Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

FATMACIM aramiza hg canim ALLAH DILEDIGINI VERSIN CANIM SANA BANA BUTUN EVLAT ISREYENLERE HAYIRLISINI VERSIN INSEALLAHHH ben bu son 3. tedavimide memorialde yaptiracam ALLAH IZIN VERIRSE BEN cok memnunum MEMORIALDEN super bir ekip cok guler yuzlu pozitif helede hemsireler inanki bacim artik orasi benim ikinci evim gibi tavsiye edrim tabiki bu senin kararin en ince detayi dahi gozden kacirmiyorlar ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN CANIM

canım ya üzüldüm senin adına ama geçecek göreceksin sen yurt dışından geliyormuşsun elbette daha zor oluyodur ama nerdeyse bizde yurt dışı sayılırız iptal olan tedavim yüzünden tam 4 adet uçak biletim yandı promosyon biletler olduğu için sadece vergilerini geri alabildik şimdi yine gidicez iş yerindekilere de durumu söylemedim bazen söyle kurtul diyorum yalanlardan ama sonrasındaki acır bakışlar ve gelecek sorular beni yıldıracak biliyorum şimdi kara kara yalan düşünüyorum -tatlicadiarzu-

canım ben memorialdan memnun kaldım tavsiye ederim bu ayın ortalarında bi sorun çıkmazsa eğer tedavime başlayacağım benim dr güvenç karlı iyi bi dr ben yakınımın aracılığıyla gittiğim için onu seçmek zorunda kaldım kendim seçecek olsaydım bayan olduğu için daha iyi empati kurar diye hale hanımı seçerdim bence gözün kapalı git kişiye göre tedavi uyguluyorlar başka merkez olsaydı benim tedavimi iptal etmezdi ve sonuç hüsran olurdu onlar iptal ettiler risk almadılar bence çok iyi oldu şimdi daha iyi olcakyerimseniben

TABIKI SOYLE CANIM NIYE KENDINI BOYLE YIPRATIYORSUNKI bak canim bende senin gibiydim herseyi sakladim ben sakladikca insanlar uzerime daha cok gelmeye basladi her seyi soyledim ohhhh be dedim kurtuldum simdi bana hic bi yes sormuyorlar bile kendi kendimize kararimizi verip basliyoruz biz biz oldugumuz icin degerliyiz bizim derdimizi anlarlar ama bizim kadar degil bos versene dogruyu soyle niye yalana bas vuruyorsunki herkes kendi haline aglasin bo ver soyle gitsin inan bak rahatlayacaksin ben iki yildir terapi goruyorum dr cok sey ogrendim canim kardesim bu saklamalar bile bizi strese sokuyor hemde nasil canim benim onemli olan bizim melegimiz yavrumuz onun icin cirpiniyoruz onun icin agliyoruz bos ver baskasini ben artik onlari astim inan cok rahatim sukur sende rahat ol benim bu son tedavim inanki stresten tutmadi bunu cok iyi biliyorum kendimi cok SIKTIM SEMRA HOCAM BILE STRESTEN TUTUNAMADILAR DEDI INAN HEMDE DEGERLER SINIRDAYDI BIZ COK GUCLU OLACAZ HERSEYE VE HERKESE KARSI AYAKTAYIZ HEMDE DIMDIK OLACAZ BIZ DEGERLIYIZ GELECEK YAVRUMUZDA COK COK DEGERLI HEMDE DAHA COK DEGERLI ANNESI UNUTMA SENI OPÜYORUM CANIM CUMAN MUBAREK DUALARIMIZ KABUL OLSUN INSEALLAHHHyasakkelime

canım ya ne güzel yazmışsın bi5az daha rahatladım müdüre söyleyeyim bari amaaaaaan söyleyeyim de kurtulayım bu sıkıntıdan yoksa patlıcam iç sıkıntısından a.s.

