bende memorial da başladımbugün 3.günüm yarın ilk kontrol.öncesinde birkaç yer araştırdım hatta muayenede oldum ama en kapsamlı olarak inceleyen burası oldu.bu geniş düşünme ve ilgiye güvendim başladım.inşallah herşey yolunda gider Rabbim bahyırlı bir evlar nasip eder onların vasıtasıyla.ben henüz sonuç almamış olduğum için kesin öneririm diyemiyorum ama inşallah o günlerde gelir
Selam Memoriale mi Alman H. ne mi gideyim karar veremedim...siz memnun kaldınız mı ,doktorunuz kimdi ,nasıl davrandı,ilgili miydi?
.
Selam Memoriale mi Alman H. ne mi gideyim karar veremedim...siz memnun kaldınız mı ,doktorunuz kimdi ,nasıl davrandı,ilgili miydi?
.
ben ilk tüpü almanda yaptırdım. sonra memorial a gidince farkı gördüm. alman çok fabrikasyon ve soğuk. tedaviler protokoller falan hep aynı. memorial ise gerçekten o ayki yumurta durumunuza göre protokol uyguluyor. yani kısa uzun değil sadece daha değişik protokoler de uyguluyor. ekip çok mükemmel. memorialda maddi nedenlerle tedaviye başlayamadım ama eğer alman mı memorial mı diyorsanız kesinlikle memorial. üstelil almandan daha ucuza geliyor. hayırlı olsun şimdiden
canım ben hakkımda hayırlı olacaksa zamanı geldiyse olsun diyorum. inşş senin de 2009 bitmeden hamile kalacağına inanıyorum kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:DENIZCIM INSEALLAH rabbim bu gecenin hurmetine yuzunu guldursun INSEALLAH HAYIRLI HABERLERINI BEKLIYORUM DUAM SENINLE sizde bizim icin dua edin sanirim tansferin oldu hadi hayirlisi rabbim yar ve yardimcimiz olsun AMINNNN:CüvCüvpuyorumnanaktan
ben ilk tüpü almanda yaptırdım. sonra memorial a gidince farkı gördüm. alman çok fabrikasyon ve soğuk. tedaviler protokoller falan hep aynı. memorial ise gerçekten o ayki yumurta durumunuza göre protokol uyguluyor. yani kısa uzun değil sadece daha değişik protokoler de uyguluyor. ekip çok mükemmel. memorialda maddi nedenlerle tedaviye başlayamadım ama eğer alman mı memorial mı diyorsanız kesinlikle memorial. üstelil almandan daha ucuza geliyor. hayırlı olsun şimdiden
maddi nedenlerle tedaviye başlayamamışsın ama uygulanan protokolleri biliyorsun allah allah şaşırdım :uhm::uhm:
nihancığım temmuzda gittim hale hn muayene etti sağ ve solda 5 er toplam 10 tane çok güzel yumurtam vardı yaşınıza göre süper dedi ve bundan önceki kısa protokol yapılmış az yumurta döllenmiş dedi ve ben uzun protokol uygulayacağım dedi ona göre tedavi programı verdi ilaçları yazdı ama eşimin maddi durumu kötüleşti istemedi başlayamadım. bu ay yine 19. gün gittim güvenç beye o eski yumurtaların yerinde yeller esiyordu toplam 5 yumurta vardı bu sefer ve 1 tane önde gidiyordu. 21. günden itibaren 2 gün climera forte bant sonra 23. gün değiştiriyorsun verdi. bir de 22. gün başlayıp 3 gün neydi adı yumurta çatlamasın diye olduğumuz iğne onu verdi. adat 2. günü adet olmazsan da işte şu gün gel dedi. biz bu sefer başladık ama yine hesap ettik ve memorialı ve gonalf i (450X 9-11 gün) kaldıramayacağız diye eve en uzak ama güvendiğim 2. doktora (o da 4 sene memorialda çalışmış) ve fiyatı daha hesaplıya gelene gittim. sonrasında çamlıca medicana faruk vanlıoğlu ile devam ettim. ondan da çok çok memnunum. ben 2 kez gittiğimde memorial