• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

aslında ben yaşadığım yeri seviyorum küçük sakin bir yer ulaşım rahat vs...ancak hiçbir sağlık problemin hastaneyle hiç bir işin olmayacak..
olursa zor..ya ankara ya istanbul işte...
bizler için bu işler daha da zor..keşke bende istanbulda olsaydım..
neyseki gidebiliyoruz allaha şükür ya gidemesek herşey çok zr olurdu ozaman..

istanbullu arkadaşlarım havalar nasıl kar buz var mı??
buralar bahar gelmiş gibi:29:

Son düzenleme:
hamiş arkadaşlarım sizede boyle bır durum oldumu bırden bıre yaglı ve sulu yıyeceklerden tıksındım..tostla ıdare edıyorum..ayrıca tuhaf gelecek belkı ama herkesın ağzı kokuyormus gıbı gelıyor bana eşim zavallım cok sıkayetcı bu halımden devamlı ne yedın sarımsaklı soganlı dıorum uzaklasıyorum adamdan:53::53:dun kardesım geldı onunda agzı kokuo gıbı geldı anlamadım noldu banaS:S::53::53::53:bu normalmi sizceee?

evet canım gitmeye başladı ruh halimede çok iyi geliyor kilolar gidince..yarın tartı günüm inşallah az daha gitmiştir..:1:

sende güzel kilo verip hamile kalmıştın hulyam..iyiki vermişsin hamile kalmadan...
son ayda çok alınıyormuş sanırım değil mi?
ama verirsin canım ya hiç sıkma canını o emzirirken falan gider zaten..

kimse benim yengemi geçemez sanırım tam 24 kilo aldı :52:ama 1 yıl içinde hepsi gitti eskisi gibi incecik şimdi..

yeterki gelsin verilir kilolar..
gerçi ben hep kiloluydum hala da var...zaman nasıl olurum bilmiyorum:1::1:
ben vermeyi dert etmiyorum canım sağlıkla kucağıma alayım oğlumu tek derdi bu ama doktorlar izin vermiyor işte
iyi ki vermişim gerçektende çok iyi oldu sende o zamana kadar verirsin canım
sizin gelin iyiymiş canım ben burda duyuyorum 30 kilo alan var doğumdan sonra tığ gibi kaldı diyolarla
aslında ben yaşadığım yeri seviyorum küçük sakin bir yer ulaşım rahat vs...ancak hiçbir sağlık problemin hastaneyle hiç bir işin olmayacak..

burda da hava güneşli canım ama pazar ve pazartesi kar geliyormuş
ama sen merak etme sizin geleceğiniz zaman birşey olmaz zaten istanbul da kar yerde bir gün bile kalmıyor sen tahmini olarak ne zaman gelmeyi düşünüyorsun canım

ben vermeyi dert etmiyorum canım sağlıkla kucağıma alayım oğlumu tek derdi bu ama doktorlar izin vermiyor işte
iyi ki vermişim gerçektende çok iyi oldu sende o zamana kadar verirsin canım
sizin gelin iyiymiş canım ben burda duyuyorum 30 kilo alan var doğumdan sonra tığ gibi kaldı diyolarla

burda da hava güneşli canım ama pazar ve pazartesi kar geliyormuş
ama sen merak etme sizin geleceğiniz zaman birşey olmaz zaten istanbul da kar yerde bir gün bile kalmıyor sen tahmini olarak ne zaman gelmeyi düşünüyorsun canım

25 ocakta kullar tatil oluyor canım..1-2 gün evde hazırlık yaparız valiz vs..

28 yada 29 ocakta çıkarız yola kısmetse hulyam:10::10:

hamiş arkadaşlarım sizede boyle bır durum oldumu bırden bıre yaglı ve sulu yıyeceklerden tıksındım..tostla ıdare edıyorum..ayrıca tuhaf gelecek belkı ama herkesın ağzı kokuyormus gıbı gelıyor bana eşim zavallım cok sıkayetcı bu halımden devamlı ne yedın sarımsaklı soganlı dıorum uzaklasıyorum adamdan:53::53:dun kardesım geldı onunda agzı kokuo gıbı geldı anlamadım noldu banaS:S::53::53::53:bu normalmi sizceee?

