Memorial Hastanesinin Hamis Bayanlari

kızlar bende memorial da öngörüşmemi yapmıştım güvenç bey ile temmuz ayında... şimdi tekrardan gitmem gerekecek çünkü düşüklerim olduğundan histereskop çektirmek istiyorum... fiyatı yüksek diye birşeyler duydum ama içinizde memorial de histereskopi yaptıran varmı??? fiyatlar ne kadar bilgi verirseniz çok sevinicem... tıp fakültelerini araştırdım ama 2-3 ay sonrasına randevu veriyorlar... birkaç özel hastaneye sordum ya hiç bilgi vermiyorlar doktorla görüşmeniz lazım diyorlar yada çok uçuk fiyatlar veriliyor... 4000-5000 tl gibi.... memorial da ne kadar acaba operasyon ücreti???

baharnaz belki dusmuslerdir tedavi masrafinin icinden..fiyatlari sabit belli..ben ameliyatlar oldum tupbebek yapildi amniyosentez kotroller dogum hepsinde hakki olanlari aliyorlar..cok indirim yapmiyorlar sadece bizim israrimiz sonucu tupbebek te uyelik indirimi yapildi..fiyattan kaliteden odun vermiyorlar..15000 i verdim geldim ama ne oldu oglumla geldim..bana sonucu verdiler yaa..para bi sekilde yerine geliyor..hii ilk 2 denememde baska bi merkezde de o kadar para harcadim..sonucunda bana ne dedi..sebep yok deniycen deniycen...ama nereye kadar..memoril bana sebep var cozelim oyle istersen dene dedi..o zaman dusunmeden borc harc buldum verdim..enazindan cozum yolundalar gel dene dene bize para demiyorlar...tahlil v.s istiyorlarsa para icin degil bizler icin cozum bulabilmek icin..

benim yapildi ama histeroskobi+laporoskobi toplam verdim histeroskobi net fiyat bilmiyorum ama 4000-5000 degil..en fazla 2000 dir diye tahmin ediorum..arayip sor fiyat verirler..

Canim olsun verdigin paraya helal olsun cok para ödemissin para mukafatinida almisssin yavrun seninle ne guzel allah anali babali buyutsun insallah.:ecrin_bebek:

arkadaşlar bende en son 6. tüp bebegimi memorialde yaptırdım.evet semra hanım araştırma yaptırdı.rahim filmi şker yüklemesi kan pıhtılaşma testi vs..............istedi ve 12. ayda sol tüpüm alındı.co kültür yapıldı..............5000 tl idi.................şeker yüklemem fazla çıktı..........diyet dedi 4 ayda 10 kilo verdim.eşime imsi yapıldı hastanede................neyse hepsi güzeldi...çider indirimim vardı.................34 yaşındayım.................nisanda yaptırdım mayısta negatifimi aldım...........ben sayfayı kapattım...psikolojimde pek iyi degil.hepinize kolay gelsin kızlar........yani güzel merkezdi memorial

yağmurum merhaba
bende memorialde tedaviye başlayanlardanım 4. denemem olacak ama memorialde ilk denemem aslında 15 gün kadar önce yani adetimin 21. günü tedaviye başladık iğnelerim ve sırtıma yapıştırdığım bantlar vardı onları kullandım adetin 2. günü dr a gidince kistlerim olmuştu iğneler kist yapmış tedavim ertelendi şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum aralığın ilk haftası tekrar gideceğiz ve kısa protokolle başlayacağız
benim önceki 3 denememden 2. sinde gebelik oluşmuştu kalp atımları olmadığı için kürtaj olmuştum birde daha önce doğal gebelik sonucu düşüğüm var 35 yaşındayım 2 yıldır tedavilerle uğraşıyorum 3 tüp bebek denememi 1 yıl içinde yaptırdım
memorile iki kere gittim semra hanım ve müstecep beyle görüşmem oldu çok ilgililer ve çok ayrıntılı muayene yaptılar bende genetik kanda pıhtılaşma problemi var onun içinde iğne kullanıyorum birde arada prolactinim yükseliyor
hsg histereskopi genetik ve kromozom testleri hormon testleri dahil bildiğimiz yapılacak herşeyi yaptırdık pıhtılaşma problemi dışında herşey normal gözüküyor eşiminde herşey normal ama olmuyor işte memorial biraz pahalı bazı testleri başka yerlerde yaptırmak daha iyi
inşallah sende bende hepimizde güzel ve sağlıklı sonuçlar alırız

