- 2 Aralık 2010
- 1.393
- 247
- 163
- 39
yeni geldim hastaneden allahım şükür 4 5 yumurtam olgunlaşmış sizler nasılsınz
canım hadi gözün aydın inşallah herşey dahada güzel olcak
dualarım seninle canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnn hatta tünaydın :)
günaydın arkadaşlar, dün 4. kan sonucumuda aldım 520,20 çıktı doktor güzel yükselmiş dedi salı günü erken muayene yapalım keseyi görmeye çalışalım dedi ama ben anlamadım şimdi bu dış gebelik mi değil mi? en baştan beri ya kimyasal ya dış gebelik dedi normale dönme olasılığı yok dedidünde değerin güzel artmış muayene yapalım dedi?????? kafamda bi dünya soru işareti oldu şimdi ben kendimi hazırlamıştım en kötüsüne şimdi tekrar umutlanmak istemiyorum ama bi yandan da acaba mı diyorum? kan değerlerim şöyle kızlar; 15 Aralık memorial 95
17 Aralık erdem hast. 96,6
17 Aralık memorial (ikinci kez) 106,3
20 Aralık erdem hast. 191,7
23 Aralık erdem hast. 520,2
günaydın kızlar hayırlı haftalar nasılsınız![]()
büyümüler canancım çok sağol büyük gün perşembe dimi![]()
canım sen şimdi heyecandan duramıyosundur yerinde burda biz bile heyecanlanıyoruz inş. perşembe bebişlerin sıkıca tutunurlar ne kadar etkisi var bilmem ama bazı arkadaşlar ananas.kabak çekirdeği tavsiye etmişler en azından bişey kaybetmezsin.birde günde 3 lt su.yaklaşık 15 gün sonra güzel haberler ver bize inş....
Biliyorum canlarım sizde en az benım kadar heycanlanıyorsunz benım kadar istiyorsunuz çunku bende sizlerde öleyim hele test günü formu açarken allahım güzel haberlerı duyayım dıyorum. Ananasla çekıdeğı deneyecegım kaybedecek bırsey yok dediğin gibi. Dondurulmuş embrıyo oldugu için 10 gün test yaptırıyoruzz inş güzel hbr veririmm
![]()
canım sen şimdi heyecandan duramıyosundur yerinde burda biz bile heyecanlanıyoruz inş. perşembe bebişlerin sıkıca tutunurlar ne kadar etkisi var bilmem ama bazı arkadaşlar ananas.kabak çekirdeği tavsiye etmişler en azından bişey kaybetmezsin.birde günde 3 lt su.yaklaşık 15 gün sonra güzel haberler ver bize inş....
Biliyorum canlarım sizde en az benım kadar heycanlanıyorsunz benım kadar istiyorsunuz çunku bende sizlerde öleyim hele test günü formu açarken allahım güzel haberlerı duyayım dıyorum. Ananasla çekıdeğı deneyecegım kaybedecek bırsey yok dediğin gibi. Dondurulmuş embrıyo oldugu için 10 gün test yaptırıyoruzz inş güzel hbr veririmm
![]()
hemen aldım takvimi elime bu demektir ki 6 ocak ta bize güzel haberler vereceksin
canım benim donmuş transferimde 9. gün çok kırmızı çıkmıştı idrar tahlilinde tabiki bu kişiden kişiye değişir.bana göre donmuşların tutma olasılığı daha yüksekdaha öncede söylemiştim rahim rahat sen rahat bırakmıycak seni bebişlerin hürremdeki gibi hemen şerbetler dökülsün![]()
Arkadaslar merhabaaa
Sormak istediğim birkaç bisey var bende Şubat'ta ikinci denememe başlicam inşallah.sorunumuz sayı ve morfoloji (17milyon %1).yasım 27 ilk denememi masak acıbademde yaptık 1.kalite embriyo oluştu ama tutunamadı.şimdide memorialı düşünüyorum benim gibi sorunu olup orda tedavi olan varmı? İyimidir memorial erkek infertilitesinde?
