Allah razi olsun canim dilerimki yuce mevlam tez gunlerde evlat isteyen herkese hayirli saGLIKLI EVLATLAR VERSIN INSALLAH
Benim yasim 39 20 gun sonra 40 olacam canim Rabbim dilerse olur neden olmSIN BIZIMKIDE BUYUK BIR MUCIZE OLDU KUZUM sukurler olsun rabbime dunyadaki aldigim en degerli hediye bana memorialde semra hanim ultra kisa protokol uyguladi.Yani 5 gun surdu tedavim 6 gunde catlatma ignem vuruldu yumurtalar toplandi ve tek bir embriyo olustu oda tutu sukur oglum 6 aylik olacak teyzesi rabbim herkese bu duyguyu yasatsin insallahh AMINNNN
yaaa arkadaşlarr kafamm o kadarr karıştıkii anatamammm kafamın içi soru işaretlerii doluuuu bi topıkte okumuştummm memorıel dee ıkıncıı hep tutuyooo hattaa kesın dıee konuşuyorlarmışşş ama oyleysedeee memorıeldee 2. dee tutucak diee umutt çok deilmiii yaaa aklımdaa gıdecegim tek hastanee memorıel cem demırel veya semra kahraman dııııı ama şimdi düşüncee içindeyimmmm bidee çokmuu pahalııı nasıl yanii uçuk raakamlarmııı anlamadımm şimdi 1 denemedee kaç para gidiyooo 1 tüp bebek parasııı ortalamaa ne kadarrrrr :26::26::26::26::26:
sizin her muayenizi , toplama ve transfer işlemlerinizi semra hanım kendi mi yaptı. benim hafta sonuna denk geleceği için doktorum hale hanım ama toplamayı m ustafa bey yapacakmış.
benimde 6. denememi memorialde yaptırdım negatif oldu.ameliyatımıda sol tüpümalındı orda yaptırdım.....ben memnundum........en kötü merkeze göre bence ucuz sanki öbür merkezler ucuzmu?hiç degilse temiz ve güzel hizmet veriyorlar.....................................................................................................................................ALLAH İSTERSE O KULUN İŞİNİ ,MERMERE GEÇİRİR OTUZİKİ DİŞİNİ..ALLAH İSTEMEZSE O KULUN İŞİNİ , MUHALLEBİ YERKEN KIRAR DİŞİNİ....................................
Selciiim canim benim nasilsin Rabbim insallah gonlune gore versin canim pes etmek yoook yola devam agzina saglik ne guzel yazmissin oyle evet bir tevekkur edebilsek ben 20 SENE SABRETTIMYA ASLA KIMSEDE HATA ARAMADIM IMTEHANIM DEDIM RABBIME SIGINDIM.Biliyorsun burada bizleri mahvettiler hizmet yoook olursa olur olmassa olmazAma inanki ilk gittigimde oyle guzel ilgilendilerki en ince tedayi bile gözden kacirmadilar demekki nasibimiz vatanimizdaymis sukurler olsun sen ne yapiyorsun optüm canim dualarim seninle ALLAHA EMANET OLLL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?