• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Çok şükür canım. Sen nasılsın? Minik fındığımız ya da fındıklarımız nasıl :emir_bebek: :1:
Canım ben doğal yoldan hamile kalabildiğim için (daha doğrusu hiç denemedik ama doktor her şeyin iyi olduğunu ve normal yoldan hamile kalabileceğimi söyledi) bana rapor vermezler. Yani ben öyle biliyorum. İlla bir sorun olması lazım değil mi rapor için?

anladım canım evet galiba öyle olması lazım..heyetin okey vermesi lazım bir kusuru var diye ben bu devlat işine çok sinir oluyorum bazen ya
üç çoçuk yapın diyo ama olmayana hiç imkan vermiyo:47::47::47:

Nur Hanım melek gibi biri :16: Hangi doktorla devam edersen et her şeye ekip olarak karar veriyorlar. Semra Hanım mutlaka görüyor seni. Aynur Hanım da çok samimi ilgili bir doktor. Benim transferimi yapmıştı. Bir iki muayenede de bir araya gelmiştik. Hakkında hayırlısı olsun inş canım. İlk denemen mi olacak?

o zaman aynur hanımla devam ediyim ben sonuçta benim hastalık geçmişimi biliyor.benim ilk denemem olacak inş.son olur:34:rabbim çok aratmaz.tesekkür ederim bilgi verdiğin için

amin canım inşallahhhhh darısı başınıza:emir_bebek::emir_bebek:
nur hn. şeker gibi çok seviyorum onu çok aydınlatıcı ben sormadan o anlatıyo..aynur hn.ilk iki kontrolüme girdi muayane edip ilaçlarımı verdi dr nur hn olduğu belki çok detaylı şeyler anlatmadı ama oda güleryüzlü hakkında hayırlsı neyse o olsun zaten kararı hep birlikte veriyorlar öğlenden sonra toplanıp durum konuşmları yapıyorlar
kendimde şahit oldum..kan testimi pazr günü merkezde yaptırdım 2-3 saat bekledim öğleden sonraya kalmıştı bütün hastların kan sonuçları gelince arka odada üçü bir araya geldi durum değerlendirmesi yapıp karar verildikten sonrada hemşireler arayıp haber veriyor size...:46::46:
ben gonol-f kullandım canım yumoşların bütümesi için sonra cetrotayt kullandım yumoşların çatlatmasını engellemek için sonrada çatlatma iğnesini veriyorllar zaten 36 saat sonrada yumoşları alıyorlar şimdiden tedavin hayırlı olsun canımmm...
bu arada ilaçları eczaneden kendin alıyorsun hastahanenin karşısındakinden alma sakın çok pahallı orası 50 mt yukarda ateş eczanesinden alın indirim yapıyo o mutlaka 250 tl ye aldım ben
gonol-f elinde açılmamış paket kalırsada geri alıyo:46::46:

bende bi kez aşılama tedavisi görmüştüm o zaman gonalf kullandım konyada 400 e almıştım.eşimin eczacı arkadaşları var onlar yardımcı olurlar diye düşünüyoruz var ama yine de çok faydalı bi bilgi verdin ilaç konusunda orayı da unutmayalım.verdiğin her bilgi beni aydınlatıyo canım çok tesekkür ederim.iğne kullanmaya başladıktan kaç gün sonra toplandı yumoşların?şimdi nasılsın inşallah sorun yoktur

üç ay gidicem canım memorıale
başka yerde buldum oraya devam edicem sonra
çok isterdim ama maddi olarak zorlar beni orası o yüzden başka yere gidicem gideceğim yerinde çok iyi olduğunu söylüyorlar bakalım 18.de gidelim bi herşeyin iyi olduğunu öğreneyim 1 hafta sonrada diğer tarafa gidip bakıcam

bende hastane degistiriyim dedim .baska hastaneye gidiyorum bir.iki haftadir.erken dogum riskim oldugu icin.yoksa dogumu memorialde yapicam.hersey yolunda giderse ama nur hnm gibi doktor yok.insallah erken dogmazda bende burda devam edelim.sen nereye gidiceksin cnm

