Memorial mı acıbadem tüp bebek mi

turkuaz_turkuaz9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
148
1
96
İstanbul
gene karmakarışık oldum yemin ederim. acıbademde ilk denememi yaptım kasımda. 2. gene orda şubatta başlamayı düşünüyorum. aklımı okadar karıştırdılar ki memorial çok iyi diye. yardımıza ihtiyacım var. hem memoriala hem acıbademe gitmiş olanlar ne olur yol gösterin. kaybedecek zamanım yok artık benim 39 yaşındayım gittikçe umutsuzluğa kapılıyorum. aklımı kaçırıcam valla:uhm:

ben ilk denememi memorial de.... ikinci denememi acıbademde yaptım.... ikiside pozitif....

memorialde 7 yıl önce başladım tedaviye.... çok şükür 6 yaşında kızım var.... geçtiğimiz haziran ayında ikinici bebek için başladık memoraile ama 7 yıl önceki memoriali bulamadık karşımızda......... 2. günden itibaren vakit kaybetmeden acıbademe geçtik... kaldığımız yerden devam ettiler sağolsunlar....şimdi ikizlerime hamileyim....

ben ilk denememi memorial de.... ikinci denememi acıbademde yaptım.... ikiside pozitif....

memorialde 7 yıl önce başladım tedaviye.... çok şükür 6 yaşında kızım var.... geçtiğimiz haziran ayında ikinici bebek için başladık memoraile ama 7 yıl önceki memoriali bulamadık karşımızda......... 2. günden itibaren vakit kaybetmeden acıbademe geçtik... kaldığımız yerden devam ettiler sağolsunlar....şimdi ikizlerime hamileyim....

çok çok sevindim senin adına. sağlıkla al bebeklerini kucağına inş.şanslı olsunlar

Back
X