• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

2013 yılı çok uğurlu gelmiş topiğimize.
maşaallah hamişler çoğalmış. Hamile arkaadaşları tebrik ediyorum.
Cananım bana umut oldun resmen. bende adet olur olmaz dondurulmuşlar için start vereceğim inşaallah

:nazar::nazar: inş 2013 de hepimiz anne olacağız allahın izniyle başla alminacım. Hilburcum bana demişti savaşçılar dondurulmuş embriyolar buzullardan gelip sıcacık yerde kalmak ıstıyorlar ıns 9 ay göbişimizde sonra kollarımızda olurlar :9::9::9:

Canancığım gözünüz aydın.Allah sağlıkla kucağına almayıda göstersin.Hayırlı, uğurlu olsun.Bir arkadaş daha vardı hamile olan ama kusura bakmayın kim olduğunu unuttum.Tüm hamilelerin gözü aydın.Allah tamamını ardirsin.Bebekciğim inşallah bebişlerin sımsıkı tutunur.Bırakmaz.Güzel haberlerini bekliyoruz.
Bizde dün bebişimi görmeye gittik.Babamızda kalp atışını gördü.Mest oldu.Ultrason çıktısını buzdolabına yapıştırmış.Bebeğimin 7+4 olması gerekiyordu ama 4 gün küçük çıktı.Doktor normal dedi.Daha çok küçük kesin, doğru sonuç vermeyebilir.Bu normal dedi.11 tane test verdi.1 ay sonra tekrar çağırdı.Sebze yemeklerini (allah'ın gücüne gitmesinde) görmek dahi istemiyorum.Zaten ne yesem çıkarıyorum.Midem çok bulanıyor.

saol cemılecım inş inş rabbım o günleride gösterir inş bize. E ne güzel duygudur resmıne bakıp bakıp durur :16: Nasıl sayılıyor bu haftalar ben anlamadım :1:İnş sağlıkla kucağına alırsınnnnnn :16:

Selam kızlar. Okuduğum kadarıyla her şey yolunda maşallah :nazar:
Cananım artık inanmaya başladın değil mi hamile olduğuna :)

Canım benım bende sevda gibi düşünüyorum boş olsa canlılık olmaz onuda donduramazlar zaten lütfen olumsuz düşünme

elbette olumsuz düşünme canım.ama size veren embriyolog seni çok önemli bi konuda uyarmış bence.elbetteki dondurulanların hepsi canlı.boş gebelik zaten embriyo boş demek değil boş gebelik vücudun embriyoyu tutuması sürecinde olan bişey.temmuz tüp bebek topiğimizde fiyonk makarna diye bi arkadaş negatiften sonra genetik testinde sorun çıkınca dondurulnuşların genetik kontrol yapılmadan transfer edilmemesi gerektiğini öğrendi o yüzden tutunmadığını söylediler ...bu ne kadar çabuk önlem alınırsa o kadar erken çözülecek bi sorun.hiçbi sorunda çıkmayabilir testlerde.ben moralini bozmak değil ama duruma tanık olduğumuz için yazıyorum.yoksa moralin ne kadar önemli olduğunu hep yazdım sana ...hiç bi sorun çıkmaz önce testlerini yaptır mutlaka şansa bırakma.

Dün üye oldum üyeliğim onaylanır onaylanmaz yazmak istedim altı aylık evliyim erken menepoz teşhisi konuldu en kısa zamanda tüp bebek tedavisini yaptırmam gerekiyor.

Aklımda iki merkez var lütfen bana yardımcı olun

Akasya78 canım ne oldu sonuçların merak ettim? inşallah herşey yolundadır...

Herkese iyi haftalar sağlıklı günler olsun :))

evet ya hastane biraz karışık c takip ettim bukez asansör de kayboldum resmen
dün bir arkadaş vardı ya yumurta toplancaktı yada transfer 2 kata çıktı ağrı vardı
eşinin koluna girmişti varmıydı dün giden

sana özelden mesaj atıyorum ama mesaj kutun dolu bir bakar mısın?

Dün üye oldum üyeliğim onaylanır onaylanmaz yazmak istedim altı aylık evliyim erken menepoz teşhisi konuldu en kısa zamanda tüp bebek tedavisini yaptırmam gerekiyor.

Allah şifa versin canım burdaki herkes elinden geldiği kadar yardımcı olur sen sor sorularını...

günaydın kızlar, bugün Nur hanımla randevum var dersime iyi çalıştım akşamdan bütün testlerimin sonuçlarını hazırladım.çok heyecanlıyım orada olacak arkadaşlarla tanışabiliriz...

herkese iyi-sağlıklı güzel haberlere gebe :) bi hafta diliyorum Nur Hn.ın istediği testleri çarşamba yaptırıp cuma inş. görüşmeye gideceğim.gerçi eşimde sıkıldı benden bi gideceğiz diyorum bi de acaba daha sonra mı gidelim diyorum Semra hn korkutuyo işte ameliyat derse diye..

birşey soracağım hem panik oluyorum ya kusura bakmayın lütfen bugün koyu kahve şeklinde akıntı gelior ama akıntı tarzında degilde tanecik tanecik nasıl anlattım bende anlamadım walla. Jel ile akıntımı karıstı acaba olabilir mi bu şekilde korkuyorum :18:

herkese gunaydın kızlaaaar..

