• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Ne güzel Rabbim kucagına almayı da nasip eder inşallah.transferden sonra neler yaptın.neler yedin.kaçıncı denemendi arkadaşım.

Âmin canım inşallah. Transferden sonra arabada arka koltukta yatarak eve geldim ve 3 gün boyunca tuvalet gibi ihtiyaçlarım dışında hep uzandım yattım duşta almadım 4 günden sonra işbaşı yaptım ama her fırsatta hep dinlendim belki bunları yapmasamda tutacaktı bilmiyorum çünkü 2 embriyo konulmuştu bir tanesi tuttu diğeri tutmamış. Yediklerime dikkat ettim zararlı şeylerden uzak durdum ekstra olarak ananas yedim canım. Stresten de uzak durmaya çalıştım hep dua ettim.

Rabbim, bu sene bize bebekler getirsin inşallah. sen buradaki hiç bir arkadaşımın kucağını boş bırakma Allahım..

canan test günün ne zaman..umutsuzluk yok güzel haberini alıcaz...

selam kızlar nasılsınız

yeni yılda dilerim hepimizin hasreti son bulur inşallah rabbim bu yılda bizlere anne olmayı nasip eder tüm dileklrimizin kabul olduğu
sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum hepiniz evlerimizden bolluk bereket eksik olmasın inşalalh

şükürler olsun bugün bende tedaviye başladım rabbim sonunu hayır etsin inşallah akşama ilk iğnemi olacağım
yalnız çok hastayım kızlar grip oldum hiç halim yok ben doğru dü<gün grip olduğumu bilemem inşallah çabuk toparlanırım
bayadır uğrayamadım tedaviye başlayan oldumu
cananım nasılsınız
incim nasılsın
mikrocum sen nasılsın
akasyam sen ve bebişin nasıl canım sonuçların çıktımı
hilbur siz nasılsınız bakalım az kaldı kavuşmaya değilmi
aysunay nasılsın canım
meryemcim hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunurlar sana
sağol canım iyiyim..sen naıslsın??
heyecanlısındır şimdi..tedavin hayırlı olsun canım olgun olgun yumoşlarıno lsun..inşallah..
güzel haberlerle gel her zaman:38:
Eki Görüntüle 592491 Eki Görüntüle 592492 Eki Görüntüle 592493
herkes ağaç süsler biz bebek beşiği,güzel gönüllerinizdeki evlatları allahım bu yıl kucağınıza almayı nasip etsin.....sabah itibari ile yola çıkıyoruz artık istanbulda olucaz.gitmeden beşiklerde hazırlandı kıyafetlerde....veee burdaki son doktor kontrolümüzde 27.hafta oğlumuz 1100 gr kızımız 950gr....allah herşeyi gönlünüze göre versin...
bayıldım bayıldım:nazar::nazar:minik bebeğinizle güzel günleriniz geçsin inşalalh güzel günlerde güle güle büyüt canım bebeklerini..:nazar::16:
Rabbim, bu sene bize bebekler getirsin inşallah. sen buradaki hiç bir arkadaşımın kucağını boş bırakma Allahım..

aminnnnnnnnnn..:38:

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız

yeni yılda dilerim hepimizin hasreti son bulur inşallah rabbim bu yılda bizlere anne olmayı nasip eder tüm dileklrimizin kabul olduğu
sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum hepiniz evlerimizden bolluk bereket eksik olmasın inşalalh

şükürler olsun bugün bende tedaviye başladım rabbim sonunu hayır etsin inşallah akşama ilk iğnemi olacağım
yalnız çok hastayım kızlar grip oldum hiç halim yok ben doğru dü<gün grip olduğumu bilemem inşallah çabuk toparlanırım
bayadır uğrayamadım tedaviye başlayan oldumu
cananım nasılsınız
incim nasılsın
mikrocum sen nasılsın
akasyam sen ve bebişin nasıl canım sonuçların çıktımı
hilbur siz nasılsınız bakalım az kaldı kavuşmaya değilmi
aysunay nasılsın canım
meryemcim hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunurlar sana

Sagol arkadasım inşallah yenı yılda hepimiz o mutlu gaberi alırız. Sende tedavıye baslamışsın hatırlı olsun. Guzel haberlerini bekliyoruz hadi bakalım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

arkadaşlar iyi günler yeni yılda bütün istedikleriniz olsun inşallah sağlıklı huzurlu yıllar hepinize

dün opum vardı sabahtan bu sefer ağrım biraz fazla oldu 14 yumurtam toplandı biraz önce de aradım 14 tanesinden 13 ü döllenmiş allahım inşallah bu 5.denemem de anne olmayı nasip etsin bana ve bütün hasret çekenlere inşallah yarabbim

