• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Herkese selam,
Tedaviye başlayan arkadaşlarım hayırlı olsun, Rabbim yardımcınız olsun...
Hulicim çok sevindim. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla gelsin inşaallah...
Nur Hanım'dan haber bekleyen arkadaşlarım kendisi henüz bir yere gitmiyor, içiniz rahat olsun :)

Kızlar ben nasipse yarın ameliyat oluyorum. Dualarınızı eksik etmeyin... Hepinizi öpüyorum. Allah'a emanet olun...

inşallah ameliyatım başarılı gecer cnm..şimdiden geçmişler olsunn

merhaba Gamz, bende Nur hanıma gidiyorum ve hesaplamalarıma göre benim kontrolümde 24 kasıma denk geliyor:) Nur hanımın da hamile olduğunu bilmiyordum valla çokkk sevindim:) bebişi hepimize uğurlu gelir umarım... ben kısmetse ilaç tedavisine başlıcam gittiğimde senin ne zaman başlıyor yada başladın mı?

canım bende ön görüşme ve muayene için gideceğim ondan sonra karar vereceğim ne zaman başlayacağımı

yeni tedavin şimdiden hayırlıolsun bende memorialde kavuştum bebelerime..2100 eur tedavi şuan raporla gidince 400 eur indirim yapıyorlar.

teşekkür ederim..
inş. bende kavuşurum bebelerime..
ikiz bekliyorsun değilmi?
ALLAHım sana ve dileyen herkese nurtopu yavrular bağışlasın..:emir_bebek:

Herkese selam :16:
Soran, merak eden arkadaşlar çok sağolun. İyiyim hamdolsun. Hafif bir ağrı dışında bir şeyim yok şükür. 1 hafta sonra patoloji sonuçlarım çıkacak. Onlar da temiz gelir umarım. Bu gece hastanedeyim. Akasyam geldi ziyarete, kontrolü varmış. Ne güzel bir tevafuk oldu...
Nur Hanım'ın bebeğini soran arkadaşlar, prensesi geliyor inşaallah :nazar::16:

selam inci tanesi..
geçmiş olsun.:71:
niçin ameliyat olmuştun? kaçırmışım.

selam inci tanesi..
geçmiş olsun.:71:
niçin ameliyat olmuştun? kaçırmışım.

Teşekkür ederim :16:
Smearımda sorun çıkınca kolposkopi yapıldı (rahim ağzı kamerayla incelendi) Bunun sonucunda doktor leep denilen işlemi yapmaya karar verdi. Rahim ağzımda oluşan lezyonlar temizlendi.

Teşekkür ederim :16:
Smearımda sorun çıkınca kolposkopi yapıldı (rahim ağzı kamerayla incelendi) Bunun sonucunda doktor leep denilen işlemi yapmaya karar verdi. Rahim ağzımda oluşan lezyonlar temizlendi.

canımmmm cccoookkkkkk gecmiş olsun... Allah a coookkkk sukur bu aşamayıda atlattın Allah ın izniyle...
opuyorum canım Allah yardımcın olsun hafif olan agrilarini da duyurmasın amin..
optum

Soran, merak eden arkadaşlar çok sağolun. İyiyim hamdolsun. Hafif bir ağrı dışında bir şeyim yok şükür. 1 hafta sonra patoloji sonuçlarım çıkacak. Onlar da temiz gelir umarım. Bu gece hastanedeyim. Akasyam geldi ziyarete, kontrolü varmış. Ne güzel bir tevafuk oldu...

İncim canım çok güzel oldu gerçekten de.. Randevumun bugüne kaymasına çoook sevindim.:16: Kısa da olsa görüşmüş olduk. Tekrar geçmiş olsun. Öpüyorum seni:54:

İncim canım çok güzel oldu gerçekten de.. Randevumun bugüne kaymasına çoook sevindim.:16: Kısa da olsa görüşmüş olduk. Tekrar geçmiş olsun. Öpüyorum seni:54:

Bence de süper oldu :16: Sağolasın kuzum. Bunu saymam bir dahakine bol bol konuşuruz inşaallah :16:

kızlarr bugun 4.cü günüm tedavide ...:16:..sağda 4yumurtam olusmuş gelısmekteymıs solda da 2tane rahmın arkasındaymıs sımdılık,yumoşlar olusmaya ve buyumeye basladılar gayet ıyı ,daha cok yenı dedı dr....
1-2 saate arıcak iğne dozumu ve dier iğneye gecıp gecmememı soyleyecekler...

