Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarrrr
ben test yaptım malesef bu seferd olmadı çok üzgünümhayırlısı artık sabırsızlıkla tüp bebek yaptırıcağım zamanı bekliyorum
üzülme canım lütfen
herşeyde bir hayır vardır
önemli olan bizim de meleklerimizin olması ha tüp bebekle gelmiş ha normol yeterki gelsinnnn![]()
Yapma böyle arkadaşım. Prolaktinin de tavan yapacak. Bir görüş bakalım Semra Hanım'la. Gün doğmadan neler doğar...
Adenes
Kokoci![]()
Merhaba Arkadaşlar,
Kısaca kendimden bahsedeyim.3 yıllık evliyim ve 1,5 seneyi aşkındır çocuk istiyoruz fakat olmadı.Ne eşimde nede bende hiçbir sorun yok. Yaklaşık 6 aydır tedavi gördüm klasik yumurta takibi sonrasında aşılama. 3. kere aşılama oldum fakat olmadı. Doktorum Florence nightingale HERMAN beydi. Bana en son tedavide bu son sonrasında tüp bebek önerecegim dedi fakat bir kaç ay bekle çünkü ilaçların 120 gün etkisi oluyor. Hani normal olarak olabilir gibi. Şimdi Tedavisiz 2. aydayım. Ama bir yandan da tüp bebeği denemek istiyorum vakit kaybetmeden tabiki Rabbim yazdıysa.
Bir arkadaşım memorial hastanesinde tüp bebek yapmıştı. Gayet memnun kalmış. Sanırım bende burada yaptıracağım acaba hangi doktoru tavsiye edersiniz? Birde tedavi süreci nasıl işliyor. Regl döneminde gitmek gerekiyor sanırım, bir de hiçbir sorun olmayıp ta tedavisi başarılı olan arkadaşlarda yazarsa çok sevinirim.
canımm yarın sabah opum var, pazartesi veya çarşamba transferim olacak.
günaydın kızlarrrr
ben test yaptım malesef bu seferd olmadı çok üzgünümhayırlısı artık sabırsızlıkla tüp bebek yaptırıcağım zamanı bekliyorum
günaydın kızlarrrr
biz dün meleğimizi gördük çok şükür herşey yolundaymış
yeni dr muzuda çok sevdik çok tedaycı
inşallah hep böyle gider haftaya ikili testimiz var inşallah oda iyi çıkar
tedaviden olan arkadaşlar hepiniz için hayırlı olsun inşallah inarak başlayıp öyle devam edin lütfen pozitif olmak çok önemli bu işte
allah elbet hepimize vakti zamanı gelince nasip edecektir![]()
Merhaba nes. Doktorun 120 gün vermiş, aşılamada süreç nasıl işliyor bilmiyorum ama tüp bebekte en az 3 ay bekleyin diyorlar vücudun toparlanması için. İstanbul'daysan tedaviye başlamadan önce ön görüşmeye gitmeni öneririm. Burada çoğumuzun doktoru Nur Dokuzeylül ancak Memorial ekip olarak çalışıyor hastanın herşeyine başta Semra Hanım olmak üzere ekip olarak karar veriyorlar. Doktorlar hiçbir sorun yok dese de altında mutlaka bir şey çıkıyor. Ön görüşmeye gittiğinde muayene olursun ve sana bir takım rutin tahlil listesi verilir. Tedaviye adetin 2. veya 3.günü başlanır. Yumurtaların gelişimine göre 9-12 gün arası yumurta geliştirici iğneler kullanırsın. Ardından çatlatma iğnesi ve 36 saat sonrasında opu dediğimiz yumurta toplama işlemi yapılır. O gün eşinden de sperm alınır. Embriyonun gelişimine göre 3., 4. veya 5.gün tarnsferi yapılır. 10 gün sonra da gebelik testi. Bir sorun olursa hepimiz seve seve cevaplarız. Allah yardımcın olsun...
Teşekkürler inci tanesi . Rabbim bütün isteyenlere hayırlısı ile verir inşallah. Bende tedavisiz 2. ayım dayım hatta bitti gibi bişey şu günlerde. Aşağı yukarı doktora gitsem de 3 ay olacak.Evet istanbul'da oturuyorum ön görüşmeye bende gitmek istiyorum bakalım neler istiyecekler. Bir takım testlerim elimde var ama sanırım yeniden istiyorlar.
Bende tedaviye ilk önce klomen ile başladım adetin 3. günü başladım 5 gün kullandım sonra aralıklarla takibe gittim yumurtalar için sonrasında yeterli büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi oldum.Sonra ilişki öneriyorlar ama ilk ay başarısız olduk.2. ayda aynısını denedik yine olmadı. 3. ayda iğne kullandım gonol-f tekrar yumurta kontrolü ve yine yeterli büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi bu defa ertesi gün aşılama olduk.Bu şekilde 2 ay daha denedik tutmadı. İlk aşılama tutmadığında tüplere bakıldı normal çıktı. Benim tedavi sürecimde bu şekildeydi.
Her ay bir umut ama o ay sonunda tutmayınca insan üzülüyor. Psikolojisi bozuluyor. Ama yapacak bir şey yok var bir zamanımız Rabbim bize de gösterir inşallah.
Bakalım neler olacak?
merhabalar, memoriala tüp bebek için ön görüşmeye gittim.eşimde sorun olduğu için üroloji uzmanıylada görüşmemiz gerekiyormuş.ekimde tüp bebeğe başlayacağım. ön görüşmem ücretsizdi.üroloji uzmanıyla görüşmek için muayene ücreti verecek miyim?sonuçta tüp bebek için durumumuzu öğreneceğiz.bilen var mı akradaşlar?
slm benimde problem eşimde hala hastane araştırrmasındayım memorialı nasıl buldunuz acaba fiyatları nasıl
canım vala ben daha tedaviye başlayamadım.ön görüşme yaptım.eşimin sperm sayısı az olduğu için kromozom testi istediler.onu mecbur hastanede yaptırdık 500 küsür fiyat çıkardılar mecbur güvenilir olur diye orada yaptırdık.benimle pek ilgilenmedi doktorum.buradaki arkadaşlar çok ilgili olduklarını söylüyorlar ama.belki ben öyle hissettim bilmiyorum.tahliller çok pahalı orda.sgk geçerli değil.bende orda yaptırcam mecbur.memorialdan ayrı birde bahçeci var.ama orası bana çok uzak ve buaralar çok negatif alan arkadaş oldu orda.gerçi bu işler nasipte.fiyatlara gleince 2000 euro tüp bebek.ilaçlarda 1500-2000 arası tutuyormuş.bide pgt falan olursa felaket embriyo başı tüm kromozom incelemesi 350 dolarmış.inşlh bunu yaptırmamıza gerek olmaz.birde tese derlerse onun fiyatını bilmiyorum. allah inşlh hepimizi bebeklerimize kavuşturur.
aslında denedim bu kürleri cokta degil 10 güm falandır hayıt suyu içiyorum ama reglimden önce öle bir sinir harbi yaşadımki anlatamam 16 olan fsh 36 olmuş bu bugün beni dahada cok yıprattı bugün aslanpençesine başladım bakalım nasip diyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş rabbim bu sınavdan bizi müjdelerle cıkarır randevu talebinde bulundum semra hocadan bakalım dönücekler inş burda hepberaber müjdeli haberlerle birbirimizi sevindiririz
Kızlar bugün ilk iğnemi yaptım. Sabahtan öğlene kadar memorial'daydım. Bugün tedaviye başlayan var mı :26: Belki karşılaşmışızdır.![]()