Senin adina cokkkkkkkkk.....sevindim canim ne guzel söyle bak rahatlayacaksin hic degilse kafanda soru isareti kalmayacak psikologum bana sen kendini SIKTIKCA KADAYA BASKALARINI TAKTIKCA TUTUNAMAZLAR DEDI ISTER ISTEMEZ RAHIM KASILIP GERI ATIYOR DEDI INAN relax olacagiz canim benim bol sanslar sana hadi hayirlisi unutma dualarim seninle gorelim bakalim mevla ne eyler eylerse guzel eyler ALLAHA EMANET OL

canım ya ne güzel yazmışsın bi5az daha rahatladım müdüre söyleyeyim bari amaaaaaan söyleyeyim de kurtulayım bu sıkıntıdan yoksa patlıcam iç sıkıntısından a.s.
canım hangisi seni daha az sıkacaksa onu yap. ben ilk tedavimde söylemedim. 2 gün yarım gün izin aldım kontrollerde toplama ve transfer için de senelik iznimi kullandım. ama bu tedavimde senelik iznimi almıyorum çok az kaldı. müdürüme söyledim. toplama ve transferde de 2-3 gün rapor alacağım. böylesi daha rahat. 2 arkadaşım dışında bilen yok. onlara da rapor için ne derim bilmiyorum sonra düşüneceğim. ben de herkese söylemeyi herkes sorar diye istemiyorum çünkü herkes sorunca ben strese giriyorum. herhalde hastalandım vs diye idare edeceğim bakalım.

arkadaşlar memorial da ücret ne kadar ilaç hariç,sadece tüp bebek olacak yani başka herhangi bir işlem tese vs.yok

bizim sorunumuz sebepsiz infertilite ilk denememi gazieurofertilde yaptırdım kimyasal oldu değerim çok düşük çıktı 2.denemeyi daha farklı bir yerde düşünüyorum hem benim eski doktorum memorialda nur hanım daha önce urfadaydı ona tedavi oluyordum acaba diyorum 2. denemeyi memorialda mı yapsam kararsızım bu benim belkide maddi olarak son şansım rapor filanda çıkaramıyoruz :1no2:

memorial 200 lira ilk muayene ve tedavi 1900 lira artı ilaçlar ve istenilen testler. yalnız her kontrol bakılan e2 testi ücrete dahil. çidere üye olursan çider 150 lira. memorial ilk muayene ücretsiz ve tedavi 1650 eur artı ilaçlar oluyor. memorial çok iyi bir merkez. nur hanımı duydum. güvenç bey çok iyi hale hanım da çok açıklayıcı konuşuyor. hepsi çok iyi. inşallah bu sefer tutar başka denemeye gerek kalmaz ama sana moral vereyim olmasa da 1-2-3 sene sonra toplar tekra denersiniz. ben 42 yaşındayım. eşimin işleri kötüledi. ben kredi alıp yapıyorum çünkü asıl benim son şansım. allah isteyen herkesin kucağını bebekle doldursun kaydirigubbakcemile5

merhaba zelal bende tavsıye ederım benım doktorumda nur hanımdı çok memnun kaldım sonuç ıyı olmasada memnundum.ben 2.yıde orda yaptırmayı duşunuyorum bol sanslar

çok teşekkür ederim bilgiler için ben şimde çidere üye olursam 1 seferlik mi 150 lira yoksa yılda bir veya her ay mı ödüyorum :uhm:

senin içinde üzüldüm inş.biran önce meleklerin gelir sana daha fazla zaman geçmeden benimde yaşım pek bişey değil ama eşimin baya geçiyor onun için endişe ediyorum birazda :çok üzgünüm: yoksa ben beklerim daha zamanım var allahım herkese hayırlısını nasip etsin tüm isteyene evlat versin aminnn :Saruboceq:

peki ben başlarsam bana hangi doktoru tavsiye edersiniz CADIARZU

merhaba zelal bende tavsıye ederım benım doktorumda nur hanımdı çok memnun kaldım sonuç ıyı olmasada memnundum.ben 2.yıde orda yaptırmayı duşunuyorum bol sanslar

teşekkürler canım sanada bol şanslar inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız :CüvCüv:

üyelik için 150 lirayı 1 kere ödüyorsun. güvenç beyi başka doktorlar önermişti onu beğeniyorlar. ben hale hanıma gitmiştim onu da çok sıcak ve konuşkan bir dr olarak bulmuştum. eşinin yaşı sadece çocuk ile yaş farkı açılacağı için önemli yoksa erkekler 70 yaşında da baba oluyorlar tedaviye engel değil. inşallah hayırlısı olur hepimiz için a.s.

