Tüp Bebek Merkezleri memorialde tedavisi olan arkadaşlar

ne sormak istersen seve seve cevaplarım arkadaşım.memorialde artık rapor geçmiyor anlaşması bozulmuş.benim ilk denememde vardı.ben hastaneden çok memnunum ama maddi açıdan zorluyor.ilk orada başladığım için başka yer istemiyorum.ama sana tavsiyem iyice araştır başarı şansı yüksek olan yerler tercih et.rapor almak için ünüversite hastanelerinden alman lazım.ben süleymaniyeden almıştım.uzun sürüyor rapor almak biran önce başla bence

canım 22 tane yumurta toplandı.bugün aradım 16 tanesi olgunmuş
bunlardanda 10 tanesi filan döllenmiş diğerleri olmamış.bir kısmını tüp bebek bir kısmını mikroenjeksiyonla yapmışlar.büyük ihtimalle tutmayan tüp bebek yöntemi ile olanlardır.hayırlısı bakalım.crinone yi günde iki sefer kullanıyorum.perşembe günü yeniden embriyolara bakıp bilgi vereceklermiş.bakalım ne gün çağıracaklar artık hayırlısı.belki aynı gün olur transferimiz gerçekten.tanışırızda hem.

canım hayırlı olsun kararın şimdiden öncelikle.ben memorial den çok memnunum
henüz sonuç almadık yolun sonlarına düğru yaklaşıyoruz ama güzel bir merkez tavsiye ederim.benim doktorum hale karagözoğlu.doktorumdanda memnunum.1900 euro burda tüp bebek tedavisi.ama çider üyesi olursan 1650 euro oluyor.resmi kurumlarla anlaşması yok.yani herşey cepten burda

çok iyi arkadaşım.10 tane gayet iyi imkanı varsa dondur bence.dondurulmuş embriyolarda transfer daha rahat oluyor.hakkınd hayırlısı inşallah sonuç çok iyi olur.kaç tane transfer düşünüyor doktorun.ben 2 tane istiyorum ama 3 derlerse ısrar etmiyeceğim.

iki tane diyor.bakalım büyük ihtimalle karar değiştirmez.bende dondurtmayı düşünüyorum.tabiki asla dilemiyorum ama olumsuz olursa en azından daha rahat olur.Rabbim ikimizinde kucağına bebeklerimizi versin inşallah

Tesekkur ederim cevaplarınıza,zaten rapor alamayacağımı düşünüyordum. Ben aslında cok panik haldeyim hersey ne olacak, nasıl bir yer, cok can yakıcı durumlar olacak mı diye? Aşamalarını da sorsam çok mu olur? Memorial'a gidince ilk aşama muayenedir herhalde de sonrası? Çook korkuyorum aslında ben...

Bir sorum daha var, ben su an 83 kilo civarındayım,farkındayım bu kilo çok, ama bu kilo ile tüp bebek denenir mi? Aslında hamile kalınca da alırsam çook olacak ama veremiyorum... Fikir ve yardımlarınızı bekliyorum...

canım kilon için bir yorum yapamam ne desem olmaz dr.en iyisini bilir.ilk muayeneden sonra adetin 2.veya 3.günü tekrar çağırıp muayene olursun.durumuna göre ilaçlara başlarsın.sonra iğnelere geçtiğin zaman her gün kan verip değerlerine göre ilaç dozun belirlenir.yumurta toplama işlemine kadar iğnelere devam.yumurtaların durumuna ve döllenmesine göre transfer günün belli olur.sonra gene döllenmiş yumurtaların kalitesine göre kaç tane transfer edileceği belli olur.aşamalar uzun oldu gözünü korkutmasın sırayla hepsi halloluyor.birde bu bana yapılan uygulama herkesin ve her doktorun tedavisine göre değişebilir.allah kolaylık versin gönlümüze göre nasip etsin

merhabaaaa,
ben yeniyim,10 ocakta transferim oldu,3 embriyo...ilaçları alarak 22 ocağı bekliyorum.
birşey sormak istiyorum embriyoların hücre gelişimi an az ne olmalı?

