Memorial Hastanesinin Hamis Bayanlari

yagmurum1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2009
165
1
96
- Yurtdışı
Slm arkadaslar ben 4. denememim negatif sonucunu bugun aldim ((( ve cok kotuyum yoruldum, bu denemelerimin hepsini yurtdisinda yaptirdim. Artik bu denemerimi unutup sil bastan tekrardan memorial hastanesinde yaptirip bebegime kavusmak istiyorum allahin izniyle. Burada yaptirip olumlu sonuc alan arkadaslar nasil bir surec yasadiniz memnun kaldiniz mi?

Son düzenleme:
arkadasim oncelikle hakkinda hayirlisi...cogumuz ayni yollardan gectik cok iyi anliyorum yorgunluk umitsizlik...ama bu cocuk ozlemi bizi yeniden umutlandiriyor..yola devam ediyoruz...eminim eninde sonunda herkes bu zorlu yolda emeklerinin karsiligini alcak..insallah son denemen olur gelir bebisin..
benim 3.memorial da ilk denememde geldi oglum..cok merkez gezdim geneli sebepsiz,deniycen deniycen ne zaman nasipse dedi.ama yorulmustum gucum yoktu..memorial Semra hnm sebebi oldugunu soyledi..histeroskobi,amelitlar,co-cultur..hemen arkasindan transfer ve cok sukur simdi oglum kollarimda...darisi sizlere insallah..ben cok memnun kaldim..ekip halinde calisiyorlar..ilgi,anlayis,duzen super tavsiye ederim..enazindan bi gorus fikir al derim..Allah yardimcin olsun..

Saol canim su an yazdiklarini gözyaslari icinde okuyorum allah anali babali buyutsun bebisini insallah benimde yuzum guler bu son denemem olur su an cok kotuyum psikolojim cok bozuk sanirim biraz toparlanmam gerekiyor tekrar bir tedavi icin tekrar tesekkur ederim tavsiylerin icin.
Sevgiyle kal..

Selam benim yaş 37
Bütün araştırmalarımız sonucunda ilk denememizi memorıalda yaptırmaya karar verdik Problem erkek kaynaklı idi. Allahıma çok şükür pozitif sonucu gördük Rabbm sağlıkla kucağıma almayı nasip eder. Hastaneden personelinden hemşirelerinden doktorumdan ( Nur Dokuzeylül) Laboratuvarından misafirhanesinden çoookk memnun kaldık. Ticari kaygıdan önce sağlık diyorlar.Tedaviden önceki araştırmaları yapıyorlar. Olumsuzlukla sonuçlansaydık yine orada yaptıracaktık.

İnşallah pozitif düşünceyle tedavine başlar ve Allahın izniyle bebişine kavuşursun canım.

Saol baharnaz cim benimde erkek infertilesi, ne guzel bebisine kavusmussun allah kucaginada almayi nasip eder insallahh canim hastane hakkinda bole guzel seyler duyunca pozitif dusunmeye basladim insallh dogru bir karar veririm hakkimda hayirlisi olsun ne diyim ayrica doktorun kimdi acaba? toplam ne kadar tuttu canim.

Bizde spermiyogram analizi çok bozuk çıkınca ayrıca karyotip koromozom analizi istendi memoralda 450 idi dışarda 150 Tl ye yaptırdık diğer bilgin olsun ayrıca IMSI tekniği uygulandı
bize. Genetik analiz bozuk çıksaydı her embriyona genetik tanı yapılacaktı çok şükür temiz çıktı. Dr. Nur Dokuzeylül özellikle bu dru seçtim çok poizitif bir insan olduğunu okuduğum için.
1950 Euro + ilaçlar ( benim pahalı oldu biraz 2000 Tl yi geçti) 215 TL ilk muayene ödedik ve transfer gecesi konukevinde kaldık 125 Euro
ÇİDER denilen derneğe üye olursan eğer 1650 Euro ve ilk muayene ücretsiz oluyor bilgin olsun
Ayrıca tedavi öncsi istenen büütün testlerimizi devlet hastanesinde yaptırdık eşimin güvencesiyle sadece eşim spermiyogramı hastanede yaptırdı öyle olması gerekiyormuş Yoksa kan testleri orda bize oahalıya mal olucaktı. Özel sigorta geçerli çünkü hastanede oda bizde yok. Sende varsa rahat edersin

Son düzenleme:
Canim Baharnaz cim kusura bakma cok soru soruyorum toplam kac gun surdu tedavin. Ayrica CIDER yazmissin nedir bu dernek aciklayabilirmisin ayrica ucretsiz mi uye olmak oraya, birde uye oldugumu nerden bilecekler canim cok soru sordum ayrica....

Canim Baharnaz cim kusura bakma cok soru soruyorum toplam kac gun surdu tedavin. Ayrica CIDER yazmissin nedir bu dernek aciklayabilirmisin ayrica ucretsiz mi uye olmak oraya, birde uye oldugumu nerden bilecekler canim cok soru sordum ayrica....

