Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Canım moralini iyi tut benim gelişimleri iyiydi embiriyo transferine tranferindede sizden çok umutluyuz kesin olur gibi konuştular ama sonuç olmadı işte moral çok önemli moralini yüksek tut bizde bugün yarın tedaviye başlıycaz

teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz moral için. İnşallah her şey çok güzel olur.

arkadaşlar birazdan trensferimi olmaya gidiyorum...işlemi hale hanım gerçekleştircek..dua edin...stres başladı şimdiden...

arkadaşlar birazdan trensferimi olmaya gidiyorum...işlemi hale hanım gerçekleştircek..dua edin...stres başladı şimdiden...

Canım sadece rahat ol bol bol dua et yatağına geçerken sürgünüde iste, en azından ilk yarım saat yataktan kalkma. İnşallah güzel sonuç alırsın Allahın izniyle bebişine kavuşursun.

arkadaşalarım öncelikle hepinize tedavinizde olumlu sonuçlar almanızı diliyorum.

Bir iki sorum olacak,cevaplarsanız sevinirim.Bende memorialle acıbadem arasında kararsızım,fiyatı ne kadar?semra hanım ilgileniyormu?metabolomiks ve ımsi sistemi hastanede varmı,bu yönde uygulama yaptıran varmı??

merhaba ,
benim de dün memorial'da transferim oldu .İlk tüp bebek denememiz. Benim yumurta sayım çok azdı ancak çok şükürki 2 tane kaliteliyi yakaladık ve dün işlem transfer ettik Şuan evde dinleniyorum. Memorial'ı herkese tavsiye ederim.Benim doktorum Nur hanım .Çok şeker bir insan .Bize hep olumlu elektrik verdi. Allah razı olsun hepsinden
Biz elimizden geleni yaptık gerisi Rabbime kalmış
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah , hayırlısıyla

buarada transfer sonrası neler tavsiye edersiniz ben evde dinleniyorum yavaş hareket ediyorum..bol sıvı alıyorum.. ama maalesef yarın işe gitmem gerekiyor :1no2:

arkadaşalarım öncelikle hepinize tedavinizde olumlu sonuçlar almanızı diliyorum.

Bir iki sorum olacak,cevaplarsanız sevinirim.Bende memorialle acıbadem arasında kararsızım,fiyatı ne kadar?semra hanım ilgileniyormu?metabolomiks ve ımsi sistemi hastanede varmı,bu yönde uygulama yaptıran varmı??

Selam Memorıalda Drum Nur Dokuzeylüldü. Yaşım 37 Çok memnun kaldık. Allahıma şükürler olsun ilk dnemede pozitif sonucu gördük. Eşime IMSI tekniği uygulandı problem eşim kaynaklıydı Kromozom testide yaptırdık bozuk çıksaydı her embriyoya genetik tanı uygulanıcaktı çok şükür ona gerek kalmadı kromozom testi temiz çıktı. Metobolomiks nedir bilmiyorum canım.
Ücret 1950 Euro + ilaçlar
ÇİDER derneğine internetten üye oluran eğer 1650 Eoru+ilaçlar ve ilk muayene ücretsiz oluyormuş biz uğraşmadık ilk muayeneyede 220 tl ödemiştik sanırım.

merhaba ,
benim de dün memorial'da transferim oldu .İlk tüp bebek denememiz. Benim yumurta sayım çok azdı ancak çok şükürki 2 tane kaliteliyi yakaladık ve dün işlem transfer ettik Şuan evde dinleniyorum. Memorial'ı herkese tavsiye ederim.Benim doktorum Nur hanım .Çok şeker bir insan .Bize hep olumlu elektrik verdi. Allah razı olsun hepsinden

buarada transfer sonrası neler tavsiye edersiniz ben evde dinleniyorum yavaş hareket ediyorum..bol sıvı alıyorum.. ama maalesef yarın işe gitmem gerekiyor :1no2:

