- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
allah büyüktür ama bnm umudum yokk kızcaksnz bana bılıyorum
benn paso yatıomm ya karpuz oldum![]()
Kızarız tabi

Yat yat iki afacan gelince bugünlerini arayacaksın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah büyüktür ama bnm umudum yokk kızcaksnz bana bılıyorum
benn paso yatıomm ya karpuz oldum![]()
2012 DE ömrümden ömür gitti kuzum
akıllı olsun
iyi diyelim ıı olalımm bugün 5. gün transfer olmamıs gibiyim
cuma günüymüş test günüm sen nslsn
![]()
Cananım hadi inşallah mutlu haberler alacaksın canım..Stres yapma. Rahat ol.. Herşey güzel olacak Allah'ın izniyle..
![]()
Kızarız tabi![]()
Yat yat iki afacan gelince bugünlerini arayacaksın![]()
inş akasyamm allahım sesini duysunnasılsınız bakalım yaramazlık yapıyor mu yeğenimiz yeriz onu bizzz
![]()
memorialde sgk raporu geçerlimi arkadaşlar, tüp bebek için?
Geçen sene bu zamanlar adet olmak için sabırsızlanıyordum, yine şimdiki gibi gecikmişti deli olmuştum
Ah ah ilk denemenin getirdiği tecrübesizlik, heyecan, korku, endişe... Ama bir yandan da hemen olacak diye düşünüyordum. Transferim olacak ve ben 9 ay sonra evladıma kavuşacaktım. Cahillik mi desem, umut mu desem olamayacağını aklıma bile getirmemiştim. Şimdi gülüyorum halime.
Bu sene kimimiz evlatlarımıza kavuştuk, kimimiz kavuşmak için çırpındık, kimimizin kucakları doldu, kimimizin göbekleri, kimimiz hasret kaldık evlat kokusuna...
Ne yaşarsak yaşayalım çok şükür sağlığımız yerinde. Allah'ım bu yıl hepimize en başta sağlık nasip etsin inşaallah. Evlerimizden huzur, mutluluk, bereket eksik olmasın. Yavrularına kavuşan arkadaşlarım sağlıkla büyütsün evlatlarını, güzel günlerini görsünler. Doğum için gün sayan arkadaşlarım sağlıkla kavuşsunlar kuzularına. Ve benim gibi özlem çekmeye devam eden arkadaşlarım bu yıl hem göbeklerimiz dolsun hayırlısıyla sağlıkla hem de kucaklarımız evlat kokusuyla dolsun taşsın inşaallah.
Ve beklenen geldiGeçen yıl beni 2 gün sinir etmişti, şimdi yetişeceğim bir tedavi yok ya geldi
Kızlar inşaallah hepimiz için her şey iyi olur. Allah korktuklarımızdan emin, umduklarımıza nail eylesin hayırlısıyla. En kötü günümüz böyle olsun. Allah'ın izniyle inanıyorum ki seneye bugün hepimiz uykusuzluktan, gaz sorunlarından, emzirmekten, hiçbir işe yetişememekten ama her şeyden öte evlatlarımıza kavuşmanın huzuru ve mutluluğuyla konuşacağız :)[/QUOTE
canımmm ne güzel yazmışsın hepimizin duygularına tercüman olmuşsun inş.. bizlerde 2013 te anne oluruz rabbimiz izniyle vee burdan bebeklerimizle ilgili gelişmeleri paylaşırız ağzına yüreğine sağlıkk
Ey 2013 ! Zaten bize sormadan kafana göre geliyosun.. Efendi gibi gel, efendi gibi git ! İstikrarlı ol, akıllı ol, sağlam ol ! Bir verip on alma, adamın canını sıkma, çileden çıkartma...Şunun şurasında 365 gün ömrün var...Tüm güzelliklerini ver ve adabınla çirkinleşmeden git..." Nice seneler gördüm ama 2013 gibisini görmedim " dedirt inşallah..
Yapabilirsin, sende o potansiyeli görüyorum ben :)
Sen 2013'sün göster farkını. :))
güldürdün beni allah ta seni güldürsün inş. farklı bir sene olsun hepimiz için...
kızlar bu arada yarın tatil ya istanbuldaki bütünnnn türbeleri ziyaret edicz allahın izniyle eşim ve annemlerle oradki zatların yüzü suyu hürmetine dua edicez sizlerede dua edicem ben adetli olduğum için annemleride götürücem yanımda kuran okusunlar diye onların hürmetine rabbim inş. bizede hayırlı evlatlr nasip eder.
Arkadaslar merhaba. Nasilsiniz? Ben iyiyim cok sukur. Dun yumurtalarim toplandi. 6 yumurta toplanmis sadece 4 tanesi olgun cikmis ve sadece dordune islem yapilmis allahima sukur dordu de dollenmis. Transfer icin gun sayiyorum simdi. Allahim yuzumuzu guldursun insallah. Progestan ampul ve coraspin verdiler testgunune kadar. Allahim insallah bu sefer hepimizin yuzunu guldurur. Bu arada dentur canim gecmis olsun. Biliyorum cok zor ama insallah bir dahaki sefer mutlu haberi alicaksin ve bebegine kavusacaksin. Sadece sabretmemiz lazim.
Ey 2013 ! Zaten bize sormadan kafana göre geliyosun.. Efendi gibi gel, efendi gibi git ! İstikrarlı ol, akıllı ol, sağlam ol ! Bir verip on alma, adamın canını sıkma, çileden çıkartma...Şunun şurasında 365 gün ömrün var...Tüm güzelliklerini ver ve adabınla çirkinleşmeden git..." Nice seneler gördüm ama 2013 gibisini görmedim " dedirt inşallah..
Yapabilirsin, sende o potansiyeli görüyorum ben :)
Sen 2013'sün göster farkını. :))
Eki Görüntüle 592491 Eki Görüntüle 592492 Eki Görüntüle 592493
herkes ağaç süsler biz bebek beşiği,güzel gönüllerinizdeki evlatları allahım bu yıl kucağınıza almayı nasip etsin.....sabah itibari ile yola çıkıyoruz artık istanbulda olucaz.gitmeden beşiklerde hazırlandı kıyafetlerde....veee burdaki son doktor kontrolümüzde 27.hafta oğlumuz 1100 gr kızımız 950gr....allah herşeyi gönlünüze göre versin...
herkes ağaç süsler biz bebek beşiği,güzel gönüllerinizdeki evlatları allahım bu yıl kucağınıza almayı nasip etsin.....sabah itibari ile yola çıkıyoruz artık istanbulda olucaz.gitmeden beşiklerde hazırlandı kıyafetlerde....veee burdaki son doktor kontrolümüzde 27.hafta oğlumuz 1100 gr kızımız 950gr....allah herşeyi gönlünüze göre versin...