Arkadaslar merhaba. Nasilsiniz? Ben iyiyim cok sukur. Dun yumurtalarim toplandi. 6 yumurta toplanmis sadece 4 tanesi olgun cikmis ve sadece dordune islem yapilmis allahima sukur dordu de dollenmis. Transfer icin gun sayiyorum simdi. Allahim yuzumuzu guldursun insallah. Progestan ampul ve coraspin verdiler testgunune kadar. Allahim insallah bu sefer hepimizin yuzunu guldurur. Bu arada dentur canim gecmis olsun. Biliyorum cok zor ama insallah bir dahaki sefer mutlu haberi alicaksin ve bebegine kavusacaksin. Sadece sabretmemiz lazim.

meryem seninle opumuz bi gün arayla olmuş benim de dün oldu aynı günlerde aynı heyecanları yaşıcaz seninle inşallah hamile olduğumuzun müjdesinin de birlikte veririz burdan canım:49::49:

arkadaşlar iyi günler yeni yılda bütün istedikleriniz olsun inşallah sağlıklı huzurlu yıllar hepinize

dün opum vardı sabahtan bu sefer ağrım biraz fazla oldu 14 yumurtam toplandı biraz önce de aradım 14 tanesinden 13 ü döllenmiş allahım inşallah bu 5.denemem de anne olmayı nasip etsin bana ve bütün hasret çekenlere inşallah yarabbim

Allahım hayırlı haberler aldırsın inşallah. İçten dualaım seninle

şimdi kızlar buraya bakın va lütfen yorumlarınız yazınnnn .................................................. ...şimdi geçenlerde ben burada bir haber paylaşmıştımmm aile ve sosyal poltikalar bakanlığının sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları ile yapmış olduğu bir çalışma vardı ücretsiz tüp bebek başlığı altında bir yasa çıkartılmış ve sadece yeşil kartlı ve ya hiç sosyal güvencesi olmayan ailelerin acıbadem has ile ortak yürütülecek çalışma ile tüp bebek yaılmasıydı ..... Buraya kadar her şeyi biliyoruz bu gün benim bir sebebpten doalyı sosyal dayanışma vakfını aramam gerekti ve oradaki bayanla konuşurken tüp bebekle ilgili yukarda yazdığım konu açıldı aile ve sosyal poltikalar bakanlığını yapmış olduğu bu çalışmaya bekleninlen oranda aile baş vurmayınca bakanlık yeniden yasayı düzenleyerek sosyal güvencesi olanlarıda bu kapsama almış ama başvurular bitmişşşş malesef:(((( oradaki bayan bana dediki bakanlığa başvurup talebinizi belirtin infertilte hastaları yeniden başvurup talepde bulurlarsa bu genelge yeniden düzenlenip ücretsiz tüp bebek ypılacak istiyorsanız telefon ve mailerle isteğinizi bildirin dediii .. ( arkadaşlar bu konuyu girdiğiniz diğer topiklerdede paylaşabilirisnizzz belki bakanlığa yazmak isteyen olabiliR)

herkese mutlu huzurlu sağlıklı ve bebek dolu bir yıl diliyorum! kızlar benim için dua edin nolur yarın kontrolum var ve artık güzel haberler duymak istiyorum... inşallah bebeğim benimledir Allah'ım tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum:( canan bu arada senin test günün ne zaman canım? herkes için dua diyorm kızlar rabbim er yada geç bize de bu duyguyu yaşatacak yeterki biz buna inanalım! ama şu bi gerçek ki pozitif sonucu aldıktan sonra ki hayal kırıklığı büyük bi yıkım oluyo:(

şimdi kızlar buraya bakın va lütfen yorumlarınız yazınnnn .................................................. ...şimdi geçenlerde ben burada bir haber paylaşmıştımmm aile ve sosyal poltikalar bakanlığının sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları ile yapmış olduğu bir çalışma vardı ücretsiz tüp bebek başlığı altında bir yasa çıkartılmış ve sadece yeşil kartlı ve ya hiç sosyal güvencesi olmayan ailelerin acıbadem has ile ortak yürütülecek çalışma ile tüp bebek yaılmasıydı ..... Buraya kadar her şeyi biliyoruz bu gün benim bir sebebpten doalyı sosyal dayanışma vakfını aramam gerekti ve oradaki bayanla konuşurken tüp bebekle ilgili yukarda yazdığım konu açıldı aile ve sosyal poltikalar bakanlığını yapmış olduğu bu çalışmaya bekleninlen oranda aile baş vurmayınca bakanlık yeniden yasayı düzenleyerek sosyal güvencesi olanlarıda bu kapsama almış ama başvurular bitmişşşş malesef:(((( oradaki bayan bana dediki bakanlığa başvurup talebinizi belirtin infertilte hastaları yeniden başvurup talepde bulurlarsa bu genelge yeniden düzenlenip ücretsiz tüp bebek ypılacak istiyorsanız telefon ve mailerle isteğinizi bildirin dediii .. ( arkadaşlar bu konuyu girdiğiniz diğer topiklerdede paylaşabilirisnizzz belki bakanlığa yazmak isteyen olabiliR)

