• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

günaydıınn geleceğin güzel annleri:16::16:
belki37 tahlilleri vermişsin canım hadi hayırlısı olsun .
tedavideki tüm arkadaşlar rabbim yar ve yardımcınız olsun inş..

günaydin arkadaslar günaydin mikrocugum.evet verdikte.vallahi kadin 2 saat konustu.anladigim tek sey kromozonlardan bahsetti.yani ekstra kromozon testide yapilacak sanirim.yabanci dili bilmemek cok kötü.gerci ben biliyorumda bu tip terimleri telafuzunu anlayacak kadar degil.bu arada incir kürü küllanicam arti bal cörekotu tarcin karisimi.birde vitamin icerim heralde.esimin spermlerini görenler bu adam baskasinin spermlerinimi verdi acaba deyip gir gir geciyorlar cünkü inanilmaz bir artis.sadece düzenli beslenme ile.sen neler tüketiyorsun kür adina canim

inşallah hepimiz kavuşuruz.ilk denemem memoriyalde idi ama 2.konusunda karar veremıyorum yine orayamı gitsem?her yerden bişeyler duyuyorum.:(

mrb cnm seni etkiilemek gibi olmak istemem ama memorial gerçekten bu konuda bence en iisi ki suan nur hanım ve semra hanım sayesınde hamıleyım ben 2. denememde keşfettım memoriali bi an bile düşünmeden gittim oraya ve çok şükür allahım bizede nasip ettip etti ki tutunmasaydı bebeğim bana ben yıne oraya gıdecektım hatta transferden sonra tutmazsa su zaman gıderız gibi planlar yapıyorduk eşimle herşey nasip kısmet ve inanmak allahım kimsenın kucagını boş bırakmasın ... allah nasip ederse bebeğimi sağlıcakla kucagıma alırsam 2-3 sene sonra yıne orda tedavı olmayı düşünüyorum

slm kızlar nasılsınız uzun zaman oldu girmeyelı bulantılardan basımı kaldırcak halım yoktu ama çok şükür gectı artık bende bebeğimde çok iiyiz dün ultrasonda elini yüzünü felan gördüm bebegımın çok güzel bi duygu allahhımmm isteyipte olmayan herkeze nasip etsin inş...umudunuzu hiç bi zaman kaybetmeyın bugun olmazsa yarın bi gün allahım herkezın sesını duyacak elbet olumsuz sonuclar alsanız bıle pes etmeyın allah herkezın yar ve yardımcısı olsun bu süreç zor bi süreç...

umutege ... mercan nerelerdesiniz sizde bayadır girmedınız sanırım gecmıse bı göz attım göremedım sizleri inşallah iidirsinizzz

slm kızlar nasılsınız uzun zaman oldu girmeyelı bulantılardan basımı kaldırcak halım yoktu ama çok şükür gectı artık bende bebeğimde çok iiyiz dün ultrasonda elini yüzünü felan gördüm bebegımın çok güzel bi duygu allahhımmm isteyipte olmayan herkeze nasip etsin inş...umudunuzu hiç bi zaman kaybetmeyın bugun olmazsa yarın bi gün allahım herkezın sesını duyacak elbet olumsuz sonuclar alsanız bıle pes etmeyın allah herkezın yar ve yardımcısı olsun bu süreç zor bi süreç...

umutege ... mercan nerelerdesiniz sizde bayadır girmedınız sanırım gecmıse bı göz attım göremedım sizleri inşallah iidirsinizzz

iyi olmanıza çok sevindim canım bizde seni merak ediyorduk:18::18::18:
miğde bulantırın geçmiş çok şükür
biz iyiyiz geçen hafta dedaylı ultrasyonumuz vardı herşeyi iyi çıktı oğluşun:nazar::nazar::nazar::nazar:
mercanda bebekleride iyi oda çok fazla giremiyo nete
sende bu kadar habersiz bırakma lütfen bizi
allaha emanet olun

günaydin arkadaslar günaydin mikrocugum.evet verdikte.vallahi kadin 2 saat konustu.anladigim tek sey kromozonlardan bahsetti.yani ekstra kromozon testide yapilacak sanirim.yabanci dili bilmemek cok kötü.gerci ben biliyorumda bu tip terimleri telafuzunu anlayacak kadar degil.bu arada incir kürü küllanicam arti bal cörekotu tarcin karisimi.birde vitamin icerim heralde.esimin spermlerini görenler bu adam baskasinin spermlerinimi verdi acaba deyip gir gir geciyorlar cünkü inanilmaz bir artis.sadece düzenli beslenme ile.sen neler tüketiyorsun kür adina canim

canım ben bu günlerde oruç tuttuğum için çok düzenli kullanamıyorum ama bal çörekotu tarçın hergün bir incir bir hurma kullanıyorum.arısütü bal polene de adetimle birlikte başlıycam inş.eşinin spermleri kaçtı kaça yükseldi canım bide düzenli beslenme derken artı hiçbir şey kullanmadımı bu arada senin normal gebelik haberlerinide alıcaz inş..

