Memur mesai saatinde sosyal medyada?

sizi rahatsız eden kısım bu bence, mesai saatlerinden girmesinden çok.

evet benim zoruma giden şeyler de var, ben de atama bekleyen birisiyim, atanıp tekrar atanmak isteyenler benim zoruma gidiyor mesela. örnek veriyorum konuyla ilgili.

Atanıp tekrar atanmak isteyenler
Yani memur öğretmenler mi zorunuza gidiyor
O zaman bu konunun zorunuza gitmemesi gerekir:)

Sosyal medyaya girmek memuru motive ediyorsa neden olmasın.

Ben de memurum ve sosyal medyaya giriş yasağı yok.
Sadece tv ve iç çamaşırı satan sitelere var :))))

Bir insan mesai saatinde sürekli vekillere tweet atıp bu işte verimli olmadığını asıl mesleğine sınavsız geçmek istediğini söylüyorsa
Bu nasıl o işten maaş alıyor

Sürekli tweet atan insanın işini kim görüyor

Atanıp tekrar atanmak isteyenler
Yani memur öğretmenler mi zorunuza gidiyor
O zaman bu konunun zorunuza gitmemesi gerekir:)
bu konu ile zoruma giden bir şey yok. ben size sordum zaten hangi kısım zorunuza gidiyor diye,, zira mesai saatinde twit atmasından çok memur olup öabtye girmeden öğretmen olarak atanmak istediğinden rahatsız olmuşsunuz. duruma göre de şikayet edeceksiniz gibi her ne kadar etmeyeceğim deseniz de.
algılarınızı açıp cevabı tekrar okuyun.

bu konu ile zoruma giden bir şey yok. ben size sordum zaten hangi kısım zorunuza gidiyor diye,, zira mesai saatinde twit atmasından çok memur olup öabtye girmeden öğretmen olarak atanmak istediğinden rahatsız olmuşsunuz. duruma göre de şikayet edeceksiniz gibi her ne kadar etmeyeceğim deseniz de.
algılarınızı açıp cevabı tekrar okuyun.

Algım açık
Siz paragraf bilgisi çalışın
Sizden mi korkacağım
Etsem edeceğim derdim

Aslında tek bir kişiden bahsetmiyorum.arkadaşımı ispiyonlayacak kadar karaktersiz de değilim

Kk nin agresif bayanları yazıp çizmiş

Meseleyi anlatayım bari

Memur olmuş eğitim fak mezunu öğretmenler var

Bunların bir kısmı sürekli facebook ve twitter da vekillere yazıyor kpss ve öabt ye girmeden sınavsız öğretmen olmak istediklerini

Atama bekleyen yüzbinlerce öğretmen adayından biri olarak beni de rahatsız ediyor bu istek

Tabiki ihbar etmeyeceğim.zaten hangi birini edeyim

Hem kendi kendini ihbar etmiş oluyor mesai saatinde vekili etiketleyip tweet atınca

Bu rahat tavır şaşırttı ve sordum.

Hergün görüyorum çünkü.

Ayrıca yargıtay işten çıkma sebebi saymış özel sektör için

Dediğim gibi ihbar etmeyeceğim

Sakinn :)

Offffff
Öğretmen değil
Memur
Ya Bi düzgün oku da öyle saldır

önce sen derdini anlatmayı öğren, ayrıca saldırmamıştım hak vermiştim, sadece ispatlayamayacağını söylemiştim, resmen ne yazmayı biliyorsun ne okumayı :KK70:

önce sen derdini anlatmayı öğren, ayrıca saldırmamıştım hak vermiştim, sadece ispatlayamayacağını söylemiştim, resmen ne yazmayı biliyorsun ne okumayı :KK70:

Öğretmenden bahsetmedim

Sen Bi dalga geçmeden o cümleye tekrar dön oku

Ama anlayabileceğini sanmıyorum:)

Anlamak başka Bi olay :D

Derdimle dertlenen koca yürekli insanlar :D

Hepinize teşekkürler

Çok aydınlattınız

Mune Mune konum kapanabilir

Banlanmak istemiyorum

Bazısına zor tahammül ediyorum şu an :)

Bir insan mesai saatinde sürekli vekillere tweet atıp bu işte verimli olmadığını asıl mesleğine sınavsız geçmek istediğini söylüyorsa
Bu nasıl o işten maaş alıyor

Sürekli tweet atan insanın işini kim görüyor
Ilgili amire sikayette bulun.
Buraya degil.

Back
X