hemen aldım takvimi elime bu demektir ki 6 ocak ta bize güzel haberler vereceksin
canım benim donmuş transferimde 9. gün çok kırmızı çıkmıştı idrar tahlilinde tabiki bu kişiden kişiye değişir.bana göre donmuşların tutma olasılığı daha yüksekdaha öncede söylemiştim rahim rahat sen rahat bırakmıycak seni bebişlerin hürremdeki gibi hemen şerbetler dökülsün![]()
6 ocakk bizim sewincimiz olsun o zaman![]()
ewet dondurulmuş embriyo daha rahat 2. denememde ben cok umutluydum sonu hüsran oldu. 3.de dondurulmuşlarla olcak bkalım ne olur sonucu. Bende dusunuyorum daha transfer olmadan acaba kaçıncı gun test yapsam dıyee
:1 Güzel dileklerin için teşekkürler mikrom şerbett oh miss gibi
![]()
Canancığım canım transfer olmuşsun. Hayırlı olsun tatlım.. Donmuşlarla hamile kalan çok arkadaş var. Ben de senin için iyi şeyler hissediyorum. Olacak inşallah. Dualarımdasın..![]()
Daha olmadı canım transfer perşembe günü teşekkür ederim canım :)
Benim sonucum 3 Ocak'a kaldı.Bunda da bir hayır vardır inşallah... Dua edin bana..
inş güzel haberler veririsin ama ben eminim sağlıklı bizim yeğenimiz![]()
Canancığım canım transfer olmuşsun. Hayırlı olsun tatlım.. Donmuşlarla hamile kalan çok arkadaş var. Ben de senin için iyi şeyler hissediyorum. Olacak inşallah. Dualarımdasın..![]()
Daha olmadı canım transfer perşembe günü teşekkür ederim canım :)
Benim sonucum 3 Ocak'a kaldı.Bunda da bir hayır vardır inşallah... Dua edin bana..
inş güzel haberler veririsin ama ben eminim sağlıklı bizim yeğenimiz![]()
Ben de bir pazar günü sabahın köründe transfer olmuştum.Saat 8.30 'du galiba. Çünkü embiryoların altıncı ve son günüydü. Daha fazla bekletmemek için genetik sonucunu almadan hastaneye koştuk. Sonucu orada öğrenip apar topar transfer odasına alındım. Transferimi uğurlu elleri ile Nur Hanım yaptı
Transfer bittiği gibi elimi karnıma koydum. Bebeğimle konuştum. Beni dinledi bebişim..
İnşallah senin de benim gibi transferin çok pozitif geçer ve bebişin hep seninle olur.. Ben inanıyorum öyle olacak
Sen de inan ve pozitif düşün...
Ayy Cananım ne güzel söyledin .Ağzın bal yesin inşallahBen de bebişimin sağlıklı olduğunu hissediyorum. Ama yine de kuruntular yok mu o kuruntular..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. Dualarla hepimiz için herşey güzel olacak...
![]()
Her ne kadar Memorialda tedavi görmüyorsam da sizleri de takib ediyorum. Günün birinde merkezimi deyiştirmeyi düşünürsem, o merkez Memorial olucak.
İncicim senin tedavin neden 3 ay gecikdi, orasını anlayamadım?
Ben de en son tedavime beklenmedik bir sorun yüzünden yetişemiyicem diye çok üzülüyordum, neyseki yetiştim. Ne oldu, neqatifimi alınca: keşke yetişemeseydim de aralıkda başlasaydım dedim. Gerçi her zaman hayırlısı diyordum amma yine de Allaha tevekkül yeteri kadar diyildi.
