Arkadaşlar bunlar ne kadar yüksek fiyatlar herkes nasıl yaptıırıyor tüp bebek?Memorialin de konuştuğum diğer tüp bebek merkezlerinin de anlaşması yok devletle herkes nasıl yaptırıyor bunu üstelik 5 -6 kez deneyenler var,her seferde aynı parayı ödemek gerekiyor diye biliyorum...yooo nereden çıkardın kafamçokkarıştı
200 ilk muayene + 1900 eur + ilaçlar ve testler
çidere üye ol 150 lira
ilk muayene ücretsiz + 1650 eur + ilaçlar ve testler
en az 5000-6000 diyelim eğer rezerv sorunun yoksa ve az ilaç kullanırsan
ben başlamadım ama başlasaydım en az 6500 -7000 tutardı
bu arada medicanalar pazarlıkla ücreti biraz düşüyor. ben medicana çamlıcada yaptırdım. çok memnun kaldım.
eğer rezerv sorunun varsa ilaç dahil olan yerlere gitmemeni öneririm.
Merhaba arkadaşlar,
Memorial'da inşallah ben de başlıycam kasımda... Psikolojik destek veriyorlar mı acaba?Veriyorlarsa isteğe bağlı mı oluyor yoksa ödediğimiz ücret buna da dahil oluyor mu?
Sevgiler...
Canim kardesim bende kasimda basliyorum memorialde 3. denemem olaak.Merhaba arkadaşlar,
Memorial'da inşallah ben de başlıycam kasımda... Psikolojik destek veriyorlar mı acaba?Veriyorlarsa isteğe bağlı mı oluyor yoksa ödediğimiz ücret buna da dahil oluyor mu?
Sevgiler...
psikoljik destek isteğe bağlıdır ve ücrete dahil değildir, hele de memorialda, attığın adım para oluyor orada canım...:gitme:
Canim kardesim bende kasimda basliyorum memorialde 3. denemem olaak.
Ben coc,memnbun kaldim.Birkereye mahsus on konusma yapiyorsun oranin dr ayse elif orhun cok cici bir dokzor.Ucrete dahi degil canim.
Rabbim kolaylik versin inseallah hrepimize siz kasimin kacinda basliyorsunuz inseallah gorusuruz canim bol sans ALLAH YARDIMCIN OLSUN AMINNNNN
BIRDE DR KIM?ilkmi tedavin?vereliniortakopuyorumnanaktan
merhaba canım,kasımın 6sında falan lucrine başlıycam inşallah.doktorum hale hanım.benim de 3. denemem olacak.ilk ikisi ankarada oldu ve olumsuzdu malesef.
allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
sevgiler...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?