selam arkadaslar,tupbebek yapmak isteyenlere bir tavsiyede bulunmak istiyorum,,yasadigim deneyim sonucunda,memeorila isi ticarete donusturmus bir merkez kesinlikle ama kesinlikle oraya gitmeyin,insanlarin umutlari,yaptigi masraflar onlarin hic umrunda bile deil,oraya gitmeden once daha once orda yaptirms bi arkadas beni uyarmisti sakin gitme 1.sini bilerek tutturmuyorlar nasilsa 2.ye gelicek diye ama ben dinlemedim on yargidir dedim ve gittim aynen sonucun oyle oldugunu gordm,bide diyorlarki niyetlerini apacik belli edercesine "uzulmeyin 2.ye gelin 3 ay sonra 300 euro indirim yapicaz" onun icin gideceginiz tupbebek merkezini daha onceden cok guzel arastirin
selam arkadaslar,tupbebek yapmak isteyenlere bir tavsiyede bulunmak istiyorum,,yasadigim deneyim sonucunda,memeorila isi ticarete donusturmus bir merkez kesinlikle ama kesinlikle oraya gitmeyin,insanlarin umutlari,yaptigi masraflar onlarin hic umrunda bile deil,oraya gitmeden once daha once orda yaptirms bi arkadas beni uyarmisti sakin gitme 1.sini bilerek tutturmuyorlar nasilsa 2.ye gelicek diye ama ben dinlemedim on yargidir dedim ve gittim aynen sonucun oyle oldugunu gordm,bide diyorlarki niyetlerini apacik belli edercesine "uzulmeyin 2.ye gelin 3 ay sonra 300 euro indirim yapicaz" onun icin gideceginiz tupbebek merkezini daha onceden cok guzel arastirin
gecmis olsun arkadasim bende memorialde tedaviye baslicam acikcasi kafami karistirdi bu konu sizin probleminiz neydi arkadasim?
merhaba. ben 41 yaşına yaklaştım.8 aylık evliyim, ilk denememi Memorial tüp bebek kliniğinde yaptım ve hamile kaldım. Eşimin sedefe bağlı artriti var. Bu nedenle yaklaşık 1,5 yıldır çok ağır ilaçlar kullanıyor. sperm sayısı azaldı ve şekil bozuklukları da var. yaşıma rağmen ilk denememde hamile kaldım. ancak kromozom bozukluğu nedeniyle 7 haftalıkken bebeğimi kaybettim. çok detaylı araştırmalar sonucunda bu hastaneye gittim. ben memnunum. 2. denememi de 2 ay sonra tekrar orada yapacağım Allah nasip ederse.
biz herhalde para verip gittiğimiz yerlerde herkesin bize gülmesini aramasını sormasını istiyoruz. galiba. orası oldukça yoğun bir yer. ancak önemli olan bize yalancı gülücükler atılması değil, işlerini doğru yapan doktorlarla muhatap olmamızdır. gülmeseler de olur diye düşünüyorum. önemli olan hastanelerin ve merkezlerin gebelik oranlarının yüksekliğidir. ben memoriala gittiğimde doktorumun bana söylediği ilk şey zor bir vaka olduğumuzdu. pembe tablo çizilmedi. sözler verilmedi. elimizden geleni yapacağız dendi. düzenli olarak izlendim, takip edildim. ilaçlardan rahatsız olmadım. çok şükür gereken yapıldı.
hamile kalamamakta merkezlerin etkisi tabii ki olabilir, ancak temelde bunu kendimizde de aramalıyız. zaten çocuğumuz kolaylıkla oluyor olsaydı bu merkezlere gitmezdik. umarım Allah herkese bebeğini kucağına almayı nasip eder.
NE UMUTSUZ KALIN NE DE ÇOK UMUTLANIN. ORTADA OLUN RAHAT OLUN.
SEVGİLERİMLE
arkadasim san kesinllikle ve kesinlikle katliyorum
ben hollandadan gittim memorial hastanesine burda 1 sene bekleme suresi oldugu icin ama yaptirmadan geri dondum.ssonra benden sadece benden kan aldiklari icin 110 euro istediler odedik
ama hollandaya gelince onlara dava acacagimi benim butun umutlarimi mahvettiklerini yazdim
sonra bana hemen parami geri odediler
orasi tamamen bi ticarethane
zaten her laflarinin basi muhasebeye gidip aysegul hanimla gorusun diyorlar
bencede sakin oraya gitmeyin insan gibi degil yuruyen para gibi davraniyolar insanlara
Selam canim
Kalbinin sesini dinle hicte kafan karismasin bu isler nasip isi bakarsin cook iyi bir merkeze gidersn olmaz bir baska yere gidersin olur.