iyi olmanıza çok sevindim canım bizde seni merak ediyorduk:18::18::18:
miğde bulantırın geçmiş çok şükür
biz iyiyiz geçen hafta dedaylı ultrasyonumuz vardı herşeyi iyi çıktı oğluşun:nazar::nazar::nazar::nazar:
mercanda bebekleride iyi oda çok fazla giremiyo nete
sende bu kadar habersiz bırakma lütfen bizi
allaha emanet olun

merhaba memorial annelerii...salı günü ordaydım ayy insan hastaneyi bile doktorunu bile özlermi valla memorial öyle bi merkez..hepsini özlemişim.bebeklerimizi gördük maşalahh ikiside çok sağlıklı...ve doğumuda orda yapmaya karar verdik.transferi yapan doktorumla beraber yapıcaz doğumuda herşey önce allaha sonra ona emanet.insanın kendini güvende hissetmesi gibi yok gerçekten.geçen hafta erken doğum yapcam diye korkudan ölğrken doktorlar görüştükten sonra yok ya ben 36.haftadan önce doğurmam rahatlığı geldi:)

merhaba memorial annelerii...salı günü ordaydım ayy insan hastaneyi bile doktorunu bile özlermi valla memorial öyle bi merkez..hepsini özlemişim.bebeklerimizi gördük maşalahh ikiside çok sağlıklı...ve doğumuda orda yapmaya karar verdik.transferi yapan doktorumla beraber yapıcaz doğumuda herşey önce allaha sonra ona emanet.insanın kendini güvende hissetmesi gibi yok gerçekten.geçen hafta erken doğum yapcam diye korkudan ölğrken doktorlar görüştükten sonra yok ya ben 36.haftadan önce doğurmam rahatlığı geldi:)

dedaylı ultrasyon için gittin sanırım canım merkeze nur bizim de gelmemizi istemişti ama beni maddi olarak zorladığı için gidemedim...gittiğim yerde çok iyi zaten bunun verdiği bir rahatlık var bende...
bende nur hn çok merak ediyorum oda beni merak ediyormuş...ardakaşım tedaviye başlayacak yakında nur hn da belki birgün onunla gidebilirim ziyaretine:21::21::21:
allah bebeklerimizi korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...erken doğum korkusu bende de vardı ama geçti çok şükür :21::21::21:

mrb cnm seni etkiilemek gibi olmak istemem ama memorial gerçekten bu konuda bence en iisi ki suan nur hanım ve semra hanım sayesınde hamıleyım ben 2. denememde keşfettım memoriali bi an bile düşünmeden gittim oraya ve çok şükür allahım bizede nasip ettip etti ki tutunmasaydı bebeğim bana ben yıne oraya gıdecektım hatta transferden sonra tutmazsa su zaman gıderız gibi planlar yapıyorduk eşimle herşey nasip kısmet ve inanmak allahım kimsenın kucagını boş bırakmasın ... allah nasip ederse bebeğimi sağlıcakla kucagıma alırsam 2-3 sene sonra yıne orda tedavı olmayı düşünüyorum

teşekkürederim.ılk denememde tonguç bey deidi.2.ciye nur hanımı düşünüyorum bende gidersem şayet.bursa acıbademe de gitmiştim ve orda şahin bey çok yüksek hormon verdiğiiçin hiç yumurtlama olmadıgı gibi kendi hormon sevıyelerımde dibe vurmuştu.memoriyalden memnun kaldım ama işte insanız daha iyisi varmı diye düşünüyorum.Allah inşallah gönlünüze göre bebeğinizi almak nasıp etsın.

