Tüp Bebek Merkezleri memorialde tedavisi olan arkadaşlar

ARTVINLI9876

Evlatlarim sana emanet allahim
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
4.212
2.341
698
merhaba arkadaşlar.ben bu ay memorialde tedaviye başladım.çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor.benim gibi olan arkadaşlar neler yaşadıklarımızı,tedavi süreçlerimizi burada paylaşalım.bilgilerimizden faydalanalım.

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inşallah yüzünü güldürecek bir sonuç alırsınn

bende memorialde tedavi oldum. ve olumlu sonuç aldım. inşallah sende olumlu sonuç alırsın....

Bende memorial de başladım bu ay.allah hepimizin yardımcısı olsun.hagi aşamalardasınız arkadaşlar.ben,m yarın abah kontrolüm var belki çatlatma iğnesinin zamanı gelmiş olabilir artık.siz ne durumdasınız

allah yardımcın olsun canım.benimde bu ayın 15inde transferim var.allah kısmet ederse.zaman sanki ilerlemiyor.heyecan dorukta yani.

allah yardımcın olsun canım.benimde bu ayın 15inde transferim var.allah kısmet ederse.zaman sanki ilerlemiyor.heyecan dorukta yani.

fazla heyecan yapmamak gerekiyormuş galiba daha iyi sonuç için bence rahat ol canım.inşallah güzel haberlerle sonuçlanır tedavin.doktorun kim?benimki hale hanım.birde takibi yapan ile yumurta toplayan ve daha sonra transferi yapan hep aynı doktormu oluyor yoksa semra hanım devreye giriyormu biliyormusun?

canım bu benim 3.transferim.dr.hep hale hanımdı ondan çok memnunum.benim 2transferimide hale hanım yaptı.ama bildiğim kadarıyla semra hanım transfere girmiyor.geçen seferki transferimde embriyolarımı semra hanım getirdi hale hanıma orada gördüm sadece.ama endişe etme halehanım insanı rahatlatıyor çok pozitif.

Bende hale hanımı çok seviyorum.insana güven veren bir doktor.sadece işleyiş açısından merak ettim.hep hani ekip çalışması diyorlarya acaba her kısmı farklı kişimi yapıyor dedim.öncekilerde neden olmadı yada hangi aşamada olumsuz sonuçlandı canım senin?

ilk 2denememde olumluydu.ilk ikizlerimi doğumdan 5gün sonra kaybettim.2.denememde olumluydu ama kimyasal gebelik oluştu.senin transferin bellimi ne zaman aynı güne denk gelir belki.benim dondurulmuş embriyolarım uygulanacak

ilk denememde ikizlerim oldu.doğumdan 5 gün sonra ikisinide kaybettim.2. denememde olumlu değer 278 di,ama değer düştü kimyasal gebelik oluştu.senin transferin ne zaman belki aynı güne denk gelir

ilk denememde ikizlerim oldu.doğumdan 5 gün sonra ikisinide kaybettim.2. denememde olumlu değer 278 di,ama değer düştü kimyasal gebelik oluştu.senin transferin ne zaman belki aynı güne denk gelir

onlar sana ahirette şefaatçi olmaya gitmişlerdir inşallah.üzüldüm ama böyle düşününce insan sevinir bile düşünsene onlar günahsız tertmiz gittiler ve şefaatçi olacaklar inşallah.benim daha çatlatma iğnem yarın belli olacak ne zaman vurulacağı.o nedenle daha toplama bile yapılmadı.tarihler konusunda yorum yapamıyorum.inşallah hepimizin herşey yolunda gider

Merhaba bugün kontrole gittim çatlatma iğnem vurulacak bugün inşallah.pazarteside oplama yapılacak.sonrada ouşacak embriyolara göre transfer günü ve sayısı belli olacakmış

dualarım seninle canım.hakkında inşallah hayırlısı olsun,tedavi gidişatından haberdar et.bende ilaçlarıma devam artık kendimi ecza deposu gibi hissediyorum.sonuç hayırlı olur inşallah.

dualarım seninle canım.hakkında inşallah hayırlısı olsun,tedavi gidişatından haberdar et.bende ilaçlarıma devam artık kendimi ecza deposu gibi hissediyorum.sonuç hayırlı olur inşallah.

teşekkür ederim canım.yarın yumurtalar toplanacak inşallah sabah.sende durumundan haberdar et inşallah.dualarda buluşmak ümidiyle

canım bende bugün iğnelerime başladım.test sonucuna kadar olacakmışım.hayırlısı olsun inşallah hepimiz için,

canım bende bugün iğnelerime başladım.test sonucuna kadar olacakmışım.hayırlısı olsun inşallah hepimiz için,

merhebalar.inşallah iyisinizdir.dün yumurtlarım toplandı.gelişimine göre çağıracaklarmış transfer için.ilaçlar verdiler.onları kullanmaya başladım.crinone jel biraz zormuş
inşallah doğru kullanmışımdır.siz ne iğneleri kullanıyorsunuz?
Transferiniz oldumu?

merhaba canım senin için sevindim işin zor kısmını atlatmışsın.hadi hayırlısı inşallah bebeklerimizi hep beraber büyütücez.crinone jeli nasıl kullandın.benim perşembe transferim var.iğnelerime başladım.progynex ve crinone jel kullanıyorum.iğneler biraz zorluyor ama idare ediyorum.canım kaç yumurta toplandı belkide aynı gün transferimiz olur.

Arkadaslar hepinizin hepimizin hakkında hayırlısı, insallah iyi olumlu sonuclar alırsınız.. Mutlu haberlerinizi bekliyoruz...
ben 3 kez asılama yaptırdım ama sonuc malum olumsuz, simdi memorial'a gitmeyi dusunuyoruz ama inanın hic bilgim yok.. nasıl gidilir yani ssk falan geciyor mu, tedaviye nasıl baslıyorlar hicbirsey bilmiyorum ve yardımlarınıza cok ihtiyacım var, doktorumu memorialdan neye gore secmeliyim, tedavi giderleri ne kadar ve daha milyonlarca soru, cevaplarınızı dort gozle bekliyorum...Buarada asılamaları ozel muayenehanede yaptırdım yani raporum falan yok, memorialda bunlar sorun oluyor mu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…