Memoşcular Topiğii :64::64::64::64:

gcenlerdebi magazada calısıyodu bi tanesi cok tatlıydı benim sevgilime musallat olmadıkları surece tatlılar sizinkilere olsunlar

he geldi yanımıza hoşgeldiniz yaptı kollarıda kıvırmıs enistemede diyet tarifi vermis bikere gittiklerinde

valla bunlardan ogrenecegimiz seyler var bizim baksana diyet tarifleri fln, wenarsin mamosununda super puruzsuz bacaklari fln varmis

valla bunlardan ogrenecegimiz seyler var bizim baksana diyet tarifleri fln, wenarsin mamosununda super puruzsuz bacaklari fln varmis

sevgilim anlattı bi tanesi calıstıkları yere geliyomus...duvagım upuzun olcak cocuklar tutacak falan diyomus benimkini sevmiyomus baska bi cocuk varmıs ona gidiyomus direk sevgilime seninle konusmuyorum diyomus

sevgilim anlattı bi tanesi calıstıkları yere geliyomus...duvagım upuzun olcak cocuklar tutacak falan diyomus benimkini sevmiyomus baska bi cocuk varmıs ona gidiyomus direk sevgilime seninle konusmuyorum diyomus

evlilik hayalleride kuruyo baksenn iyi yırttmış seninki

ay noolluuur konusss
triplerini yesinler, allahim ya ee tabi her kizin hayalidir gelinlik giymek

evlilik hayalleride kuruyo baksenn iyi yırttmış seninki

bi tane daha varmıs(wenars gibi bende amma varmıs) bunlar ugrasmıslar biraz heralde onlaki bunlara uyus olmus bigun ailesiyle giderken gelmis yanlarına dun gece cok guzeldi sabah kalktıgımda yoktun nereye gittin demis benimki diyoki lan dun gece evde olmasaydım s..cm..tm annemler inancaktı diyo iste ozamanda sise atmıs ona

yaniii rezil etcekti cocuğu.. yine wenarsınkine böyle şeyler yapmıo memmoş

neler neler kaynatmışsınız kızlar gece devriyesini takip ettim ama gündüze yetişemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…