• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

günaydın arkadaşlar

dentur nasıl acabaa..inşallah değeri sağlıklı bi şekilde katlarr...ALLAH yardımcısı olsun..çok zor..yaşayan bilir ve çok iyi anlıyorum...

ALLAH herkesin yardımcısı olsunn..ezan okundu az önce yine toplu olarak dua ettimm..inanıyorum bebişlerimiz olacakk..pozitif
olalım..öpüyorumm.Sevgilerrrr

Canım benim 3. gün transferi 2 embrio transfer edildi.Şimdilik bende çıkan sonuçlar seninkiyle hemen hemen aynı.Transferden sonra 8. gün 17,6 10.gün 61,96.Bakalım bugün ne çıkacak.Senin kaçıncı gün transferin olmuştu.İnşallah artışlar iyi olur canım.

cemilecim benim 5.gün emriyosu tek transfer edildi canım değerlerde problem yok ki senin 2 katı artış mevcut sen hiç takılma bu olaya benim değerler düzgün gözüksede artışı az yani en z %66 olması gerekiyormuş oda olmadığı için şuanlık durum olumsuz ama cumartesi kontrolüm var belki bir mucize olurda değerlerde düzelme olur ve bebeğim beni bırakmaz

cemilecim benim 5.gün emriyosu tek transfer edildi canım değerlerde problem yok ki senin 2 katı artış mevcut sen hiç takılma bu olaya benim değerler düzgün gözüksede artışı az yani en z %66 olması gerekiyormuş oda olmadığı için şuanlık durum olumsuz ama cumartesi kontrolüm var belki bir mucize olurda değerlerde düzelme olur ve bebeğim beni bırakmaz

Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inş arkadaşım.
Allah'ım yardımcın olsun...

günaydın arkadaşlar

dentur nasıl acabaa..inşallah değeri sağlıklı bi şekilde katlarr...ALLAH yardımcısı olsun..çok zor..yaşayan bilir ve çok iyi anlıyorum...

ALLAH herkesin yardımcısı olsunn..ezan okundu az önce yine toplu olarak dua ettimm..inanıyorum bebişlerimiz olacakk..pozitif
olalım..öpüyorumm.Sevgilerrrr

allah razı olsun kaygı üzüntü sevinç hepsini aynı anda yaşıyorum dualarınızı benden esirgemeyin bizim çok ihtiyacımız var gerçekten gerçekten bu duyguları yaşayan bilirmiş insanın ne annesi ne ablası kimse anlamıyor hayırlısı olsun kelimesinden nefret ettim artık 4 aralıktan beri yerdemiyim göktemi belli değil ilk olduğunu bilipte sonra kaybedeciğini alınacağının söylenmesi çok zoruma gitti tekrar deneyebilecekmiyim bilmiyorum neden gelişemedi neden büyümedi diye kendime sormaktan yoruldum cumartesi bir mucize olsa.....

allah razı olsun kaygı üzüntü sevinç hepsini aynı anda yaşıyorum dualarınızı benden esirgemeyin bizim çok ihtiyacımız var gerçekten gerçekten bu duyguları yaşayan bilirmiş insanın ne annesi ne ablası kimse anlamıyor hayırlısı olsun kelimesinden nefret ettim artık 4 aralıktan beri yerdemiyim göktemi belli değil ilk olduğunu bilipte sonra kaybedeciğini alınacağının söylenmesi çok zoruma gitti tekrar deneyebilecekmiyim bilmiyorum neden gelişemedi neden büyümedi diye kendime sormaktan yoruldum cumartesi bir mucize olsa.....

Lütfen böyle düşünme. Rabbim yardımcın olsun. Bulup da kaybetmek eminim çok zordur. Ama dayan cumartesiye kadar. İnş o gün güzel haberi alırsın.

merhaba arkadaşlar,rabbim ilk önce göbüşlerinizi sonra kollarınıza bebekler doldurur inşallah.ben normal yolla 1 erkek çocuk sahibi bir anneyim.oğlum 3 yaşında 2 ay önce oğluma KML diye bir teşhis konuldu.doktorumuz kemik iliği nakli olması şart dedi.malesef eşiminde benimde dokumuz uymadı.şu anda yurt içi ve yurt dışında kemik iliği donörü aranıyor oğlum için.rabbim büyük ama şansımız çok düşük malesef.doktorumuz 3_4 ayda donör olup olmadığı belli olur sonra kardeş yapmalısınız dedi.normal gebelikte %25 şansınız var oğlunuzla kardeşinin dokusu uyması için dedi.fakat tüp bebek yaptırırsanız bu şans çok artıyor.oğlunuzun dokusuna uygun bebek seçiliyor ve bunu da istanbul memorial'da yapılabiliyor dedi.

