• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Neden anne olamayasin,ne mucizeler oluyor 50 li yaslar da..40 li yaslarda gebe kalan cok..el-muallim abla hemde ucuzleri var,Nil v.s..
Yas konusuna takilma yumurta sayin guzelmisti..Gecmiste kendiliginden olusan bir gebelik(kac sene gecti?)demekki yumurtalik sperm rezervi de iyi..Anne baba ozlemi, sevgiside tam..ee neden olmasin ki ..Tupbebekte doktorlar kadar ekipte onemli..Memorial ekip halinde doktorundan,laboratuvarindan,calisanlarina kadar hepsi isini iyi yapiyor,tedaviye basladiginda merkezin diger merkezlerden farkini anlayacaksin..Gecmisi,onceki denemelerini unut..Yeni umutla memorial'in kapisindan gir..Nur hnm durumunu acik ve net sekilde anlatacaktir.....Merkez insan somurmez..hakki olan parayi alir ,olacaksa yapilir der durum iyi degilse para icin seni somurmez.
Bende ilk 2 denememi baska merkezde yaptirdim, memorial'a gidince gercek anlamada tup bebek yaptirdigimi hissettim..
Bir de daha onceki gebelikte kurtajla mi sonladirildi?kurtaj sonrasi rahimde bozulmalar olabiliyor,bu da gebeligi engelleyebiliyor.Bu tedavinde daha dikkatli olunacaktir..oncesinde rahim filmi,histeroskobi isteyebilirler..
Bana da senelerce sebepsiz infertilite denilmisti oysa ki sebebi varmis..Semra hnm buldu.
oncelik senin ve esinin sagligi..Sizler saglikli olasiniz ki saglikli bebekler dunyaya getiresiniz,birlikte uzun seneler yasayabilesiniz.
gec degil,durumun kotu degil lutfen gecmisi cok dusunmeden umutla basla tedavine...
Biraz kopuk yazdim kusura bakma..acil yazinca boyle

Çok teşekkürler verdiğin bilgilere,benim için çok aydınlatıcı bilgiler.
TEK TEK CEVAPLIYIM SORULARINI CANIM..
2004 nisanında evlendiğim gün hamile kaldım,2-3 ay sonra alındı,kürtajla,ama kazıma filan olmadı,yeni yöntem var ya bir makineyle vakumla alınıyor ,öyle alındı,rahmin zarar görmez dendi,ne kadar doğru bilmem tabii...8 sene geçti bitanem...
12 YUMURTAM TOPLANDI,(yanlış yazmışım 12 dondurulmuşum yok).8'i ileme alındı,5'i döllendi,4'ü donduruldu,2 si transfer edildi 4.gün 11 ve 7 hücreliydiler...2 sinden haber yok,aramazsak çöpe gitmiştir demişlerdi..
rahim filmi,histiroskobi,kan testleri,genetik testler ,hepsi 2'şer kez yapıldı..
tüpler açık,rahim çok temiz,herşey düzgün dendi..
Bilmiyorum ki neden olmadığını ben de ,doktorlar da bilmiyor..sebebi belirsiz intertifilite dendi..
ama bence de vardır bir sebebi,inşallah çaresi vardır,inşallah NUR NN.BULUR,TEDAVİ EDER VEBEBEĞİME KAVUŞURUM ARKADAŞIM...

Transferım dun aksam 17 de oldu arkadaslar 2 embrıyo yerlestırıldı 21eylul test gunum ıns benımledirler kuzucuklarım :)

HAYIRLI OLSUN CANIM,SIKI SIKI TUTUNSUNLAR ANNELERİNE,bebiş bebiş gelsinle kucağına inşallah..

canım inşallah...
Nur Dokuzeylülle randevum var c.tesi günü...
hayırlısıyla olsun inşallah..
eşimle birbirimize sarılıp ağlamaktan yoruldum :43:
artık gülelim istiyorum canım arkadaşım...:64:

allah gonlune gore versin arkadaşım.. Allah ım çokkkk buyukkkk..
Nur Hanim çok iyi bir doktor.. Senin ruhunuda kalbinide ferahlatıyor aydınlatıyor.. Bizim topiğin favori doktoru o:)
Allah in izniyle şans getirir.. Bana şans getirdi:34:

allah gonlune gore versin arkadaşım.. Allah ım çokkkk buyukkkk..
Nur Hanim çok iyi bir doktor.. Senin ruhunuda kalbinide ferahlatıyor aydınlatıyor.. Bizim topiğin favori doktoru o:)
Allah in izniyle şans getirir.. Bana şans getirdi:34:

Çok sevindim.
İnşallah bana da şans getirir canım.
Senin kaçıncı denemendi?
Kaç embriyo kondu?
Yaşın kaç canım?
Benim yaşımda da başarılı olabilir mi Nur Hanım tüp bebekte?

