Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Arkadaşlar bunlar ne kadar yüksek fiyatlar herkes nasıl yaptıırıyor tüp bebek?Memorialin de konuştuğum diğer tüp bebek merkezlerinin de anlaşması yok devletle herkes nasıl yaptırıyor bunu üstelik 5 -6 kez deneyenler var,her seferde aynı parayı ödemek gerekiyor diye biliyorum...

eğer alman amerikan ve memorial da yaptırırsan her deneme yaklasık 6000-8000 e maloluyor. gigerleri 4000-6000 arası genelde. parası olan yaptırıyor olmayan yaptıramıyor. herkes rapor da alamıyor. napıcaksın

zelalcım merhaba uzun suredır yoktum tatıldeydım yenı geldım yazınıda yenı okudum ben 1deneme yaptımmemorıalde ama olumsuz sonuç aldık çok uzuldum bunalıma gırdım hatta bazen ufacık bırseye bıle esıme sınırlenıp kızıyodum o benı çok ıyı anlada sıkıntım boyunca sımdı daha ıyıyım tatıl ıyı geldı 3 aydan asa 2ıncı denemeyı yapmıyolar 2 ay sonra tekrar yaptırcaz bu arada adet gunlerımde doktorum kan degerım ıçın test ıstedı duşmuşmu yoksa yuksekmı dıye amada sen ne a bu ay yaptıramadım bıdaha kı aya yaptırım doktorumla konuşmaya gıdıcem bu arada sen ne yaptın?

kezban parayı arkadaşlarda yazmış ama bende soruna cevap vereyim...1900 euro hastaneye veriyosun....ilaçlarıda cebinden ayrıca alıyosun...yani toplamda 6000-7000 tl oluyor....hastane türkiyenin en iyilerinden ama bu tedavi nasip işi be güzelim.......

Arkadaşlar herkese merhaba,
Geçtiğimiz hafta içi Memorial hastanesine görüşme yapmak için gittim.Çoğunuzun gibi ben de pozitif bi elektrik aldım ve inşallah bu merkezde 3.denememi yapmaya karar verdim.Neyse esas mesele şu;fiyat için görüştüğümüz bayan heyet raporunun olması durumunda 450 Euro gibi bi indirim yaptıklarını söyledi.(Biz daha önce 2 deneme yaptığımızda çıkarttığımız raporlar burda işe yarıyo,öyle bi kampanyaları varmış)Belki bilmeyenler vardır aranızda.
ınşallah bu mesajın birilerine yararı olur.
Sevgiler...

mrb mlkpinar
ben de bu gün memorial de tedaviye başladım.il iğnemi oldum.gittim ve hemen başlandı.daha önce bi aşılama denemiyim oldu yine aynı hastanede ben memnun kaldım.umarım hayırlı olur.allahım isteyen herkese nasip etsin

mrb canım,
inşallah tedavin hayırlısıyla olumlu sonuçlanır.bana da ilaçlarımı yazdılar ama hemen başlamayacağız tedaviye.çünkü 2. tedavimi daha temmuz sonunda olmuştum,biraz beklemem gerekecek.bakalım hayırlısı ...
sevgiler...

merhaba serraxi senın adına sevındım hayırlısı olur ınş.olumlu sonuçlar alırsın.bışey merak ettım senın sorun neydı?doktorun kım?

canım memorıal çogunlukla erkek infertilitesi üzerine çalışıyormuş..............

arkadaşa sormuşsun canım sorunlarının ne oldugunu ya....o yüzden demiştim................yani acaba hala memorıali araştırdıgın için mi sordun diye.....kimsede cevap yazmamış diye ben acizane bildigim kadarını yazayım dedim........

Merhaba arkadaşlar,
Memorial'da inşallah ben de başlıycam kasımda... Psikolojik destek veriyorlar mı acaba?Veriyorlarsa isteğe bağlı mı oluyor yoksa ödediğimiz ücret buna da dahil oluyor mu?
Sevgiler...

Merhaba arkadaşlar,
Memorial'da inşallah ben de başlıycam kasımda... Psikolojik destek veriyorlar mı acaba?Veriyorlarsa isteğe bağlı mı oluyor yoksa ödediğimiz ücret buna da dahil oluyor mu?
Sevgiler...

psikoljik destek isteğe bağlıdır ve ücrete dahil değildir, hele de memorialda, attığın adım para oluyor orada canım...:gitme:

Merhaba arkadaşlar,
Sevgiler...
Canim kardesim bende kasimda basliyorum memorialde 3. denemem olaak.
Ben coc,memnbun kaldim.Birkereye mahsus on konusma yapiyorsun oranin dr ayse elif orhun cok cici bir dokzor.Ucrete dahi degil canim.
Rabbim kolaylik versin inseallah hrepimize siz kasimin kacinda basliyorsunuz inseallah gorusuruz canim bol sans ALLAH YARDIMCIN OLSUN AMINNNNN
BIRDE DR KIM?ilkmi tedavin?vereliniortakopuyorumnanaktan

psikoljik destek isteğe bağlıdır ve ücrete dahil değildir, hele de memorialda, attığın adım para oluyor orada canım...:gitme:

çok teşekkür ederim canım...evet daha ilk gittiğimiz gün 550 gibi bi para vermiştik,napalım hayırlısı....
sevgiler...
a.s.

merhaba canım,kasımın 6sında falan lucrine başlıycam inşallah.doktorum hale hanım.benim de 3. denemem olacak.ilk ikisi ankarada oldu ve olumsuzdu malesef.

allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

sevgiler
...a.s.

merhaba mlkpinar.bende hale hanımın hastasıyım.ben dr.çok memnunum her konuda bize çok yardımcı oluyor ve aydınlatıyor.inşallah sende memnun ayrılırsın ve tabiki bebeklerinle:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…