- Konu Sahibi MakaraKukara
-
yok yok odalarındaki posterler döşü kıllı
konuşa konuşa bizde sapıklaşmayalım
ben burda sapıklaşacak birini görmüyorum
gcenlerdebi magazada calısıyodu bi tanesi cok tatlıydıbenim sevgilime musallat olmadıkları surece tatlılar sizinkilere olsunlar
cokmu tatlıydı
he geldi yanımıza hoşgeldiniz yaptı kollarıda kıvırmısenistemede diyet tarifi vermis bikere gittiklerinde
he geldi yanımıza hoşgeldiniz yaptı kollarıda kıvırmısenistemede diyet tarifi vermis bikere gittiklerinde
valla bunlardan ogrenecegimiz seyler var bizim baksana diyet tarifleri fln, wenarsin mamosununda super puruzsuz bacaklari fln varmis
sevgilim anlattı bi tanesi calıstıkları yere geliyomus...duvagım upuzun olcak cocuklar tutacak falan diyomusbenimkini sevmiyomus baska bi cocuk varmıs ona gidiyomus direk sevgilime seninle konusmuyorum diyomus
sevgilim anlattı bi tanesi calıstıkları yere geliyomus...duvagım upuzun olcak cocuklar tutacak falan diyomusbenimkini sevmiyomus baska bi cocuk varmıs ona gidiyomus direk sevgilime seninle konusmuyorum diyomus
ay noolluuur konusss
triplerini yesinler, allahim ya ee tabi her kizin hayalidir gelinlik giymek
evlilik hayalleride kuruyo baksenniyi yırttmış seninki
bi tane daha varmıs(wenars gibi bende amma varmıs) bunlar ugrasmıslar biraz heralde onlaki bunlara uyus olmus bigun ailesiyle giderken gelmis yanlarına dun gece cok guzeldi sabah kalktıgımda yoktun nereye gittin demis benimki diyoki lan dun gece evde olmasaydım s..cm..tm annemler inancaktı diyo iste ozamanda sise atmıs ona
yaniii rezil etcekti cocuğu.. yine wenarsınkine böyle şeyler yapmıo memmoş
neler neler kaynatmışsınız kızlargece devriyesini takip ettim ama gündüze yetişemedim
dedim bende acaba dogrumu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?