Herkese merhaba :3: Topiğimiz kalabalıklaşmış, şenlenmiş, yeni tedaviler başlamış maşallah :nazar: Allah'ım bu yola baş koyan herkesin yardımcısı olsun, evlerini bebek kahkahalarıyla doldursun inşaallah...

iyi dilekte bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim..bu sabah yumurtalarım toplandı..ağrısız, korkulacak hiç bir şey olmayan bir işlemdi zaten anestezi altında olduğu için hiç birşey hissetmedim..çıktığımda kasıklarımda ağrı vardı ve biraz midem bulandı çıkardım..ağrı için ağrı kesici iğne yapıldı ve şimdi çok iyiyim..9 tane yumurtam toplanmış bakalım kaç tanesi işlem görecek ve döllenecek.yarın haber alıcaz inşallah..bu arada toplamayı müstecep bey yaptı..herkese kolaylıklar diliyorum..doğum yapacak arkadaşa özelliklede :)

Hayırlı olsun arkadaşım. Son durum iyidir inşaallah...

arkadaşlar ben de 4. denemem için memorıal şişli den 18 eylüle randevu aldım inşallah bu sefer son olur allahım isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahh:16:

Amin inşaallah... Hakkında hayırlısı olsun...

Kızlar bugun saat 4 de dogum yaptım kızım 1900 cokta ıyı emıyoda kuvozde degıl 34+2 de dogdu melegım

Gözünaydın canım. Rabbim analı babalı büyütsün, güzel günlerini göstersin inşaallah....

Merhaba arkadaşlar bende Memorial de Nur Hanim a tup bebek yaptirdim.. İki defa da Semra Kahraman Hanim kendisi muayene etti.. İlk denememdi. Tek bir tanecik altin yumurta ile Allah in izniyle başarıyı yakaladik. Nisan ayından beri uygun zamanı kolladik ama maalesef hep tek yumurtaydi. Artik yeter gel başlıyoruz olursa olur olmazsa baska careler arayacagız dedi. Veeeeee 11 Agustos 2012 gunu ignelere basladik ve 22 Agustos 2012 de tek yumurtam benden alindi. Umutsuzdum hep ama hani Allah dan umut kesimez diyip herseyi oluruna biraktim.. Allah a havale ettim.. 25 Agustus 2012 tarihinde minnoşum bana geri verildi:)) 3 Eylülde de Bhcg sonucum347,56 cikti... :52::52::52: Allah binlerce kere sukurler olsun ki sonuc pozitifti:D
Sonuç olarak bu bebek tutmasaydi gene Memorial e gider gene Nur Hanim in hastasi olurdum.. Allah ondan bin kere razi olsun herseyle tek tek ilgilendi..

Allah tamamına erdirsin grafiking. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun... Darısı bizlere...

ben hiç hormon testi yaptırmadım.rahim filmimde yok.eşimin spermiyogramları var oda hep başka başka hastanelerde yapılmış.ben bir kere kimyasal gebelik geçirdim.sorun eşimde sperm sayı ve hareket azlığı var. memorialda bu testler pahalıdır sanırım.her devlet hastaneside yapmıyor testleri.bazı doktorlar okadar kaprisli ki ben başka doktorun sekreterliğini yapmam deyip istediğni testleri vermiyolrlar.eşim 3 kere gitti hastaneye bir hormon testi yaptıramadan geldi.

Rutin tahlilleri devlet hastanesinde yaptırıp sonucu bir günde alabilirsin canım. Zeynep Kamil'de hiç sorun çıkarmıyorlar.
Spermiyogramı tekrarlamak isteyebilirler.

kızlarrr ben de bu gün ilk iğnemi vuruldum...
hadi hayırlısı bakalım...
lütfen dua edin benim içinnn...