İnşallah pozitif sonucu görürsün canım bize güzel haberlerini verirsin.
Yavaş hareket, Belli aralıklarla evin içinde yürü, bol sıvı, kabız olmamak için kuru kayısı tüket protein ağırlıklı beslen, Uzanma, eğilme gibi hareketlere dikkat et, bol dua et ve pozitif ol canım.
Benimde drum Nur hndı çok tatlı ona gitmeye devam ediyorum bırakamadım :))

Allahım isteyen herkese bu sevinci yaşatsın

Selam gülyüzlüm,
Bende aralık gibi tedavi olmayı düşünüyorum.Adana dan İstanbul a geleceğim ve aynı senin gibi 2 merkez arasında kararsız kaldım.Ne yapıcaz ya biri bize yol göstersin:((
Baharnaz bide bisey sorucam.1950 euro + ilaçlar demişsin vede 220 lıra muayene yani toplamda 5.250 cıvarı gibi bir rakam ödediniz sanırım toplamda.Bunun dışında ekstra masraf cıkarıyolar mı yani şu tetkik lazım işte rahim filmi kan tahlili vs. deyip başka ücret talep ediyorlarmı?Veya spermıograma ayrı ucret gıbı...

merhaba bende çok kararsızdım ama biraz araştırmalarım sonrası memoriale karar verdim ilk görüşmeme geçen hafta cuma gittim ve tedaviye başladık sayılır dr um müstecep bey ama semra hanımdanda randevu almıştım ve onunlada görüştüm hepsi çok iyiler ilgililerdi ilk görüşme 300 tl idi ama çider üyeliğimden dolayı ücret ödemedim tüp bebek ücreti 1900 auro ama çiderden dolayı 1650 vericez ilaçlar şu anada tam belli değil ama benimkiler 2500 falan tutuyor tahminen başka ücret eğer testleri orda yaptırırsan var eşimin sperm tahliline 160 verdik söylediğin yöntemi bilmiyorum bu cuma da tam tedaviye başlıyoruz inşallah güzel bir karar verirsin ve hepimiz için sonu güzel olan tedaviler olur

Son düzenleme:
merhaba ,

merhaba inşallah bebişlerin sana çok iyi tutunurlar ve hiç bırakmazlar ben yeni başladım tedaviye ama memnun kaldım çok dikkat et kendine inşallah güzel haberler alırsın

Arkadaşlar Eylül ayında başarısız tüp bebek denemesi sonrasında adetim bu ay 3 gün gecikti Normalde çok düzenli 28.günde adet olurum..Aklıma acaba hamilemiyim geliyor kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama tüp bebek sonrası adetler düzensizleşen oldumu ? nekadar bekliyip test yaptırsam acaba ?

slm arkadaşlar..
dün trensferim hale hanım tarafından gerçekleşti...ama moralim resmen yerlerde..doktor hiçte iç açıcı konuşmadı..trensfer günü embriyoların gelişimi yavaşlamış..buda şansımızı yüzde 15 gibi azalttı..donduracak embriyomuz kalmadı..transfer etikleri iyi kaliteymiş ama benim ümidim kalmadı...elimden dua etmekten başka bişey gelmiyor...

Arkadaşlar Eylül ayında başarısız tüp bebek denemesi sonrasında adetim bu ay 3 gün gecikti Normalde çok düzenli 28.günde adet olurum..Aklıma acaba hamilemiyim geliyor kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama tüp bebek sonrası adetler düzensizleşen oldumu ? nekadar bekliyip test yaptırsam acaba ?

canım ümit vermiyeyim ama bazen tüp bebek tedavisinden sonra hemen hamile kalınabiliniyormuş..hastnede bir kaç kez duydum..inşallah seninde öyle olur..

