• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

bugün başladım :)
bende tavsiye ederim.
Güvenç bey ile devam ediyorum çok ilgili ve her şeyi detaylı anlatan bir dr bayıldım
1900 euro
nakit ödeyecekseniz 1800 oluyor.
benim doz yüksekti 2400 fln da ilaçlar tutacaktı. Yardımcı oluyorlar ilaçta bu arada
bana kendileri getirtti 1700 liraya gelecek hepsi.
hepinize şimdiden HAYIRLI OLSUN

bugün başladım :)
bende tavsiye ederim.
Güvenç bey ile devam ediyorum çok ilgili ve her şeyi detaylı anlatan bir dr bayıldım
1900 euro
nakit ödeyecekseniz 1800 oluyor.
benim doz yüksekti 2400 fln da ilaçlar tutacaktı. Yardımcı oluyorlar ilaçta bu arada
bana kendileri getirtti 1700 liraya gelecek hepsi.
hepinize şimdiden HAYIRLI OLSUN

Hadi hayırlı olsun Crafty... Ben de ayhalinden sonraki ilk sürece yarın başlıyorum... Her şey gönlümüzce olur inşallah

Hadi hayırlı olsun Crafty... Ben de ayhalinden sonraki ilk sürece yarın başlıyorum... Her şey gönlümüzce olur inşallah

:)
1 gün ara ile gideceğiz desene :)
Allah yardımcın olsun arkadaşım
yanına kitap al sıkılıosun beklerken.
ilaç için nakit para bulundur ilaçta kart geçmio
dualarım seninleeeeee

yeniden
senin uzun protokol mü olacak? kısa mı
yarın ilaç vs başlıo musun hemen acaba

Canımcım...
Benimki kısa protokol olacak...öyle demişlerdi.Ben istedikleri bazı tahlilleri memlekette yaptırdım ve faksladım.Yarın sabah kan tahlilim Memorial da yapılacak ve doz belirlenecek diye düşünüyorum...Yarın orada netleşecek aslında nerden başlayıp nereye gideceğim :))

Canımcım...
Benimki kısa protokol olacak...öyle demişlerdi.Ben istedikleri bazı tahlilleri memlekette yaptırdım ve faksladım.Yarın sabah kan tahlilim Memorial da yapılacak ve doz belirlenecek diye düşünüyorum...Yarın orada netleşecek aslında nerden başlayıp nereye gideceğim :))

ok o zaman kesin nakit al yanına hemen başlarsın doza çünkü
of arkadaşım
yüreğin ağzındadır
Allah yardımcın olsun

ok o zaman kesin nakit al yanına hemen başlarsın doza çünkü
of arkadaşım
yüreğin ağzındadır
Allah yardımcın olsun

Sorma öyle garip bir duygu ki bu anlatamam.İçim ferah ama kontrolün benim elimde olmamasıyla alakalı bir sıkıntı yaşıyorum sadece :)) Öyle alışmışım ki hep idarenin başında olmaya.Şimdi doktorlarıma,ilaçlara ve bedenime teslim olmuş vaziyetteyim :))

crafty tedavin hayırlı olsun, İnşallah güzel sonuçlar alır ve bebeğine kavuşursun

yeniden sende yarın başlarsın galiba seninkide şimdiden hayırlı olsun sende bebeğine kavuşursun, güzel haberler verirsiniz inşallah kızlar.

Son düzenleme:
Sağol canım... Olumlu düşünmek ile herşeye kayıtsız şartsız kanmak arasında dağlar kadar fark olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz.Senin olumlu düşünce fikrine sonuna kadar katılıyorum.Hiçbirimiz sadece birileri dedi diye bu yola baş koymadık...araştırdık,sorduk,soruşturduk ve bir karar verdik.Belli bir yere kadar birçok şeye müdahale edebiliyoruz ama bir an geliyor ve o an nefesleri tutup bekliyoruz.O an bizim istesek de müdahale edemeyeceğimiz bir süreç başlıyor.İşte o süreçte sabrımız,metanetimiz ve her türlü sonuca dayanabilme yetimiz giriyor devreye...Dilerim ki o sürece girdiğimizde yükümüz hafif, ruhumuz dingin ve aklımız başımızda olur...

sağol iyim allaha çok şükür 3. denememle pozitif sonuçu gördük.ama tam sevinemedim ohss oldum ve hastanede 5 gün yattım ama şuan iyim evdeyim sabırla gebelik kesesini görmeyi bekliyoruz inşallah herşey yolunda gider.

