• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memur mesai saatinde sosyal medyada?

Ay şu memurlardan ne istiyor bu insanlar bende bunu anlamış değilim ya. Yapar neden yapmasın? 7\24 sosyal medyada değilse, işlerini aksatmiyorsa yapar.Memur bu köle değil. Nasıl ki bir muhasebeci,bankacı,hemşire, öğretmen, vasıflı\vasıfsiz her türlü çalışan sosyal medyada mesai saatlerinde paylaşım yapabiliyorsa düz memurda yapar.

Bizlere normal gibi geliyor ama ,geçen gün haberlerde izledim.Tuvalette sigara içen kişiyi işveren işten çıkarmıştı.Daha sonrasında karara itiraz etmişti işçi ama kabul edilmemişti.Sözleşmede sigara yasağı yazıyormuş.Sözleşmedeki kurallara bağlı biraz da.

Burda herkes özel demi çalışıyor acaba ? Sonuçta burasıda bir nevi sosyal paylaşım alanı, sosyal medya :sopa:

Benim esim memur adliyede telefon cok lazim mesela onlara isleri telefonla donuyo oda girer faceye watspa falan....yasak degil ki telefon ayrica sizin bahsettiginiz kisi nette girmiyordur cunku memurlrin devlet dairelerindeki kullandiklari bilgisayarlari hersye girmiyor ķısıtli yani....

Aslında tek bir kişiden bahsetmiyorum.arkadaşımı ispiyonlayacak kadar karaktersiz de değilim

Kk nin agresif bayanları yazıp çizmiş

Meseleyi anlatayım bari

Memur olmuş eğitim fak mezunu öğretmenler var

Bunların bir kısmı sürekli facebook ve twitter da vekillere yazıyor kpss ve öabt ye girmeden sınavsız öğretmen olmak istediklerini

Atama bekleyen yüzbinlerce öğretmen adayından biri olarak beni de rahatsız ediyor bu istek

Tabiki ihbar etmeyeceğim.zaten hangi birini edeyim

Hem kendi kendini ihbar etmiş oluyor mesai saatinde vekili etiketleyip tweet atınca

Bu rahat tavır şaşırttı ve sordum.

Hergün görüyorum çünkü.

Ayrıca yargıtay işten çıkma sebebi saymış özel sektör için

Dediğim gibi ihbar etmeyeceğim

Sakinn :)

Aslında tek bir kişiden bahsetmiyorum.arkadaşımı ispiyonlayacak kadar karaktersiz de değilim

Kk nin agresif bayanları yazıp çizmiş

Meseleyi anlatayım bari

Memur olmuş eğitim fak mezunu öğretmenler var

Bunların bir kısmı sürekli facebook ve twitter da vekillere yazıyor kpss ve öabt ye girmeden sınavsız öğretmen olmak istediklerini

Atama bekleyen yüzbinlerce öğretmen adayından biri olarak beni de rahatsız ediyor bu istek

Tabiki ihbar etmeyeceğim.zaten hangi birini edeyim

Hem kendi kendini ihbar etmiş oluyor mesai saatinde vekili etiketleyip tweet atınca

Bu rahat tavır şaşırttı ve sordum.

Hergün görüyorum çünkü.

Ayrıca yargıtay işten çıkma sebebi saymış özel sektör için

Dediğim gibi ihbar etmeyeceğim

Sakinn :)

öğretmen için hiçbir şey diyemezsiniz zaten, tenefüsteydim der, o saatte dersim yoktu der vs vs

adi ustunde mesai saati.. yani calisma saati..
ne demek yapabilir..
yapamaz yapmamali..
etik degil ilk once..
meshur bi resim var bankaci poker oynarken kadin sirada bekliyor..
bu da normal o zaman...
ogle arasi vs degilse yapamaz...

sizi rahatsız eden kısım bu bence, mesai saatlerinden girmesinden çok.

Benim zoruma gitmedi ama senin zoruna giden şeyler var galiba :)
evet benim zoruma giden şeyler de var, ben de atama bekleyen birisiyim, atanıp tekrar atanmak isteyenler benim zoruma gidiyor mesela. örnek veriyorum konuyla ilgili. kk nın agresif bayanları demişsiniz ama sizin de aşağı kalır yanınız yok.

adi ustunde mesai saati.. yani calisma saati..
ne demek yapabilir..
yapamaz yapmamali..
etik degil ilk once..
meshur bi resim var bankaci poker oynarken kadin sirda bekliyor..
bu da normal o zaman...
ogle arasi vs degilse yapamaz...

Sağolun hassas duygularınızla yorum yapmayıp objektif olduğunuz için

Arkadaşlar devlet memuru mesai saatinde sosyal medyada paylaşım yapabilir mi?

Devlet aleyhinde değil paylaştıkları.

Ama iş saatinde yazıp çiziyor.
Yapabilir.İnsanların ara sıra kafasını dağıtmaya nefes almaya ihtiyacı var.Birileri nasıl sigara için çay için kendine vakit ayırıyorsa,insanların arada bir sosyal medyaya bakmalarında kötülük yok.

Back
X