Yeterki mevlam ol desin yeterki istesin Yaradanim okadar buyukki tez gunlerde butun isteyenleri evlat sahibi etsin AMINNN
Bizim evladimiz olduki herkesin olur diyorum sen umudunu hic yitirme Rabbimden iste verici olan odur.Ama ben memorialden cook memnunum ALLAH BINLERCE KEZ RAZI OLSUN BIZLERI EVLAT SAHIBI OLMAYA VESILE OLDULARedigim gibi gonlun nereye yatiy<orsa oraya git sormak istedigin soru olursa seve seve cevaplarim canim ALLAHA EMANET OL
bir merkeze gitmeden önce sorulacak ve cevaplanacak ilk soru şu olmalı? "mevcut maddi gücümle bana en iyi hizmeti verecek ve en iyi sonuca ulaşabileceğim merkez hangisi?" bu soruyu sorup cevaplarsanız amacınıza ulaşmakta yolu yarılamışsınız demektir.
haklısınız memorial pahalı bir merkez. her merkez fiyatını belirliyor. vereceği hizmetin bir fiyatı var. kimse kimseye bedava iş yapmaz. neden yapsın. hayır kurumumu burası. ticari amaçları ve karlılık hesedi olan özel bir hastane. evet yapılan her müdahalenin ve işlemin bir ücreti var. bunu bilerek gitmek lazım.
orada çalışan kimse babamızın evladı değil. ki öyle bile olsa kimse akrabasına bile bedava iş yapmaz. bunu bilerek ve farkında olarak seçmeliyiz merkezi.
gecmis olsun arkadasim bende memorialde tedaviye baslicam acikcasi kafami karistirdi bu konu sizin probleminiz neydi arkadasim?
arkadasim san kesinllikle ve kesinlikle katliyorum
ben hollandadan gittim memorial hastanesine burda 1 sene bekleme suresi oldugu icin ama yaptirmadan geri dondum.ssonra benden sadece benden kan aldiklari icin 110 euro istediler odedik
ama hollandaya gelince onlara dava acacagimi benim butun umutlarimi mahvettiklerini yazdim
sonra bana hemen parami geri odediler
orasi tamamen bi ticarethane
zaten her laflarinin basi muhasebeye gidip aysegul hanimla gorusun diyorlar
bencede sakin oraya gitmeyin insan gibi degil yuruyen para gibi davraniyolar insanlara
herkese merhaba
ben de memorialle ilgili düşüncelerimi yasayım..herkesin hikayesi kendine göre...varın benimkini de okuyun .. bir fikir de benden edinin memorialle ilgili
bu yıl 19 yıllık evli olacağım.aşılamalar ve tüplerle birlikte 7 8 denemem oldu.sayıdan artık tam emin değilim.sonuncusunda memorialde denemek istemiştim.yaşa bağlı olarak reservim as eşim de sorunlu....ama asla şimdiye kadar çocuk sahibi olamassınıs demediler.bir kes spontan gebeliğim de oldu.son denememde bir kaç ay takip yaptırdım ben memorialde.yumurta sayımın fasla olduğu bir ay deneyecektim.kan pıhtılaşmam vardı.bunu çok dikkkate aldılar.tüp bebek dr ları hariç nörolg,gös dr u.hematolok... bir kaç dr servisi ile görüşmelerim oldu.tüp dr um hale hanım beni hematoloklarına yönlendirdi.araştırmalar tahliller emarlar....memorialin hematoloğundan tüpe isin çıkmadı.konsültasyon yasdı tüp dr uma.6 aylık bir tedavi görmem gerektiği asla tüp bebek denemesine isin verilemeyeceğini söyledi.yaptırdığım takdirde risklerim kör kalma.beyin felci geçirme.gelişmeyen bebek.ve hayatım sös konusu olan bir hamilelik...
tüp dr um konsültasyonu okuduğunda bisim için önemli olan hastanın sağlığı sevinmelisin iyi ki yapmadık tüpü.sakın üsülme sen önemlisin dedi.
şu an hala memorialin hemotoloğuyla irtibat halindeyim ve onun direktifinde sağlığımla ilgileniyorum.sisce ticari kaygısı olan bir hastane dr ları böyle davranabilir mi?
yumurta takibine başladığımısda yaptığımıs ödemelerden de ücret iadesi yapıldı..son kuruşuna kadar.
yakın samanda hematolokla olan tedavim bitecek.isin çıkarsa .ve tabii tekrar denemek istersem gideceğim yer memorial
haa olur,olmas.. orası allahın bileceği şey.
herkese sevgiler....
umut yolcuları.... kalbinisin sesini dinleyin...araştırın .en emin olduğunus yerde arayın umudunusu..yaa nasip
Sevgili nil1971 kaç yaşındasınız, merak ettim. Ben en son noktaya, en son nefesime, gücüm yetene kadar deneyeceğim. Ancak tek handikapım yaşım. Yaşım nedeniyle yumurtalarım yaşlı. çok fazla olmasa da 3 tane olgun yumurtam vardı ve 3'ü de döllendi. Ancak kısmet birineymiş. Biri tuttu. O da ciddi bir kromozom bozukluğu nedeniyle düştü. Daha doğrusu hiç kanamam olmadı ve kalbi durdu onun üzerine alındı. Maalesef ki yaş önemli bir faktör.
Allah bağışlasın evladınızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?