Medikal bende seni çok merak ediyordum inş hayırlı sonuçlanır. Bende bgn tekrar yaptırdım ikiye katlamadı şuan beni sen anlarsın hayırlısı olsun
Kızlar kayınvalidemle telefonda konuşurken sürekli iyisin değil mi diye soruyor. Sanırım bebek doğunca hüzünlendiğimi falan düşünüyor. Beni düşünüyor sağ olsun ama milletin yanında öyle soruyor ya millet yanlış anlayacak diye korkuyorum. Zaten telefonda eşimle de benimle de öyle çok neşeli bir şekilde konuşmuyorlar. Eşim de dedi gizlemeye çalışıyorlar, anlamış. Böyle yapınca ben çok üzülüyorum. Art niyetli olmadıklarına adım gibi eminim, bana her zaman destek oluyorlar ama böyle konuşmaları bizi çok üzüyorNe etsek :26:
1.si 54 2.si 110 3.sü 174 Pazartesi yine yaptırcam ama moralim altüst çok çabuk kaptırdım kendimi
Şiddetli grip oldum doktorum tekrar yaptırırsan için rahat eder demişti
Bu arada kızlar ben de tedaviye başladım sayılır. Pazarertesi endometrial sitimulasiyon (rahim yaralama) yapıldı :119:. Adetim bir sorun çıkarmazsa inşeAllah en geç 23 şubat gibi başlıyorum. Umarım bu ayda inen bereket bana da bulaşır. her seferinde sanki ilkmiş gibi oluyorum. Bu tedaviyi çook seviyorum. Acısı bile tatlı gelen bir şey. Gerçekden her şeyiyle çok tatlı. İynesinin acısı bile kalbimin sızısını hafifletiyor. 12 günlük bile olsa umud etmek çok güzel. İncinin dediyi gibi beklemesi bile çok güzel, olursa kim bilir ne kadar güzel olucak
Şiddetli grip oldum doktorum tekrar yaptırırsan için rahat eder demişti
Lütfen kendini üzme. Biliyorsun bebek direk etkileniyor. İnşeAllah her şey yolundadır. Rahatlamaya çalış. Tam ikiye katlanmasa bile fena katlanmamış. daha düzensiz artışlarla normal hamilelik geçirenler var. Dua emeyi unutma. Rabbim kalbine huzur, bebeyine de sıkıca annesininden tutunacağı sağlık versin.
Led zeppelin ve Mikro 81 ikinizi de tebrik ederim canlarAllah saglıkla sıhhatle sonuna kadar gıtmeyı nasıp etsın her bırımıze Çok sevindim çok çok çok
Geçmişin tamamını okuyamadım kızlar eger gözümden kaçan arkadaş varsa onu da tebrık eder ıyı dıleklerımı sunarım
nurmecim
tedabi boyunca yaptırdıgımız ılaclar yukseltebılır karaciğer enzımlerını bence endıselenecelk bişey yok kafaya takılacak bişey değil tamammı canım
crinone jel bile yukseltebılırmıs prospektuste oyle yazıyo
hepsi biticek ınsallah
saglıkla kal
prospektustn bır alıntı
Vajinal uygulama ile, transvajinal yoldan uterusa öncelikli dağılım ve karaciğerde ilk-geçiş metabolizasyonu aşamasının olmaması sonucunda, ilacın etki bölgesi olan uterus dokularında progesteronun yüksek biyoyararlanımına yol açabilir ("Uterusda İlk Geçiş Etkisi").
Progesteron esas olarak karaciğerde metabolize olur.
Progesteron hem safra yolu ile (%10'u safra ve feçes), hem de renal (%50-60) yolla atılır.
Progesteronun en önemli üriner metaboliti, 5p-pregnan-3a-20a-diol glukuroniddir.
1.si 54 2.si 110 3.sü 174 Pazartesi yine yaptırcam ama moralim altüst çok çabuk kaptırdım kendimi
Kızlar Nur Hanım'a mail attım kontrole geldiğimde sizinle görüşmek istiyorum diye. Semra Hanım'ı da görmek istediğimi yazdım tedaviye başlarsam o dönemde Nur Hanım olamayacağı için. Ortak randevu al dedi. Pazartesi arayıp almam lazım, Semra Hanım çok dolu. İnş. o hafta bir boşluk bulunur. Dua edin bana.
Kızlar kayınvalidemle telefonda konuşurken sürekli iyisin değil mi diye soruyor. Sanırım bebek doğunca hüzünlendiğimi falan düşünüyor. Beni düşünüyor sağ olsun ama milletin yanında öyle soruyor ya millet yanlış anlayacak diye korkuyorum. Zaten telefonda eşimle de benimle de öyle çok neşeli bir şekilde konuşmuyorlar. Eşim de dedi gizlemeye çalışıyorlar, anlamış. Böyle yapınca ben çok üzülüyorum. Art niyetli olmadıklarına adım gibi eminim, bana her zaman destek oluyorlar ama böyle konuşmaları bizi çok üzüyorNe etsek :26:
İnş kızlar dediğiniz gibi olur Pazartesi tekrar yaptırmamı söyledi doktorum
Arkadaşlarr mutlaka biri cevaplar nasıl olsa diye önemsenmedi sanırsamm ama bunu herkes düşünence beklediğim cevap hala gelmemiş oldu.
kızlar muhabbetiniz süper benim tedavime daha var ama muhabbetiniz hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?