- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
- Konu Sahibi ARTVINLI9876
-
merhaba arkadaşlar.ben bu ay memorialde tedaviye başladım.çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor.benim gibi olan arkadaşlar neler yaşadıklarımızı,tedavi süreçlerimizi burada paylaşalım.bilgilerimizden faydalanalım.
bende memorialde tedavi oldum. ve olumlu sonuç aldım. inşallah sende olumlu sonuç alırsın....
bende memorialde tedavi oldum. ve olumlu sonuç aldım. inşallah sende olumlu sonuç alırsın....
Bende memorial de başladım bu ay.allah hepimizin yardımcısı olsun.hagi aşamalardasınız arkadaşlar.ben,m yarın abah kontrolüm var belki çatlatma iğnesinin zamanı gelmiş olabilir artık.siz ne durumdasınız
allah yardımcın olsun canım.benimde bu ayın 15inde transferim var.allah kısmet ederse.zaman sanki ilerlemiyor.heyecan dorukta yani.
ilk denememde ikizlerim oldu.doğumdan 5 gün sonra ikisinide kaybettim.2. denememde olumlu değer 278 di,ama değer düştü kimyasal gebelik oluştu.senin transferin ne zaman belki aynı güne denk gelir
dualarım seninle canım.hakkında inşallah hayırlısı olsun,tedavi gidişatından haberdar et.bende ilaçlarıma devam artık kendimi ecza deposu gibi hissediyorum.sonuç hayırlı olur inşallah.
canım bende bugün iğnelerime başladım.test sonucuna kadar olacakmışım.hayırlısı olsun inşallah hepimiz için,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?