yumurta sayısı boyle kalmaz degılmı kızlrar çoğalırmı?

canım yumurta sayına bakma onemli olan kalitesi daha da onemlisi sana tutunması inş sana tutunacak yumurtaların olur sayıya takılma bence

inci tanesi ins patoloji sonucun iyi cıkar
umut ege Allah yardımcın olsun hersey gonlunce olsun inş
Allah herkesin yardımcısı olsun... inş hepimizin birgun bebişi olacak en kısa zamanda inş...

canım ben 24 haftalarda felan gıttım medıpol megada nese hayırlıoguluna en az nur hnm kadar guler yuzlu oda.cok ılgılı...dogumdan sonra kac kez odama geldı muayene etmeye degıl kızıma bakmaya benım halımı hatrımı sormaya...muayene ucretı almıyolar canımm.sadece docentlere 25 tl alıyolar sssk

muayene ücreti almıyorlar derken? yani ben şimdi memorialı bırakıp medipol e başladığımda benım rutin bir takip dönemım olacak. o zaman her gittiğimde benden ücret olarak sadece 25 lira mı alacaklar?

Herkese selam kızlar :))

Biz cumartesi hasteneye ilk muayehenemize gittik. Ve bebişin herşeyi gayet sağlıklı kese normal biraz daha minikmiş sadece 3mm
Miniğimin kalp atışlarını duyduk inanılmazdı.... bu kadar gümbür gümbür ses duyunca şok oluyor insan..:16::nazar::nazar::nazar::nazar:
İlk defa evet bebeğim benimle diyebildim.. allahım hepimizin gönlüne göre versin tanrım, sağlıkla kollarımıza alalım meleklerimizi :nazar::nazar:
kocaman sevgiler herkese :16:

rabbim kucağına sağlıkla aldığın gunleride göstersin inş canım :16:

arkadaşlar bende cumartesi itibariyle tedaviye başladım bugün 3.gün iğnelerimi vurucam yarın randevum var nur hanım müsait olmadığı için aynur hanıma verdiler nasıl bir dr bilgisi olan varmı ben nur hanıma alışınca telaş ettim biraz benim için dua ederseniz çok sevinirim erken yumurta yetmezliği var bende bu ay 3 tane ymurtam var (benim durumumdakiler için iyi aslında) o yüzden biraz korkuyorum inşallah hepsi sağlıklı olurlar

birde gonal f kullanıyorum bu ilaç buzdolabındamı saklanıyor

ayyy ben hiç hatırlamıyorum ama eczacı hangi ilacı buza sarıp sana verdiyse onu dolaba koy canım. dondurucu kısmına değil ama soğutucuya

Kaderdaslarim Merhaba,

buraya yazamiyorum ama sizi takip ediyorum.. Yeni tedaviye baslan arkadaslarin Allah yar ve yardimcii olsun Amiiinnnnnn...
Ben iyi gibiyim yani bugun iyi yarin kotu seklinde gunler geciyor..

Hepinizi opuyorum..

Saglik ve sihhatle kalin..

Allah a emanet olun

canım kaç zamandır yoksun gerçektende nasıl gidiyor? bi ii bi kötu derken? bi sıkıntı yoktur inş..

Herkese selam,
Tedaviye başlayan arkadaşlarım hayırlı olsun, Rabbim yardımcınız olsun...
Hulicim çok sevindim. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla gelsin inşaallah...
Nur Hanım'dan haber bekleyen arkadaşlarım kendisi henüz bir yere gitmiyor, içiniz rahat olsun :)

Kızlar ben nasipse yarın ameliyat oluyorum. Dualarınızı eksik etmeyin... Hepinizi öpüyorum. Allah'a emanet olun...

canım nasılsın nasıl geçti ameliyat?

mrb kızlaar yeni tedaviye başlayan arkadaşlar nasılsınız kullandığınız iğnelerin sizlere ne gibi sıkıntıları oldu benim bugün 3. günüm aşırı mide bulantısı ve ağrısı oldu ilk yediklerime bağladım ama sanırım iğnelerden sizdeki durumlar nedir birde tonguç bey nasıl biri kontrolde tonguç beyi vermişler bana :(

ben tonguç beye bir kere muayene olmuştum. çok konuşmuyor ama muayene esnasında dikkatli davranıyor.

yattığın yerden mı giriyorsun nete? çok yorma kendini. hadi bakalım gözun aydın. rabbim inş temiz temiz sonuçlar almayı nasip eder..

Back
X