Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Selam Memoriale mi Alman H. ne mi gideyim karar veremedim...siz memnun kaldınız mı ,doktorunuz kimdi ,nasıl davrandı,ilgili miydi?
.

kızlar en son kim ne zaman tedavi oldu bana yardımcı olabilirmisiniz
normal fiyat 1900 euro +muayene+tahliller+ilaçlarmış :1shok:
dernek üyelerine 1650 euro+tahliller+ilaçlar :çok üzgünüm:

bu fiyat doğru mu siz ne kadara yaptırdınız ayrıca kredi kartı kullandınız mı merkezde

BENCE KESINLIKLE MEMORIAL..................ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN CANLARIM ben memorialde 3. denemem olacak biz zor bir hastayiz ve......cokkkkkk.......memnunum kasimda 7. migromuz olacak allah nasip ederse en ufak ayrintiyi dahi gozden kacirmiyorlar benim drum semra hanimdi herseyimle o ilgilendi bu sefer hale hanimla devam edecem herkese tavsiye ederim.

Selam Memoriale mi Alman H. ne mi gideyim karar veremedim...siz memnun kaldınız mı ,doktorunuz kimdi ,nasıl davrandı,ilgili miydi?
.

SELAM ben memoriali tavsiye ederim canim dr ve hem cokkkkkkkk..........ilgililer mukemmel bir ekip benim dr semra hanimdi biraz soguk ama isini iyi yapiyor dr hepsi super cok guler yuzlu bir ekipler halende beni arayip durumumdan haberdarlar benim yumurta rezervim az esimde azo spermi ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN SU MUBAREK KADIR GECESININ YUZU SUYU HURMETINE RABBIM BUTUN ISTEYENLERIN DUASINI KABUL AMELLERIMIZI MAKBUL EYLESIN ELLERIMIZI BOS CEVIRMESINNNN AMINNNNNNN...

.

ben ilk tüpü almanda yaptırdım. sonra memorial a gidince farkı gördüm. alman çok fabrikasyon ve soğuk. tedaviler protokoller falan hep aynı. memorial ise gerçekten o ayki yumurta durumunuza göre protokol uyguluyor. yani kısa uzun değil sadece daha değişik protokoler de uyguluyor. ekip çok mükemmel. memorialda maddi nedenlerle tedaviye başlayamadım ama eğer alman mı memorial mı diyorsanız kesinlikle memorial. üstelil almandan daha ucuza geliyor. hayırlı olsun şimdiden

DENIZCIM INSEALLAH rabbim bu gecenin hurmetine yuzunu guldursun INSEALLAH HAYIRLI HABERLERINI BEKLIYORUM DUAM SENINLE sizde bizim icin dua edin sanirim tansferin oldu hadi hayirlisi rabbim yar ve yardimcimiz olsun AMINNNN:CüvCüvpuyorumnanaktan

DENIZCIM INSEALLAH rabbim bu gecenin hurmetine yuzunu guldursun INSEALLAH HAYIRLI HABERLERINI BEKLIYORUM DUAM SENINLE sizde bizim icin dua edin sanirim tansferin oldu hadi hayirlisi rabbim yar ve yardimcimiz olsun AMINNNN:CüvCüvpuyorumnanaktan
canım ben hakkımda hayırlı olacaksa zamanı geldiyse olsun diyorum. inşş senin de 2009 bitmeden hamile kalacağına inanıyorum kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

maddi nedenlerle tedaviye başlayamamışsın ama uygulanan protokolleri biliyorsun allah allah şaşırdım :uhm::uhm:

maddi nedenlerle tedaviye başlayamamışsın ama uygulanan protokolleri biliyorsun allah allah şaşırdım :uhm::uhm:

NIHANCIM selam rabbim hayirlisiyla bbegini kucagina alip opüp koklamayi nasip ezsin INSEALLAHH EVET HERSEY NASIP BEN 19 yildir savasiyorum 6 kez migro denemem oldu maalesef tutunamadi ben yurt disindayim 4 dunu burda ikisini memorialde yaptim cok yoruldum inan hic dondurulmuslarim bile olmadi hep bastan yeni tedavi bunlarda insani yipratiyor turkiyede cok yer ararstirdim ve memorialde karar verdim cokta memnunum inanki kardesim bize asla evlat sahibi olamassiniz demislerdi cok agladim yiprandim yikildim o an dunyanin basima yikilacagini sandim cok zor biliyorum ama asla pes etmedim etmicemde sonuna kadar varim sukurler olsun rabbime SEMRA HOCAM BANA YESIL ISIK YAKTIGI ANDA COK MUTLUYDUM EVET COKKKKK MUTLU VE HALEN SANSIM VAR ben baska merkezleri asla kotu demiyorum ama bana isim vermicem turkiyede cok taninmis bir merkez ist bulda resmen baskasinin yum spermini onerdiginde yikildim evet yikildik sokkkkkkkkkkk yasadim bana dr dediki buraya gel sana 100 90 sans seni hamile birakirim diyince 3 gun kendime gelemedim evet dusune biliyormusun baskasinin benim degil bizler cokkk zor hastalariz ama ben inaniyorumki o zoru rabbim izniyle basaracam her sey nasip yeterki rabbim ol desin o aninda olur evet memorialde hormonlarina gore tedavi protokolu uygulaniyor bana orasi kucak acti bu konularda oldukca tecrubeliyim deneyimim cok ALLAH NASIP EDERSE KASIMDA 7.migroya baslicam RABBIM BU UGURDA SAVASANLARIN EMEKLERINI BOSA CIKARMASIN HERSEYIN HAYIRLISI rabbim bize o mucizeyi yasat ALLAHIM AMINNNNNopuyorumnanaktan:sinifsinif:

nihancığım temmuzda gittim hale hn muayene etti sağ ve solda 5 er toplam 10 tane çok güzel yumurtam vardı yaşınıza göre süper dedi ve bundan önceki kısa protokol yapılmış az yumurta döllenmiş dedi ve ben uzun protokol uygulayacağım dedi ona göre tedavi programı verdi ilaçları yazdı ama eşimin maddi durumu kötüleşti istemedi başlayamadım. bu ay yine 19. gün gittim güvenç beye o eski yumurtaların yerinde yeller esiyordu toplam 5 yumurta vardı bu sefer ve 1 tane önde gidiyordu. 21. günden itibaren 2 gün climera forte bant sonra 23. gün değiştiriyorsun verdi. bir de 22. gün başlayıp 3 gün neydi adı yumurta çatlamasın diye olduğumuz iğne onu verdi. adat 2. günü adet olmazsan da işte şu gün gel dedi. biz bu sefer başladık ama yine hesap ettik ve memorialı ve gonalf i (450X 9-11 gün) kaldıramayacağız diye eve en uzak ama güvendiğim 2. doktora (o da 4 sene memorialda çalışmış) ve fiyatı daha hesaplıya gelene gittim. sonrasında çamlıca medicana faruk vanlıoğlu ile devam ettim. ondan da çok çok memnunum. ben 2 kez gittiğimde memorial da gördüğüm incelemeden muayeneden ve verilen ama uygulayamadığım protokollerden çooookkkkk memnun kaldım. benim almanda ilk tüp denememi yaptığım doktorum bana ne zaman istersen adet 2. günü yine gel dedi ve aynı tedaviyi uygulayacağını söyledi. umut enver bey ile mesajlaştım bana biz genelde yüksek doz uygulamıyoruz dedi ki ilk tedavimde fostimon 450x9 gün 2. tedavimde menagon 450 iu x 11 gün ilaç kullanıldı. ne diyeyim ben başka ? olur olmaz allaha kalmış. ama ben memorial da başlayamadığım tedavilerimdedi muameleden ve çamlıca medicanadaki doktorumdan çoookkkkkk memnun kaldım. sağolsunlar a.s.