benim sizlere sorum ise,insan başına gelmeyince hiç birşey bilmiyor tüp bebek aşamasında neler yapılıyor.kaç defa istanbula gelmemiz gerekiyor.bu işlemlerin fiyatı ne kadardır?hamile kaldıktan sonrada memorial damı devam ediyoruz?ssk hiç birşey ödemiyor mu?yani arkadaşlar hiç birşey bilmiyorum ve çok da merak ediyoruz eşimle.bizi bilgilendirirseniz sevinnirim.çok teşekürler.

merhaba arkadaşlar,rabbim ilk önce göbüşlerinizi sonra kollarınıza bebekler doldurur inşallah.ben normal yolla 1 erkek çocuk sahibi bir anneyim.oğlum 3 yaşında 2 ay önce oğluma KML diye bir teşhis konuldu.doktorumuz kemik iliği nakli olması şart dedi.malesef eşiminde benimde dokumuz uymadı.şu anda yurt içi ve yurt dışında kemik iliği donörü aranıyor oğlum için.rabbim büyük ama şansımız çok düşük malesef.doktorumuz 3_4 ayda donör olup olmadığı belli olur sonra kardeş yapmalısınız dedi.normal gebelikte %25 şansınız var oğlunuzla kardeşinin dokusu uyması için dedi.fakat tüp bebek yaptırırsanız bu şans çok artıyor.oğlunuzun dokusuna uygun bebek seçiliyor ve bunu da istanbul memorial'da yapılabiliyor dedi.

benim sizlere sorum ise,insan başına gelmeyince hiç birşey bilmiyor tüp bebek aşamasında neler yapılıyor.kaç defa istanbula gelmemiz gerekiyor.bu işlemlerin fiyatı ne kadardır?hamile kaldıktan sonrada memorial damı devam ediyoruz?ssk hiç birşey ödemiyor mu?yani arkadaşlar hiç birşey bilmiyorum ve çok da merak ediyoruz eşimle.bizi bilgilendirirseniz sevinnirim.çok teşekürler.

Merhaba nisannur. Seni hatırlıyorum, konuna da yazmıştım hatta. Allah yardımcınız olsun. Tedaviye karar verirseniz tüp bebek+pgt sürecinden geçeceksiniz. Adetin 2. günü yumurta geliştirici iğnelerle başlanıyor tedaviye. Yumurtaların durumuna göre 10.-13. günler arası toplama işlemi gerçekleştiriliyor. Aynı gün eşten semen örneği alınıyor ve embriyolar oluşuyor. Embriyoların durumuna göre 3.-4. veya 5.gün embriyolardan biyopsi alınıp genetik incelemeye gönderiliyor. 1 günde sonuç çıkıyor ve size uyumlu embriyo rahme yerleştiriliyor. Süreç bu şekilde... Memorial'da tedavi boyunca hemen hemen her gün hastanede olmak gerekiyor.

Hamile kaldıktan sonra 12.haftaya kadar istersen tüp bebek bölümünde takibin yapılıyor, tabi gebeliğin boyunca da devam edebilirsin. Rapor geçiyor. Burada bazı arkadaşlar 300-400 euro indirim olduğunu yazmıştı. Ssk geçmiyor maalesef.

Ücrete gelince... Tüp bebek 2100 euro, pgt için de embriyo başına ücret alınıyor. Hastaneyi telefonla arayarak daha geniş bilgi alabilirsin. Ön görüşmeye gitmeni öneririm. Tedavi öncesi sizden bazı tetkikler istenecek. Ön görüşme ücretsiz.

Tekrar çok geçmiş olsun. Allah'ım acil şifalar versin inş.

