Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Gamzear canim nasilsin? Seni diger topikten takip ediyordum. Sende memorialde tedavi gordun galiba pgt ile.. Pgt nin fiyati nedir acaba hayirliyormusun?
sağol canım benim sen nasılsın yok tatlım ben pgt yaptırmadım akasya bizim topikten memorialde pgt yaptırmıştı onunla karıştırmış olabilirsin sen pgt mi yaptıracaksın canım

Gamzear canim nasilsin? Seni diger topikten takip ediyordum. Sende memorialde tedavi gordun galiba pgt ile.. Pgt nin fiyati nedir acaba hayirliyormusun?

Gamze'ye sormuşsun ama ben cevaplayayım hemen
Pgt'de fish yöntemi embriyo başı 150 euro, array CGH yöntemi embriyo başı 350 dolar tabi zam gelmemişse.

canım cok sağ ol cevapların ıcın. ben kocaelınden geleceğım fakat ıstanbulda kalmayacapım.gıdıp doneceğım. yani şimdilik planım oyle. rabbım cumlemızın yardımcısı olsun. ıns sonunda bana ve benım gıbı olan arkadaslarıma da nasıp eder. sevgıler.

Gamze'ye sormuşsun ama ben cevaplayayım hemen
Pgt'de fish yöntemi embriyo başı 150 euro, array CGH yöntemi embriyo başı 350 dolar tabi zam gelmemişse.

ben de bır sonrakı tedavımde cgh yaptıracağım. o yuzden de memorıalı ıstıyorum gerçı pgt yaptıranların sayfasını da takıp edıyorum ama asıl memorıal da ısler nasıl ılerlıyor onu merak edıyordum o yuzden buradakı bılgılı arkadasların tecrubelerıne ıhtıyacım var. sevgiler

amin canım inş. madem hergun gidip gelmeyi düşünüyorsun, dediğin gibi köprü sorun olabilir. hiç ataşehirdeki memorialı araştırdın mı?

Meliscim memorial, pgt ve işleyişi konusunda olmasaydım iyiydi ama uzman oldum artık Akasya da öyle Merak ettiklerini sorabilirsin.

amin canım inş. madem hergun gidip gelmeyi düşünüyorsun, dediğin gibi köprü sorun olabilir. hiç ataşehirdeki memorialı araştırdın mı?

evet ılk tedavımı orada yaptırdım zaten. aslında oradan da memnun kaldım. ama şişli daha tıtız davranıyor dıye duyuyorum. eğer kopruyu goze alamazsam yıne atasehıre de gıdebılırım. bılmıyorum su an arastırma ıcındeyım. kararsızım yanı. sızın fıkırlerınızle kararım netleşecek. sevgıler

Merhaba hilbur insallah derinde toparlanacak en kisa zamanda... ve bir daha hic ayrilmayacaksiniz. Allah size mutlu huzurlu uzun omurlu guzel bir hayat nasip etsin insallah...

Melis iki hastaneyle de görüş. Pgt zorlu bir süreç. Ataşehir'İn genetikçisi Volkan Baltacı dışarıdan geliyor. Şişli'nin genetik doktoru kendi içinde, özel bir birim var.

Meliscim memorial, pgt ve işleyişi konusunda olmasaydım iyiydi ama uzman oldum artık Akasya da öyle Merak ettiklerini sorabilirsin.

canım yani pgt işleyişinden memnun kalmadın mı?akasyanın başına gelenlerı de pgt topıgınden takip ettım. o zaman sende opudan sonrakı surecı anlatabılır mısın? sen ne zaman başlayacaksın tedaviye? belkı senınle aynı zamanda baslarız. sevgiler.

Hilburum Allah en kısa zamanda kuzularını alıp evine dönmeyi nasip etsin inş. Dualarımdasınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…