günaydın arkadaşlar, dün 4. kan sonucumuda aldım 520,20 çıktı doktor güzel yükselmiş dedi salı günü erken muayene yapalım keseyi görmeye çalışalım dedi ama ben anlamadım şimdi bu dış gebelik mi değil mi? en baştan beri ya kimyasal ya dış gebelik dedi normale dönme olasılığı yok dedidünde değerin güzel artmış muayene yapalım dedi?????? kafamda bi dünya soru işareti oldu şimdi ben kendimi hazırlamıştım en kötüsüne şimdi tekrar umutlanmak istemiyorum ama bi yandan da acaba mı diyorum? kan değerlerim şöyle kızlar; 15 Aralık memorial 95
günaydın kızlar hayırlı haftalar nasılsınız![]()
kızlar geçmişi okuyamadım iyiysiznizdir inşallah varmı güzel haberler ne durumdasınız
ben perşembe günü muayneye gittim benim küçük bir basit kistim oluşmuş ilaç kullanıyorum şuan adetim sökülünce başlıcaz hayırlısıyla
perşembe günü başıma neler geldi kar yüzünden yollarda kalıdık gece yarıları trafik o biçim zaten çıldırmak üzereydik eşimle kurtuluş yolları ararken hoopp kara saplanı verdik gülsemmi ağlasammı bilemedim tanıtık bir ahbabımız vardı sağoldun traktörle geldi kurtardı bizi:) ay kabus gibiydi bir kar yağdı istanbul felç sonra zor bela eşimin teyzesine attık kendimizi gece orda kaldık iyi macera oldu bize
kızlar benim hastaneye birdahaki gidişim metrobüsle olucak daha önce hiç gitmedim aktarma yapmadan nasıl giderim nerde inerim hastaneyle arası çok varmı yardımcı olurmusunuz bana
bu arada kızlarr yarın benim için mühim bir gün semra hoca ve nur hanımla randevum var bakalım neye karar verilecek banada dua edin ltfn.....
Zambakçığım tam okuyamadım ama senin kist çıkmış galiba.. Olsun tatlım.. Geç olsun da sonu iyi olsun. Hep dediğim gibi ben sabırla bekledim. Halen de sabırla bekliyorum..Allah yardımcımız olsun..
Kızlar herkes iyidir umarım ? Geçmişi şimdi okuyacağım.. Hepinize sevgiler..![]()
kızlar bugün son iki testimi yaptırdım prolaktin bana
çok yüksek geldi 83.21 ne olur bişe diyin![]()
değerin ço iyi bence yolunda giden şeyler varki dr çağırmış inşallah keseyi görürsünüzgünaydın arkadaşlar, dün 4. kan sonucumuda aldım 520,20 çıktı doktor güzel yükselmiş dedi salı günü erken muayene yapalım keseyi görmeye çalışalım dedi ama ben anlamadım şimdi bu dış gebelik mi değil mi? en baştan beri ya kimyasal ya dış gebelik dedi normale dönme olasılığı yok dedidünde değerin güzel artmış muayene yapalım dedi?????? kafamda bi dünya soru işareti oldu şimdi ben kendimi hazırlamıştım en kötüsüne şimdi tekrar umutlanmak istemiyorum ama bi yandan da acaba mı diyorum? kan değerlerim şöyle kızlar; 15 Aralık memorial 95
gözün aydın canım inşallah kaliteli yomuşların oluryeni geldim hastaneden allahım şükür 4 5 yumurtam olgunlaşmış sizler nasılsınz
canım inşallah donmuş bebişlerin tutunur sana bende dondurulmuşlarla denedim ama olmadı bir arkadaşım 4 tüp bebeyi taze yaptı olmadı 5. denemeyi donmuşlarya yaptı ikizleri oldu inşallah sende o şanslılardan olursunmaşaallah canım sağlıklı embriyo olurlar inş. Ewet perşembee içim kıpır kıpır :18::18::18::18:
akasyacım inşallah herşey yolunda gider ve sonucun iyi çıkarCanancığım canım transfer olmuşsun. Hayırlı olsun tatlım.. Donmuşlarla hamile kalan çok arkadaş var. Ben de senin için iyi şeyler hissediyorum. Olacak inşallah. Dualarımdasın..![]()
Zambakçığım tam okuyamadım ama senin kist çıkmış galiba.. Olsun tatlım.. Geç olsun da sonu iyi olsun. Hep dediğim gibi ben sabırla bekledim. Halen de sabırla bekliyorum..Allah yardımcımız olsun..
Kızlar herkes iyidir umarım ? Geçmişi şimdi okuyacağım.. Hepinize sevgiler..![]()
evet yüksek çıkmış ama drlar bir çaresini bulur drunla görüştünmü durumu ne dedi bu konudankızlar bugün son iki testimi yaptırdım prolaktin bana
çok yüksek geldi 83.21 ne olur bişe diyin![]()
incicim bildiğim kadarı ile dostinex e2 düşürmek için çünki benim toplama işlemi yapıldığı gün e2 7000 deydi ve ben dostinex kollanarak düşürebildik bunu