Saatlerdir buraya yazılmış yorumları okumaktayım.Ve sizlerden aldığımız cesaretle eşimle Memorial da denemeye karar verdik.Benim yaşım 38 ve işimi şansa bırakmak istemiyorum.Benim sizlere bazı sorularım var, eğer bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
1. Ben Eskişehir de yaşıyorum ve çalışan bir insanım.İl dışından gelenlerin takibi nasıl yapılıyor merak ediyorum.Devlet memuruyum ve İstanbulda uzun süre kalamam...
2. Transfer sonrası yollara düşüp riske girmek istemiyorum. Oradaki konaklama imkanları hakkında bilgisi olan varsa,paylaşırsa sevinirim.Hastanenin bünyesindeki konukevinde kalabiliriz ama eğer tahminimizden fazla kalmamız gerekirse bildiğiniz başka alternatif yer var mı?
3. Tüp bebek merkezi konusunda kafam karıştı.Memorial'ın 2 ayrı merkezi mi var? Varsa eğer hangisini tavsiye edersiniz.
Şimdiden ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim

merhaba bence kesinlikle memorıal derim benim bu 3. denememdi ama burası diğerlerinden daha ehli ve daha başarılı tedavi yöntemi bile farklı bence bi git görüş sende kesin güveneceksin.

Yeniden ve Crafty tedavileriniz hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebişleriniz...:nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::49::49:

Meder, inşallah sağlıkla bebişinin kesesini de göreceksin, çok sevindim, hayırlı olsun... :nazar::49::emir_bebek:

1 haftalik tatil donusu merhabalar...
crafty yeniden hayirlisi olsun.insallah emeklerinizin karsiligini alirsiniz.
bensunaz,dervis bebisleriniz iyi sizlerde iyi olacaksiniz az kaldi saglikla gelsinler.
meder tebrik ederim.saglikla kucagina alman dilegiyle.bende ohss olmustum hastanede evde derken gecmesi 1 ayi buldu.10 kg su toplamistim 15 gunde yavas yavas gitti.gelisimine engel degil gonlun rahat olsun hayirlisiyla kesede gorulur.
gozdemmm biz iyiyiz canim sen bebisin nasil?buyuyor masallah.insallah bu sefer saglikla kucagina alacaksin.arada buraya da yaz gelismeleri..

Arkadaşlar tedavi yavaş yavaş ilerliyor.İnternete sık sık giremiyorum ama bilin ki Memorial da herşey bir düzen içinde ilerliyor.Neredeyse her sabah hastaneye gidiyoruz.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin...Allah hepimizin yardımcısı olsun

tedaviyi yari olmus bile.dolu dolu kaliteli yumoslarin olsun.benimde transferimi guvenc bey yapmisti.guzel haberlerini bekliyorum.dua ile..

iyi şanslar diliyorum arkadaşım...ben de geri sayıma girdim...birkaç gün içinde benim de yumurta toplama işlemim olacak.bugüne kadar çok sakindim ama bugünkü muayeneden sonra sona yalaştığımı anladım ve heyecan başladı...allah hepimizin yardımcısı olsun.

iyi şanslar diliyorum arkadaşım...ben de geri sayıma girdim...birkaç gün içinde benim de yumurta toplama işlemim olacak.bugüne kadar çok sakindim ama bugünkü muayeneden sonra sona yalaştığımı anladım ve heyecan başladı...allah hepimizin yardımcısı olsun.

canımcım çok saol
hiç korkma
dün bir arkadaşım çıktı opudan hiç bişi hissetmiomuşsun
açıkçası ben heyecandan çok iğnelerin bittiğine seviniorum :)

Back
X