cnm 2. denememde kavustum bebegıme memorılade 1. denememdı güvendım gittim ve sonucunu aldım çok şükür allahım herkezın kucaklarını bebişlerle doldursun
Maşallah canım sana ve bebeğine

pko yok ama yumurtalarımın kalitesi artsın diye birde zayıflamam için faydalıymış bende salıdan belli kullannıyorum
ama kalkamıyorum ben ilaçlara karşı hassasım inşallah geçer benimkide glucophage
inaşallah sende kısamanda yavruna kavuşursun
geçer canım ilk bir hafta 10 gün atlatırsın inş...aminnnn cünlemiz inş...
bende yemeklerden hemen sonra içiyorum ama aşırı mide gazı yapıyor ama inşallah geçer
seninde hayırlı olsun tedavin son olsun inşallah rabbim yolda emek verenlerin karşılığını versin inşallah
2.denememdi.şimdi dondurulmuşlara başlıyacağız ama aynı olumsuzluğu görcem diye korkuyorum.30.bide kromozom testi yani genetik yaptırdık bişey çıkmadı.
canım mutlaka tedirgin olursun ama şu yönden düşün dondurulmuşlarda rahim daha rahat hormon yok sen daha sakinsin bende bir tanesinde dondurulmuşlarla gebe kalmıştım inş. sende hamileyimmm diye yazarsın kısa zamanda rabbim yardımcın olsun......
canım ben 1 ocak itibariyle istanbulda olucam ve doğumu memorialde m.acet ile yapacağım için hamileliğimin geri kalan 10 haftasında istanbullu olucam.25 debaşlıyacaksa tedavin transferinde bile orda olma ihitmalim var,ayrıca tedavisi sürenlerlede tanışmak isterim..bende sizleri merak ediyorum.
canım 25 inde gidicem ama ne zaman başlanır o gün belli olur heralde inş. karşılaşırız doğum zamanında burdan bize bildrme imkanın olursa hep birlikte dua ederiz sana arkadaşlarla:)))
İki defa boş gebelik yaşadım.ocak ayı gibi 3.tüpbebek tedavisine başlıycaz .sol tüpte genişleme oldugu için laporoskopi oldum.pko ve tiroid hastasiyım birazda kilom var.çok korkuyorum buda boş keseyle sonuçlanır diye.Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın.çok zor.12yıldır bekliyorum...:-(
canım inş. tez zamanda evladını kucağına alırsın evet zor ama düşe kalka yürüyoruz canım inş. kabul olucak dualarımız bir gün
Bugün Canan'la muhabbetin dibine vurduk resmen
Bir cumartesi görüşelim diyoruz, katılmak isteyen olursa çok seviniriz![]()
inş. canım haber verirseniz katılmaya çalışırız avrupa yakasındasınız değilmi