Güvenç Bey ile görüştüm ben Memorialde 11 yıl çalışmış pgt yapılıyor ama başarılı olduğu kanıtlanmıs degıl dedı bilmiyorum ya kim doğruyu söylüyor anlayamıyorum artık
duymadınızmı hç bu kadar yumurta toplanıpta hamıle kalanları

((
Canancim ben varim..1.deneme uzun protk.lucrin le 5 yumurta elde edildi 5 toplandi.2.deneme kisa protk.lucrin ve menegon la 5 yumurta toplandi.3.deneme memorial da gonal-f le kisa prot. 20 yumurta toplandi 5.gune 7 tane geldi.1 transfer edildi.6.gun 2 tane donduruldu..1 emriyo cok sukur oldu..
Cok yumurta kalitesiz az yumurta kaliteli yok oyle birsey.Tamamen senin bunyenle verecegi tepkiyle alakali..
Sizde sorun ne? maddi imkanin varsa pgt olabilir ama genetik sorun yoksa bilemiyorum ..iyi arastirmak lazim.Bana da 2 denemede lenfosit asisi yapildi..Esimin hucrelerini bana asiladilar.Boylece esimden gelen hucreyi vucudum yabancilamayip,atmayacak,tutunacak..Ne mantiksa..Para tuzagiymis..Paradan gectim cektigim acilara yanarim..
Kacinci denemen di?memorial da kac deneme oldu?
Aslında ben bu durumu çok sinirlenıorum semra hnm toplantı yapıyor dosyaları ıncelıyorum dıyor bunları dıkkatle drlara anlatması lazım bence şu hastaya su sekılde yapılması lazım dıye bende de aynı sorun oldu benım dra dedı bu kdr ılac vermemelıydın olan bıze oluyor bu seferkı gorusmemde soluycem herseyı bız oraya semra hnmın basarısı ıcın gıdıyoruz yanı ıncelıyorsa dosyayı ona gore de tedavı seklıne uyulsun
Ara da boyle hatlari da olabiliyor.
Dosyayi oturup inceliyorlar genel olarak yazilan gorulenleri konusup karar veriyorlar..Birebir muayne farkli sonuclar dogurabiliyor..Benim takibimi Nur hnm yapmisti opu zamanina az kala izinli oldugu icin Aynur hnm muayne etmisti 1 gun daha ilac kullan derken Semra hnm geldi.(ilk muaynemi, ameliyatlari Semra hnm yapmisti)Benim hastam bakayim dedi tekrar yatirdilar Semra hnm hemen catlatma ignesi yapilsin Geriden gelenleri beklersek olgun yumurtalari kaybederiz dedi cikti..Sansli olanlardanim..
Semra hnm in birebir muayne,takip etmesi en dogrusu ama yogunluktan cok denemesi olan,zorlu hastalari ancak takip edebiliyor..uzun sure denemeler sonucu gebelik elde edemeyen hastalarin mutlaka Semra hnm la gorusmesini,takibini istemesini tavsiye ederim.
Arkadaşlar böyle ağrı çekenler var mı
Canim ne ignesi ?tedavideysen, yumurtalar baskilaniyor,buyuyor normal..