• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Günaydınnn :16::16::16:
Stresten artıyormuş ama ben streslı olmadığımı düşünüyorum yoksa ben streslımıyım :1::1::1::1: Hipofiz mr isteyecekmi onun merakı içindeyim şimdide:18:
Artık gelsin benim kıvırcıklarım sağlıkla hayırlısıyla :16::16: Umutlanmak da istemiyorum aslında sonucunda çok yıkılıyorum çunku:ssz::ssz:
hep beraber saycaz yine 10 9 8. ... :1::1::1::1::1::1:

Sen farkında değilsindir ama stres yapıyorsundur ister istemez :)
Umutsuz yaşanmıyor be Cananım :31: Dualarla gelecek yavrularımız inş.
Evet evet geri sayım çok heyecanlı olacak :)

Herkese günaydııınnnn :16:

benim doktorum m acet,ben çok memnunum ,ben ne sorsam cevapladı bu zamana kadar...ayrılca umut tacirliği yerine hep net oldu.kötü bişey gördüğünde hep uyardı,yediğime içtiğime gerçekten zararlı şeylerse söyledi.ben bu hali çok sevdim.duygularımla oynansın istemezdim.ya da tedavinin ortasında çıkacak sorunun önden bilmeseydim bozulabilirdim.inanırmısınız ilk transferde semra hanım yapıcak diye tuturmuştum..takibi m.acet yapmıştı transefere semra hanımı istemiştim.ama 2.denemede siz yapın dedim.ben size alıştım.doktor meselesi bahane herşey allahtan.senin iletişime geçtiğinle ben geçemeyebilirim bu çok normal.kadın kuaförü seçmek gibi bi şey bu iş:)m.acet uğurlu bilgisinin sizleride rüyalarında ki bebeğe kavuşturması dileğimle...

M.Acetin başarısı tecrübesi inkar edilemez zaten. Ben 2 negatif aldım diye psıkolojım bozulmustu hep umutsuzluk vardı ıcımde burdakı arkadasar sağolsun yardımcı oldular dr degıstır ıyı gelır vb. Bende dusundum sonra Nur hanımla konustuk ıyı geldıı tekrar deneme cesareti buldum şöyle bir durum war hepsinin kendine göre tecrübesi var farklı yollardan basarıya ulasıyorlar. İnş Nur hanım la bende bebeğime kavusurum (Allah herkesın kucagına doldursun)

günaydınn kızlar....
biz sakiniz heyecan yok zannediyoruz ama sadece baskılıyoruz en ufak bir şeyde tavan yapıveriyor stres heyecan rabbim yardımcımız olsun oyalanacak bişeyler bulun kızlar ben bu seferki tedavimde bol bol test çözücem mesela ygs ye girmeyi düşünüyorum hem oyalanmak hemde kendimi denemek babında yattığım yerden hiç kendimi öyle fazlacada sıkmıycam ne olursa açıköğretim falan olur heralde hiçbir yer olmasada sorun değil en azından tuttumu tutmadımı bunu düşünmemeye çalışıcam bakalım mevlam neylerse güzel eyler:118::118:

kızlar merhaba bizim durum iyice krıştı artmayan değer bu sefer beklenenden çok artış keseyi gördük opu işlemine göre 5+6 haftelik olması gerekirken 4+1 gözüktü doktorlar yine net bişi diyemedi ama olumluda konuşmadılar haftasına göre kese çok küçük dediler ve boş keseye benziyor dediler 1 hafta sonra tekrar kontole çağırdılar

Denturcum Allah yardımcın olsun kuzum inş herşey istediğin gibi olur

M.Acetin başarısı tecrübesi inkar edilemez zaten. Ben 2 negatif aldım diye psıkolojım bozulmustu hep umutsuzluk vardı ıcımde burdakı arkadasar sağolsun yardımcı oldular dr degıstır ıyı gelır vb. Bende dusundum sonra Nur hanımla konustuk ıyı geldıı tekrar deneme cesareti buldum şöyle bir durum war hepsinin kendine göre tecrübesi var farklı yollardan basarıya ulasıyorlar. İnş Nur hanım la bende bebeğime kavusurum (Allah herkesın kucagına doldursun)

amin canım inş. olacak allahın izniyle bu sefer yaş kaçtı senin..