ben o zaman gideceğim zaman çiderede üye olurum çok soruyorum ama genel toplamda ne kadar tutuyor bilgin var mı ?

evet eşimin çocukla arasında ki yaş farkı çok oluyor diye üzülüyordum ama bunu biz engelleyemiyoruz tabi rabbim hayırlısını versin sadece tek dileğim allahım bekleyenleri daha fazla bekletmesin dileyen isteyen herkese bir evlat nasip etsin aminn:Saruboceq:

[kızlar çok üzgünüm ama ben artık vazgeçtim geçen ay kist yüzünden tedavim yarım kalmıştı sabırla yeni adetin 21. gününü bekledim sabah bi ton uğraşıp ilaçlara rapor çıkardım (lucrin) ama olmuyor yine kist çıktı daha da büyümüzş güvenç bey yıllık izindeymiş nur hanımla görüştüm o da yeni adetin 2. veya3. günü dr git kist gitmezse yine doğum kontrol hapı dedi ve ben artık yoruldum hevesler hep kursakta kaldı sorun erkek inf. idi şu başıma gelenlere bak ben pes ediyorum biraz kendime geleyim hayatımı yeniden düze3nleyecem artık bebek düşünmek istemiyorum Allah sizlere en kısa sürede versin yavrularını benim daha vaktim varkafamçokkarıştı

genelde gonalf veriyorlar en pahalı ilaç. ama doza ve kullanma süreine göre fiyat çok değişiyor. ben başka merkezde menagon kullandım. en uygun fiytlı. ama rezerv az ve çok yavaş geliştiler 1600 faln verdim. memorial a gitseydim 2500-3000 tutardı benim. ama yumurtalarda sorun yoksa memorial da dahi 1500 e çıkar herhalde. bir de tansfer sonrası ilaçlar var. birkaç yüz tutuyordu galiba

:1hug:
canım neden şimdi ben pes ediyorum diyorsun.ne kadar erken pes ettiğinin farkındamısın.rabbim seni imtihan ediyor,sende yeter ben vaz geçiyorum bu sınavdanmı diyorsun.Bak ben neler yaşadım.ikizlerimi doğumdan 5 gün sonra kaybettim.2 kez düşük yaşadım.ama hiç pes etmedim.Her seferinde dahada hırslandım.bizim evlat sahibi olmamız için bu yollardan geçmemiz gerekiyormuş.sana dost nasihatı sakın vazgeçme,önüne çıkan her ayağına takılan taşta,ayağa kalk ve dik bir şekilde yoluna devam et.sende rabbimin izniyle anne olacaksın yanlız sabıııııııııııııııııııııııııııır. :1hug:

ınşallah zelal allahtan umıtımızı hıç yıtırmeyelım.rabbım buyuk.kendımızı fazka sıkıntıya sokmayalım onunda çok etkısı oluyor.ben bırgun olacagına ınanıyorum bugun olmazsa yarın yarın olmazsa öburgun ama ıllakı allah sağlıklı hayırlı evlatlar versın herzaman bole dua edelım cnm.(bu arada ısmın çok hosuma gıttı:>)

evet canım stres yok ben o hatayı çok yaptım hatta ilk tüp bebek denememde çok acemiydim resmen bunalıma soktum kendimi evden çıkmadım ama 2.yi yaptırırsam belki işime bile devam edebilirim aslında bunların hepsi bahane olacağı varsa zaten oluyor yeter ki rabbim istesin ol desin inşallah bizlerinde meleklerine ol der :Saruboceq:

ismimi beğendiğine sevindim a.s. zelalin anlamı berrak demek :1rolleyes: teşekkür ederim

bu arada geçmişi pek okuyamadım sen memorial damı başlayacaksın veya başladın :uhm:

Merhaba arkadaşlar,
ben Memorial'den bir doktor seçip randevu alacağım. hangisini tavsiye edersiniz..ben beni dinleyecek,konuşkan,cana yakın,ilgili,bir şey sorduğumda geniş bilgi veren biri olsun istiyorum...Bana söylenen isimler;Semra,Güven,Aynur;Mustafa,Hande,Nur,Hale...sizin fikriniz var mı bu doktorlar hakkında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…