• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım o zamanı senin yumoşların ilaçlara vereceği etkiye bağlı
ben mesela 6 gün ilaç kullandım 9.gün yumoşlarım toplandı aynı saatte eşinden de örnek alıyorlar...
benim yumoşumun bir tanesi çok öndeydi o yüzden erken oldu biraz

canım haklısın her bünyenin farklı olacağını tahmin ediyorum, aşağı yukarı 10. günde sanırım. ama işte şimdi bekleyip görmek mi mantıklı ertelemek mi.... son dakikaya kadar stresle beklemek de istemiyorum , ay sonunu bekleyip göreceğiz :18:

kızlarrr ben de bu gün ilk iğnemi vuruldum...
hadi hayırlısı bakalım...
lütfen dua edin benim içinnn...

Son düzenleme:
kızlarrr ben de bu gün ilk iğnemi vuruldum...
hadi hayırlısı bakalım...
lütfen dua edin benim içinnn...

Hayırlı olsun bebişle dolsun göbişin :1:
Güzel haberlerin gelsin sağlıkla sıhatle inşallah :)
Ben de ay sonu gidicem... tüm ayrıntıları paylaş bizimle olur mu :)
sevgiler

merhaba kızlar çok özledim sizleri :16::16:
tedaviye yeni başlayan arkadaşlarım bebişle sonuçlansın tedavileriniz.hayırlı olsun.
kızlar ara sıra girip bakıyorum ama ekrana bakarken bile içim kıyılıyor.çok şükür azaldı hatta bazen gündüz çok iyi oluyorum ama gece yarısı kusma nöbetlerim başlıyor.
bir aydır görmediğim bitişik binada oturan komşumla karşılaştım bugün.kızlar bitişik dediğime bakmayın hem bizim evin bahçesi hemde onların binanın bahçesi var arada.sesim oraya kadar gidiyormuş.kadın bir gece sen öğürdün ben ağladım dedi.kendini hatırlamış ve acımış bana.hamile olduğumu anlamışlar.düşünün artık halimi.

okulda başladı.sıpacıklarım geliyor ve sanırım ben çalışmaya dayanamıycam cuma kontrolüm var uzun süreli heyet raporu alıcam.kızlar bugn 8 den 12 ye kadar ayakta kaldım.hiç oturmadım.ağlayanları tutup annelerinin elinden alamıyorum.karnıma felan vurur diye korkuyorum.veli istiyorki kucağıma alıp teselli edeyim alamıyorumda.müstecep beyde bol bol yatıp dinleneceksin demişti.başıma bir iş gelmeden okuldan ayrılmam lazım.

merhaba kızlar çok özledim sizleri :16::16:
tedaviye yeni başlayan arkadaşlarım bebişle sonuçlansın tedavileriniz.hayırlı olsun.
kızlar ara sıra girip bakıyorum ama ekrana bakarken bile içim kıyılıyor.çok şükür azaldı hatta bazen gündüz çok iyi oluyorum ama gece yarısı kusma nöbetlerim başlıyor.
bir aydır görmediğim bitişik binada oturan komşumla karşılaştım bugün.kızlar bitişik dediğime bakmayın hem bizim evin bahçesi hemde onların binanın bahçesi var arada.sesim oraya kadar gidiyormuş.kadın bir gece sen öğürdün ben ağladım dedi.kendini hatırlamış ve acımış bana.hamile olduğumu anlamışlar.düşünün artık halimi.

okulda başladı.sıpacıklarım geliyor ve sanırım ben çalışmaya dayanamıycam cuma kontrolüm var uzun süreli heyet raporu alıcam.kızlar bugn 8 den 12 ye kadar ayakta kaldım.hiç oturmadım.ağlayanları tutup annelerinin elinden alamıyorum.karnıma felan vurur diye korkuyorum.veli istiyorki kucağıma alıp teselli edeyim alamıyorumda.müstecep beyde bol bol yatıp dinleneceksin demişti.başıma bir iş gelmeden okuldan ayrılmam lazım.

iyi olmanıza sevindim canım bencede uzak dur sen o ufaklıklardan şimdi ki çoçuklar çok fena zatennn:52::52::52:bakalım bizimkiler nasıl birşey olacak:16::16::16::16:
sen bence bu sene dinlen canım...ikiz olduğu için daha yorucu olur senin için
ben fırsatını ve yer bulsam iş yerinde uyucam bazen o kadar çok uykum geliyor:31::31::31:
benimde sabah bulantım oluyor gün içinde çok değil
ama tekmelerini hissedene kadar olursa iyi olur onun iyi olduğunu anlıyorum o sayede
biz bu 9 ayda kafayı sıyırmazsak iyidir:27::27::27::27:

iyi olmanıza sevindim canım bencede uzak dur sen o ufaklıklardan şimdi ki çoçuklar çok fena zatennn:52::52::52:bakalım bizimkiler nasıl birşey olacak:16::16::16::16:
sen bence bu sene dinlen canım...ikiz olduğu için daha yorucu olur senin için
ben fırsatını ve yer bulsam iş yerinde uyucam bazen o kadar çok uykum geliyor:31::31::31:
benimde sabah bulantım oluyor gün içinde çok değil
ama tekmelerini hissedene kadar olursa iyi olur onun iyi olduğunu anlıyorum o sayede
biz bu 9 ayda kafayı sıyırmazsak iyidir:27::27::27::27:

canım dün çok kötü şeyler geldi aklıma.ya benimle değillerse ya beni bıraktılarsa diye başladım ağlamaya.:14::14::14:
okuyorum dualar eediyorum ama yok geçmiyor vesvese.eşim tutturdu doktora gidelim bakalım senin hislerin beni korkutuyor (bazen çıkarda)bu nerden çıktı şimdi diye üsütme geliyor.benden daha çok panikledi.:18::18:dedimki her aklıma estiğinde kontrole gidemem doktorum bıkar benden.dualar okudum ağladım sakinleştim sabahta bulantım olunca çok sevindim benimleler demekki diye.:emir_bebek::emir_bebek: Allahıma emanet hepimizin melekleri.korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olalım.inşallah kafayı sıyırmayız.

bizimkiler çoookkkk zıpırrrrr olur tatlımmmmmmm.nazlı bebiş onlar hakları ama yaaaaaaaa:emir_bebek::emir_bebek:
bende izinle geçirmeyi düşünüyorum canım.inşallah sorun çıkmazda dinlenerek geçiririm.seninde halsizliklerin geçer inşallah.tüm gün çalışmak daha zor.ben yarım güne dayanamadım.

Herkese güzel bir gün diliyorum :1:
Kızlar erken test konusunda haklısınız kan testi en kesin sonuç veriyor. boşuna stres yapıyor, idrar testleri....

Tedaviye başlayan arkadaşlar bana bir yardımcı olun lütfen, Şimdi tedaviye başladıktan kaç gün sonra yumurta toplama işlemi gerçekleşiyor? Spermle buluşması kaçıncı gün olmalı? Eşimin 2 günlük yurtdışı işi çıktı ve tam o günlere mi denk gelicek hesaplamaya çalışıyorum, eğer öyle olacaksa bu ay kalır :18:
Sevgiler.....

cnm ben 31 ağustosta adetımın 3. günü gittim 11 eylülde yumurtalarım toplanıp döllenme aşamasına geldı yanı bende 12 gün sürdü toplam ama bu her bünyeye göre değişiyor

Selam kızlar
bugun doktor a gittik.. :nazar::nazar:Kese gorundu cok sukur:nazar::nazar: haftaya da kalp atışını duyarız dedi Allah izniyle ama bir sorun çıktı kesenin arka tarafındfa kanama var dedi. Zaten bir gün once de iç çamaşırımda lekelenme oldu:((( doktor kanaman olursa hastaneye yatıracağız dedi:43::43::43:
Dinlenmelisin yorulmuşsun dedi..
Zaten bi kaç gundur maalesef çok ayakta kaldım ve yorumdum iş yerinde ..galiba ondan oldu:43::43:
Amaaa napican ki özel sektörde çalışıyorum kimse dinlemiyor ki , anlamamıyor ki senin durumunu:43::43:

Dr Nur hanım a mail attim durumla ilgili..
Artık hayirlisi:43:

Bugün opum oldu sorunsuz bir şekilde atlattık çok şükür
Karın ağrım hala geçmedi neden acaba
Bide yarın sabah embriyolog kaçta arar acaba meraktayım:52:

onumuzdeki ay rahim filmi çektirip memorialda tüp bebek yaptırmaya karar verdım kızlar. yalnız annemın bı arkadası orada bı kadın dogum uzmanına sormus arkadasıymıs tup bebek burda cok ıyı ama bayagı bı msraflı olur onlara demıs
benım anlayamadıgım hastaneyle oncelıklı olarak muhasebesıyle telefonda konustum 2000 euro + ılac dedıler pgt ıcın de genetıkcı karar verıyor 700 dolar fln dıye asagı yukarı dedıler.paket fıyat uyguluyorlar. ılacları da tanıdık bı eczacımız var ordan ındırımlı larak aldıgımızı dusunursek ya da hastaneden ındırım fln dıye ılaclarda okudum onu da yaptırırsak eger ek masraf nerede cıkıyor???
yumurta takıbı ,transferı ıslemınde ek olarak muayene ucretı oduyormuyuz? ya da o sırada yapılan hormon tahlıllerı cok pahalı tutuyor mu ..
sızlere soruyorum cunku ona gore bı butce hazırlamaya calısıyoruz esımle beraber..

