• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Arkadaslar merhabaaa

Sormak istediğim birkaç bisey var bende Şubat'ta ikinci denememe başlicam inşallah.sorunumuz sayı ve morfoloji (17milyon %1).yasım 27 ilk denememi masak acıbademde yaptık 1.kalite embriyo oluştu ama tutunamadı.şimdide memorialı düşünüyorum benim gibi sorunu olup orda tedavi olan varmı? İyimidir memorial erkek infertilitesinde?

merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı biraz canım sıkıldı çünkü solda 2 yumurtam önden gidiyomuş diğerleri daha büyümemiş 7 8 tane var inşallah onlarda büyür yaa bi an evvel yarın sabah 8 buçukta tekrar ordayım inşallahh
şu servis olayını da sordum organ nakli hastaları için varmış sadece

İnş büyürler canım stres yapma allah yardımcın olsun :16:

Merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır giremiyordum.Biraz ağrım vardı ve sürekli yattım.Sizi unuttum sanmayın.Cepten takip etmeye çalıştım.Tedavie başlayan arkadaşlar hayırlı olsun.Allah yardım etsin.

Canocancığım, perşambe transferin varmış.Hayırlı uğurlu olsun.İnşallah sımsıkı tutunurlar.Kocaman göbek yapar sana.

Denturcuğum, canım inan seni hepimiz çok iyi anlıyoruz.Çünkü bu tedavi sürecinde hepimiz içten içe olabilecek şeyleri düşünerek korkuyoruz.Tabiki birebir yaşayan daha iyi anlar ve bende buna benzer olayı yaşayıp bebeğimi kaybetmiş biri olarak hep dua ediyorum.Ama içimde bir umut var.İnanıyorumki düzelecek.Bebeğin sağlığına kavuşacak.Hep dualarımdesın / dualarımdasınız.

Benim ilk kontrolüm 26 sındaydı.Ama göbeğimin altında zaman zaman ağrılar vardı ve bende korkup burdaki bir hastaneye gidip muayene oldum.Doktor ağrılar için normal dedi (aslında normal olduğunu bende biliyordum ama bunu bir doktorun ağzından duymak istedim :1::1:) Tabi kese var mı diyede merak ediyordum Veeeeee 1 cm boyunda kesemizi hayırlısıyla gördük.İnşallah kalp atışınıda duyarız ve inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza da aldığımızı görürüz.Şimdi çarşamba günü kontrole gideceğiz.İnşallah kalp atışını duyarız teyzeleri.Dua edin.

cemilecimm kalp atışlarınıda duyarsın inş sağlıkla kucağına al canım iyi bak kendine ve bebişe dikkat et olurmu habersiz bırakma bizi :)
Ewet canım perşembe günü alacağım bebişleri inş bu sefer benım onları ıstedığım gıbı onlarda beni ister heycanl korku hepsi varr :1:

günaydın arkadaşlar, dün 4. kan sonucumuda aldım 520,20 çıktı doktor güzel yükselmiş dedi salı günü erken muayene yapalım keseyi görmeye çalışalım dedi ama ben anlamadım şimdi bu dış gebelik mi değil mi? en baştan beri ya kimyasal ya dış gebelik dedi normale dönme olasılığı yok dedi:( dünde değerin güzel artmış muayene yapalım dedi?????? kafamda bi dünya soru işareti oldu şimdi ben kendimi hazırlamıştım en kötüsüne şimdi tekrar umutlanmak istemiyorum ama bi yandan da acaba mı diyorum? kan değerlerim şöyle kızlar; 15 Aralık memorial 95
17 Aralık erdem hast. 96,6
17 Aralık memorial (ikinci kez) 106,3
20 Aralık erdem hast. 191,7
23 Aralık erdem hast. 520,2

Arkadaslar merhabaaa

Sormak istediğim birkaç bisey var bende Şubat'ta ikinci denememe başlicam inşallah.sorunumuz sayı ve morfoloji (17milyon %1).yasım 27 ilk denememi masak acıbademde yaptık 1.kalite embriyo oluştu ama tutunamadı.şimdide memorialı düşünüyorum benim gibi sorunu olup orda tedavi olan varmı? İyimidir memorial erkek infertilitesinde?

