Canım maalesef henüz belli olmadı. Hafta sonu bir tanesi , pazartesi salı gibi de diğeri belli olacak..

İnşallah iyi çıkacak.. Dua ediyorum Allah'a... Dualarımız kabul olsun inşallah
canım rabbimin izniyle inş.hiç bir şey çıkmayacak rabbim büyüktür
Merhaba arkadaşlar ben Ayşe.Sizlerle aynı kaderi yaşamaktayım ve hala mücadele etmekteyim.2008 yılında tesadüfen endometrios(çikolata kisti)hastası olduğumu öğrendim.Kistlerimi laporoskopi ile aldırdım.Üç ay sonra ankarada tüp bebek denemesi yaptım.Ama hiç yumurtam gelişmedi ve tedavim iptal oldu.Daha sonra ikinci denememi trabzonda yaptım.İki folikülüm gelişti.Ancak yumurta toplandıktan sonra ikisinin de içinin boş olduğu söylendi.Ve üçüncü denememi de Memorialde yaptırdım .iki tane yumurtam büyüyordu ancak birisi çok küçük kaldığı için işe yaramadı.Gelişen tek yumurtamla 1,kalite embriyoya ulaştım.Adeta mucize gibiydi.Transfer edildi ancak o da tutunamadı.Sonrasında Nur hanım bana rahim filmi çektir gönder dedi ve filmi çektirdim.Meğer ki iki tüpüm de sıvı dolmuş ve çok kötü durumdaydılar.Semra hanım laporoskopi yaptı ve iki tüpümü de almak zorunda kaldı.Şimdi üç ay sonra bi daha deniycez.Sizlerin yazdıklarını sürekli okuyorum ama yazmak bu güneymiş.Çok şeyler yaşadım ve çok yıprandım tıpkı sizler gibi.Artık normal yolla çocuğum olması imkansız ve tüp bebekle de şansım çok az ama yine de Allahtan ümit kesilmez diyorum.Biyolojim elvermese de yüreğim evlat hasretiyle yanıyorr......
canım hoşgeldin aramıza sende burdaki herkes gibi baya sıkıntı çekmişsin inş. en kısa zamanda evladına kavuşursun .o yangın hepimizin içinde yanıyor ve zaman geçtikçe daha da alevleniyor inş.bir gün son bulur......
Arkadaşlar hamileliğimin haftasını yalnış yazmışım.7+3 yazacaktım.
canım maşallah bebşine ve sana her anının tadını çıkar rabbim sizi korusun.....
Kızlar bugün bir arkadaşıma gittim. Kızla dışarıdaydık bir müddet. Eve döndüğümüzde 9 aylık yavrusu kucağına bir atladı, Allah'ım nasıl içim gitti

Dedim acaba ben de eve geldiğimde böyle kollarıma koşacak bir yavrum olacak mı... Annesiyle ısırdık yedik cimcimeyi

Bir de adımlıyor yeni yeni nasıl seviniyor yürüyünce el çırpmalar falan

Şarkı söylüyoruz başlıyor oynamaya

Ah ah hepimize nasip olsun inş hayırlısıyla...
sorunumuzu ilk öğrendiğimiz zaman ben bebeği olan arkadaşlarımın yanına gidemezdim yada gittiysem eve geldiğimde sürekli ağlardım ama şimdi onlarla vakit geçirmekten çokkk zevk alıyorum en azından azıcık da olsa bize o mutluluğu tattırıyorlar .aminnn incim inş.rabbim bizede tattırır o duyguları...
Arkadaşlar nasılsınız? Ben çok heyecanlıyım allahınizniyle yarın transferim var saati henüz belli degil yarın arayıp haber verilecekmiş. Dualarınıza ihtiyacım var. Hepinize iyi akşamlar. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olaun inşallah. Transferden sonra pek giremeyecegim ama sonucu mutlaka bildiririm. Hepiniz kendînize iyi bakın.
canım rabbim yardımcın olsun bebişlerin sıkı sıkı tutunsunlar annelerine inş....
kızlaarr sanırım bende tüpe başlıcamm ama ne zaman..:26: sizce ne zaman gtmeliyim ilk bahara kadar bekleyeyimmi havalar biraz ısınsınmı gidip gelmesi zor olmaz mı şimdi.. bide ilk adetliyken mi gidiliyo. bide ben nur hanıma gtmek istiyorum ama sanki yeni hasta kbl etmiyo demişsinz. ne zman doğurup işe başlıcak haberiniz var mıı??
canım bence de hiç bekleme uygun olduğunda hemen başla öncesinde bi öngörüşmeye gitsen çok daha iyi olur
amin canım inş hepimiz. daha kucağımıza almadan anne olduk diyemiyoruz... zaten bu kadınlar benı deli ediyo... geçen gunumuz vardı. toplandık butun komşular. doğumuna bikaç gun kalmış bi arkadaşda vardı. başladılar anlatmaya. "
yok doğum şöyle zor yok doğurmak böyle zor. karnındayken çok rahatsın hele bi doğsunda sen o zaman gör.gelsin uykusuz geceler ağlamalar hastalıklar"
bide ben yeni öğrenmişim erkek olduğunu,
"erkek evlat şöyle nankör böyle vefasız.."
hoooop ya dedim. noluyoruz?? daha yenı öğrendim erkek olduğunu. söylemeyın böyle şeyler. bide hep kötu bahsediyorsunuz doğumdan çocuk buyutmekten. hiç mi gusel tarafları yok bu evlat denen meyvenın?
ağlıcaktım valla. bu seferde teselli etmeye başladılar.
"yok canım korkma sen. çok gusel şeyler bunlar. o kadar zor olsa ikinciyi üçüncüyü doğurur muyuz.." falan filan.
acaip takmış durumdayım bu olumsuz sohbetler...
sevdacığım hiç takma öyle dengesiz insanları bizler bu uğurda çok çabaladık ve sen emeline böyle kavuşanlardan birisin değerini kıymetini eminim çabucak bulan annelerden çok daha fazla biliyoruz vede bilicez.kız yada erkek rabbim hayırlı evlat yetiştirebilmeyi nasip etsin bizlere...
canım inş.. bebişlerin sıkı sıkı tutunurlar sana da test günü cananınki gibi hep birlikte oynarız burda

İşte onu hastaneyle görüşmek gerek ama şimdi çoğu kişi yapıyor bunu.
incimmm bende düşünüyorum bunu o günlere gelebilirsek yaptırmak isterimmm
Günaydın kızlar

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun

Canan'dan iyi haberler gelsin bugün inş.
günaydınnn cannlarrr hayırlı cumalarrr rabbim bu günde dualarımızı kabuletsin inş... cananın haberleri eminim iyi gelicek canımmm rabbimin izniyle...
Arkadaşlar 500yasin topluyorum
Sizlerden yardım bekliyorum
Bizim halimizden ancak bizler anlarızzzzz
canım bir tanede ben alabilirim