Hakkında hayırlısı olsun inşaallah, yavruna kavuşmak nasip olsun...

merhaba kızlar çok özledim sizleri :16::16:
tedaviye yeni başlayan arkadaşlarım bebişle sonuçlansın tedavileriniz.hayırlı olsun.
kızlar ara sıra girip bakıyorum ama ekrana bakarken bile içim kıyılıyor.çok şükür azaldı hatta bazen gündüz çok iyi oluyorum ama gece yarısı kusma nöbetlerim başlıyor.
bir aydır görmediğim bitişik binada oturan komşumla karşılaştım bugün.kızlar bitişik dediğime bakmayın hem bizim evin bahçesi hemde onların binanın bahçesi var arada.sesim oraya kadar gidiyormuş.kadın bir gece sen öğürdün ben ağladım dedi.kendini hatırlamış ve acımış bana.hamile olduğumu anlamışlar.düşünün artık halimi.

okulda başladı.sıpacıklarım geliyor ve sanırım ben çalışmaya dayanamıycam cuma kontrolüm var uzun süreli heyet raporu alıcam.kızlar bugn 8 den 12 ye kadar ayakta kaldım.hiç oturmadım.ağlayanları tutup annelerinin elinden alamıyorum.karnıma felan vurur diye korkuyorum.veli istiyorki kucağıma alıp teselli edeyim alamıyorumda.müstecep beyde bol bol yatıp dinleneceksin demişti.başıma bir iş gelmeden okuldan ayrılmam lazım.

Canım biz de seni çok özledik güzel anne :16: Allah yardımcın olsun. Umarım en kısa zamanda geçer bu bulantılar. Aman okulda da dikkat et rapor alana kadar. Fındıkların ve sen Allah'a emanet olun...

onumuzdeki ay rahim filmi çektirip memorialda tüp bebek yaptırmaya karar verdım kızlar. yalnız annemın bı arkadası orada bı kadın dogum uzmanına sormus arkadasıymıs tup bebek burda cok ıyı ama bayagı bı msraflı olur onlara demıs
benım anlayamadıgım hastaneyle oncelıklı olarak muhasebesıyle telefonda konustum 2000 euro + ılac dedıler pgt ıcın de genetıkcı karar verıyor 700 dolar fln dıye asagı yukarı dedıler.paket fıyat uyguluyorlar. ılacları da tanıdık bı eczacımız var ordan ındırımlı larak aldıgımızı dusunursek ya da hastaneden ındırım fln dıye ılaclarda okudum onu da yaptırırsak eger ek masraf nerede cıkıyor???
yumurta takıbı ,transferı ıslemınde ek olarak muayene ucretı oduyormuyuz? ya da o sırada yapılan hormon tahlıllerı cok pahalı tutuyor mu ..
sızlere soruyorum cunku ona gore bı butce hazırlamaya calısıyoruz esımle beraber..

Şişli'de yaptıracaksan pgt için embriyo başına fiyat alınıyor canım. Fish yöntemi 150 euro (9 kromozoma bakılıyor), array-CGH yöntemi 350 dolar (tüm kromozomlara bakılıyor) Tedavi ve ilaçlar dışında ek masraf yok. İstenen tahliller olursa devlet hastanelerinde yaptırabilirsin. Allah yardımcın olsun...

Sayfalar birikmis cok gerilere bakamadim...
Incim,akasyacim,bh,silgi:))umutege,mustuba,kekyiyelim...ne kadar kalabalik olmus topigimiz ,kimseyi atlamak istemem..herkes ,bebisler,hamisler nasilsiniz?
Vaktim az sayfalar hizla ilerliyor..

Canım çok şükür. Sen nasılsın? Minik adamın nasıl?

Transferım dun aksam 17 de oldu arkadaslar 2 embrıyo yerlestırıldı 21eylul test gunum ıns benımledirler kuzucuklarım :)

Sımsıkı tutunsunlar inşaallah...

selam arkadaslar
bende memorıal macerasına adım attım
ılk etapta amelıyat olacagım tupum alıncak çikolata kıstlerı fılan da var onlar da alınacak
sonrasında tüp bebeğe gecıcem son durumlar nasıl ıkı embrıyo koyuluyormu ben ıkız ıstıyorum bu ugurda cok cektım arkadaslar tek doğumda ıkı bebe ıstıyorum allah erdırırse bıdahada Allah kadın dogum kapılarına yolumu dusurmesın ınsallah ıllallah geldı bana

merhaba arkadaşlar tedavide olan veya başlamayı düşünen arkadaşlarıma bol şans diliyorum dilerim en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz hamile olan arkadaşlarım allah kucağınıza almayı nasip etsin müthişşşş bir duygu benim oğlum büyüdü artık teyzeleri bugün yedi ayını doldurdu allahıma binlerce şükürler olsun bundan sonra sağlıklı bir yaşam nasip etsin umut'uma ve herkesin yavrusuna

Canım Sağlıkla tutunsunlar annelerine inşallah :))
Sen Kaçıncı günde yumurta toplama işlemi yapıldı? Tarihlerle ilgili sıkıntım var belki bu ay ertelemem gerekecek. O yüzden soruyorum
Sevgiler bizi habersiz bırakma :3:

Çok sevindim.
İnşallah bana da şans getirir canım.
Senin kaçıncı denemendi?
Kaç embriyo kondu?
Yaşın kaç canım?
Benim yaşımda da başarılı olabilir mi Nur Hanım tüp bebekte?

