- 10 Mayıs 2019
- 71
- 42
- 3
- 37
- Konu Sahibi Geldimoraya
Şu an Memorial Şişli tüp bebekte tedavi olan varmi kizlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi asamadasin canimben varım
O nasil anlamadimmrh trasver oldum bugun 8.günüm naturel diyorlar ya ondan denedik
Hangi dr gidiyorsunben varım
yücel beyHangi dr gidiyorsun
Anladim bende semra hnm ne durumdasin pekiyücel bey
Çok guzel canim benimde persembe transferim var her sey guzel giderde bizde bebislerimizi kucahimiza alirizBende varımYumurta büyütme geliştirme aşaması bitti çok şükür bugün Gönül hanım tarafından yumurtalarım toplandı inşallah herşey güzel gider
Rabbim isteyen herkese versin kimseyi bu duygudan mahrum etmesin bizlere de yaşatsın bi an önce
![]()
Amin inşallah biz 2 ay ertelicz transferi rahim dinlensin diye yarın 3. Gün yumurtalarn durumunu öğrencez inş iyi durumdadırlarÇok guzel canim benimde persembe transferim var her sey guzel giderde bizde bebislerimizi kucahimiza aliriz
Insallah cok guzel olur ben ilk yumurtalarim toplandi sonra ameliyat oldum bugunde trasnferim var yaklasik 3 aylik bir sürecti hayirlisi hem korku hem heyecan butun duygulari ayni anda yasiyorsunAmin inşallah biz 2 ay ertelicz transferi rahim dinlensin diye yarın 3. Gün yumurtalarn durumunu öğrencez inş iyi durumdadırlar![]()
Doğru benm bu ikinci denemem tranfer edilince şahit oluyosunuz ya çok değişik bi duygu inşallah sımsıkı tutunurInsallah cok guzel olur ben ilk yumurtalarim toplandi sonra ameliyat oldum bugunde trasnferim var yaklasik 3 aylik bir sürecti hayirlisi hem korku hem heyecan butun duygulari ayni anda yasiyorsun
Muayne edicekler sizi bu süreci anlatır tahlillerinizi değerlendirip bilgi verirMerhaba arkadaşlar öncellikle allah bize bu yolda yardımcımız olsun zor bi süreç.. Ben de tüp bebeğe başladım gönül hanım doktorum ama yarın semra hanım görecekmiş adetimin ikinci günü gelin dediler tecrübeli olanlar yazabilir mi yarın şimdi ne olucak