hepinize günaydın...artık raporlu bi bankacıyım...evdeyim bundan sonra çok şükür..valla bende ilk 20 haftaya kadar hopur hopur çalıştım ama artık bu son hafta işler dayanılmaz bi hal aalmaya başlayınca doktorum bu kadar yeter dedi..25+2 itibari ile oğlun 745 kızım 685 gr olmuşlar aralarında 2 gün fark var ama gr olarak baktığımda 3 hafta önceki kontrlolde kızım büyüktü yani bu durum değişerel ilerliycek anlaşılan..acayip hareketliler karnım genel anlamda yuvarlaktan çok kare yada prizma şeklinde:) :) şimdilik benden haberler böylee..evimin kadınıyım artık ohhh beaaaa.....

--------------------------------------------------------------------------------

hadi sana iyi tatiller canım böylesi çok daha güzel bebeklerin sıcacık ev tv karşısında uzan boylu boyunca daha ne olsun:16::16:
iş ve ev arası yakınmıydı .ben korkuyorum eğer gebelik olursa işten çıkarım diye düşünüyorum gerçi transfer boyunca bir ay ben seni idare ederim diyor ama ben iki aktarma gidip geliyorum o yüzden biraz sıkıntı kendi aracımla gelip gitsemde çok trafik katlanamam heralde sen iyi dayanmışsın bu zamana kadar.ben risk alamam heralde

canim bence sen bi doktora muayene olsan en dogrusu..oncelik sizlerin sagligi,sonra tedavi.
sağol canım perşembe günü gidicem inşallahh bakalım neymiş
kızlar bugün gittim dr nur hanım çok tatlı tahlil verdi biraz zayıfla gel dedi
eve geldim adet oldum nasipse ocak adetiyle başliycaz
hayırlı olsun canım allah gönlüne göre versin
kızlar merhaba bizim durum iyice krıştı artmayan değer bu sefer beklenenden çok artış keseyi gördük opu işlemine göre 5+6 haftelik olması gerekirken 4+1 gözüktü doktorlar yine net bişi diyemedi ama olumluda konuşmadılar haftasına göre kese çok küçük dediler ve boş keseye benziyor dediler 1 hafta sonra tekrar kontole çağırdılar
denturcum inşallah haftaya kontrolde güzel bir süpriz yapar bebişin sana hayılısı olsun stres yapmadan bekle bakalım bol bol konuş bebişinle canım
aaa canım ben seni tedavinin başında iğne kullanıyordun ya hep öyle devam ediyorsun sanıyordum...
ozaman sen sadece tedavi süresince iğne kullandın ve sonrasında coraspin kullanıyorsun öyle mi?
ben de hep iğne kullanılacak sanıyordum öyleyse daha iyiymiş..

bundan sonra evde bebişlerini bekleyeceksin:16::16:
ne kadar güzelll..maşallah bebişlerine canım...:nazar::nazar::nazar:

hayırlı olsun tedavin canım..
bebişin seninle olucak bu kez inşallah..

arada bana da geliyor umutsuzluk canım..ama bu duygunun seni çok üzmesine izin verme
gel buraya benim gibi moral depola..
kaç gün gecikti ki adetin...
gecikme olmadı aslında canım bir haftadır lekelenme şeklinde oluyor tamamen sökülemedi
ben buralardayım canım hepiniz sağolun çok yardımcı oluyorsunuz bir anlık duygu değişikliği oluyor yoksa
bu sefer umudum var içim rahat hissediyorum önce allah sonra memorial nur hn bıraktım kendimi hayırlısı neyse o olsun

Canım bende tedaviye başlamaya karar verdiğimde doktorum 10 kilo vermen gerekiyor demişti.31 yaşındayım.Boyum 1,62 cm ve kilom 84 kilo idi.9kilo verdim.Tedaviye ondan sonra başladık.
maşallah ne güzel vermişsin canım bende vericem inşallah
bu arada bende hızla kilo alıyorum...aslında kilo vermem gerekiyor..ama ben stresli dönemlerimde hep kilo alırım..birinin bana durrrr demesi lazım 5-6 kilo versem iyi olacak:31:
aynen bende ön görüşmeden sonra bende kilo vemeye başlamıştım ama sıkıntıdan geri aldım bir 5 kilo vermek istiyorum
Canım selam.
Nur Hanım'a mail attın mı?
dün akşam attım incim sağolsun dönüş yapmış perşembeye randevu aldım gidince görücez neymiş sıkıntımız