Evet canım eşim azosperm.Ben bu denememi sigorta hastanesinde yaptırıyorum.Bu üçüncü denemem.Önceki iki denememi bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırmıştım.İnşallah hepimiz evlatlarınmza en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşuruz.

mustafa bahcecimi.negativmi olustu.fikrin ne hast hakkinda peki.benimde 4 cü denemem olacak yasta 37 yani kemale ermisimmi denir bilmiyorum[/QUOTE]

Evet canım.Mustafa bahçecinin kliniği.Ama ben aytun hanımın hastasıydım.Hastane gayet güzel düenli.Hemşireler, doktorlar gayet ilgili.Benim ilk deneme tutmuştu.6 haftalıkken kanamam oldu ve bebeğimi kaybettik.İkinci deneme dondurulmuşlarla yapıldı.Ama tutmadı.

Canım eşinizin sperm artışı için ne kullandınız.

Canım nette göremiyorum, gidip almam lazım sanırım. Zeynep Kamil'e gitmek de zor geliyor :25:

Bu kez olacak inş mikrocum. Rabbim bir daha yaşatmasın o acı tecrübeleri :50:

Mikrocum inş bu sefer güzel haberler verirsin bizlere allah kucağına almayı nasip etsin herşeyin bir zamanı var derler demekki bizimde anne olmak için zamanımız varmışş. Allah sana eşine sağlık versin sonra bebekler nasip etsin ne güzel birbirinize destek vererek ayakta duruyorsunuz

bizi unuttun sandık güzel anne :) Çok sewindim herşeyin yolunda olmasınaa ara ara yaz merak ediyoruz :16:

Arkadaşlar merhaba. Nasıldınız? Benim paZartesi günü memorialde ön görüşmem vardı. İlgilerinden çok memnun kaldım çok ilgililer ve her sorduğuna net cevaplar veriyorlar ğörüşmemiz tam bir buçuk saat sürdü. Muayene sırasında tam 3 doktor vardı Aynur hanım Semra hanım ve tonguç bey vardı hatta Gökhan bey ve birde hemşire vardı bütün testlerimi tek tek incelediler. Yani çok memnun kaldım ama merak ettiğim şey şu: acaba memoriale yumurta rezervi düşük olup başarılı olan var mı varsa lütfen bana yazın karar vermem kolaylaşır.şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar merhaba. Nasıldınız? Benim paZartesi günü memorialde ön görüşmem vardı. İlgilerinden çok memnun kaldım çok ilgililer ve her sorduğuna net cevaplar veriyorlar ğörüşmemiz tam bir buçuk saat sürdü. Muayene sırasında tam 3 doktor vardı Aynur hanım Semra hanım ve tonguç bey vardı hatta Gökhan bey ve birde hemşire vardı bütün testlerimi tek tek incelediler. Yani çok memnun kaldım ama merak ettiğim şey şu: acaba memoriale yumurta rezervi düşük olup başarılı olan var mı varsa lütfen bana yazın karar vermem kolaylaşır.şimdiden teşekkürler
demek gittin meryemcigim.cok sevindim adina.ne güzel 1 bucuk saat .masaallah simdiye kadar tanidigim benim diyeyim türk doktorlarim hep bir kosusturmaca icindeydiler sanki yangindan mal kacirir gibi.dünde ben yurtdisinda burada doktordaydim test icin.doktor 2 saat konustu bizimle .tabiki cogunu anlamadim o ayri.ama yinede dedimki keske bizim doktorlarimizda böyle olsa demekki varmis.neyse dedigim gibi adina sevindim.peki senin yurtdisindan geldigini biliyorum.ne gibi testler götürdün beraberinde ne sitediler senden.ayrica oldugun ülkenin dilindeki sonuclari yazilari nasil anliyorlar.hepsinin dili ingilizce.

canım ben bu günlerde oruç tuttuğum için çok düzenli kullanamıyorum ama bal çörekotu tarçın hergün bir incir bir hurma kullanıyorum.arısütü bal polene de adetimle birlikte başlıycam inş.eşinin spermleri kaçtı kaça yükseldi canım bide düzenli beslenme derken artı hiçbir şey kullanmadımı bu arada senin normal gebelik haberlerinide alıcaz inş..