Son düzenleme:

açıklaman için teşekür ederim ama ben senin gibi düşünmüyorum bahceci grubu herkese aynı protokolü uyguluyor kısmına katılmıyor sadece kendi tedavime göre konuşmuyorum alman hastanesinde yada umut tüp bebek merkezinde tedavi görmüş bir çok arkadaşım var bunlar arasında olumlu yada olumsuz sonuç alan kişilerde vaar ama hepsi gördüğü ilgiden ve uygulanan tedavilerden oldukça memun kalmışlar ve hepsine yaşına ve tanısına göre farklı protokoller uygulanmış ayrıca diğer hastaneler gibi tedavinin içine girdikten sonra artı masraf çılarmıyorlar en başından hepsini söylüyorlar birçok merkezde embriyo dondurmaya para alınırken bahceci grubunda bu para istenmiyor ve iki yıl boyunca bakımı ve saklamsını para almadan yapıyorlar benim daha önce tedavi gördüğüm ve ön görüşmeye gitiğim bir çok merkez bana evet nihan donk.öngörüşme ücretsiz ama muayene olrsanız 150-200TL.muayene ücreti ödersiniz dediler kardeşim muayene olmadan nasıl dr yorum yapacak yada nihan hn.tedavi ücreti 3000TL.deyip artıları sorduğumda evet biz embriyo dodurmaya para alıyoruz bunun saklama ve birde bakım ücreti var bunun içinde artı masraf alıyoruz birde eşimin tese yaparsak bukadar mikro yaparsak bu kadar çıkan spermi dondurursak bu kadar çıkan patolojiye gönderirsek bukadar deyip söylenen rakam 2 katı oluyor..... ne yani ben bu soruları sormasam zamanı gelince söyleyip beni ve benim gibi bu tedaviye giren kişileri strese mi sokacaklar bu kadar önemli bir tedavide

ARKADAŞLR HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YARDIMLARINIZ İÇİN...HERKES mEMORİALİ DAHA ÇOK ÖNERMİŞ...BEN DE ONA GİTMEYE KARAR VERDİM.

selam canim tedavine ne zaman basliyorsun ALLAHIM KOLAYLIK VERSIN BENDE MEMORIALDE BASLICAM KASIMDA kaydirigubbakcemile5
canım ben daha hiç bir tüp bebek merkeziyle görüşmedim...yarın Alman'da randevum var bir de Memorialden randevu alacağım,herhalde memoriali seçerim..artık doktorlar ne derlerse ona göre hareket edeceğim,belki önce ameliyat derler ama ben hemen başlamak istiyorum..

inseallah rabbim hepimizin yuzunu guldursun hayirli haberler aliriz hepimiz rabbim bu yolda ve emek verenlerin emegini bos cikarmasin AMINNN

memorialde şuan fiyatlar ne kadar arkadaşlar?muayene ücretlimi?

ön görüşme muayenesiz ücretsiz muayene olursa 200 lira. tüp 1900 eur artı ilaçlar. çidere üye olursan 150 lira üyelik. ilk muayene ücretsiz ve tüp 1650 eur artı ilaçlar

SaĞol canım.pekı muayene sadece bayanmı oluyor.ne soruyorlar.benım sadece hormon teslerım var.eŞımın testlerını kaybettım.bızde azosperm var ayrıca bende pco var.

Son düzenleme:
Yani ilaçlarla 4 binemi geliyo çok şaşırdım ben daha pahalı sanıyorum.kampanyamı var.
Jinemedde 4 bin ilaçlar dahil.
Medicana ilaçlar hariç 3250 tl

yooo nereden çıkardın kafamçokkarıştı
200 ilk muayene + 1900 eur + ilaçlar ve testler
çidere üye ol 150 lira
ilk muayene ücretsiz + 1650 eur + ilaçlar ve testler

en az 5000-6000 diyelim eğer rezerv sorunun yoksa ve az ilaç kullanırsan
ben başlamadım ama başlasaydım en az 6500 -7000 tutardı

bu arada medicanalar pazarlıkla ücreti biraz düşüyor. ben medicana çamlıcada yaptırdım. çok memnun kaldım.

eğer rezerv sorunun varsa ilaç dahil olan yerlere gitmemeni öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…