Arkadaslar bir sey merak ettim siz bilirsiniz nur hanima istediginiz zaman ulasabiliyormusunuz? Yani cep telefonunu rahatlikla arayabiliyormusunuz? Bide memorial de embriyo dondurma ne kadr ve dondurulmus embriyo transferi ne kadar? Sagolun simdiden
mail yoluyla iletişime geçiyorum meryemcim sağolsun ilgileniyor
Günaydınnn :16::16::16:
Stresten artıyormuş ama ben streslı olmadığımı düşünüyorum yoksa ben streslımıyım :1::1::1::1: Hipofiz mr isteyecekmi onun merakı içindeyim şimdide:18:
Artık gelsin benim kıvırcıklarım sağlıkla hayırlısıyla :16::16: Umutlanmak da istemiyorum aslında sonucunda çok yıkılıyorum çunku:ssz::ssz:
hep beraber saycaz yine 10 9 8. ... :1::1::1::1::1::1:
günaydın canancım nasılsın canım stres sıkıntı yok kıvırcıkların bu sefer gelicek annelerine inşallah umutsuz olurmu hiç canannım umutlu ol pozitif düşün herşeyin hayırlsı

günaydın incimm nasılsın canım

Demekki paniğim ben yaa evet evet bende var stres :1::1::1::1: Eşim diyorki bu sefer olacak sankı içimde öyle bir his var ben diyorum kı oyle deme sonra daha cok yıkılırsın adam da sasırdı ne yapacagını olumsuz dusunse nıye olumsuz dusunuyorsun dıyorum olumlu dusunse ole dusunme dıyorum zawallı ne yapacağını şaşırdı :1::1::1::1:
Ayy ne oldu ben sıze anlatmayı unuttum ben hastaneden çıktım bindim metrobüse yanımda bır çıft ben ayaktayım tabı :1: kadının gözleri dolu dolu dokunsan ağlayacak. Adam kadına fırca atıyor ıste ben sana dedım tutmuycak sen hemen hayaller kurdun felan ben olayı hemen tup bebek dusundum sonra kendıme guldum tabı belkıde degıldır dıye ıcımden gecırıyorum. Sonra adamın telf caldı gecmıs olsun felan dedıler sanırım kadın telf konusmak ıstemıyor verme bana telf dıye adama hareket yaptı adam telf dırek kadına uzattı kadın basladı aglamaya telde konusurken . Telefonu kapattı kadın adam basladı yıne ıste senın yuzunden oldu bu kadar olumlu bakarsan boyle olur bellıydı dıye yıne basladı para tuzagı drlar bılmıyormuydu sankı tutmayacagını dıy soylenmeye basladı tekrar adamı gırtlaklayacaktım afedersınız ama tam ayıydı .Sabır sabır dedım walla o salagın yuzunden 1 durak erken ındım metrobusten sınırden gıdecegım duragı bulamadım. Ben kocama kurban olayım ya zatn benım askım cok farklı allah o taraftan yuzume baktı walla.Dedıkodu yapıyom sabah sabah allah benı :16::16: Umutsuz yaşanmıyor ewet ama umudun ıcınde umutsuzlukta hıc olmuyor hülyam ya

Amin güzelim aminnnnn :16::16::16:

günaydınn kızlar....
biz sakiniz heyecan yok zannediyoruz ama sadece baskılıyoruz en ufak bir şeyde tavan yapıveriyor stres heyecan rabbim yardımcımız olsun oyalanacak bişeyler bulun kızlar ben bu seferki tedavimde bol bol test çözücem mesela ygs ye girmeyi düşünüyorum hem oyalanmak hemde kendimi denemek babında yattığım yerden hiç kendimi öyle fazlacada sıkmıycam ne olursa açıköğretim falan olur heralde hiçbir yer olmasada sorun değil en azından tuttumu tutmadımı bunu düşünmemeye çalışıcam bakalım mevlam neylerse güzel eyler:118::118:

Günaydın canımm. En iyisi bende bol bol kıtap okuyorum transfer zamanında ama yınede aklım orda oluyor. Evlilik programımı ızlesem acaba bu sefer farklılık olur benım ıcın :)