sewgili ayşe ben yardımcı olmaya çalışayım bizimde aynı sorun bu 3. deneme olcak ama benimm hormonlar alt ust olmuştu ondan kaynaklı da olabılır olumsuz oluşu ama burda bir çok arkadaşımız bebeğini kucağına aldı. Lab. da bu konuda önemli ve Memorialin bu konuda başarılı olduğunu duymuştum. İstersen git konuş aklındakileri sor drla arandaki iletişimde önemli bol şans diliyorum sana. İnş bu denemende bebeğini kucağına alısın

günaydın arkadaşlar, dün 4. kan sonucumuda aldım 520,20 çıktı doktor güzel yükselmiş dedi salı günü erken muayene yapalım keseyi görmeye çalışalım dedi ama ben anlamadım şimdi bu dış gebelik mi değil mi? en baştan beri ya kimyasal ya dış gebelik dedi normale dönme olasılığı yok dedi:( dünde değerin güzel artmış muayene yapalım dedi?????? kafamda bi dünya soru işareti oldu şimdi ben kendimi hazırlamıştım en kötüsüne şimdi tekrar umutlanmak istemiyorum ama bi yandan da acaba mı diyorum? kan değerlerim şöyle kızlar; 15 Aralık memorial 95
17 Aralık erdem hast. 96,6
17 Aralık memorial (ikinci kez) 106,3
20 Aralık erdem hast. 191,7
23 Aralık erdem hast. 520,2

canım benım bu konuda bilgim yok ama inş bebeğin sana süpriz yapmıştır sağlıklıdır güzel haberlerini beklıyorum

Bendee yarin sekiz bucukta ordayim insallah. Bir aksilik cikmazsa. Bu arada senin kacinci gunun. Neden oyle ust uste cagirdi ki seni. Merak ettim benim ben cuma basladim ignelere yarin kontrolum var bir daha ne zaman cagiriri ki. Hemen sali cagirir mi dersiniz

aaa ölemi tüh dr kim senin bi teyzeyle konuştuk kızıyla gelmişti acaba o senmiydin mesajın şimdi gördüm akşam giremedim yoksa tanışırdık seninle ama olsun ben büyük ihtimal yarında orda olucam benim 5. dememe valla beni geçen sefer de böle hergün çağardılar sanırım hafif pko luymuşum ondandır bide 1 tedavim iptal oldu benim yumurtalar çaltadığı için sanırım ondan hergün gidiyorum ama ben de ilk kontrolüme 4. gün gittim perşembe başladım pazar gittim bence seni de salı çağırırlar

İnş diğerleri de yetişir canım.

Selam erenesen. Senden ve eşinden bir takım tahliller istenecek. Herşey uygunsa bir sonraki adetinde başlayabilirsin. Nur Hanım bir aksilik olmadığı sürece nisan ortasına kadar orada inş.

aminn incicim inşallah yetişiyolar teyzesii:1:

kızlar geçmişi okuyamadım iyiysiznizdir inşallah varmı güzel haberler ne durumdasınız
ben perşembe günü muayneye gittim benim küçük bir basit kistim oluşmuş ilaç kullanıyorum şuan adetim sökülünce başlıcaz hayırlısıyla

perşembe günü başıma neler geldi kar yüzünden yollarda kalıdık gece yarıları trafik o biçim zaten çıldırmak üzereydik eşimle kurtuluş yolları ararken hoopp kara saplanı verdik gülsemmi ağlasammı bilemedim tanıtık bir ahbabımız vardı sağoldun traktörle geldi kurtardı bizi:) ay kabus gibiydi bir kar yağdı istanbul felç sonra zor bela eşimin teyzesine attık kendimizi gece orda kaldık iyi macera oldu bize

kızlar benim hastaneye birdahaki gidişim metrobüsle olucak daha önce hiç gitmedim aktarma yapmadan nasıl giderim nerde inerim hastaneyle arası çok varmı yardımcı olurmusunuz bana

kızlar geçmişi okuyamadım iyiysiznizdir inşallah varmı güzel haberler ne durumdasınız
ben perşembe günü muayneye gittim benim küçük bir basit kistim oluşmuş ilaç kullanıyorum şuan adetim sökülünce başlıcaz hayırlısıyla

