Saol baharnaz cim benimde erkek infertilesi, ne guzel bebisine kavusmussun allah kucaginada almayi nasip eder insallahh canim hastane hakkinda bole guzel seyler duyunca pozitif dusunmeye basladim insallh dogru bir karar veririm hakkimda hayirlisi olsun ne diyim ayrica doktorun kimdi acaba? toplam ne kadar tuttu canim.
Canim Baharnaz cim kusura bakma cok soru soruyorum toplam kac gun surdu tedavin. Ayrica CIDER yazmissin nedir bu dernek aciklayabilirmisin ayrica ucretsiz mi uye olmak oraya, birde uye oldugumu nerden bilecekler canim cok soru sordum ayrica....
slm yagmur bende 3 defa tup bebek denedim 2 tanesi negatif 3. tutu ama bebegimi kaybetim yani kalp atisi durdu 4 tup bebek denememi memorialde yapmak istiyorum bende senin gibi odur arastiriyorum.
yagmurum biz 3 deneme ama 9 senedir ugrastigimiz icin indirim istedik onlar cidere uyemisiniz dedi hayir dedik o zaman 150tl uyelik kadar indirim yapariz dediler...baharnaz cnm ilk muayne parasini eger tedaviye devam edersen almiyorlar yada tedavi ucretinden dusuyorlar.benden almadilar...sana niye oyle yaptilar..
tedaviler insanin belini bukuyor..hesabimizi bilmeli gereken destegi merkezlerden istemeliyiz..durumunuzu acik acik belirtin indirim isteyin veya tahllleri baska yerde yaptirabilirmiyim diye sorun yeri gelince tahliller icin yonlendiriyorlar...
baharnaz cnm 2 li tarama icin ozel sigortan yoksa devlette yaptir derim..hepsi ayni yerdeki istatistikleri degerlendirerek sonuc cikariyor...benim risk cok yuksek cikmisti amniyosentez temiz cikti..2 li tarama dan cok ayrintili ultrason onemli ona mutlaka Cihangir beye git derim...cici bak bebise kendine..
Melisa Yagmurum Turkiye tupbebek konusunda yurtdisina gore daha gelismis ve basarili iyi arastirin...insallah memorial sizlerede ugurlu gelir...bol dua ile...
tupbebek denemesi sonrasi kendiliginden gebe kalan arkadslarim oldu...insallah sizlerede oyle bir mucize olur..
yagmurum esine siyah uzum cekirdegi tozu yedir..bizdede biara sorun vardi ilac destegi ve uzum cegirdegiyle biraz duzeldi..esinde sende Arisutu+polen+bal karisim gunde 2 tatli kasigi hamm yapin...hem onumuz kis hastada olmazsiniz..bagisiklik gelisiyor..iyi geceler...
gecmis olsun canim sende mi yurtdisindasin? oradami 3 defa tup bebek tedavisi gordun?
evet canim bende yurtdisindayim hollandada 2 defa tup bebek yaptim 3.de tr de yaptim.sen nerde yaptirmistin tup bebek tedavilerini?
baharnaz cnm 2 li tarama icin ozel sigortan yoksa devlette yaptir derim..hepsi ayni yerdeki istatistikleri degerlendirerek sonuc cikariyor...benim risk cok yuksek cikmisti amniyosentez temiz cikti..2 li tarama dan cok ayrintili ultrason onemli ona mutlaka Cihangir beye git derim...cici bak bebise kendine..
Melisa Yagmurum Turkiye tupbebek konusunda yurtdisina gore daha gelismis ve basarili iyi arastirin...insallah memorial sizlerede ugurlu gelir...bol dua ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?