memorila tupbebek

ozlemes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2010
85
0
36
Diğer
selam arkadaslar,tupbebek yapmak isteyenlere bir tavsiyede bulunmak istiyorum,,yasadigim deneyim sonucunda,memeorila isi ticarete donusturmus bir merkez kesinlikle ama kesinlikle oraya gitmeyin,insanlarin umutlari,yaptigi masraflar onlarin hic umrunda bile deil,oraya gitmeden once daha once orda yaptirms bi arkadas beni uyarmisti sakin gitme 1.sini bilerek tutturmuyorlar nasilsa 2.ye gelicek diye ama ben dinlemedim on yargidir dedim ve gittim aynen sonucun oyle oldugunu gordm,bide diyorlarki niyetlerini apacik belli edercesine "uzulmeyin 2.ye gelin 3 ay sonra 300 euro indirim yapicaz" onun icin gideceginiz tupbebek merkezini daha onceden cok guzel arastirin

Cnm merhaba bende ilk denememi Memorial hastanesinde yaptırdım benimde sonucum negatif oldu.
Ben yazdıklarına katılmıyorum Memorail gibi bir hastane böyle birşey yapmaz ticari kaygısı olmayan bir hastane kaldı ki ilk denemede tutan arkadaşlarımız var bu mesele biraz şansa bakıyor :))
Ben Memorial hastanesi bıraktım ama özel sebeplerden dolayı .
İndirim meselesine gelince banada söylediler ama zaten benim çider üyeliğim olduğu için 300 euro indirim uygulanıyormuş.Allah bebek isteyen herkesin kucağını doldursun inşş (amin)

gecmis olsun arkadasim bende memorialde tedaviye baslicam acikcasi kafami karistirdi bu konu sizin probleminiz neydi arkadasim?

Selam canim
Öncelikle Rabbim herkese hayirli saglikli bebekler versin insallah Ben bu ugurda 20 senemi verdim ve 7. denememde migro enjeksyonla tek yumurta ve bir tane embriyoyla MEMORIALDE HAMILE KALDIM.Hatta bize asla evlat sahibi olamassiniz dediler nereye giderseniz gidin dediler burda ben yurt disindayim canim.Ve turkiyede bir cok iyi merkezle görusme yaptim beni kabul bile etmediler bana memorial kucak acti boyle iyi bir merkezi nasil olurda boyle karalarsiniz.Ve ben burda 3. denememde yavruma kavustum kötu bir merkez olsaydi 3. orda denemezdim.Önce rabbime sonrada hocam semra kahramana guvendim cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk iyi bir merkez herkese tavsiye ediyorum.
Arkadaslarim oldu orada cogu ilk denemesinde hamile kaldi yavrulari iki yasinda bile oldu.
Benim esim azo spermiydi ve ben dondurulmus spermle hamile kaldim sukurler olsun Yaradanima ALLAH ASKLINA BURAYAA GIDECEK INSANLARIN ONUNU KAPATIYORSUNUZ DOKTORUYLA HEMSIRESIYLE MUKEMMEL BIR EKIP EGER BENIM §: OLMASAYDI YEMINLE SOYLUYORUM4. orda deneyecektim beni halan arayip soruyorlar bEN HERKESE TAVSIYE EDIYORUM.Allahim herkesin gonlune gore versin aminnnnn

gecmis olsun arkadasim bende memorialde tedaviye baslicam acikcasi kafami karistirdi bu konu sizin probleminiz neydi arkadasim?

Selam canim
Kalbinin sesini dinle hicte kafan karismasin bu isler nasip isi bakarsin cook iyi bir merkeze gidersn olmaz bir baska yere gidersin olur.
Yeterki mevlam ol desin yeterki istesin Yaradanim okadar buyukki tez gunlerde butun isteyenleri evlat sahibi etsin AMINNN
Bizim evladimiz olduki herkesin olur diyorum sen umudunu hic yitirme Rabbimden iste verici olan odur.Ama ben memorialden cook memnunum ALLAH BINLERCE KEZ RAZI OLSUN BIZLERI EVLAT SAHIBI OLMAYA VESILE OLDULARedigim gibi gonlun nereye yatiy<orsa oraya git sormak istedigin soru olursa seve seve cevaplarim canim ALLAHA EMANET OL

merhaba. ben 41 yaşına yaklaştım.8 aylık evliyim, ilk denememi Memorial tüp bebek kliniğinde yaptım ve hamile kaldım. Eşimin sedefe bağlı artriti var. Bu nedenle yaklaşık 1,5 yıldır çok ağır ilaçlar kullanıyor. sperm sayısı azaldı ve şekil bozuklukları da var. yaşıma rağmen ilk denememde hamile kaldım. ancak kromozom bozukluğu nedeniyle 7 haftalıkken bebeğimi kaybettim. çok detaylı araştırmalar sonucunda bu hastaneye gittim. ben memnunum. 2. denememi de 2 ay sonra tekrar orada yapacağım Allah nasip ederse.

