• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Kızlar merhaba nasılsınız?

Baharnaz senin de olmuş bayağı, hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah... kontrolun mu vardı, benim de dündü.. iyiymiş Allaha şükür, Bebek istiyoruz dediğin gibi artık alışveriş falan başlayacağım, ama yine de çok gezmemeliymişim doktoruma göre.. bakalım sağlıkla gelecek inşallah..

Meder, inşallah seninledir bebişin, benim de kasıklarımda ağrı olmuştu.. hatta sonrasında kanamam da olmuştu, ama bunlarla canını sıkma, olumlu düşün,bir de bol bol istirahat et,bence doktorlar çok yatmanın faydası yok deseler de etkili...iyi haberlerini bekliyoruz...

Crafty, bence kısa protokol, uzun protokole çok takılma, kısa da uzun da kişiye göre değişiyor, şu daha başarılı diye birşey yok...sağlıkla gelsin bebişin..

yeniden sen de sağlıkla bebişine kavuşacaksın inşallah.. olumlu düşünmek bence çok şeyi değiştiriyor,ilk denemelerde çok olumsuzdum, ama bunda daha olumlu olmaya çalıştım, faydası bence var...iyi haberlerini bekliyoruuuz:nazar:

haklısın canım
dr dan ii mi bileceğim değil mi
kendimi tam teslim bırakacağım ona
CEHALET MUTLULUKTUR :)

Kızlar merhaba nasılsınız?

Baharnaz senin de olmuş bayağı, hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah... kontrolun mu vardı, benim de dündü.. iyiymiş Allaha şükür, Bebek istiyoruz dediğin gibi artık alışveriş falan başlayacağım, ama yine de çok gezmemeliymişim doktoruma göre.. bakalım sağlıkla gelecek inşallah..

Meder, inşallah seninledir bebişin, benim de kasıklarımda ağrı olmuştu.. hatta sonrasında kanamam da olmuştu, ama bunlarla canını sıkma, olumlu düşün,bir de bol bol istirahat et,bence doktorlar çok yatmanın faydası yok deseler de etkili...iyi haberlerini bekliyoruz...

Crafty, bence kısa protokol, uzun protokole çok takılma, kısa da uzun da kişiye göre değişiyor, şu daha başarılı diye birşey yok...sağlıkla gelsin bebişin..

yeniden sen de sağlıkla bebişine kavuşacaksın inşallah.. olumlu düşünmek bence çok şeyi değiştiriyor,ilk denemelerde çok olumsuzdum, ama bunda daha olumlu olmaya çalıştım, faydası bence var...iyi haberlerini bekliyoruuuz:nazar:

Sağol canım... Olumlu düşünmek ile herşeye kayıtsız şartsız kanmak arasında dağlar kadar fark olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz.Senin olumlu düşünce fikrine sonuna kadar katılıyorum.Hiçbirimiz sadece birileri dedi diye bu yola baş koymadık...araştırdık,sorduk,soruşturduk ve bir karar verdik.Belli bir yere kadar birçok şeye müdahale edebiliyoruz ama bir an geliyor ve o an nefesleri tutup bekliyoruz.O an bizim istesek de müdahale edemeyeceğimiz bir süreç başlıyor.İşte o süreçte sabrımız,metanetimiz ve her türlü sonuca dayanabilme yetimiz giriyor devreye...Dilerim ki o sürece girdiğimizde yükümüz hafif, ruhumuz dingin ve aklımız başımızda olur...

Yeniden kesinlikle haklısın, ben sadece aşılamalarda da , ilk 2 tedavimde de çok olumsuzdum, ama son tedavide olumlu olmanın faydasını gördüm, buradaki arkadaşlarımın da motivasyonu,faydası çok çok fazla.. inşallah sağlıkla gelir bebişin.. ne zaman başlıyor süreç?

Crafty sanırım yanlış anladın, ben cehalet mutluluktur gibi birşey demedim, araştırmadan, bilmeden tedavi olmak en iyisidir falan da demedim, sadece kısa protokol daha başarısız demişsin , ben de buna en iyi oradaki doktorlar karar verebilir anlamında ve sen kısa ya da uzun protokol diye kafana çok takma, içini ferah tut anlamında söyledim, kusura bakma yanlış anlaşıldıysa...

Son düzenleme:
Gözdemmm çok şükür bende iyiyim sen nasılsın? nasıl gidiyor?

Bebek istiyoruz canım kontrol iyiyydi, terste oturmaya devam ediyor bebişim, arada zikzaklar çizen tansiyonla uğraşıp duruyorum, birazda asabi oldum galiba :)

Derviş sağlıkla inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Yeniden kesinlikle haklısın, ben sadece aşılamalarda da , ilk 2 tedavimde de çok olumsuzdum, ama son tedavide olumlu olmanın faydasını gördüm, buradaki arkadaşlarımın da motivasyonu,faydası çok çok fazla.. inşallah sağlıkla gelir bebişin.. ne zaman başlıyor süreç?