2009 yapilan sperm sayiminda ileri hareketli 1 saatte 25 ,2 ci saatte 15 düsmüs görünüyor.simdi 2 satte 45 olmus yani bayagi sayi morfoloji ileri hareketli artmis bir ara yazarim istersen eskisini ve yenisini.hatta esim 53 yasinda yani yasida ilerledigi halde.sadece spor yapiyor düzenli.bol bol meyve ve slk bir sekilde badem.kötü aliskanliklardan uzak.yani ekstra yaptigimiz bisey yok.burda 3 yemek kasigi ari sütünün fiyati 26 euro önceki gün sordum.alamadim cok pahali .artik türkiyeye gelince bakalim.insaallah

Mikrocum inş bu sefer güzel haberler verirsin bizlere allah kucağına almayı nasip etsin herşeyin bir zamanı var derler demekki bizimde anne olmak için zamanımız varmışş. Allah sana eşine sağlık versin sonra bebekler nasip etsin ne güzel birbirinize destek vererek ayakta duruyorsunuz

inş. canımm o kadar çok isterimki emin ol bu topikte kimse olumsuz sonuç almaz inş.cümlemizin evi çocuk cıvıltısıyla şenlenir.
rabbim herşeyden önce sağlık versin.bir komşum da tüp bebek yaptırdı transferinin 3. günüydü eşi trafik kazası geçirdi ve öldü :(( rabbim herşeyin hayırlısını versin eşlerimizi yanımızdan eksik etmesin biraz yıpranıyoruz ama silkelenip tekrar kalkıyoruz hayattt .rabbim bizlerede eğer hayırlıysa evlat nasip etsin gönlümüzdekinide hakkımızda hayırlı etsin inş..

merhaba guzel anne adayları nasılsınız? benim yarın capa dan randevum var 1 aydır bu randevu icin bekliyordum cok sukur zamanı geldi memorialdan sadece kanda genetik istemişlerdi onu ozelde yaptırdım baska test istemedilier ama ben 2. denemeden once ne test gerekiyorsa yaptırmak istiyorum sizin tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum onceki sayfalardan yazdıgım testler var baska yaptırmam gereken test varsa yardımcı olabilirmisiniz simdiden tesekkur ederim

pıhtılaşma testleri : trombofili paneli-genetik

Homosistein
Antikardiolipin IgG
Antikardiolipin IgM
Lupus antikoagülan
Protein C aktivitesi
Protein S aktivitesi
Antitrombin III aktivitesi

prolaktin
makroprolaktin
amh
smear
rahim filmi radyomara( bu galiba kan testi olmuyor )

faktor vleiden,protrombin 20210 mutasyonu
mthfr 677 c>t poliformizm
mthfr 1298 a>c polimorfizm
homosistein
antikardiolipin IgG
"IgM
lupus antikoagülan
Protein C
Protein S
Antitrpmbin III

benim yazdıklarım bunlar bunlardan farklı testler var mı ve ben bunu capanın genetik bolumunde yaptırabilir miyim ? tesekkurler

merhaba guzel anne adayları nasılsınız? benim yarın capa dan randevum var 1 aydır bu randevu icin bekliyordum cok sukur zamanı geldi memorialdan sadece kanda genetik istemişlerdi onu ozelde yaptırdım baska test istemedilier ama ben 2. denemeden once ne test gerekiyorsa yaptırmak istiyorum sizin tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum onceki sayfalardan yazdıgım testler var baska yaptırmam gereken test varsa yardımcı olabilirmisiniz simdiden tesekkur ederim

Homosistein
Antikardiolipin IgG
Antikardiolipin IgM
Lupus antikoagülan
Protein C aktivitesi
Protein S aktivitesi

prolaktin
makroprolaktin
amh
smear

mthfr 1298 a>c polimorfizm
homosistein
antikardiolipin IgG
"IgM
lupus antikoagülan
Protein C
Protein S
Antitrpmbin III

benim yazdıklarım bunlar bunlardan farklı testler var mı ve ben bunu capanın genetik bolumunde yaptırabilir miyim ? tesekkurler

mthfr 1298 a>c polimorfizm (bunlar pıhtılaşma)

Homosistein
Antikardiolipin IgG
Antikardiolipin IgM
Lupus antikoagülan
Protein C aktivitesi
Protein S aktivitesi

prolaktin
makroprolaktin
amh

smear

Bunlar dışında bir de kromozom analizi var, eşine ve sana yapılacak. Onları da pıhtılaşmayla birlikte genetikte yaptırabilirsin.
Smear için kadın doğuma gitmen gerek, rahimden sıvı alınıyor.
Rahim filmi, bir nevi röntgen oluyor.
Homosistein ve diğerleri için de kadın doğumdan randevu almalısın.

Back
X