biz herhalde para verip gittiğimiz yerlerde herkesin bize gülmesini aramasını sormasını istiyoruz. galiba. orası oldukça yoğun bir yer. ancak önemli olan bize yalancı gülücükler atılması değil, işlerini doğru yapan doktorlarla muhatap olmamızdır. gülmeseler de olur diye düşünüyorum. önemli olan hastanelerin ve merkezlerin gebelik oranlarının yüksekliğidir. ben memoriala gittiğimde doktorumun bana söylediği ilk şey zor bir vaka olduğumuzdu. pembe tablo çizilmedi. sözler verilmedi. elimizden geleni yapacağız dendi. düzenli olarak izlendim, takip edildim. ilaçlardan rahatsız olmadım. çok şükür gereken yapıldı.

hamile kalamamakta merkezlerin etkisi tabii ki olabilir, ancak temelde bunu kendimizde de aramalıyız. zaten çocuğumuz kolaylıkla oluyor olsaydı bu merkezlere gitmezdik. umarım Allah herkese bebeğini kucağına almayı nasip eder.

NE UMUTSUZ KALIN NE DE ÇOK UMUTLANIN. ORTADA OLUN RAHAT OLUN.

SEVGİLERİMLE

Selam canim
Evet cok dogru soyluyorsunuz bizlere sahte gulucukler guzel sozler kesin olur diye vaadler verilmedi.Boyle isini mukemmel bir sekilde yapan merkezleri nasil boyle kotu derler anlamiyorum.
Bunlar kul hakkidir.Meyve veren agac taslanirmis taslasinlar bakalim gecmis olsun canim ikinciye kucagina alirsin insallah bende bir senem dolsun kuzuma kardes istiyorum once rabbimden tabiki sonra ayni adresdeyim insallah sevgiler

Sevgili nil1971 kaç yaşındasınız, merak ettim. Ben en son noktaya, en son nefesime, gücüm yetene kadar deneyeceğim. Ancak tek handikapım yaşım. Yaşım nedeniyle yumurtalarım yaşlı. çok fazla olmasa da 3 tane olgun yumurtam vardı ve 3'ü de döllendi. Ancak kısmet birineymiş. Biri tuttu. O da ciddi bir kromozom bozukluğu nedeniyle düştü. Daha doğrusu hiç kanamam olmadı ve kalbi durdu onun üzerine alındı. Maalesef ki yaş önemli bir faktör.

Allah bağışlasın evladınızı.

arkadasim san kesinllikle ve kesinlikle katliyorum
ben hollandadan gittim memorial hastanesine burda 1 sene bekleme suresi oldugu icin ama yaptirmadan geri dondum.ssonra benden sadece benden kan aldiklari icin 110 euro istediler odedik
ama hollandaya gelince onlara dava acacagimi benim butun umutlarimi mahvettiklerini yazdim
sonra bana hemen parami geri odediler
orasi tamamen bi ticarethane
zaten her laflarinin basi muhasebeye gidip aysegul hanimla gorusun diyorlar
bencede sakin oraya gitmeyin insan gibi degil yuruyen para gibi davraniyolar insanlara

haydeeee kime inanacagimi sasirdim nedir bu bole.

bir merkeze gitmeden önce sorulacak ve cevaplanacak ilk soru şu olmalı? "mevcut maddi gücümle bana en iyi hizmeti verecek ve en iyi sonuca ulaşabileceğim merkez hangisi?" bu soruyu sorup cevaplarsanız amacınıza ulaşmakta yolu yarılamışsınız demektir.

haklısınız memorial pahalı bir merkez. her merkez fiyatını belirliyor. vereceği hizmetin bir fiyatı var. kimse kimseye bedava iş yapmaz. neden yapsın. hayır kurumumu burası. ticari amaçları ve karlılık hesedi olan özel bir hastane. evet yapılan her müdahalenin ve işlemin bir ücreti var. bunu bilerek gitmek lazım.

orada çalışan kimse babamızın evladı değil. ki öyle bile olsa kimse akrabasına bile bedava iş yapmaz. bunu bilerek ve farkında olarak seçmeliyiz merkezi.

