Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

bence İncim üzgün olmadığınızı, sevindiyinizi açıkca belli edin. Çok sevindik, çok mutlu olduk gibi. Böyle şeylere, söylenenlere de aldırma. Ben asla aldırmadım. Küçük bir çocuk gördümmü oynatırım, kimseye aldırmam. Sevindiyimi belli ederim. Benim için üzülenlere de aldırmam. Bu bizim kaderimiz. Yaşıyıcağız. Hediye almayı da severiz eşimle. Eşim de aynen benim gibi çocukları çok sever amma birinin çocuğu oldumu asla kıskanmaz. O benden önce hediyye almak ister. İstanbula geldiyimizden bu yana en az 6 yenidoğmuş çocuk için burdan hediye alıp apardık. Eee karşılığında da bir sürü duaa alıyoruz

Bu arada kızlar ben de tedaviye başladım sayılır. Pazarertesi endometrial sitimulasiyon (rahim yaralama) yapıldı :119:. Adetim bir sorun çıkarmazsa inşeAllah en geç 23 şubat gibi başlıyorum . Umarım bu ayda inen bereket bana da bulaşır. her seferinde sanki ilkmiş gibi oluyorum. Bu tedaviyi çook seviyorum. Acısı bile tatlı gelen bir şey. Gerçekden her şeyiyle çok tatlı. İynesinin acısı bile kalbimin sızısını hafifletiyor. 12 günlük bile olsa umud etmek çok güzel. İncinin dediyi gibi beklemesi bile çok güzel, olursa kim bilir ne kadar güzel olucak

Şiddetli grip oldum doktorum tekrar yaptırırsan için rahat eder demişti

Lütfen kendini üzme. Biliyorsun bebek direk etkileniyor. İnşeAllah her şey yolundadır. Rahatlamaya çalış. Tam ikiye katlanmasa bile fena katlanmamış. daha düzensiz artışlarla normal hamilelik geçirenler var. Dua emeyi unutma. Rabbim kalbine huzur, bebeyine de sıkıca annesininden tutunacağı sağlık versin.

Son düzenleme:

hadi hayıorlı olsun canımm bende yaptırmıştım bu işlemi inş..güzel sonuçlanıcak tedavileirinizz güzel olmaZMI MÜTHİŞ OLUCAK İNŞ.. ALLAHIN İZNİYLEEEE

Şiddetli grip oldum doktorum tekrar yaptırırsan için rahat eder demişti

canım yazmıştım bende embryo transferini hemen ertesi günü hastalanmıştımm ya baya bi grip oldum sen rahat ol inş. sıkıntı olmayacakk

Allah razı olsun içime ferahlık verdin inş hayırlısı olur sağlık olsun

evet canım dr öyle dedi ama ilgin için çok teşekkür ederim inşallah herşey yoluna girer...seninde değerin artmış çok sevindim inşallah hep güzel ilerler arkadaşım

Merak ediyorum (haddim olmasa da ) Neden acaba eşinin ailesinde tek çocukluluk var? Ben bildiyim türk kanı taşıyanlar çocuk sever oluyorlar. Hadi şimdiki gecleri anladık, tembelleşmişler. Dedenden bu yana var yaa :44::44::44:.

tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.emir_bebek:maşallah bu ara hep güzel haberler alıyoruz.
darısı diğer arkadaşlarımızın başına

Canım sende hamileymişsin kusura bakma ben seni atlamışım.Hayırlı, uğurlu olsun.Allah 9 ay boyunca seninle olmayı nasip etsin.Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.

canım Allah yardımcın olsun inş randevu alabilirsin bence sana bir zaman ayarlarlar semra hanım icin

canım etrafımızdakilerde bazen nasıl davranıcaklarını bilmiyorlar dogal olarak bizim uzulmemizden korkuyorlar onlarda kendine gore haklı zaten sen ve eşin onların yanına gidince uzulmediginizi anlayacaklardır merak etme siz canı gonulden bebegi sevince mutlu oldugunuzu gorunce onlarda rahatlar sizde rahatlarsınız ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…