Selam kızlar
bugun doktor a gittik.. :nazar::nazar:Kese gorundu cok sukur:nazar::nazar: haftaya da kalp atışını duyarız dedi Allah izniyle ama bir sorun çıktı kesenin arka tarafındfa kanama var dedi. Zaten bir gün once de iç çamaşırımda lekelenme oldu:((( doktor kanaman olursa hastaneye yatıracağız dedi:43::43::43:
Dinlenmelisin yorulmuşsun dedi..
Zaten bi kaç gundur maalesef çok ayakta kaldım ve yorumdum iş yerinde ..galiba ondan oldu:43::43:
Amaaa napican ki özel sektörde çalışıyorum kimse dinlemiyor ki , anlamamıyor ki senin durumunu:43::43:

Dr Nur hanım a mail attim durumla ilgili..
Artık hayirlisi:43:

Canım dikkat et kendine lütfen işinden izin alamazmısın bir süreliğine
O kadar emek verip uğraşıyoruz sonu böyle olmasın aman aman dikkat et
Rabbbim meleğini esirgesin:16:

onumuzdeki ay rahim filmi çektirip memorialda tüp bebek yaptırmaya karar verdım kızlar. yalnız annemın bı arkadası orada bı kadın dogum uzmanına sormus arkadasıymıs tup bebek burda cok ıyı ama bayagı bı msraflı olur onlara demıs
benım anlayamadıgım hastaneyle oncelıklı olarak muhasebesıyle telefonda konustum 2000 euro + ılac dedıler pgt ıcın de genetıkcı karar verıyor 700 dolar fln dıye asagı yukarı dedıler.paket fıyat uyguluyorlar. ılacları da tanıdık bı eczacımız var ordan ındırımlı larak aldıgımızı dusunursek ya da hastaneden ındırım fln dıye ılaclarda okudum onu da yaptırırsak eger ek masraf nerede cıkıyor???
yumurta takıbı ,transferı ıslemınde ek olarak muayene ucretı oduyormuyuz? ya da o sırada yapılan hormon tahlıllerı cok pahalı tutuyor mu ..
sızlere soruyorum cunku ona gore bı butce hazırlamaya calısıyoruz esımle beraber..

Canım doğru söylenmiş 2000 euro tüp bebek 1500 tl de pgt daha bugün ödedik hatta
Bize 1500 euro denildi pgt'ye meğer yanlış söylenmiş bide ilaçlar 1.700 tuttu
Diğer masrafların hepsi test tahlil vs işte ama bende guatr felan çıktığı için yaklaşık 1000 lirada onlar tuttu
Öyle canım başkada ek bir ücret almıyor hastane

Canım doğru söylenmiş 2000 euro tüp bebek 1500 tl de pgt daha bugün ödedik hatta
Bize 1500 euro denildi pgt'ye meğer yanlış söylenmiş bide ilaçlar 1.700 tuttu
Diğer masrafların hepsi test tahlil vs işte ama bende guatr felan çıktığı için yaklaşık 1000 lirada onlar tuttu
Öyle canım başkada ek bir ücret almıyor hastane

canım tesekur ederım 2000 euro dan hıc ındırım yapmıyorlarmı nakıt ındırımı vs..
bıde ılaclarını hastaneden mı temın ettın cunku arkadaslar yazmıslar 2400 tutyodu ama hastane ındırımle 1700 e getırttı dıye?
bana da pgt yapılması gerekıyor kromozomumda bozukluk cıktı 44,xx,16qh(+) . 3 dusuk yaptım sonunda bunu buldular bıde aynı zamanda kan pıhtılasması da var bende.. korkuyorum bıraz ya olmazsa dıye ama bılmıyorum. gercı bı kac gun once ısının ehlı bı profosor bu cok sık rastlanan bı durum deıl senın hayat boyu cocugun olmayabılır dıye hayatımın en kotu gunlerını yasattı ama .
memorıalı aradım cumhur beyle telefonda gorustum benı cok rahatlattı oyusden de ben de buraya karar verdım umarım guzel sonuclar alırız

canım tesekur ederım 2000 euro dan hıc ındırım yapmıyorlarmı nakıt ındırımı vs..
bıde ılaclarını hastaneden mı temın ettın cunku arkadaslar yazmıslar 2400 tutyodu ama hastane ındırımle 1700 e getırttı dıye?
bana da pgt yapılması gerekıyor kromozomumda bozukluk cıktı 44,xx,16qh(+) . 3 dusuk yaptım sonunda bunu buldular bıde aynı zamanda kan pıhtılasması da var bende.. korkuyorum bıraz ya olmazsa dıye ama bılmıyorum. gercı bı kac gun once ısının ehlı bı profosor bu cok sık rastlanan bı durum deıl senın hayat boyu cocugun olmayabılır dıye hayatımın en kotu gunlerını yasattı ama .
memorıalı aradım cumhur beyle telefonda gorustum benı cok rahatlattı oyusden de ben de buraya karar verdım umarım guzel sonuclar alırız

Canım aynen bendede kromozom bozukluğu var pgt şart
Allahtanki böyle bir yöntem bulunmuş ne yapardık sonra bende 2 düşük yaptım
Araştırıldı işte malesef bu bulundu amaaan bakma güzelim sen o doktorlara
Allah başımızdan eksik etmesin ama bazıları abartıyor hakikaten
Yolumuz zorlu ve uzun bizim gibiler için ilk tedavide olacak diye bir şey yok
Öncelikle bunu kabullenmen lazım canım
Allah yar ve yardımcımız olsun
Bu arada pgt'de en iyisi memorıal deniliyor

Back
X