saol canim sende benim gibi yurtdisinda yasiyorsun sanirim bulundugum yerde 4 kez tedavi gordum ama olmadi kismet degilmis son olarakta artik kendimi turk doktorlarina emanet etmek istiyorum allahin izniyle bu kez iyi bir sonuc almayi nasip eder insallh yuce mevlam.Hastane hakkinda bu olumsuz yazilar karasizligima neden oluyor.Bu arada bebisini gule gule buyut canim darisi benim basima insallah

evet herkes biliyo kimsenin kimseye babasinin hayrina bisey yapmiyacagini ama sana doner sermaye gibi davranmalarida hosuna gitmiyo
ben ilk kez gitmistim oraya onlardan almiycam diye iki adim otedeki eczanenin ismini bile vermediler bana
o kadar hakli olsalardi paramida son kurusuna kadar odemek zorunda kalmazlardi
zaten herkes para odeyerek giriyo oraya odemezsen adimini bile attirmazlar hastaneye ama karsiliginida vermek zorundalar

evet arkadaslar ilk olarak bu konuyu acaeken cok dusundum bir merkezi karalamak bu kadar kolay deil yani canim da yandigi icin soylemiyorum,bizde hicbir problem yok yasim 29 biz nur hamina muayene olduk yumurta toplama islemlerim olana kadar ve yumurta toplandiktan sonra doktorum surekli bize "hersey cok iyi yumurtalarin cok kaliteli esinin spermleri cok iyi embriylarin 9 tanesi 5AA yani iyi kalite " diye yani surekli hep olumlu konustular sansiminda yuzde 70 oldugunu soylediler transfere girerkende bana bi kagit imzalattilar "yasim 29 infertelite problemim var daha once 2 tane tupbebek denmesi yaptik ve basarsz oldu onun isin 2 embriyo transferi kabul ediyorym" diye halbuki bizm ilk denememzdi bende iki tane transfer istedgm icin ok dedim sonra tam transferde bi doktr geldi ve sizin yasinz cok genc normal yolla olma olasiligi cok yuksek onun icin 1 tane yapicaz dedi, bende doktr olan sizsinz en iyi karari verin dedim,sonucta 1 tane yaptilar ve tabiki sonuc negatif daha sonra nur hamn diyorki " ama nasil olur hersey yolundaydi da falan filan normal yoldan olur uzulme ee madem normal yolla olucak ta neden ilk bastan soylemiyorsunz okadar masraf umut,psikoloji bozuklugu yasattinz benim kizdigm nokta oo.ben yurtdisinda yasiyorum daha sonra buraya geldim ve gebelik testi kan sonucumu burdaki doktoruma sordum imkansiz olmamasi dedi bi kalite ve bu yumurta miktariyla neyse memeriali aradim bugun oglen avrupa insan haklari mahkemesine basvuracagimi embriyonun hic rahmime bile yerlestirilmedigini ve bunu ispatlayabilcemi kan degerimin herseyi gosterdigini soyledim bana" tamam sakin olun 40 gun sonra gelin ilaclarinizi kullanarak normal transfer ucretimz 800 ama sizin icin 400 yapicaz dediler" bakarmisnz babamin hayrinami bunu yapiyorlar ve suan gercekten cok canim caniyor ve daha bu soku atlatamadim

arkadasim bizm hicbir problemmz yok strese bagli gebe kalamamakmis tipdaki adi benden tavsiye guzel arastir diger tupbebek merkezlerinde kan verip gebelik testi yaptirmak 35 tl,saglik ocaklarinda 10 tl bazen bedava,ama memorialde 65 tl resman ticaret kapisi

evet,bende bugn ogleden sonra aradim avrupa insan haklarim mah.basvuracagimi resmen insanlarin umutlariyla oynadiklarini syledim bana "sakin olun 40 gun sonra gelin tekrar konusalim normalde 800 euro olan transferi bana 400 euro" ya yapacaklarms baak sanki babamin oglu SIKISINCA iste boyle kivirdilar bir dahami asla gitmem oraya,arkadasim bence sende gitme

herkese merhaba

ben de memorialle ilgili düşüncelerimi yasayım..herkesin hikayesi kendine göre...varın benimkini de okuyun .. bir fikir de benden edinin memorialle ilgili

