Tüp Bebek Merkezleri memorialde tedavisi olan arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar.Ben de tüp bebek işlemini Memorialde yaptırmayı düşünüyorum.Arkadaşlar mart aynın 22 si gibi adet olmalıyım ne zaman gelmek lazım merkeze?Tüp bebek öncesi hangi muayeneler gerekli?Ön görüşmede doktorunuz nelerden bahs etti?Ön görüşme ıcın ne zaman gelmem gerekli?
Bayağı sor sordum ya:)
arkadaşlar bunları bilmem gerekli çünki başka şehirden Baküden geliyorum.Bunları öğrenip de gelme zamanımı ayarlamak içi sordum.
Bilgisi olan arkadaşlarım cevaplarsa çok sevinirim
Çok teşekkürler....Öptümmmm....

arkadaşım adetinin 2.3. gününe randevu veriyorlar genelde fakat telefonla görüşüp yada hangi doktorla tedaviye başlamak istiyorsan ona mail atarakta sorularına cevap alabilirsin..doktorlara telefonla ulaşmak zor oluyor. mail atarsan daha kolay ulaşırsın.

yeşil benim tedavim ünv de yapılıyor.toplama ve transfer memorialde yapılacak.benim doktor müstecep beyle irtibatlı çalışıyor.ama kendisiyle henüz tanışamadık.sen ne için sormuştun?

Insallah güzel sonuc alirsin. bir arkadasin tanidigi dr. mütecepi tavsiye ediyor, onun icin bilmek isdiyorum...mesela insani motive ediyormu, moral veriyormu, sürekli bilgilendiriyormu...ne derece tecrübeli vs...
senin transfer ne zaman olucak, insallah tutar, kacinci denemen bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…