Memorial'da tedavi olanlar nerede kaldınız

daglarr

Rabbi hebli minessalihin
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
423
0
116
Samsun
Merhaba arkadaşlar. Memorial'da tedavi olanlar kalacak yer konusunda bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...

Merhaba arkadaşlar. Memorial'da tedavi olanlar kalacak yer konusunda bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...

Merhaba ben evden gidip geldim şehir dışından gelenler için memorıalın konukevi var canım Ekonomik bulmayanlar hastaneye yakın oteller varmış daha ekonomik ordan yer ayarladıklarını yazmışlardı
Konukevi fiyatı bir gece 2 kişi kahvaltı dahil 125 Euro canım sadece trasnferimin olduğu gece kaldım bilmem yardımcı olabildimmi bol şanslar

canım biz beyoğlu öğretenevinde kaldık. memorialin konuk evi var ama çok pahalı gelmişti. öğretmenevinden memoriale dolmuşta vardı taksi ile de çok uygundu. kişi başı 50 tl verdik kahvaltı dahil.temiz ve merkezi bir yerdi tavsiye ederim. otellerin zaten en kötüsü 50 tl den başlıyor. inşallah emeklerin boşa çıkmaz bebeğine kavuşursun.

bende ekimde memorialde başlayacağım inşallah ama ben artvinden gelicem istanbula bayağı uzağız yani çalışıyorum izne ayrılıp gelicem 4. denemem olacak öncekileri başka bir şehirde yaptırmıştım misafirhaneler ve anlaşmalı oteller varmış inşallah en uygununu bulursun ben amcam var onlarda kalıcam inşallah hepimiz için herşey yolunda gider ve kavuşuruz hayırlısıyla bebeklerimize

Teşekkür ederim canım. Konukevi gerçekten pahalıymış. Sanırım orda kalamayız. Canım yakında mı denedin. Sonucun ne oldu.

Teşekkür ederim canım. Evet öğretmenevi olabilir. Maaşallah tebrik ederim, ikizlere hamilesin. Doktorun kimdi canım.

Teşekkür ederim canım. Ben de bir aksilik olmazsa Ekim gibi düşünüyorum tedaviyi. Benim de 4. denemem olacak. Diğer 3 denemeyi Ankarada yaptım. Bu sefer İstanbul olacak. İnşallah İstanbul ve Memorial bize uğurlu gelir ve bebeklerimize kavuşuruz hayırlısıyla.

Kasımpaşada demircan hotel var.Kişi başı 30 tl kahvaltı yok.Pek güzel bir yer değil ama fiyatı uygun .Memoriale otobüs ve minibüs var.EML 1 ve EML 2 kulaksız.Biz orda kaldık.İnşallah tedavin olumlu sonuçlanır.Biz şubat tatilinde nasip olursa tekrar deniycez.

canım ben 3. denememde ikizlerime hamile kaldım. inşallah sende güzel sonuçlarla gelirsin. doktorum hale hanımdı ama ekip halinde çalıştıkları için tüm doktorlar her aşamada oluyor. merkez konusunda da çok doğru karar vermişsin loboratuvarı çok donanımlı ve çalışanlarıda tecrübeli bir merkez. sormak istediğin başka bişi olursa seve seve cevaplarım. allah sanada en kısa zamanda anneliği nasip eder inşallah.

Teşekkür ederim canım. Kişi başı 30 TL uygunmuş. Peki odalarda banyo, tuvalet var mı canım? Sen yakında mı denedin? Sonucun ne oldu? Memnunmusun merkezden?

Amin, İnşallah canım. Ben de Hale hanımı seçmeyi düşünüyorum. Çok iyi bir doktor olduğunu söylüyorlar. Sen daha önceki denemeleri nerde yaptın. Bi de sizde sorun neydi canım.

arkadaşlar, kalacak yer kkonusunda sizlere bir önerim var.

hangi memorial'de tedavi göreceksiniz? ataşehirmi ? okmeydanı mı?

örneğin google'dan "günlük kiralık ev ataşehir" yazın aratın... yada "günlük kiralık ev taksim" yazın aratın... hastaneye en yakın semte göre aratın.

sınırsız alternatif kalacak yer çıkıyor. her bütçeye göre değişen 1+1 ya da 2+1 dayalı döşeli ev seçenekleri var, otel yerine evde rahatça kalıyorsunuz. ama bildiğim en az üç gün kalma şartı var, eğer bir haftadan fazla kalırsanızda çok güzel indirimleri varmış. bilginiz olsun.. özellikle yurtdışından gelen arkadaşlar için otelden yüz kat daha rahat ve ekonomik bence.

Teşekkür ederim canım. Biz okmeydanında tedavi görücez. Söylediğin güzel bir fikir gibi görünüyor. Yalnız biz günlük 50 TL'yı aşamayız. Biraz araştırayım. O tutara yakın ev varsa neden olmasın...

canım ben ilk denememi şifa hastanesinde yaptırdım ikinci denemem ankara tüp bebek merkezinde oldu tabi bu denemeler öncesi 3 tane aşılamam ve 3 yumurta takibim var hepsi olumsuz. bizim sorunumuz sebepsiz inf. bir çok tetkik yaptırdık ama sorunu bulamadılar en son memorialde 5. gün blast transferi yapıldı ve tuttu.

Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza.

merhaba arkadaşlar, 2 aşılama, 2 tüp bebek denemesinden sonra 3. tüp bebek denememizi memorialde yaptırmaya karar verdik. yaklaşık 11 gün önce 2 tane 5. gün embiryosu transfer edildi ve ben dayanamayıp test gününü beklemeden kan testi yaptırdım ve hamileyim... semra hocayı aradım, ikiz olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. İnanamıyorum! Ben herkese memorial hastanesini semra hoca ve ekibini tavsiye ediyorum. Gerçekten çok sistemli, prensipli çalışıyorlar. Bu sonucun tesadüf olmadığını düşünüyorum. Allahım bu yolda mücadele eden herkesin yardımcı olsun, sabır versin.

Canım tebrik ederim. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Darısı başımıza. Sizin sorun neydi canım? Doktorun kimdi?

Teşekkür ederim canım. Kişi başı 30 TL uygunmuş. Peki odalarda banyo, tuvalet var mı canım? Sen yakında mı denedin? Sonucun ne oldu? Memnunmusun merkezden?

Biz temmuz ayında denedik olmadı.Ama merkezden memnunuz.Orda tekrar deniycez.Demircan hotelde klimalı odada kalmıştık orası kişi başı 40 TL di.Diğer odalar 30 .Banyosu ,tuvaleti, mini buzdolabı ve televizyonu vardı.Okmeydanı memorialede otobüsle 10 dakika uzaklıkta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…