bu yıl 19 yıllık evli olacağım.aşılamalar ve tüplerle birlikte 7 8 denemem oldu.sayıdan artık tam emin değilim.sonuncusunda memorialde denemek istemiştim.yaşa bağlı olarak reservim as eşim de sorunlu....ama asla şimdiye kadar çocuk sahibi olamassınıs demediler.bir kes spontan gebeliğim de oldu.son denememde bir kaç ay takip yaptırdım ben memorialde.yumurta sayımın fasla olduğu bir ay deneyecektim.kan pıhtılaşmam vardı.bunu çok dikkkate aldılar.tüp bebek dr ları hariç nörolg,gös dr u.hematolok... bir kaç dr servisi ile görüşmelerim oldu.tüp dr um hale hanım beni hematoloklarına yönlendirdi.araştırmalar tahliller emarlar....memorialin hematoloğundan tüpe isin çıkmadı.konsültasyon yasdı tüp dr uma.6 aylık bir tedavi görmem gerektiği asla tüp bebek denemesine isin verilemeyeceğini söyledi.yaptırdığım takdirde risklerim kör kalma.beyin felci geçirme.gelişmeyen bebek.ve hayatım sös konusu olan bir hamilelik...
tüp dr um konsültasyonu okuduğunda bisim için önemli olan hastanın sağlığı sevinmelisin iyi ki yapmadık tüpü.sakın üsülme sen önemlisin dedi.

şu an hala memorialin hemotoloğuyla irtibat halindeyim ve onun direktifinde sağlığımla ilgileniyorum.sisce ticari kaygısı olan bir hastane dr ları böyle davranabilir mi?

yumurta takibine başladığımısda yaptığımıs ödemelerden de ücret iadesi yapıldı..son kuruşuna kadar.
yakın samanda hematolokla olan tedavim bitecek.isin çıkarsa .ve tabii tekrar denemek istersem gideceğim yer memorial
haa olur,olmas.. orası allahın bileceği şey.

herkese sevgiler....
umut yolcuları.... kalbinisin sesini dinleyin...araştırın .en emin olduğunus yerde arayın umudunusu..yaa nasip

Son düzenleme:

Selam canim
Size katilmamak mumkunmu boyle bir hastaneyi boyle kotuluyorlarya inanin icim yaniyor.
Ben memorialde 3 kez denedim.Hemde ilk gittigimizde okadar coook pra harcadikki hatti hesabi yok ben dilime bile getirmedim sonucta hedefim vardi yavrum icin her seye katlanacaktim ne yapalim bizler zor hastalariz.
Ben yurt disindayim burda 4 kez denedik olmadi.
Yeter artik daha denemeyelim dediler artik yumurtaniz bitti amh hormonum 0.3 cikmisti yani menepoz dediler zaten en son burdaki tedavimde 1 tane yumurtam olmustu.
Bende turkiyeye karar verdim ve dedimki burdaki drlara turkiyeye gidip orda denemek istiyorum dedim ve soyle gulerekten eger hamile kalirsan haberimiz olsun dediler.
Iste o an yikildim.
Alay eder gibi sonra merkez arastirmasina girdim istanbulda cok iyi sayilir merkezlerle gorusme yaptim dinlemediler bile zaten burdaki kendi drum memoriali onermisti semra kahramani bi care ariyordum derdime inanin bana sadece orasi kucak acti bize vaadlerde bulunmadilar iyi bir arastirma yapalim dedi semra hanim rahim filmi labaroskopi kromozom analizi esimin tezesi yapildi.
Bir hedefe ulasmak icin göze alicaz bunlari burda bthcg testinin masrafini konusuluyor.
Eger memnun kalmasaydim orada 3. denemezdim baska merkezlere giderdim.Dr coook iyiler hatta bizim bu son tedavide fazla gelen paramizi iade ettiler ne olur boyle merkezleri karalamayin kalbinizin sesini dinleyin

Allah razi olsun canim dilerimki yuce mevlam tez gunlerde evlat isteyen herkese hayirli saGLIKLI EVLATLAR VERSIN INSALLAH
Benim yasim 39 20 gun sonra 40 olacam canim Rabbim dilerse olur neden olmSIN BIZIMKIDE BUYUK BIR MUCIZE OLDU KUZUM sukurler olsun rabbime dunyadaki aldigim en degerli hediye bana memorialde semra hanim ultra kisa protokol uyguladi.Yani 5 gun surdu tedavim 6 gunde catlatma ignem vuruldu yumurtalar toplandi ve tek bir embriyo olustu oda tutu sukur oglum 6 aylik olacak teyzesi rabbim herkese bu duyguyu yasatsin insallahh AMINNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…