merhabaaaa,
ben yeniyim,10 ocakta transferim oldu,3 embriyo...ilaçları alarak 22 ocağı bekliyorum.
Birşey sormak istiyorum embriyoların hücre gelişimi an az ne olmalı?

canım hayırlı olsun trasferin.inşallah rabbim yüzünü güldürsün.benimde bu konuda bilgim olmadığı için birşey diyemiyorum.ama kaçıncı gününde transferin olduğundan embriyoların hakkında fikir sahibi olursun sanırım.ne kadar geç transfer olursa o kadar dayanıklı oluyormuş.ama 2. Gününde bile transferi olup hamile kalanlarda var.aslında nasip işi

merhaba.ben de memorialda mikro yaptıracağım.doktorumuz rapor çıkartıyor tüp bebek için.ama memorialda geçmiyor yazmışsınız.doktorumuz tavsiye etti burada orayı bize.hem rapor hazırlıyor,hem de rapor geçmeyen hastaneye yönlendiriyor ben anlamadım.ne dersiniz?

Merhaba Arkadaşım;
Ben şu anda memorialde tedavi oluyorum ve anlaşması yok yani rapor geçmiyor.Belki doktorunun bilgisi yoktur.Anlaşması daha önce vardı ama sanırım ağustostan beri anlaşması iptal oldu.Başarılar...

Hayırlı olsun ne zaman belli olacak? Merak ediyorum valla heyecanlandım bilgi verirsen cok sevinirim.. Hem de beni de panik halimden kurtarmıs olursun bilgi vererek, hakkımızda hayırlısı olsun ve insallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşalım..Bugün transferin oldu mu yoksa?:sm_cool:

Artvinli senin ne zaman belli olacak? Buraya bilgilerinizi yazarsanız çok sevinirim.. İkinizi de merak ettim, hayırlısı..Bu arada transfere kadar ne kadar zaman geçiyor?Yani toplam ne kadar sürüyor herşey?
Bir sorum daha var, tüp bebek tutmazsa mı mikro deniyorlar Memorial'de? Ya da hangisi en uygunsa onu mu deniyorlar? Şans hangisinde daha çok?

Önce senin durumuna bakıyorlar sonra mikro mu tüp bebek mi olacağına karar veriyorlar. Yani senin durumuna en uygun seçeneği değerlendiriyorlar.
Bu arada tesadüf bu ya azbycv ile de birlikte transferimiz gerçekleşti.Orda tanıştık kendisiyle.Daha bugün ikinci günü transferin.Sana da başarılar...

öngörüşmede hangi doktorla konuşmuştunuz
aynur hanım, hande hanım, nur hanım dan hangisini tavsiye edersiniz ?
Hayırlı olsun transferleriniz

öngörüşmede hangi doktorla konuşmuştunuz
aynur hanım, hande hanım, nur hanım dan hangisini tavsiye edersiniz ?
Hayırlı olsun transferleriniz

canım hakkında hayırlısım olsun.benim doktorum hale hanım.ben doktorumdan çok memnunum.hale hanımı tavsiye ederim.diğer dr.hakkında bir bilgim yok

sağolasın canım.mesajını bugün gördüm.transferim oldu 15 inde 3 tane embriyo ile.bakalım hayırlısı bekleyiş başladı.ama transferden sonra hasta olsum o kötü oldu.inşallah bebeklerime zararı olmaz.sen neler yapıyorsun şimdi?

Ben de burdaki doktorumla gorustum dun,birkac yazı yazması gerekiyor yapılan aşılamalarla ilgili sanırım,haftaya da memorial'a öngörüşmeye gideceğiz.. Nur hanım müsaitmiş, sanırım ilk görüşme onunla olacak... çook heyecanlıyım..
ikinizi de çok merak ediyorum bu arada, hayırlısı, eminim sen de artvinli de çok heyecanlısınızdır..inşallah tutunmuştur bebişler, ikiz mi desem üçüz mü:)
bir de birşey soracağım rahim filmi çekilmemişti benim için, çok can yakıcı bir film mi, zor oluyor mu, memorialde çekiyorlardır herhalde?
arasıra haber bekliyoruum bebişlerden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…