Benim ilk denememdi 29 yasindayim ama erken menepoz durumum vardi:43::43:
nisan ayindan beri yol ettim istanbul u.. her ay maximum 2 yumurta oluştu.. daha fazla olmadi... En son gel hadi deneyeceğiz dedi..
bunun oncesinde rahim filmi cekildi, memorialde gene bi operasyon gecirdim... herneyse tedaviye başlarken 3 yumurta vardi ama 3 gun sonra bi tanesi gelişmiş digerlerinin umru bile değil.. Buyumemişler bile.. Tek yumurtayla oyle uğraştı ki... Tutmamasi için bi ton ihtimal vardi.. Erken çatlayabilirdi, içi boş çıkabilirdi, dollemeyebilirdi vs vs... Yani bir tanecik olduğundan alternatifi de yok .. şansım çok düşüktü.. ihtimalim azdi... Maşallah o da tutundu hayata.. Buyudu.. Çoookkkk şükür... :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Bu hafta kesesini gorduk ama rahim içi kanama tespit etti doktor.. Nur Hanim a mail attim durumu (hala ve hala ilgileniyorrr Allah razi olsun)
Yat ve Progesteron igneye geri don dedi.. O igne de ne menem bi seydir gecici felc geciriyorum resmen ama mecburum.. Zor buldum çookkk zor hemde... İnsaallah birakip gitmez beni.. Çünkü çok korkuyorum

Canım Sağlıkla tutunsunlar annelerine inşallah :))
Sen Kaçıncı günde yumurta toplama işlemi yapıldı? Tarihlerle ilgili sıkıntım var belki bu ay ertelemem gerekecek. O yüzden soruyorum
Sevgiler bizi habersiz bırakma :3:

Hulicim yumurta toplama işleminin günü kişiden kişiye farklılık gösterir. Kimininki 10.günde toplanır kimininki 12., 13., 14.günde. Muayenelerde az çok belli olur ne zaman toplanacağı. Doktorunla konuş bu durumu, o seni bilgilendirecektir.

Hulicim yumurta toplama işleminin günü kişiden kişiye farklılık gösterir. Kimininki 10.günde toplanır kimininki 12., 13., 14.günde. Muayenelerde az çok belli olur ne zaman toplanacağı. Doktorunla konuş bu durumu, o seni bilgilendirecektir.

İnci Teşekkürler canım.. Şimdi biz bu aya artık başlayalım dedik. 27 si gibi başlarım ama eşim, 12.13. günde yurt dışında olacak. o yüzden ya riske atmıycam gelecek aya diyeceğim, yada son dakikaya kadar acaba erken regly olurmuyum diye bekliyeceğim. Beklemekte zor... :26: tabi DR. Nur hanımla karar veririz duruma....

Incicim biz iyiyiz canim.Ogul da iyi ,dur durak yok...
Topigin baskani sensin:72: uzun suredir sen takiptesin,destek oluyorsun..Baktim 1-2 sayfaya yazmamissin birseymi oldu dedim..Gelisme varmi?

İnci Teşekkürler canım.. Şimdi biz bu aya artık başlayalım dedik. 27 si gibi başlarım ama eşim, 12.13. günde yurt dışında olacak. o yüzden ya riske atmıycam gelecek aya diyeceğim, yada son dakikaya kadar acaba erken regly olurmuyum diye bekliyeceğim. Beklemekte zor... :26: tabi DR. Nur hanımla karar veririz duruma....

Rica ederim canım. Önce bir konuş dediğin gibi olmadı bir dahaki aya başlarsın. Geç olsun güç olmasın.

Topigin baskani sensin:72: uzun suredir sen takiptesin,destek oluyorsun..Baktim 1-2 sayfaya yazmamissin birseymi oldu dedim..Gelisme varmi?

Yerim onu :16:
Önemli bir şey yok canım. Bir kaç gün giremedim ama sayfalar almış başını gitmiş :1:
Tedavimi 1 ay daha ileri attık. Bayrama denk geliyor bir de bir kaç test var yaptırmam gereken onun için erteleyelim dedik. Sakin adımlarla ilerliyoruz inşaallah :)

herkes tedaviye başlıyor ne güzelllllllll:16:

hepinizin güzel haberlerini almak nasip olur canım kader arkadaşlarım..:16:

bende çok ama çok istiyorum memorial vede nur hanımla görüşmeyii bakalım ne zaman kısmet olacak..:48:

Back
X