Canım görüşme umduğum gibi olmadı. Daha önce nur hanım herşey mükemmel demişti. Hale hanım biraz daha titiz sanırı ufak bi çıkıntı gördü hidrosalpenks olabilir dedi. % 90 değil ama emin olmak lazım dedi. Ben bu ihtimali göz ardı edip tedaviye başlamaya karar verdim. İnşallah doğru karar vermişizdir. Biz azosperm ile gittik bu süpriz oldu. Şimdide ni hormonum yüksekmiş. Onun için ilaca başladım. Daha adet olmama var. Başlamadık yani.. Sana hayırlı olsun bu arada.. Tedavini ayrıntılı anlatırsan sevinirim.. Neler yaşayacağız bakalım...[
canım aynı durum bendede var biliyorsun bende hidrosalpenksi gözardı edip tedaviye başlayanlardanım . dün hastanede bir bayanla tanıştım oda geçen yıl hidrosalpenkse rağmen ameliyat olmadan tüp bebek yaptırmış ve tutmamış bu yıl ikinci denemesine başlamış tabi ameliyat olduktan sonra . inş verdiğimiz kararlardan pişman olmayız. yinede hsg çektirip hidrosalpenks varmı yokmu emin olsan enazından neyi göze aldığını bilirdin daha iyi olurdu sanki ama sen bilirsin tabi. buarada hidrosalpenkse rağmen tüp bebek yaptırıp başarıya ulaşanlarda var ( buda bizim umudumuz olsun :)
tedavi aşamama gelince dün yine kan verip muayne oldum malesef asi bir yumurtam var diğerlerinden daha fazla büyüyor buda tercih edilmeyen bir durum bunada canım çok sıkıldı ama nur hanım çok sorun değil yaşın genç bize 4-5 yumurtada yeter, embiryo dondurmak için biz daha fazla yumurta istiyoruz ,sendede inş böyle bir duruma gerek kalmaz ilkinde tutar dedi ama moralimin düzelmesine yetmedi tabi .
gonal f kullanıyordum aynı dozda devam edeceğim birde cetrotide verdiler onuda bugünden itibaren kullanacağım yarın sabah tkr muayne olup kan vereceğim . inş yarın hastaneden moralim yüksek ayrılırım .