bende bi kez aşılama tedavisi görmüştüm o zaman gonalf kullandım konyada 400 e almıştım.eşimin eczacı arkadaşları var onlar yardımcı olurlar diye düşünüyoruz var ama yine de çok faydalı bi bilgi verdin ilaç konusunda orayı da unutmayalım.verdiğin her bilgi beni aydınlatıyo canım çok tesekkür ederim.iğne kullanmaya başladıktan kaç gün sonra toplandı yumoşların?şimdi nasılsın inşallah sorun yoktur
ben elimden geldiğince sizi bilgilendirmek istiyorum canım aynı yolarrdan bende geçtim bana allah razı olsun inci ve diğer arkadaşlarım çok yardımcı oldular:38::38::38:benim ilaç sürem kıza sürdü canım 6 gün kullandım ilacı 8.günde yumoşlar toplandı.şimdilik herşey yolunda gibi gözüküyor ayın 18nde ilk randevumuz var inşallah ogün dr ma herşeyin iyi gittiğini söyler:21::21::21:seninde şansın bol olsun canım inşallah kavuşursunuz hepiniz bebeklerinize:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
bende hastane degistiriyim dedim .baska hastaneye gidiyorum bir.iki haftadir.erken dogum riskim oldugu icin.yoksa dogumu memorialde yapicam.hersey yolunda giderse ama nur hnm gibi doktor yok.insallah erken dogmazda bende burda devam edelim.sen nereye gidiceksin cnm

inşallah herşey yolunda gider canım ve bebeğin zamanı gelince nur hn elinde gelir kucağına:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ben özel balat hastahanesine karar verdim bakalım haftaya nur hn bi gidelim sonraki haftada oraya gidip bakıcam inşallah iyidir orasıda gidenler yorumunu okudum memnunlar..doğum fiyatı 2500 tl falan mış herhaldebakalım gidip görmek istiyorum en kısa zamanda

canım test listesi
periferik kan (edta'lı) hem benden hem eşimden istediler bu kromozom analızi sanırım ve sen bunu yaptırmışsın zaten
benden istenilenler
tam kan sayımı
homosistein
antikardiolipin IgG
antikardiolipin IgM
Lupus Antikoagülan
protein C aktivesi
ptotein S aktivesi
antitrombin II AKTİVESİ
prolaktin
serbest T4
TSH
HBS AG
ANTİ-HBS
ANTİ-HCV
ANTİ-HIV I+II
RUBELLA IgG
BİRDE KAN PIHTILAŞMASI TESTİ VAR CANIM AMA ONU NUR HN İSTEMEMİŞTİ BEN KENDİM YAPTIRMIŞTIM O YÜZDEN BU KAĞIT DA O İŞARETLİ DEĞİL TIP DA ADI NASIL GEÇİYORDUR BİLMİYORUM İSTERSEN MEMORIALDE HEMŞİREYİ ARAYIP SOR ONA GÖRE YAPTIRIRSIN İYİKİDE YAPTIRMIŞIM BENDE KAN PIHTILAŞMASI ÇIKTI GERÇİ ONLAR ZATEN ÖNLEM OLARAK CORASPİRİN VERİYO AMA BİLMEK DAHA DA İYİ OLUYO

EŞİMDEN İSTENİLENLER
HBs Ag
anti-HIV I+II
ANTİ-HCV
TSH
ST4
HEPSİ BU KADAR CANIM İNŞALLAH HEPSİNİ BİR YERDE YAPTIRIRSIN
SEN NERDE OTURUYORSUN
özelden yaz istersen ben araştırırım yaptırabileceğin yerleri

Son düzenleme:
canım test listesi
periferik kan (edta'lı) hem benden hem eşimden istediler bu kromozom analızi sanırım ve sen bunu yaptırmışsın zaten
benden istenilenler
tam kan sayımı
homosistein
antikardiolipin IgG
antikardiolipin IgM
Lupus Antikoagülan
protein C aktivesi
ptotein S aktivesi
antitrombin II AKTİVESİ
prolaktin
serbest T4
TSH
HBS AG
ANTİ-HBS
ANTİ-HCV
ANTİ-HIV I+II
RUBELLA IgG
BİRDE KAN PIHTILAŞMASI TESTİ VAR CANIM AMA ONU NUR HN İSTEMEMİŞTİ BEN KENDİM YAPTIRMIŞTIM O YÜZDEN BU KAĞIT DA O İŞARETLİ DEĞİL TIP DA ADI NASIL GEÇİYORDUR BİLMİYORUM İSTERSEN MEMORIALDE HEMŞİREYİ ARAYIP SOR ONA GÖRE YAPTIRIRSIN İYİKİDE YAPTIRMIŞIM BENDE KAN PIHTILAŞMASI ÇIKTI GERÇİ ONLAR ZATEN ÖNLEM OLARAK CORASPİRİN VERİYO AMA BİLMEK DAHA DA İYİ OLUYO

