kızlar bende memorial da öngörüşmemi yapmıştım güvenç bey ile temmuz ayında... şimdi tekrardan gitmem gerekecek çünkü düşüklerim olduğundan histereskop çektirmek istiyorum... fiyatı yüksek diye birşeyler duydum ama içinizde memorial de histereskopi yaptıran varmı??? fiyatlar ne kadar bilgi verirseniz çok sevinicem... tıp fakültelerini araştırdım ama 2-3 ay sonrasına randevu veriyorlar... birkaç özel hastaneye sordum ya hiç bilgi vermiyorlar doktorla görüşmeniz lazım diyorlar yada çok uçuk fiyatlar veriliyor... 4000-5000 tl gibi.... memorial da ne kadar acaba operasyon ücreti???
baharnaz belki dusmuslerdir tedavi masrafinin icinden..fiyatlari sabit belli..ben ameliyatlar oldum tupbebek yapildi amniyosentez kotroller dogum hepsinde hakki olanlari aliyorlar..cok indirim yapmiyorlar sadece bizim israrimiz sonucu tupbebek te uyelik indirimi yapildi..fiyattan kaliteden odun vermiyorlar..15000 i verdim geldim ama ne oldu oglumla geldim..bana sonucu verdiler yaa..para bi sekilde yerine geliyor..hii ilk 2 denememde baska bi merkezde de o kadar para harcadim..sonucunda bana ne dedi..sebep yok deniycen deniycen...ama nereye kadar..memoril bana sebep var cozelim oyle istersen dene dedi..o zaman dusunmeden borc harc buldum verdim..enazindan cozum yolundalar gel dene dene bize para demiyorlar...tahlil v.s istiyorlarsa para icin degil bizler icin cozum bulabilmek icin..
butun tup bebek tedavilerimi yurtdisinda isvecte yaptirdim ama olmadi malesef((
sen 3. tup bebek tedavini turkiyede nerde yaptirdin ?
ben 3.tedavimi istanbulda acibadem hastanesinde yaptirdim
kızlar bende memorial da öngörüşmemi yapmıştım güvenç bey ile temmuz ayında... şimdi tekrardan gitmem gerekecek çünkü düşüklerim olduğundan histereskop çektirmek istiyorum... fiyatı yüksek diye birşeyler duydum ama içinizde memorial de histereskopi yaptıran varmı??? fiyatlar ne kadar bilgi verirseniz çok sevinicem... tıp fakültelerini araştırdım ama 2-3 ay sonrasına randevu veriyorlar... birkaç özel hastaneye sordum ya hiç bilgi vermiyorlar doktorla görüşmeniz lazım diyorlar yada çok uçuk fiyatlar veriliyor... 4000-5000 tl gibi.... memorial da ne kadar acaba operasyon ücreti???