perşembe günü başıma neler geldi kar yüzünden yollarda kalıdık gece yarıları trafik o biçim zaten çıldırmak üzereydik eşimle kurtuluş yolları ararken hoopp kara saplanı verdik gülsemmi ağlasammı bilemedim tanıtık bir ahbabımız vardı sağoldun traktörle geldi kurtardı bizi:) ay kabus gibiydi bir kar yağdı istanbul felç sonra zor bela eşimin teyzesine attık kendimizi gece orda kaldık iyi macera oldu bize

kızlar benim hastaneye birdahaki gidişim metrobüsle olucak daha önce hiç gitmedim aktarma yapmadan nasıl giderim nerde inerim hastaneyle arası çok varmı yardımcı olurmusunuz bana

geçmiş olsun canım sorma valla ben de çok zor döndüm o gün ben de hast.deydim metrobüsten indikten sonra 3 4 dakka bişey yürüyosun canım darülaceze(perpa) durağında iniyosun üst geçitten karşıya geçiyosun şimdi yeni üst geçitte yapılmış daha kolay geçiliyo ama karşıdan karşıya geçerken çok dikkat et trafik yoğun bayaa sen ne taraftan geleceksin

Hayırlı akşamlar kızlar :16:
Tedaviye başlamış ve başlamak için gün sayan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun.
Denturcum evet beklemek çok zor ama sabır lütfen arkadaşım. Her şey bizler için... Allah'ım yardımcın olsun.

Bugün Canan'la muhabbetin dibine vurduk resmen :1:
Bir cumartesi görüşelim diyoruz, katılmak isteyen olursa çok seviniriz :16:
aminnnnnn bende isterim kısmet olursa siz cananla çoştunuz zaten:9:
İki defa boş gebelik yaşadım.ocak ayı gibi 3.tüpbebek tedavisine başlıycaz .sol tüpte genişleme oldugu için laporoskopi oldum.pko ve tiroid hastasiyım birazda kilom var.çok korkuyorum buda boş keseyle sonuçlanır diye.Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın.çok zor.12yıldır bekliyorum...:-(
rabbim yardımcımız olsun canım inşallah bu son olur kucaklarsın bebeklerini
Selam canım. İyiyim. İki gündür evdeyim. kar tatili rapor aldım :1: Geçen hafta CVS işlemi yaptılar. Pazartesi ya da salı sonucum belli olacak. İnşallah bebeğim sağlıklıdır.:18: Bu aralar beklemede ve kendimi teselli etmeye çalışmaktayım canım. Sen ne yaptın ?

Ama yapılmaz ki buuu teyzesii..:43: Çok duygulandım. Ben de bazen bunu düşünüyorum. Bir de insan acaba onun sorumluluğunu taşıyabilecek miyim diye korkuyor :18: Bu bebeği çok istememe rağmen korkularım oluyor. Sanırım hormonlardan ve sanırım normal :31:
akayacım nasılsın inşalah sonuçlarınız çok iyi çıkıcak canım sende sağlıkla kucaklıcaksın bebişini
aminnn canım öncekin de 3.günden sonra hergün gittim bunda da perşembe başladık yarın ilk kontrolüm sanırım artık hergün gidicem
pınarcım herkes için geçerlimi bu hergün kontrol
kızlar bişer soracam her salı hasta bilgilendirme toplantısı oluyomuş bana verdikleri kağatta yazıyo haberiniz var mı geçen sefer bilmiyodum
yazılı olarak durum bildirimimi yapıyorlar yani süpermiş
ben de çalışmıyorum evdeyim ayy evet ben perşembe günü gittim kar ın ilk günü çok ama çok zor döndüm metrobüsler rezaletti elimde ilaçlar bişey olmasın diye kolum havada bindim metrobüse:1:çok sağol canım yarın sorucam mutlaka sen benden daha yakınsın gene ben tam 1.5 saatte gidiyorum olsun buna da şükür
beylikdüzündenmi 1,5 saat sürüyor canım hava kötü diyemi yoksa normaş zamandadamı böyle
kızlaarrrr hazırmısınız perşembe transferım warrr :)