canocum ılk yapacagın sey bılgısayarını kapatım yatay pozisyona gecmek burda daha cok kafan karısır bol istirahat et sen elınden gelenı yap gerısını Allaha ve doğaya bırak olursa olur bıtanem Hayırlı evlatsa doğsun diye dua et.

bak sana bısı anlatayım
bı komsumuz var 10 sene cocukları olmadı
sonra erkek cocukları oldu tedavıyle
cocukta bellı bı yastan sonra gelısme gerılıgı oldu
boyu felan uzuyor sakalları cıkmıyor testosteron hormonu verıyo doktorlar
cocuk kafaı yedı delı raporu var bu hastalıgından dolayı
annesini dövüyo hergun
hiçbişeyi körü körüne istememek lazım
hep ibret bızlere
Allaha guvenıp hayırlısını ısteyelım kötü sonuclara cok cok uzulmemek lazım bu yolda arkadasım.
Temennımız hayırlısı olsun ınsallah

Son düzenleme:
herkese iyi-sağlıklı güzel haberlere gebe :) bi hafta diliyorum Nur Hn.ın istediği testleri çarşamba yaptırıp cuma inş. görüşmeye gideceğim.gerçi eşimde sıkıldı benden bi gideceğiz diyorum bi de acaba daha sonra mı gidelim diyorum Semra hn korkutuyo işte ameliyat derse diye..

canım bende öyleydim ama bugüne randevu aldım ama kar başladı napıcam bilemiyorum gitmesemmi acaba ertelesemmiki şişli de daha fazla yağıyordur :(

canım bende öyleydim ama bugüne randevu aldım ama kar başladı napıcam bilemiyorum gitmesemmi acaba ertelesemmiki şişli de daha fazla yağıyordur :(

ya sorma bilinmeyen bi yolculuk gibi işte ama bi şekilde ertelesek bile yine çıkmak zorundayız,,,, inş. hava düzelirde bi srun yaşamazsın,,,

canlarım günaydın hepiniz iyisinizdir inş. hamile arkadaşlarım dışarı çıkmayın allah korusun karda ayağınız falan kayar yatın dinlenin tedavisi devam eden ve başlıyacak olan arkadaşlarım allah yolunuzu açık etsin engellerinizi kaldırsın inş.
cevaplarınız için çok çok teşekkür ederim normalde dokotrlar 2.ve ya 3.düşükten sonra araştırıyorlarmış ama ben herzaman ilk önce araştırılsın sonra tedaviden yanaydım sağolsun murat beyde kırmayıp bizi yapılması gereken testleri verdi bugün onları yaptırdım sonuçlarımız ne zmaan çıkar bilmiyorum o dediğim embriyolog takip edicek hızlandırackmış ( genetik testler kan testleri ) kürtajdan sonra bebeğin genetik incelenmesini istedik oda bu hafta içinde çıkar sanırım daha ne yapmam gerekiyor kızlar eğer sonuçlarda sıkıntı çıkarsa zorlada olsa pgt yaptırmak istiyorum dok pek taraftar değil ama kafam rahatlamadan ne donduırulmuş denicem nede yeni bir tedavi

ya sorma bilinmeyen bi yolculuk gibi işte ama bi şekilde ertelesek bile yine çıkmak zorundayız,,,, inş. Hava düzelirde bi srun yaşamazsın,,,

inşallah canım beklemedeyim duruma göre iptal edicem böyle giderse iştende erken gönderirler yolda falan mahsur kalmayalım diye:))herşeyde bi hayır vardır akışına bıraktım artık. Sende git bir an önce inşallah kötü bişey çıkmaz ama bir durum varsada tedbir alır daha rahat başlarsın...

hoşgeldın canım. Rabbim kolaylıklar versın inş.nerde oturuyorsun sen? burda nerdeyse herkes memorial de nur hanımın hastası. sana kesınlıkle onu tavsıye ederız.

herkese gunaydın kızlaaaar..

canocum ılk yapacagın sey bılgısayarını kapatım yatay pozisyona gecmek burda daha cok kafan karısır bol istirahat et sen elınden gelenı yap gerısını Allaha ve doğaya bırak olursa olur bıtanem Hayırlı evlatsa doğsun diye dua et.

bak sana bısı anlatayım
bı komsumuz var 10 sene cocukları olmadı
sonra erkek cocukları oldu tedavıyle
cocukta bellı bı yastan sonra gelısme gerılıgı oldu
boyu felan uzuyor sakalları cıkmıyor testosteron hormonu verıyo doktorlar
cocuk kafaı yedı delı raporu var bu hastalıgından dolayı
annesini dövüyo hergun
hiçbişeyi körü körüne istememek lazım
hep ibret bızlere
Allaha guvenıp hayırlısını ısteyelım kötü sonuclara cok cok uzulmemek lazım bu yolda arkadasım.
Temennımız hayırlısı olsun ınsallah
ya anlamadığım bişey cananın sıradan bi jel oksitlenme durumu var.bunu crinone jel kullanan tüm arkadaşlar yaşadı. sen şimdimoral mi verdin kıza ....bence biz sana moral verelim yahu...

inşallah canım beklemedeyim duruma göre iptal edicem böyle giderse iştende erken gönderirler yolda falan mahsur kalmayalım diye:))herşeyde bi hayır vardır akışına bıraktım artık. Sende git bir an önce inşallah kötü bişey çıkmaz ama bir durum varsada tedbir alır daha rahat başlarsın...

saolasın artık önce senden haberlerini daha doğrusu iyi haberlerini bekliyoruz :))

Back
X