merhaba tuğcal bende memorialde histereskopi çektirecektim ama sonra kendi çalıştığım hastanede yeni gelen cihaz sayesinde ücretsiz çektirdim iyi çıktı sonucum daha 20 gün oldu çektirdiğim ama memorialde bir arkadaşım yakın zamanda çektirmişti 950 tl vermiş ama bir sorun çıkarsada başka bir işlem yapılırsa fiyat artıyormuş
benim işim tamamen şans oldu yoksa o parayı zorunlu verip çektirecektim
inşallah sende uygun bir yer bulursun canım da çektirirsin

Eylülcüğüm, canım demek başladı yeni tedavin, çok sevindim uğurlu olsun canım, güzel güzel haberlerini alalım hep birlikte inşallah:CüvCüv: Öpüyorum güzel anne adayımızı a.s

Merhaba canım. Ben de seni merak ediyordum. Tedaviye başlayıp başlamadığını. Kist için üzülme. Belki senin için Aralık daha hayırlı olacaktır. Benim 18 Ekimde transferim yapıldı. Dün eve döndüm. Şu anda bekleme dönemindeyiz. Allaha emanet ol...

slm arkadaslar

biz 4 kez yurt disinda denedik iki kez de türkiyede--
simdi 7 denem icin memoriala gittik--co culture icin parca alindi
simdi adetim gelmesini bekliyorum--o zaman gene bir denemeye baslicaz
allahim insallah bu sefer bi pozitif veriri de bebegimizi sag saglim kucagimiza aliriz

sevgiler herkese

Eylülcüğüm, canım demek başladı yeni tedavin, çok sevindim uğurlu olsun canım, güzel güzel haberlerini alalım hep birlikte inşallah:CüvCüv: Öpüyorum güzel anne adayımızı a.s

edacım başladım iptal oldu ama inşallah aralıkda başlıycam inşallah inşallah inşallah güzel haber veririm sizlere ve sizdende güzel haberler alırım

merhaba canım demek transferin oldu hayırlı olsun 4 gün olmuş geriye kaldı 8 gün inşallah pozitif heberini alırız canım sağlıkla gelsin bebeğin inşallah
canım bu kistlerim hep başıma dert oluyor alıştım artık tedavim iptal olunca tabiki çok üzülüyorum ama sonra topluyorum kendimi
tedavi dışında kullandığım bitkisel kürler hep kist yaptı tedaviler sonrası kistlerim kaldı bu kistler yüzünden tedavilerim kaç kere ertelendi bu seferde tedaviye başladım dr un verdiği iğneler kist yaptı her durumda bunu yaşadım alıştım biraz
şimdi bitkisel hiçbirşey yiyip içmiyorum kendi haline bıraktım hayırlısı olsun inşallah demek ki aralık daha hayırlıymış böyle düşünmek daha iyi geliyor insana

Son düzenleme:

hayırlı olsun tedavin 7. tedavi demek allah sabrının mükafatını bu sefer verir inşallah herşey güzel geçerde bebeğine kavuşursun inşallah

Transferin hayirli olsun canim. Bebisine iyi bak. Iyi haberlerini bekliyoruz insallah.:ecrin_bebek:

Hayirli olsun tedavin insallah bu son denemen olur canim hayirli haberlerle gel insallahhh:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…