Crafty sanırım yanlış anladın, ben cehalet mutluluktur gibi birşey demedim, araştırmadan, bilmeden tedavi olmak en iyisidir falan da demedim, sadece kısa protokol daha başarısız demişsin , ben de buna en iyi oradaki doktorlar karar verebilir anlamında ve sen kısa ya da uzun protokol diye kafana çok takma, içini ferah tut anlamında söyledim, kusura bakma yanlış anlaşıldıysa...

Canım ben regl olmayı bekliyorum.Bugün Farlutal'in son günü.İlaç bitince kaç gün sonra kanama başlar bilemem.Dilerim ki fazla uzamadan gelir ve biz de serüvene biran önce başlarız...

Canım benimmm
ben yanlış anlamadım sen kusura bakma öyle bir hava varsa mesajımda:)
kendimi telkin ediorum ben çok didiklememek için :)

merhaba arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım ama bayadır yazamıyorm memorialda tedavi olacaz inşallah .bulunduğmz yerde yumurtlama tedavisine başladk sürekli e2 bakılıyor diğeri uzundu bu sefer kısa.dualarınızı eksik etmeyn lütfen.bu arada olumlu sonuç alan arkadaşlr olumlu düşündüğümzde sonuç iyi oldu demişsinz.olumlu düşünmek için neler yaptınz ben beceremiyorm çok stresliyimm çok:59:

Hangi bebiş? Ben seninle başladığımızda bebeği kaybettim..Şimdi normal yolla hamile kaldım..Rabbimin mucizesi...

Sizlerden ne haber? kaçıncı haftadasın??:nazar::nazar::nazar::nazar:

Gozdemcimsonradan tedaviye başlamadan hamile kaldığını duydum arkadaşlardan,onu sordum zaten, hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebişlerimiz..ben 31. haftadayım, sen kaçıncı haftadasın? nasıl sağlığın? benim biraz risk olduğu için yatıyorum..:nazar::nazar:

merhaba arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım ama bayadır yazamıyorm memorialda tedavi olacaz inşallah .bulunduğmz yerde yumurtlama tedavisine başladk sürekli e2 bakılıyor diğeri uzundu bu sefer kısa.dualarınızı eksik etmeyn lütfen.bu arada olumlu sonuç alan arkadaşlr olumlu düşündüğümzde sonuç iyi oldu demişsinz.olumlu düşünmek için neler yaptınz ben beceremiyorm çok stresliyimm çok:59:

Dilabi şimdiden hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebişin inşallah..
olumlu düşünme konusunda ise bol bol olumlu düşünme ile ilgili kitaplar okudum, bir de ben 10 kere de 1000 kere de denesem olacaksa olur olmayacaksa zaten olmaz gibi telkinler yaptım kendime,
" Evrenden torpilim var" diye bir kitap okudum mesela.. bir de ne kadar ilgili bilemiyorum ama bu tedaviden sonra sonucu alana kadar hiçbir iş ama gerçektem hiçbirşey yapmadımi sadece istirahat ettim, bol bol komik filmler izledim, kitap dergi okudum... olmulu düşünmek senin elinde, ama bu konuda kitap okumak da işe yarıyor,şimdiden hayırlı olsun...

Cvap için teşekkürler.inşallah gelr bebiş.sizler de sağlıkla kucağnza alın bebişlernzi inşallah.tavsiyelerini denicem zaten muhtemeln ara tatlde oluck transfer dinlenrm ben de.
bu arada yumurta gelştrme işlemm tamamlndı yarn çatltma iğnesi vurlck sonra da memoriala geçcez.doktoru kendmz mi seçiyorz yoksa hangsi uygnsa ona mı yönlendryorlar?bilen arkadşlar cevp yazarsa sevnrm.bütün tedavdeki arkadşlra kolaylık diliyorm ve tabii hayırlı sonçlar benmle aynı aşamada olan var mı?

Dilabi tedavinin sonlarına yaklaşıyorsun sanırım canım. İnşallah güzel bir sonuç alırsın. Tüm tedavim boyunca drum aynıydı kendim baştan seçmiştim sende tercihini yaparsın belki kabul ederler.Niye etmesinlerki
Pozitif olma konusunda tedavi süresince kötü haber kötü olay herşeyden uzak durmaya çalıştım, bir ara filmler izlemiştim, Dua ettim sürekli, kuran-ı kerim dinledim, müzik dinledim. Elimizden gelen herşeyi yapalım Allah kısmet ederse olucaksa olur dedik, olmazsada bir daha deneriz dedik. eşim en büyük desteğimdi.