Selam gülyüzlüm,
Bende aralık gibi tedavi olmayı düşünüyorum.Adana dan İstanbul a geleceğim ve aynı senin gibi 2 merkez arasında kararsız kaldım.Ne yapıcaz ya biri bize yol göstersin:((
Baharnaz bide bisey sorucam.1950 euro + ilaçlar demişsin vede 220 lıra muayene yani toplamda 5.250 cıvarı gibi bir rakam ödediniz sanırım toplamda.Bunun dışında ekstra masraf cıkarıyolar mı yani şu tetkik lazım işte rahim filmi kan tahlili vs. deyip başka ücret talep ediyorlarmı?Veya spermıograma ayrı ucret gıbı...

Benim rahim filmim vardı, eşim spermiyogramı memorıalda yaptırdı 100 yada 150 hatırlaymadım canım, spermiyogramı problemli olduğu için genetik analiz testi istendi drumuz dışardada yaptırabilirsiniz dedi memorıalda 450 TL idi tek kişi sadece eşimden istenmişti, bizde dışarda 150 TL ye yaptırdık drumuzun istediği tedavi öncesi bütün kan testlerimi benim ve eşimin bir hayli fazlacaydı bunuda dışarda yaptırdık devlet hastanesinde ücret ödemeden SGK ile canım sonucları getirip drumuza gösterdik :)
Zaten memorıalda tedaviye başlanacak gün alınan ilk kan değerlerinle ilaçlarının dozu belirleniyor ve sonraki günlerdeki yapılan bütün kan tahlilleri ilk günde dahil paket ücretin içinde ekstra birşey ödemedik. Masraf çıkarma gibi bir durumları yok canım ekonomik kaygı taşımıyorlar sadece hasta için en uygun olan tedaviyi bulmaya çalışıyorlar. Bizim sonucumuz olumsuz olsaydı yine bu merkezde devam kararı almıştık eşimle çünkü ilgiden memnun kaldık.
İnşallah sizde memnun kalırsınız, bebişlerinize kavuşursunuz

slm arkadaşlar..
dün trensferim hale hanım tarafından gerçekleşti...ama moralim resmen yerlerde..doktor hiçte iç açıcı konuşmadı..trensfer günü embriyoların gelişimi yavaşlamış..buda şansımızı yüzde 15 gibi azalttı..donduracak embriyomuz kalmadı..transfer etikleri iyi kaliteymiş ama benim ümidim kalmadı...elimden dua etmekten başka bişey gelmiyor...

Canım hiç moralini bozma. Doktor niye transfer günü öyle konuştu anlamadım. Sonuçta transfer edilen iyi kaliteymiş. Senin ilk denemen mi canım? Rabbim inşallah bizlere de sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eder.

sorularımı cevapyalayan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum,herasles seninle aynı duyguları paylaşıyoruz demekki...ben son kez adana başkentle görüşüp karar vereceğim,yıllardan beri aklımda olan tek yer aslında memorialdi.ama imkan meselesi,yol ve kalacak yerin problem olması...bakalım hayırlısı ne olacak göreceğiz...haberleşelim lütfen...ama memorial için karar verirsek çidere üye olmak mantıklı gibi geliyor........

sorularımı cevapyalayan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum,herasles seninle aynı duyguları paylaşıyoruz demekki...ben son kez adana başkentle görüşüp karar vereceğim,yıllardan beri aklımda olan tek yer aslında memorialdi.ama imkan meselesi,yol ve kalacak yerin problem olması...bakalım hayırlısı ne olacak göreceğiz...haberleşelim lütfen...ama memorial için karar verirsek çidere üye olmak mantıklı gibi geliyor........

selam gülyüzlüm
valla ben Başkent le görüştüm ve sistemlerini hiç beğenmedim.Çok kalabalık ve seninle sadece hemşireler ilgileniyor.Doktorlarla birebir görüşemiyorsun bile.Ama tabi ki senin kararını etkilemek istemem.Demek sende hemşerimsin çok mutlu oldum valla:))Bu çider denen dernek gerçek bir dernek mi?Paramız araya gider diye korktum ben valla çok emin olamadım kayıt olmak konusunda.Sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun eğer İstanbul akarar verırsen tedaviye?

Back
X