EŞİMDEN İSTENİLENLER
HBs Ag
anti-HIV I+II
ANTİ-HCV
TSH
ST4
SEN NERDE OTURUYORSUN

canım çok tşk ederim şimdi yazdım tahlıllerı bugün araştırıcam fiyatlarını özeldende msj atamıyorum cnm

herkese günaydın:16::16:

kızlar ara sıra girip yazılanları okuyorum ama kimseyle karşılaşamadığım için sohbet edemiyoruz.

umutegecimle faceden görüşüyoruz:16::16:

incim nerelerdesin neler yapıyosun canım özledim:16:::

esmerim sana özel mesaj gönderdim gördün mü canım

Son düzenleme:

kızlar ara sıra girip yazılanları okuyorum ama kimseyle karşılaşamadığım için sohbet edemiyoruz.

merancım gördüm mesajını ama ben msj atamıyorum bana adını soyadını özelden yazarmısın faceden eklım senı bide profil resmin nasıl onu da yazda istersen tabi

canım test listesi
benden istenilenler
tam kan sayımı
homosistein
antikardiolipin IgG
antikardiolipin IgM
Lupus Antikoagülan
protein C aktivesi
ptotein S aktivesi
antitrombin II AKTİVESİ
prolaktin
serbest T4
TSH
HBS AG
ANTİ-HBS
ANTİ-HCV
ANTİ-HIV I+II
RUBELLA IgG

EŞİMDEN İSTENİLENLER
HBs Ag
anti-HIV I+II
ANTİ-HCV
TSH
ST4
SEN NERDE OTURUYORSUN

cnm az önce özel bi hastanede sordum bu testlerin ücretini 1350 dediler de şimdi başka bi hastaneye daha soracağımm ..

merancım gördüm mesajını ama ben msj atamıyorum bana adını soyadını özelden yazarmısın faceden eklım senı bide profil resmin nasıl onu da yazda istersen tabi

canım yazarım tabiki.

cnm az önce özel bi hastanede sordum bu testlerin ücretini 1350 dediler de şimdi başka bi hastaneye daha soracağımm ..

canım ben burada doktor konusunda kararsızım.senin doktorun kim?1 ay önce eğitim ve araştırmada genetik test yapamadıklarını söylemişlerdi.ben de neyi araştırıyosunuz o zaman diye çıkışmıştım çok gülmüşlerdi bana

nasılsın canımmm
benim dün miğde bulantım başladı:46::46::46:
bugün şimdilik birşey yok ama

canım iyiymiş fiyat ama biraz daha araştır mutlaka ücretsiz yapan yerler vardır

ıkı yere sordum ıkısıde aynı fıyatı verdı nur hnım benden bunları istememişti zaten burda yaptıramazsam ist gidince zeynep kamılde yaptırırım sen orda ücretsız yaptırmıstın sanırım offf yaaaa

ıkı yere sordum ıkısıde aynı fıyatı verdı nur hnım benden bunları istememişti zaten burda yaptıramazsam ist gidince zeynep kamılde yaptırırım sen orda ücretsız yaptırmıstın sanırım offf yaaaa
hepsini zeynep kamilde yaptırmadım genetiği ve kan pıhtılaşmasını orda yaptırdım ama diğerleride yapıyordur canım orda orası çok büyük bir eğitim araştırma hastahanesi
ooo başladı desene artık.inşallah kolay atlatırsın bulantıları bende çok olmamıştı.

evet canım ama çok değil inşallah da çok olmaz
siz nasılsınız bakalımm

canım benim ki aramaya kapalı
iş yerinde girmek yasak açamıyorum eğer mercanı eklediysen ben ondan öğrenip eklerim seni olur mu:38:

mercanı bulamadım ya ismini söyledı ama face bulmadı neyse artık yaa bende sadece kanda pıhtılaşmayı yaptırırım parayla yaptırma gibi bi durumum yok su an

Back
X