Gozdemcimsonradan tedaviye başlamadan hamile kaldığını duydum arkadaşlardan,onu sordum zaten, hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebişlerimiz..ben 31. haftadayım, sen kaçıncı haftadasın? nasıl sağlığın? benim biraz risk olduğu için yatıyorum..:nazar::nazar:

Az kalmış sık dişini..Ben daha yolun başındayım..10. haftadayım:nazar::nazar::nazar:senin bebişin cinsiyeti ne??

Baharnaz kız mı geliyo, erkek mi??

Dilabi tedavinin sonlarına yaklaşıyorsun sanırım canım. İnşallah güzel bir sonuç alırsın. Tüm tedavim boyunca drum aynıydı kendim baştan seçmiştim sende tercihini yaparsın belki kabul ederler.Niye etmesinlerki
Pozitif olma konusunda tedavi süresince kötü haber kötü olay herşeyden uzak durmaya çalıştım, bir ara filmler izlemiştim, Dua ettim sürekli, kuran-ı kerim dinledim, müzik dinledim. Elimizden gelen herşeyi yapalım Allah kısmet ederse olucaksa olur dedik, olmazsada bir daha deneriz dedik. eşim en büyük desteğimdi.

ÇOK TEŞEKKÜRLER BAHARNAZ.Rabbim bağışlasın bebeğini.bizler için de dua et.doktorun kimdi memnundun herhalde.nasıl bi doktor.
pozitif olmaya çalışıyorm artk ben de.bu arada benim 10 civarı yum. var ama büyüklükleri çok farklı birkaçı 16,birkaçı14,birkaçı 10 bu normal mi acaba?bilen arkadşlar cevp yazarsa çok sevinrm.

Gözdemmm benim bebiş erkek canım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah

Dilabi Amin canım. Benim drum Nur hndı, çok memnundum geçen ay bıraktım ama imkan olursa kontrole yine gitmeyi düşünüyorum, doğum yapıcam başka hastanede kontrollerime başladım. Yumoşlara gelince benimde seninki gibiydi hepsinin boyutları farklıydı boyutları iyi bence onlar ilaçların etkisiyle gelişmeye devam ediyorlar. benimde en son 10 tane idi, ancak 5 tanesi toplandı 3 ü doluydu 2 si döllenebildi ve 2si transfer edildi biri tutmuştu Allahıma şükürler olsun İnşallah seninde yüzün güler.

Son düzenleme:
arkaşlar merhaba,memorialde tüp bebek yaptıranlara sorum olacaktı,ben 2 negatf deneme yaşadım daha çok yeni,mayada yaptrdım ama bu sefer gitme istemiyorum ve aklım memorialde sizler tavsiye ediyormusunuz,hangi dr lar iyi,vefiyat bilgisi nasıl çok uçuk mu fiyat,yani aklım kaırşık ama memoril olsun istiyorum bana biraz bilgi verirsenz çok memnun oolurum

ankara06 , memorial'ın fiyatı en son 1900 euro + ilaçlardı, ama bu konuda en iyi bilgiyi hastane verir,raporun varsa biraz indirim oluyor, doktorlar, ekip çok çok iyi, benim doktorum Mustafa beydi, ama hepsi ilgileniyor gerekince, Nur hanım da çok ilgilendi.. bunun dışında önceki sayfalardaki yorumlara da bakarsan çok ayrıntılı bilgiler var.. şimdiden hayırlı olsun..

Dilabi sonuna gelmişsin, hayırlı olsun şimdiden, heyecanlı günler başlıyor, bizi de habersiz bırakma...

Gozdemcim, senin de hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebişlerimiz, benim bebişim kız , martta olacak inşallah sağlıkla...senin de5-6 hafta sonra cinsiyet belli olur herhalde...

arkaşlar merhaba,memorialde tüp bebek yaptıranlara sorum olacaktı,ben 2 negatf deneme yaşadım daha çok yeni,mayada yaptrdım ama bu sefer gitme istemiyorum ve aklım memorialde sizler tavsiye ediyormusunuz,hangi dr lar iyi,vefiyat bilgisi nasıl çok uçuk mu fiyat,yani aklım kaırşık ama memoril olsun istiyorum bana biraz bilgi verirsenz çok memnun oolurum

arkadaşım ben 8 yıldır bebek istiyoruz 3 tüp bebek yaptım 3.orda denedim çok alakalı idiler dürüst davranıyorlar çok ilgililer tavsiye ederim

Bende tavsiye ediyorum bütün ekip çok ilgili. Bütün drlar ilgili ama herkes gibi bende kendi drumu tavsiye edebilirim Nur Dokuzeylül 1900Euro + ilaçlar ( kişiye göre değişiyor) ben tedavi öncesi bütün tahlillerimi dışarda devlette yaptırmıştım.

Back
X