yağmurum merhaba
bende memorialde tedaviye başlayanlardanım 4. denemem olacak ama memorialde ilk denemem aslında 15 gün kadar önce yani adetimin 21. günü tedaviye başladık iğnelerim ve sırtıma yapıştırdığım bantlar vardı onları kullandım adetin 2. günü dr a gidince kistlerim olmuştu iğneler kist yapmış tedavim ertelendi şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum aralığın ilk haftası tekrar gideceğiz ve kısa protokolle başlayacağız
benim önceki 3 denememden 2. sinde gebelik oluşmuştu kalp atımları olmadığı için kürtaj olmuştum birde daha önce doğal gebelik sonucu düşüğüm var 35 yaşındayım 2 yıldır tedavilerle uğraşıyorum 3 tüp bebek denememi 1 yıl içinde yaptırdım
memorile iki kere gittim semra hanım ve müstecep beyle görüşmem oldu çok ilgililer ve çok ayrıntılı muayene yaptılar bende genetik kanda pıhtılaşma problemi var onun içinde iğne kullanıyorum birde arada prolactinim yükseliyor
hsg histereskopi genetik ve kromozom testleri hormon testleri dahil bildiğimiz yapılacak herşeyi yaptırdık pıhtılaşma problemi dışında herşey normal gözüküyor eşiminde herşey normal ama olmuyor işte memorial biraz pahalı bazı testleri başka yerlerde yaptırmak daha iyi
inşallah sende bende hepimizde güzel ve sağlıklı sonuçlar alırız
yağmurum merhaba
bende memorialde tedaviye başlayanlardanım 4. denemem olacak ama memorialde ilk denemem aslında 15 gün kadar önce yani adetimin 21. günü tedaviye başladık iğnelerim ve sırtıma yapıştırdığım bantlar vardı onları kullandım adetin 2. günü dr a gidince kistlerim olmuştu iğneler kist yapmış tedavim ertelendi şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum aralığın ilk haftası tekrar gideceğiz ve kısa protokolle başlayacağız
benim önceki 3 denememden 2. sinde gebelik oluşmuştu kalp atımları olmadığı için kürtaj olmuştum birde daha önce doğal gebelik sonucu düşüğüm var 35 yaşındayım 2 yıldır tedavilerle uğraşıyorum 3 tüp bebek denememi 1 yıl içinde yaptırdım
memorile iki kere gittim semra hanım ve müstecep beyle görüşmem oldu çok ilgililer ve çok ayrıntılı muayene yaptılar bende genetik kanda pıhtılaşma problemi var onun içinde iğne kullanıyorum birde arada prolactinim yükseliyor
hsg histereskopi genetik ve kromozom testleri hormon testleri dahil bildiğimiz yapılacak herşeyi yaptırdık pıhtılaşma problemi dışında herşey normal gözüküyor eşiminde herşey normal ama olmuyor işte memorial biraz pahalı bazı testleri başka yerlerde yaptırmak daha iyi
inşallah sende bende hepimizde güzel ve sağlıklı sonuçlar alırız
Eylülcüğüm, canım demek başladı yeni tedavin, çok sevindim uğurlu olsun canım, güzel güzel haberlerini alalım hep birlikte inşallah:CüvCüv: Öpüyorum güzel anne adayımızı a.s
Merhaba canım. Ben de seni merak ediyordum. Tedaviye başlayıp başlamadığını. Kist için üzülme. Belki senin için Aralık daha hayırlı olacaktır. Benim 18 Ekimde transferim yapıldı. Dün eve döndüm. Şu anda bekleme dönemindeyiz. Allaha emanet ol...
slm arkadaslar
biz 4 kez yurt disinda denedik iki kez de türkiyede--
simdi 7 denem icin memoriala gittik--co culture icin parca alindi
simdi adetim gelmesini bekliyorum--o zaman gene bir denemeye baslicaz
allahim insallah bu sefer bi pozitif veriri de bebegimizi sag saglim kucagimiza aliriz
sevgiler herkese
yağmurum merhaba
inşallah sende bende hepimizde güzel ve sağlıklı sonuçlar alırız[/QUO
Merhaba
Olsun canim kisti kafana takma demekki hayirlisi buymus iyi haberlerini bekliyorum insallah hamissim diye yazicaksin. Allah hepimizin yardimcisi olsun.:ecrin_bebek:
Merhaba canım. Ben de seni merak ediyordum. Tedaviye başlayıp başlamadığını. Kist için üzülme. Belki senin için Aralık daha hayırlı olacaktır. Benim 18 Ekimde transferim yapıldı. Dün eve döndüm. Şu anda bekleme dönemindeyiz. Allaha emanet ol...
slm arkadaslar
biz 4 kez yurt disinda denedik iki kez de türkiyede--
simdi 7 denem icin memoriala gittik--co culture icin parca alindi
simdi adetim gelmesini bekliyorum--o zaman gene bir denemeye baslicaz
allahim insallah bu sefer bi pozitif veriri de bebegimizi sag saglim kucagimiza aliriz
sevgiler herkese
slm yagmur sen ne zaman tedavi yapmayi dusunuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?