Demekki paniğim ben yaa evet evet bende var stres :1::1::1::1: Eşim diyorki bu sefer olacak sankı içimde öyle bir his var ben diyorum kı oyle deme sonra daha cok yıkılırsın adam da sasırdı ne yapacagını olumsuz dusunse nıye olumsuz dusunuyorsun dıyorum olumlu dusunse ole dusunme dıyorum zawallı ne yapacağını şaşırdı :1::1::1::1:
Ayy ne oldu ben sıze anlatmayı unuttum ben hastaneden çıktım bindim metrobüse yanımda bır çıft ben ayaktayım tabı :1: kadının gözleri dolu dolu dokunsan ağlayacak. Adam kadına fırca atıyor ıste ben sana dedım tutmuycak sen hemen hayaller kurdun felan ben olayı hemen tup bebek dusundum sonra kendıme guldum tabı belkıde degıldır dıye ıcımden gecırıyorum. Sonra adamın telf caldı gecmıs olsun felan dedıler sanırım kadın telf konusmak ıstemıyor verme bana telf dıye adama hareket yaptı adam telf dırek kadına uzattı kadın basladı aglamaya telde konusurken . Telefonu kapattı kadın adam basladı yıne ıste senın yuzunden oldu bu kadar olumlu bakarsan boyle olur bellıydı dıye yıne basladı para tuzagı drlar bılmıyormuydu sankı tutmayacagını dıy soylenmeye basladı tekrar adamı gırtlaklayacaktım afedersınız ama tam ayıydı .Sabır sabır dedım walla o salagın yuzunden 1 durak erken ındım metrobusten sınırden gıdecegım duragı bulamadım. Ben kocama kurban olayım ya zatn benım askım cok farklı allah o taraftan yuzume baktı walla.Dedıkodu yapıyom sabah sabah allah benı :16::16: Umutsuz yaşanmıyor ewet ama umudun ıcınde umutsuzlukta hıc olmuyor hülyam ya

Amin güzelim aminnnnn :16::16::16:

böyle dengesizler var canım biride benim teyzemin oğlu tüp bebekle hamile kaldı eşi 2 aylık olmuştu düşük yaptı bir iki kere bir alt kata inmiş kız ondan düştü diyomuş doktora da aynen öyle demiş ne alakası var demiş doktorda allahtan bizim eşlerimiz öyle değil canım ya benimki hep üzülme tekrar deneriz diyor kendi içi kan ağlarken bile:((

oda olabilir ama ben onları izlerken sinirleniyorum ama çizgi film izlerim baya yaş 31 olsada ruhum çocuk:1::1:

sınırlenmeyecek gıbı degılkı çok enterasan insanlar var gerçi reyting yapmak için ayarlanıyordur herşey bende izlemem o tarz şeyleri ben genelde eski dizileri izliom melekler korusunu cok sewıordum yeditepe istanbul felan çok hoşuma gıdıyor o dızıler

böyle dengesizler var canım biride benim teyzemin oğlu tüp bebekle hamile kaldı eşi 2 aylık olmuştu düşük yaptı bir iki kere bir alt kata inmiş kız ondan düştü diyomuş doktora da aynen öyle demiş ne alakası var demiş doktorda allahtan bizim eşlerimiz öyle değil canım ya benimki hep üzülme tekrar deneriz diyor kendi içi kan ağlarken bile:((

Warmı walla gördüm destek olcaklarına köstek oluyorlar işte ne bılım Allah herkesın yardımcısı olsun bu halımıze şükür

Şimdi baktım senin için. Kadın hastalıkları ve doğum diye geçiyor, oradan alıyorsun. Onu da birimlere ayırmışlar. Jinekoloji 1 vs. diye. Onlardan birinden al. Genetik de tıbbi genetik diye geçiyor. Genetik 2 polikliniğinden al, doktor adı Eylem Gökmeydan. En erken 25 aralığa veriyor. Kadın doğumla aynı güne getir ki zor olmasın.
incicim çok saol canım allah razı olsun aynı güne yarım saat ara ile randevu aldım inşallah sorun çıkmadan aynı günde kan alıp bütün testlerimi yaparlar

Back
X