bu arada cok yazamayacagım ama sızlerı cok sewıyorum :):16::16::16::16:
cananım hadi hayırlısıya al bebeklerini canım inşallah bu son olur
canımsın :16: kontrole gittim canım persembe transfer var dedı ben de şaşırdım aslında beklıyordum ama korku sardı ıcımı şaşkın şakın erken değilmi dedım Nur hanımda istemıyormusun dedı al işte bebeklerı herkes bu gunu beklıor dedı bende korjkuyorum dedım :2: sonra allah hayırlısını versın ıns bu sefer olur dedı ben yapmak.Transferı o yapcak dosyaya yazdırdı. Ben embrıyologla konusmaya gıttım embrıyologda hepsını cozmeyın yazık dedı hepsı cok ıı felan dedı sonra Nur hanımda geldı ben konusurken embrıyolaga Semra hoca ıle konustuk not aldık dosyay rıske atmak ıstemıyoruz dedı çözülenın ıcınde en ıyısı transfer edılcek dedı embrıyolog transfer gunu konusalım tekrar dedı . Dünden beri leyla gıbı gezıyorum etrafta :1::1::1::1: hayırlsıı allahtan
ay nekadar heycanlı hayırlısı olsun canım benim inşallah bu sefer herşey çok güzel olucak korkma sen artık anne olucaksın
Hayırlısı olur inş. Üzülme, geç olsun güç olmasın.
Ben güya ekimde tedavi olacaktım, 3 ay geçti, şimdi bir kaç ay daha beklemek zorundayım. Nasip işi gerçekten.
gerçekten nasip işi incim rabbim hepimiz için en hayırlı olanı nasip etsin
Merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır giremiyordum.Biraz ağrım vardı ve sürekli yattım.Sizi unuttum sanmayın.Cepten takip etmeye çalıştım.Tedavie başlayan arkadaşlar hayırlı olsun.Allah yardım etsin.

Canocancığım, perşambe transferin varmış.Hayırlı uğurlu olsun.İnşallah sımsıkı tutunurlar.Kocaman göbek yapar sana.

Denturcuğum, canım inan seni hepimiz çok iyi anlıyoruz.Çünkü bu tedavi sürecinde hepimiz içten içe olabilecek şeyleri düşünerek korkuyoruz.Tabiki birebir yaşayan daha iyi anlar ve bende buna benzer olayı yaşayıp bebeğimi kaybetmiş biri olarak hep dua ediyorum.Ama içimde bir umut var.İnanıyorumki düzelecek.Bebeğin sağlığına kavuşacak.Hep dualarımdesın / dualarımdasınız.

Benim ilk kontrolüm 26 sındaydı.Ama göbeğimin altında zaman zaman ağrılar vardı ve bende korkup burdaki bir hastaneye gidip muayene oldum.Doktor ağrılar için normal dedi (aslında normal olduğunu bende biliyordum ama bunu bir doktorun ağzından duymak istedim :1::1:) Tabi kese var mı diyede merak ediyordum Veeeeee 1 cm boyunda kesemizi hayırlısıyla gördük.İnşallah kalp atışınıda duyarız ve inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza da aldığımızı görürüz.Şimdi çarşamba günü kontrole gideceğiz.İnşallah kalp atışını duyarız teyzeleri.Dua edin.
cemilecim maşallah keseyi görmüşsünüz sıra dünyanın en güzel sesini duymakta inşallah onuda duyucaksınız canım:nazar:
yeni geldim hastaneden allahım şükür 4 5 yumurtam olgunlaşmış sizler nasılsınz
oh maşallah hepsi çok sağlıklı bebiş olur inşallah
sana da günaydınnn ben iyiyim şişmeye devam:37:sen nasılsın
bende iiyim canım sağol bende gün sayıyorum sen yarıladın galiba tedaviyi hayırlısı olsun inşallah bu son olsun pınarcım
geçmiş olsun canım sorma valla ben de çok zor döndüm o gün ben de hast.deydim metrobüsten indikten sonra 3 4 dakka bişey yürüyosun canım darülaceze(perpa) durağında iniyosun üst geçitten karşıya geçiyosun şimdi yeni üst geçitte yapılmış daha kolay geçiliyo ama karşıdan karşıya geçerken çok dikkat et trafik yoğun bayaa sen ne taraftan geleceksin
sağol canım anladım canım beylikdüzü tarafı ama ben aktarma yapmak istemiyorum nasıl olucak

Back
X