- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
- Konu Sahibi ARTVINLI9876
-
merhaba canım senin için sevindim işin zor kısmını atlatmışsın.hadi hayırlısı inşallah bebeklerimizi hep beraber büyütücez.crinone jeli nasıl kullandın.benim perşembe transferim var.iğnelerime başladım.progynex ve crinone jel kullanıyorum.iğneler biraz zorluyor ama idare ediyorum.canım kaç yumurta toplandı belkide aynı gün transferimiz olur.
Arkadaslar hepinizin hepimizin hakkında hayırlısı, insallah iyi olumlu sonuclar alırsınız.. Mutlu haberlerinizi bekliyoruz...
ben 3 kez asılama yaptırdım ama sonuc malum olumsuz, simdi memorial'a gitmeyi dusunuyoruz ama inanın hic bilgim yok.. nasıl gidilir yani ssk falan geciyor mu, tedaviye nasıl baslıyorlar hicbirsey bilmiyorum ve yardımlarınıza cok ihtiyacım var, doktorumu memorialdan neye gore secmeliyim, tedavi giderleri ne kadar ve daha milyonlarca soru, cevaplarınızı dort gozle bekliyorum...Buarada asılamaları ozel muayenehanede yaptırdım yani raporum falan yok, memorialda bunlar sorun oluyor mu..
çok iyi arkadaşım.10 tane gayet iyi imkanı varsa dondur bence.dondurulmuş embriyolarda transfer daha rahat oluyor.hakkınd hayırlısı inşallah sonuç çok iyi olur.kaç tane transfer düşünüyor doktorun.ben 2 tane istiyorum ama 3 derlerse ısrar etmiyeceğim.
merhabaaaa,
ben yeniyim,10 ocakta transferim oldu,3 embriyo...ilaçları alarak 22 ocağı bekliyorum.
Birşey sormak istiyorum embriyoların hücre gelişimi an az ne olmalı?
merhaba.ben de memorialda mikro yaptıracağım.doktorumuz rapor çıkartıyor tüp bebek için.ama memorialda geçmiyor yazmışsınız.doktorumuz tavsiye etti burada orayı bize.hem rapor hazırlıyor,hem de rapor geçmeyen hastaneye yönlendiriyor ben anlamadım.ne dersiniz?
canım 22 tane yumurta toplandı.bugün aradım 16 tanesi olgunmuş
bunlardanda 10 tanesi filan döllenmiş diğerleri olmamış.bir kısmını tüp bebek bir kısmını mikroenjeksiyonla yapmışlar.büyük ihtimalle tutmayan tüp bebek yöntemi ile olanlardır.hayırlısı bakalım.crinone yi günde iki sefer kullanıyorum.perşembe günü yeniden embriyolara bakıp bilgi vereceklermiş.bakalım ne gün çağıracaklar artık hayırlısı.belki aynı gün olur transferimiz gerçekten.tanışırızda hem.
Artvinli senin ne zaman belli olacak? Buraya bilgilerinizi yazarsanız çok sevinirim.. İkinizi de merak ettim, hayırlısı..Bu arada transfere kadar ne kadar zaman geçiyor?Yani toplam ne kadar sürüyor herşey?
Bir sorum daha var, tüp bebek tutmazsa mı mikro deniyorlar Memorial'de? Ya da hangisi en uygunsa onu mu deniyorlar? Şans hangisinde daha çok?
öngörüşmede hangi doktorla konuşmuştunuz
aynur hanım, hande hanım, nur hanım dan hangisini tavsiye edersiniz ?
Hayırlı olsun transferleriniz
Hayırlı olsun ne zaman belli olacak? Merak ediyorum valla heyecanlandım bilgi verirsen cok sevinirim.. Hem de beni de panik halimden kurtarmıs olursun bilgi vererek, hakkımızda hayırlısı olsun ve insallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşalım..Bugün transferin oldu mu yoksa?:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?