canım bunu paylaşman çok iyi oldu mail atalım tabiki ne kaybederiz sanki ücet tamamen kalksa artık çünkü günmüzde azınsanmayacak kadar tüp bebek tedavisi gören kişiler var 1-2 sinde güç yetiyo ama daha sonrasında kala kalıyosun maddi açıdan inş ücretsiz olur mail adresini nerden buluruz acaba cnm

meryem seninle opumuz bi gün arayla olmuş benim de dün oldu aynı günlerde aynı heyecanları yaşıcaz seninle inşallah hamile olduğumuzun müjdesinin de birlikte veririz burdan canım:49::49:

İnşallah arkadaşım allah bu sefer yuzumuzu guldurur inşallah. Bu arada opu dan sonra ben memleketimi döndüm acaba transferden bir gün önce haber verilir mi bana yoksa hemen bugun gelin mi diyorlar.

Buralardan ulaşabilirisniz
Fatma Şahin |..

Fatma Şahin |
Fatma Şahin |
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, "Hayat bir sınav. Kimimiz evlatla, kimimiz evlatsızlıkla sınav oluyoruz. Kimimiz annesiz ve babasızlıkla sınav oluyoruz, kimimiz annemizle, babamızla sınav oluyoruz" diyerek başlayan Şahin, "Dolayısıyla aslolan şey bu sınavı geçebilmek ve mutlu olabilme...

BİMER (başbakanlık ileteişim merkezi) aile ve sosyal poltikalar bakanlığı çağrı merkezi 183..........ile sosyal poltikalar bakanlığı 90 (312) 705 40 00 adına böyle bir telefon da var buralardan ulaşabilirisniz BİZ FACEDE BİR ÇOK ARKADAŞ ARADIK VE MAİLER ATIKKKK UMARIM kk DENDE DESTEK GELİR

Fatma Şahin |..

Fatma Şahin |
Fatma Şahin |
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, "Hayat bir sınav. Kimimiz evlatla, kimimiz evlatsızlıkla sınav oluyoruz. Kimimiz annesiz ve babasızlıkla sınav oluyoruz, kimimiz annemizle, babamızla sınav oluyoruz" diyerek başlayan Şahin, "Dolayısıyla aslolan şey bu sınavı geçebilmek ve mutlu olabilme...

BİMER (başbakanlık ileteişim merkezi) aile ve sosyal poltikalar bakanlığı çağrı merkezi 183..........ile sosyal poltikalar bakanlığı 90 (312) 705 40 00 adına böyle bir telefon da var buralardan ulaşabilirisniz BİZ FACEDE BİR ÇOK ARKADAŞ ARADIK VE MAİLER ATIKKKK UMARIM kk DENDE DESTEK GELİR

semracım burdan ulaşabiliriz inşallah canım

Fatma Şahin |..

Fatma Şahin |
Fatma Şahin |

BİMER (başbakanlık ileteişim merkezi) aile ve sosyal poltikalar bakanlığı çağrı merkezi 183..........ile sosyal poltikalar bakanlığı 90 (312) 705 40 00 adına böyle bir telefon da var buralardan ulaşabilirisniz BİZ FACEDE BİR ÇOK ARKADAŞ ARADIK VE MAİLER ATIKKKK UMARIM kk DENDE DESTEK GELİR Düzenleyen: yeteeeeer Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati :12:15

İnşallah arkadaşım allah bu sefer yuzumuzu guldurur inşallah. Bu arada opu dan sonra ben memleketimi döndüm acaba transferden bir gün önce haber verilir mi bana yoksa hemen bugun gelin mi diyorlar.

aminn inşallah meryem transferden bikaç saat önce arıyolar canım aynı gün oluyo transferin

merhaba arkadaslar bende memorıal de 3 kere tup bebek yaptırdım ve en son gecen ekım ayında ıdı bu topıkte cok vakıt gecırdım ama artık o kaadar sık gıremıorum ben en sonuda gusel haberı aldım umarım cumleızde su yenı yılda evlatlarınıza kavusursunuz hemen olmuyor dıye sakı benım gıbı yıkılmayın dayanın bende cok zorlandım ama sukur rabbım hepımızın yuzunu guldursun

Back
X