da gördüğüm incelemeden muayeneden ve verilen ama uygulayamadığım protokollerden çooookkkkk memnun kaldım. benim almanda ilk tüp denememi yaptığım doktorum bana ne zaman istersen adet 2. günü yine gel dedi ve aynı tedaviyi uygulayacağını söyledi. umut enver bey ile mesajlaştım bana biz genelde yüksek doz uygulamıyoruz dedi ki ilk tedavimde fostimon 450x9 gün 2. tedavimde menagon 450 iu x 11 gün ilaç kullanıldı. ne diyeyim ben başka ? olur olmaz allaha kalmış. ama ben memorial da başlayamadığım tedavilerimdedi muameleden ve çamlıca medicanadaki doktorumdan çoookkkkkk memnun kaldım. sağolsunlar a.s.maddi nedenlerle tedaviye başlayamamışsın ama uygulanan protokolleri biliyorsun allah allah şaşırdım :uhm::uhm:
nihancığım temmuzda gittim hale hn muayene etti sağ ve solda 5 er toplam 10 tane çok güzel yumurtam vardı yaşınıza göre süper dedi ve bundan önceki kısa protokol yapılmış az yumurta döllenmiş dedi ve ben uzun protokol uygulayacağım dedi ona göre tedavi programı verdi ilaçları yazdı ama eşimin maddi durumu kötüleşti istemedi başlayamadım. bu ay yine 19. gün gittim güvenç beye o eski yumurtaların yerinde yeller esiyordu toplam 5 yumurta vardı bu sefer ve 1 tane önde gidiyordu. 21. günden itibaren 2 gün climera forte bant sonra 23. gün değiştiriyorsun verdi. bir de 22. gün başlayıp 3 gün neydi adı yumurta çatlamasın diye olduğumuz iğne onu verdi. adat 2. günü adet olmazsan da işte şu gün gel dedi. biz bu sefer başladık ama yine hesap ettik ve memorialı ve gonalf i (450X 9-11 gün) kaldıramayacağız diye eve en uzak ama güvendiğim 2. doktora (o da 4 sene memorialda çalışmış) ve fiyatı daha hesaplıya gelene gittim. sonrasında çamlıca medicana faruk vanlıoğlu ile devam ettim. ondan da çok çok memnunum. ben 2 kez gittiğimde memorial da gördüğüm incelemeden muayeneden ve verilen ama uygulayamadığım protokollerden çooookkkkk memnun kaldım. benim almanda ilk tüp denememi yaptığım doktorum bana ne zaman istersen adet 2. günü yine gel dedi ve aynı tedaviyi uygulayacağını söyledi. umut enver bey ile mesajlaştım bana biz genelde yüksek doz uygulamıyoruz dedi ki ilk tedavimde fostimon 450x9 gün 2. tedavimde menagon 450 iu x 11 gün ilaç kullanıldı. ne diyeyim ben başka ? olur olmaz allaha kalmış. ama ben memorial da başlayamadığım tedavilerimdedi muameleden ve çamlıca medicanadaki doktorumdan çoookkkkkk memnun kaldım. sağolsunlar a.s.
ARKADAŞLR HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YARDIMLARINIZ İÇİN...HERKES mEMORİALİ DAHA ÇOK ÖNERMİŞ...BEN DE ONA GİTMEYE KARAR VERDİM.
canım ben daha hiç bir tüp bebek merkeziyle görüşmedim...yarın Alman'da randevum var bir de Memorialden randevu alacağım,herhalde memoriali seçerim..artık doktorlar ne derlerse ona göre hareket edeceğim,belki önce ameliyat derler ama ben hemen başlamak istiyorum..selam canim tedavine ne zaman basliyorsun ALLAHIM KOLAYLIK VERSIN BENDE MEMORIALDE BASLICAM KASIMDA kaydirigubbakcemile5
memorialde şuan fiyatlar ne kadar arkadaşlar?muayene ücretlimi?
Yani ilaçlarla 4 binemi geliyo çok şaşırdım ben daha pahalı sanıyorum.kampanyamı var.
Jinemedde 4 bin ilaçlar dahil.
Medicana ilaçlar hariç 3250 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?