Son düzenleme:
tuğce merhaba yazını okudun resmen içime bir umut yerleşti benim değerlerde artıyor ama istenilen düzeyde değil transferden sonra 9.gün 62,89
11.gün 110,9
13.gün 183,4
15.gün 287,9
16.gün 349,9 değerler böyle olmasına rağmen doktor dış gebelikten ve boş gebelikten bahsetti senin nasıldı ne yaptınız peki zahmet olmazsa yazabilirmisin

canım benım.benım 9 gunum 28.38 dı nur hnm kesın dıs gebelık dedı.ama 2 gun sonra tekrar dedı..bak sımdı 4 aylık oldu kızım

ya şimdi filmi çekerken plastik bişey yerleştirip oradan havayı verdi onu çıkardıktan sonra çekim sonrası elinde sargı bezini görmüştüm 15-20dk sonra çıkarırsın dedi bende az bişey koydu zannettim ama elimden daha büyük sargı bezi çıktı artık böyle bi tuhaflıkta benim başıma gelmiş oldu.birde ben sol overden ameliyat oldum o zaman bile ağrı kesicisiz hareket ettim ama gerçekten hsg en azından benimki çok acı vericiydi

canım çok geçmiş olsun
sen yanlış biyerde yaptırmışsın işlemi
bende çektirdim ama önce baya bi araştırdım.heryer ağrı kesici ve istenirse anestezili yapılabiliyor dediler
bende korkmuştum ama sonra doğru yeri buldum
hiç canım acımadı
okadar korkarak gittimki baştan titriyordum sonra
benimle konuşup rahatlattılar
ve sorun yaşamadım dedimya ben kalktım otobüs durağında otobüs bekledim işe gittim

cuma günü hastanede olacak var mı:)

Canlarr tekrar başlıyorumm tedaviye inş allah bu sefer dualarımı kabul eder. Yine negatif almak istemiyorum :5:
Nur hanım yarın ızınlıymıs bende cumaya aldım randevumu artık gerisi kısmett.

220 tl istiyorlar canım.

Selam lilyum. Iyiyim. Sen nasılsın ? Pazartesi gideceğim. Ama ben cihangir bey'den randevu almadım. Kendi doktorum bakacak. Daha sonra cihangir bey yönlendirir mi bilmiyorum.

selam canım

iyiyim allah şükür bulantılar geçti diyordum ama bu sabah kötü oldum gene :(
hayırlısıyla git bakalım
senin doktorun kim
nur hanım bana cihangir beye git dedi
bakalım ben ne yapacağım bilmiyorum
sigorta hastanesinden bana 21 aralıkta gün verdiler oraya bi gideyim bakalım
sonra cihangir beyede giderim diye düşündüm
birde cihangir beye gidince cinsiyetini de söylermi acaba
13-14 haftalarda belli oluyormuş sanırım

Canım bütün kalbimle dua ediyorum.İnşallah herşey yoluna girecek.

ben detaylı ultrasona cihangir beye gittim ,pek konuşkan biri olduğu söylenemz ama:) iyi bi doktor olduğu için güvenerek yaptırdım:)

nur hanım cihangir beye git dedi
bende araştırayım dedim
muayene + ikili test ücreti alınıyor sanırım
birazda pahalı
bu arada ikili test nasıl bişey
cinsiyetini söylüyormu?

cuma günü hastanede olacak var mı:)

Canlarr tekrar başlıyorumm tedaviye inş allah bu sefer dualarımı kabul eder. Yine negatif almak istemiyorum :5:
Nur hanım yarın ızınlıymıs bende cumaya aldım randevumu artık gerisi kısmett.

Oh çok şükür :)
Hadi hayırlı olsun canım.
Cuma hastanedeyim ama tedavi için değil kontrol için :1: Saatlerimiz uyarsa bir ce diyelim birbirimize :1:

Allah yardımcınız olsun nisannur.İnşallah en kısa zamanda uygun donör bulunur.Ben tüp bebek tedavisini memorıalde yaptırmadığım için sizlere bilgi vermeyeyim.Çünkü memorıalde tedavi olan arkadaşlar sizi daha güzel aydınlatır.Dualarım sizinle.

sonunda oldum regl :)) Ben 11.de hastanede olcam cnm ins saatler uyarda sana kocaman ceeeeeeeeee derimmm :))

Süpermiş :)
Benim 10.15'te kontrolüm ama hastanede bir iki işim daha var. Senin orada olduğun saatlerde ben de olurum inş. Eee nasıl tanıyacağız birbirimizi :1: Kırmızı karanfil mi taksak :9:
Nur Hanım'a da bir ce diyeyim, özledim doktorumu :)

Son düzenleme:
Back
X