Hayır canım elimden geldiğince yardımcı olmak isterim :) ÇİDER internette google yaz çıkar karşına incelersin canım internet üzerinden olabiliyorsun sanırım 150 TL üyelik ücreti eşim uğraşmak istemediği için biz olmamaıştık :) Hastaneye ÇİDER üyesi olduğunu söyleyince sanırım anlaşılıyor o boyutttaki detayını siteden öğrenebilirsin gerekirse derneği ararsın canım.

Saol canim benim esimde uye olmayi kabul etmez sanirim ugrasmak istemez birde uyelik ucretini burdan ödememiz biraz zor olur sanirim saol canim yinede bilgi verdigin icin... Yok canim özel sigortamiz bu yaz memoriala gorusmeye gittik esimden testler istedi muayene oldu sperm hormon genetik testler derken 1000 tl ödedik hastaneye vede esime vitamin ilaclari verdi onlarida temin ettik onlarda 1000 tl tuttu simdi esim vitaminleri kullaniyor tedavi öncesi kullanmak gerekirmis bugun burdada negatif sonucunu alinca tek umidimiz memorial kaldi canim o yuzden bole bir topik acmak geregi duydum cok zor bir surec yasiyorum kendi aglamami unuttum esimi telkin etmeye basladim oda cok kotu oldu bu konuda kendisini sucluyor sorun bende sende degil diyor allah yar ve yardimcim olsun...

slm yagmur bende 3 defa tup bebek denedim 2 tanesi negatif 3. tutu ama bebegimi kaybetim yani kalp atisi durdu 4 tup bebek denememi memorialde yapmak istiyorum bende senin gibi odur arastiriyorum.

yagmurum biz 3 deneme ama 9 senedir ugrastigimiz icin indirim istedik onlar cidere uyemisiniz dedi hayir dedik o zaman 150tl uyelik kadar indirim yapariz dediler...baharnaz cnm ilk muayne parasini eger tedaviye devam edersen almiyorlar yada tedavi ucretinden dusuyorlar.benden almadilar...sana niye oyle yaptilar..
tedaviler insanin belini bukuyor..hesabimizi bilmeli gereken destegi merkezlerden istemeliyiz..durumunuzu acik acik belirtin indirim isteyin veya tahllleri baska yerde yaptirabilirmiyim diye sorun yeri gelince tahliller icin yonlendiriyorlar...

baharnaz cnm 2 li tarama icin ozel sigortan yoksa devlette yaptir derim..hepsi ayni yerdeki istatistikleri degerlendirerek sonuc cikariyor...benim risk cok yuksek cikmisti amniyosentez temiz cikti..2 li tarama dan cok ayrintili ultrason onemli ona mutlaka Cihangir beye git derim...cici bak bebise kendine..

Melisa Yagmurum Turkiye tupbebek konusunda yurtdisina gore daha gelismis ve basarili iyi arastirin...insallah memorial sizlerede ugurlu gelir...bol dua ile...

Son düzenleme:
tupbebek denemesi sonrasi kendiliginden gebe kalan arkadslarim oldu...insallah sizlerede oyle bir mucize olur..
yagmurum esine siyah uzum cekirdegi tozu yedir..bizdede biara sorun vardi ilac destegi ve uzum cegirdegiyle biraz duzeldi..esinde sende Arisutu+polen+bal karisim gunde 2 tatli kasigi hamm yapin...hem onumuz kis hastada olmazsiniz..bagisiklik gelisiyor..iyi geceler...

Saol canim dediklerine sonuna kadar katiliyorum, insanlar disinden tirnagindan biriktirdiklerini parayi evlat sahibi olma ugruna harciyorlar helal hos olsun ama bole kurumlar biraz ticarete dökuyorlar bu isleri sanirim kisiye gore gorusme yapiyorlar hele bizim gibi yurtdisindan gelen insanlarin cok fazla vakitleri ve istedikleri tahlilleri yaptiracagi yeri bilmedikleri icin mecbur orada yaptiriyoruz.

Insallah dedigin gibi ugur getirir canim.:ecrin_bebek:

Canim o soylediklerini buralarda bulmamiz cok zor ama yinede arastiricam turkiyedeki gibi bulma imkanimiz yok bir ara esim tam keciboynuzu suyu icmeye basladi 1 ay kullandi 2. ay yok bitmis markette gelmemis turkiyeden, sonra geldi yine devam etti yarim yamalak 3. ayi ole bole tamamladi iste...

Saol canım. Bak şunların işine özel sigortam yok muayene ücretini düşürdüklerini bilmiyordum
sana özelden de msj yazdım canım. Sürekli hastanız olalım indirim yapın dedik hayır hiçbirşey yapmadılar . Bende sürekli hastaları olup olmama konusunda düşünüyorum eşim pek bırakmak istemiyor hastaneyi ve dru ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…