normal canım bu miğde bulantılarının başlayacağı zamanlara gelmişsin
inşallah 12 ci haftadan sonra biter benim 5. ayda bitti:37::37::37:
yediklerini çıkarsan da faydalı şeyleri tüketmeye çalış canım yinede 12. haftaya kadar bebeğin kendi kendine büyüyor ama 12. haftadan sonra çok önemli yediklerin
süt peynir yoğurt sebze et balık kuru bakliyat fındık badem ceviz mutlaka bunları yemeye çalış :56::56::56:

anormal olurmu hiç normal tabiki annesi:) elbette yeni hamiş annemiz kokuları böyle hissedecek:)

amin canım ya inşallah o günleri görürüz hep beraber! bu arada kızlar toplanıp Nur hanıma baskına gidiyorduk ne zaman gideceğiz var mı bi plan

canım cananın durumu netleşsin diye konuşmuştuk en son şimdi mutlu haberi aldık konuşalım kızlarla bir gün ayrlayıp gidelim cee eee biz geldikkk yaparız :1::1::1:

akasya biliyorum canım ama benim hamileliğim başından beri hep ters gitti o yüzden çok ağladım sızlandım inşallah kötü etkilememişimdir:(

senin bebişin maşallahı var canım bişey olmamıştır bundan sonra üzme yiğenimizi ama :16::16:

inşallah canım hepimiz için güzellikler olsun bekleyen bulan kucağına alan kim evlat için bişilerle uğraşıyorsa rabbim hepimizin yolunu açık etsin inşallah

amin canım önümüzdeki engeller yok olsun inş.....

ayyyy ne opusu beee transferim var hay allah heyecandan yanlış yazmışım:1:

bende diyorum ki yanlış hatırladım heralde kızada yanlış yazdım allah seni iyi etsin heyecandandır gülümmmm

Canım evet yaptı doğumu. Bebek şu an küvözde. Kendi kendine nefes alamıyormuş :( Anne gayet iyi, inş bebek de bir an önce toparlanır.

rabbim en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını nasip etsin inş...

Cananım değeri yazmadan çıkmışsın :)
Kızlar Canan'ın değeri gayet güzel artmış :nazar: Bence ikizler geliyor :emir_bebek::emir_bebek::nazar:

maşallah canım evet ya kaç çıkmış acaba inş.. ikizdir ama tek de olsa razıyız...

hayırlı cumalar kızlar rabbim bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine
dileklerimizi kabul etsin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
canım yoldaşlarım arkadaşlarım şimdim hastaneye gidiyorum dualarınızı
benden eksik etmeyi ne olur güzel ve temiz çıksın sonuçlarım

allah yardımcın olsun canım inş. güzel çıkar sonuçların

havalar gayet güzel canım kış havası biraz soğuk var ama kar buz falan yok güneşli rahat rahat gelip gidersiniz rabbim yardımcın olsun inş...

kuzularım benim geldimm ve müjdeyi veriyorum sizlere 2012 nısanı benım en kotu zamanımdı dr bize sizin asla çocugunuz olmaz dedı bız ağlayarak çıktık hastaneden eşimle birbirimize bakamadık 15 gün hiç birşey söyleyemedik sadece ağladık her gün dua ettim Allahım bizimde evimize güneş doğsun bizimde çocuklarımız olsun bizimde sırtımızı dayayacak evlatlarımız olsun bugün Allahıma şükürler olsunki bebeğimiz ben burdayım dedım inş sizlerde bu duyguyu en en en kısa zamanda yaşarsınız Allahım hepinizin yardımcısı olsun biz sizi çok sewiyoruz ve hep dua ediyoruzzzz :16::16::16:

canımm rabbim eviniz her daim böyle huzurlu mutlu etsin inş.. bol çocuklu etsin... ama yinede biraz merakta kaldık sonucun kaç çıktı yazmamışsın kendine bebişine dikkat et sen artık çift belkide 3 canlısın:16::16::16:

değer 213 çıktı kızlar :nazar::nazar: ama ters giden bırsey var sanırım su geliyor vajinadan sabahtan berı Nur hanıma maıl attım kısa zamanda döner inş böle olan oldumu tam bu duyguyu yaşamadan kaybedermıyım acaba :43::43::43::43::43::43::43:

rabbim gönlune görzlue versın inş canımm

tuz olayında 1-2 hafta yememekonusunda inatçı olursan alışırsın bu çok önemli bi durum.ben mesala herşeyi tuzsun yiyiyorum son lokmamı tuzluyorumki ağzımıntadı kalsın:)ben ilk 20 hafta tuz yemedim kilomda iştahımda normaldi ama 20 den sonra doktor tuz için çok zorlama kendini deyince saldım ve 6 haftada 10 kilo aldım.2 haftadır yine kestim tuzu tabi 2 haftadır sacede 300gr aldım ama bebeklerim 1kg geçti maşallah.çok yiyecek zamanlarımız olacak önümüzde az sabır...tuz bebeklerimizi değil bizim vücudumuzu çok kötü etkiliyor şişiyoruz boşu boşuna ....bebeğimizin göbişte kalma süresini kısaltıyoruz ne ayıp bize...tutalım boğazı kızlarr:)

