Memorial'da tedavi olanlar nerede kaldınız

Biz temmuz ayında denedik olmadı.Ama merkezden memnunuz.Orda tekrar deniycez.Demircan hotelde klimalı odada kalmıştık orası kişi başı 40 TL di.Diğer odalar 30 .Banyosu ,tuvaleti, mini buzdolabı ve televizyonu vardı.Okmeydanı memorialede otobüsle 10 dakika uzaklıkta.

Hayırlısı olsun canım. Biz de 3 kere olumsuz sonuç aldık. Senin doktorun kimdi? Bi de sorun neydi sizde canım?

Canım tebrik ederim. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Darısı başımıza. Sizin sorun neydi canım? Doktorun kimdi?

canım teşekkür ederim. benim doktorum nur hanım de ama semra hoca da birkaç kere kontrollerime girdi ve transferimi semra hoca yaptı. darısı sizin başınıza canım

Hayırlısı olsun canım. Biz de 3 kere olumsuz sonuç aldık. Senin doktorun kimdi? Bi de sorun neydi sizde canım?

Saol canım.Benim doktorum Nur hanımdı.Bizde genetik problem var.Sağlıklı embriyo oluşmadı.Yumurta rezervi çok azaldı.Yaş oldu 39.Zamanımız daraldı.Hayırlısı bakalım.

Saol canım.Benim doktorum Nur hanımdı.Bizde genetik problem var.Sağlıklı embriyo oluşmadı.Yumurta rezervi çok azaldı.Yaş oldu 39.Zamanımız daraldı.Hayırlısı bakalım.

Hayırlısı olsun canım. İnşallah daha fazla bekletmeden bebeğin gelir. Dün bi yerde duydum ve çok hoşuma gitti "Nefes aldığın sürece umut hep vardır" diyordu. Hakkımızda hayırlısı. Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.

arkadaşlar konu geride kalmış tekrar bilgisi olanlar paylaşabilirmi acaba ? Ben de önümüzdeki ay gitmek istiyorum ama konu İstanbul olunca kalacak yer konusundada insan hassas oluyor ekonomik olmasıda önemli yardım lütfen

arkadaşlar konu geride kalmış tekrar bilgisi olanlar paylaşabilirmi acaba ? Ben de önümüzdeki ay gitmek istiyorum ama konu İstanbul olunca kalacak yer konusundada insan hassas oluyor ekonomik olmasıda önemli yardım lütfen

atasehir memorialse yakinlarda ogretmen evi varmis gidenler orda kaliyomuss
ama ben bi tanidihimizda kaliyorum

Memorialde tadavi.olup konaklama yeri arayanlar,okmeydanı ornektepede esyali dairemiz mevcuttur.aile apartmanı
Ilgilenenler için fiyat ve görsel atılacaktır.

Back
X