşabilirmisin....

rabbim evladını hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım kaçıncı denemede kavuştun bebeğine.

canım sakin olmak elde değil bende yaşadım zamanında ama sakin olmak zorundayız yiğenimizi strese sokuyosun bu şekilde rahat ol şu anın tadını çıkar gidip bir kez görsen bile anlatan arkadaşlardan biliyorum bi randevuya kadar yine sabırsızlanacaksın yani bu durum bebeğini kucağına alana dek sürecek o yüzden her günün tadını çıkar rabbim evladını hayırlı etsin inş...

evet canım rabbim herkesin yardımcısı olsun aman haa dikkat et kendine yavaş yavaş git tedavi üstü bi aksilik çıkmasın :)))

canım sabret ve bekle bak bir arkadaşımız senden sonra bişey paylaşmış gidişat farlı olupta evladı sağlıklı olan insanlar var inş. seninde öyledir bebeğin sadece nazlı büyüyodur ama her iki durumada hazırlıklı ol bol bol dua et kaderi dua değiştirir rabbim yardımcın olsun öpüyorum....

sağol mikrocum evet yavaş yavaş yürücem sıkı sıkı da giyinicem bitek metrobüsten indikten sonra karşıya geçmekten korkuyorum geçen eziliyodum az kalsın:18:

merhaba adaşım inşallah katlana katlana artar değerin hiç belli olmaz

ben çıkıyorum anca hazırlanırım i evden çıkıp hastaneye girmem tam 1.5 saat sürüyo iyi günler

mikro saol canım ama ben kendimi en kötüsüne hazırlıyorum olursa kan değerlerim düzelir bebeğim sağlıkla büyürse süpriz olsun benim için... Allah sabrınıda veriyor önemli olan sağlık Allaha şükür başka sıkıntımız yok, bunlarıda atlatıp yaşadığımız bu sıkıntıları unutucağımız günlerde gelecek elbet

canım allah kolaylık versin aynı durumları bende yaşıyorum 25 kasım transferim yapıldı
9.gün değerim 62,89
11.gün değerim 110,9
13.gün değerim 183,4
15.gün değerim 287,9
16.gün değerim 349,9
18.gün değerim 1590

benim değerlerimde doktoru memnun etmedi keseyi gördük ama içi boş denildi en başından beri dış gebelik dedi fakat kese rahim içinde gözüktü hala riskin devam ediyor dedi bebek usg de 4+1 gözüktü fakat bizim 5+6 günlük olmamız lazımmış umutlanma dediler olsa bile bu boş gebelik olucak ve bunu sonlandırmamız gerekicek dedi 25 aralıkta randevu verildi şuanda beklemedeyim çok zor ne bebek var diye sevinebiliyorum nede yok diyip önüme bakabiliyorum ne ağrım var ne kanamam hiçbir sıkıntısı yok ama doktorlar gidişattan memnun değiller sabret canım kendini kötüye hazırla ama umudunuda yitirme kendinede iyi bak çokda düşünme ben artık doktora yeter alın bebeği demiştim en sonundada nur hanım sakinleştirdi bebeğin tutunmaya çalışıyor biz nasıl alalım dedi sonra düşündüm ben elimden geleni yaptım tevekkül allaha dedim sabırla sonuçlanmasını bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…