Şişli'nin genetik birim başkanı canım.
topikte hiç dondurulmuş emriyolarla hamile olan yokmu yaa.
neresi iyiydi güvenilirdi bilemedim ki..salı muayenem var öğrenicez.HEP BERABER..sizlere de yazacam ya o nedenlee
Selam kizlar.oku oku bitmedi bende pes dedim
BEGONVIL VE MIKRO TEBRIK EDERIM, masaallah Rabbim tamamina erdirsin hayirla saglikla.
baska hamile varmiydi? ins vardir hatirlayamadim.
dilerim Allah dan bir yavrucuk icin ugrasanlara tez zamanda lutfetsin amin.
benim 1 hafta once birde dun aksam kirmiziya yakin kanamam oldu baya endiselendim.onceki icin dr gittim kese iyi gorunuyor demisti.
hamilelerde bu normalmiydi, dr umu aramadim rahatsiz etmeyim diye.:18:
ıncıcım sen de cgh mı yaptırdın? ben de cgh ıstıyorum. cumhur bey fısh ın artık eskı bır yontem oldugunu soyledı. şişlide kaç yıldır fısh yapmıyoruz dedı. madem ıncelenıyor hepsıne bakılsın dımı? ben bızım buradakı araştırma hastanesınde tıbbı genetık bolumune de gıttım oradakı doktor aılenın dığer fertlerınde de benım gıbı tasıyıcılık olabılecegını onlarında bu kromozom testınden yaptırması gerektığını soyledı. annem babam yaptırmadılar ama kız kardeşım yaptırdı onda normal cıktı. kardesımın bır tane kızı var cok sukur sağlıklı. ama dığer kardesımde var mı bılmıyoruz. o da yaptıracak ınş. ıste boyle . bunlar zor ışlermıs basıma gelınce anladım.herkese cok kolaylıklar dılerım.
baharcım ben dağıtıyorum arkadaşlara. Alanları yazayım hemen. şimdilik sayılar böyle, eksik kalırsa tamamlayacağız inş.
Mikro-5 yasin
qingdao-5 yasin
nurme-2 yasin
inci-2 yasin
haber beklediğim arkadaşlar da var.
Tefriciye şimdilik 200 alayım.
Yasin için cumaya kadar okuyalım dedim kızlara. Cuma vakti de duasını yaparız diye düşündüm.
Baharcım ben dağıtıyorum arkadaşlara. Alanları yazayım hemen. Şİmdilik sayılar böyle, eksik kalırsa tamamlayacağız inş.
mikro-5 yasin
qingdao-5 yasin
nurme-2 yasin
inci-2 yasin
Haber beklediğim arkadaşlar da var.
Tefriciye şimdilik 200 alayım.
Yasin için cumaya kadar okuyalım dedim kızlara. Cuma vakti de duasını yaparız diye düşündüm.
bende 2 tane okurum.ben de hemen zannettim yaaa ALLAH benim iyiliği versin
ben 10tane yasin okurum hilburun bebişleri için yarın akşama bitirmeye calışìrım.
beni yanlış anlamazsanız bişey paylaşmak istiyorum sizinle.
Iste en uzucu tarafi da varini yogunu tedaviye veriyorsun sonra da negatif sonuc alinca insan cok uzuluyor.sen gercekten genetige cok fazla odemissin.. Peki genellikle hangisini yapiyorlar istege bagli mi yoksa onlar mi karar veriyor hangi yontemi uygulayacaklarina.. Pahali bir yontem malesef.. Sende sorun neydi canim...
Bahar adetli oldugum icin yasin alamiyorum ama tefriciye sanirsam alabiliyorum degilmi?
Genetik bizim kemiğimizi kuruttu desem yeridir :) Ama ne yapalım varımızı yoğumuzu sağlıklı bir evlat sahibi olabilmek için harcıyoruz. İlk tedavide 1700 lira gibi bir rakam ikinci tedavimde 3000 lira ödedik, ayrıca set up denilen başka bir test için de 6500 lira civarı bir şey ödedik. Yönteme sen karar veriyorsun.
Ben genetik bir hastalık taşıyıcısıyım canım. Babam hasta, engelli ben de o hastalığı taşıyorum ve çocuğuma geçirme ihtimalim var Allah korusun. Onun için mecburen pgt yaptırıyorum.
Hilbur kuzum senin yasinler kapışıldı maşallahCuma dedim ama cumadan önce bitecek gibi
Genetik bizim kemiğimizi kuruttu desem yeridir :) Ama ne yapalım varımızı yoğumuzu sağlıklı bir evlat sahibi olabilmek için harcıyoruz. İlk tedavide 1700 lira gibi bir rakam ikinci tedavimde 3000 lira ödedik, ayrıca set up denilen başka bir test için de 6500 lira civarı bir şey ödedik. Yönteme sen karar veriyorsun.
Ben genetik bir hastalık taşıyıcısıyım canım. Babam hasta, engelli ben de o hastalığı taşıyorum ve çocuğuma geçirme ihtimalim var Allah korusun. Onun için mecburen pgt yaptırıyorum.
Hilbur kuzum senin yasinler kapışıldı maşallahCuma dedim ama cumadan önce bitecek gibi
buda senın imtihanın işte canım benim. rabbim tez zamanda kavuştursun inş.. hep hastanede mı duruyorsun sen, yoksa nöbetleşe durduğun birileri varmı? eve gidip geliyor musun nasıl yapıyorsunuz?
evet canım tefriciye adetkende okunabiliyor
Incim yanlis anladim dimi set up 6500 mu yoksa toplam tup ve pgt 6500 mu? Peki saglikli embriyo cikti mi? Yani transfer oldu mu her iki tedavide de.. Cok soru sordum biliyorum kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?