değer 213 çıktı kızlar :nazar::nazar: ama ters giden bırsey var sanırım su geliyor vajinadan sabahtan berı Nur hanıma maıl attım kısa zamanda döner inş böle olan oldumu tam bu duyguyu yaşamadan kaybedermıyım acaba :43::43::43::43::43::43::43:

canan o jelden gelen akıntı falandır canım onun daha ne kadar suyu varki gelsin...korkma sen .dondurulnuştu senin değilmi crinone kullanıyor olmalısın yada üşüttüysen belki ondandır.sakin ol arasana nur hanımı mail beklemesene canım için rahatlasın.

normal canım bu miğde bulantılarının başlayacağı zamanlara gelmişsin
inşallah 12 ci haftadan sonra biter benim 5. ayda bitti:37::37::37:
yediklerini çıkarsan da faydalı şeyleri tüketmeye çalış canım yinede 12. haftaya kadar bebeğin kendi kendine büyüyor ama 12. haftadan sonra çok önemli yediklerin
süt peynir yoğurt sebze et balık kuru bakliyat fındık badem ceviz mutlaka bunları yemeye çalış :56::56::56:

anormal olurmu hiç normal tabiki annesi:) elbette yeni hamiş annemiz kokuları böyle hissedecek:)

şimdi boleyse aman allh vermesın mıde bulantısı kım bılır nasıldır hiç beslenemem heralde,mıde bulantısı hat safhada olanlarında allh yardımcısı olsun valaa :1: ztn yedıgım bı tost,bıde yesıl salata yemek yapamıom sulu fln anca bırılerıne gıdıp yersem yerım heralde:1:...

canan o jelden gelen akıntı falandır canım onun daha ne kadar suyu varki gelsin...korkma sen .dondurulnuştu senin değilmi crinone kullanıyor olmalısın yada üşüttüysen belki ondandır.sakin ol arasana nur hanımı mail beklemesene canım için rahatlasın.

ama jel akıntısı gıbı değil :43:arayayım en iyisi sağol cnm

Canım gördüm yazmak istedim bu sulu akıntı çok normal hatta sevinmelisin
çünkü rahim kendini kapatmaya çalışıyor bebeği içeri aldı ya:1:
o yüzdende bu sıvı salgılanıyor
merak etme canım no problem
bendede olmuştu 2 hafta felan sürmüştü
daha küçücük o ne suyu varki gelsin zaten:1:

kuzularım benim geldimm ve müjdeyi veriyorum sizlere 2012 nısanı benım en kotu zamanımdı dr bize sizin asla çocugunuz olmaz dedı bız ağlayarak çıktık hastaneden eşimle birbirimize bakamadık 15 gün hiç birşey söyleyemedik sadece ağladık her gün dua ettim Allahım bizimde evimize güneş doğsun bizimde çocuklarımız olsun bizimde sırtımızı dayayacak evlatlarımız olsun bugün Allahıma şükürler olsunki bebeğimiz ben burdayım dedım inş sizlerde bu duyguyu en en en kısa zamanda yaşarsınız Allahım hepinizin yardımcısı olsun biz sizi çok sewiyoruz ve hep dua ediyoruzzzz :16::16::16:

inanılmaz tarifsiz bi duygu olsa gerek yaşadıkların,, olmaz denilenin olması mucize işte,, sevinçlerin hiç bitmesin inş..

Canım gördüm yazmak istedim bu sulu akıntı çok normal hatta sevinmelisin
çünkü rahim kendini kapatmaya çalışıyor bebeği içeri aldı ya:1:
o yüzdende bu sıvı salgılanıyor
merak etme canım no problem
bendede olmuştu 2 hafta felan sürmüştü
daha küçücük o ne suyu varki gelsin zaten:1:

hadi ya ay ne bilimmm yaa cahillik mi desem tecrübesizlikmi desem :16: çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :16:

hadi ya ay ne bilimmm yaa cahillik mi desem tecrübesizlikmi desem :16: çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :16:

estagfurullah insan bi an panik yapıyo bu kadar çok bekleyip bu kadar emek verdikten sonra haliyle bi aksilik olsun istemiyor
hayırlı uğurlu olsun canım bu arada değerinde çok güzel:nazar::nazar::emir_bebek:

Back
X