• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

memur olan esimin askerlige gecis istemesi

Eşinizin uzman çavuş olmak için memuriyetini mi bırakmak istiyor :KK57: Uzmanlar askerliği bırakıp memuriyete geçiyor haberi varmı acaba?Çok saçma bir istek eşinizin ki mutlaka engel olun.

Kizlar esim kararli bense sacma bulup saskinim
Simdi benim esim memur masa basi cok cok rahat bi isi var ne kafa yorgunlugu ne beden yorgunlugu maasida gayet iyi sayilir en azindan yilda 3 kez performans aliyo o bile cok iyi gunumuz sartlarinda
Esimin calistigi yerde tayin durumu var biz suan ankaradayiz 2 aya kadar istanbula tayin olabilir ve eger istanbula tayin olursa mumkun degil gitmem diyo zaten askerligini komando olarak yapti ve askerden sonrada orda kalmayi hep asker olarak yukselip devam etmeyi cok istedi o zamanlar zar zor ikna etmistik simdide doguda uzman askerlige gecerim istanbula gitmem orda ev kiralari olsun yasam sartlari olsun zor diyo ve emekli olana kadar yani 30 sene istanbulda kalmamiz gerekecek oranin stresi trafigi kalabaligi arti suan burda 3-5 kisiye hesap verirken orda 300 kisilik bi genel mudurlukte en alt sinifta olacak olmasi istemem diyo kesin net
istanbul disinda olursa eyvallah ama istanbula cok kati bakiyo size belki normal gelebilir ama esimin is yuku calisma sartlari ve herseyimiz olumsuz etkilenecek bu acik ama bi biz degiliz yapan nasil yapiyi her kosulda askerlikten dogudan iyi degil mi yaa
E tabi askerlik dogu sartlari onlar basli basina zor arti benim iki kizim var 3 ve 8 yasinda..okulu var ne biliyim zor yani
Esim diyo ki asker esleri nasil alisiyor onlarin colugu cocugu yokmu tabiki var eyvallah ama bizim hali hazirda ki memurlugumuzu macera icin yabana atmamiz degilmi bu ?
Valla esim kararli ve ben onla fizana giderim ama korkuyorum iki kucuk kizim var onlarin okullari var istanbul da yasayan insan degil mi tamam iside riskleri olan zor bi is olacak istanbulda ama dogudaki askerlik kadar riskli degil deli olacam buyumuyo bu adam yasi 31 ama davranisi kafasi 19
eşin istanbulda yaşam şartlarını bahane ediyor bence, tamam istanbulda yaşamak kolay olmayabilirde bunun için ailenin tüm düzeni bozulup asker oldunmaz yani, üstelik askerler diğer memuriyetlere geçmek için can atarken
bence asla izin vermemelisin, ayrıca istanbulda nerede olcağınız bile belli değil, heryeri keşmekeş değildir tahmin ediyorum ki
galiba erkekler çocuklarını pek düşünmüyor bu durumlarda, halbuki ilk önce çocuklar düşünülmeli
geçenlerde bu konu vardı, eşi babasıyla alakalı duygusal sebepleren asker olmak istiyordu sen o musun merak ettim, yoksa başka üye mi

eşin istanbulda yaşam şartlarını bahane ediyor bence, tamam istanbulda yaşamak kolay olmayabilirde bunun için ailenin tüm düzeni bozulup asker oldunmaz yani, üstelik askerler diğer memuriyetlere geçmek için can atarken
bence asla izin vermemelisin, ayrıca istanbulda nerede olcağınız bile belli değil, heryeri keşmekeş değildir tahmin ediyorum ki
galiba erkekler çocuklarını pek düşünmüyor bu durumlarda, halbuki ilk önce çocuklar düşünülmeli
geçenlerde bu konu vardı, eşi babasıyla alakalı duygusal sebepleren asker olmak istiyordu sen o musun merak ettim, yoksa başka üye mi
Yok ben degilim de banada sacma geliyor
Eger esim bastan asker olsaydi ben bi asker esi olsaydim tabiki alisirdim ekmek nerde sen orda der ona destek olurdum ama bizim zaten rahat bi isimiz var e simdi hangi mantiga sigar uzman cavus olup memuriyeti yakmak? Zaten ulke karisik benim kizdigim sen tek basina degilsin bizim tum hayatimizi etkileyecek bi karar
Ama internettende arastirdigim kadariyla zaten zor gorunuyor bende vazgecirmek icin sert yaparim gerekirse..

Yok ben degilim de banada sacma geliyor
Eger esim bastan asker olsaydi ben bi asker esi olsaydim tabiki alisirdim ekmek nerde sen orda der ona destek olurdum ama bizim zaten rahat bi isimiz var e simdi hangi mantiga sigar uzman cavus olup memuriyeti yakmak? Zaten ulke karisik benim kizdigim sen tek basina degilsin bizim tum hayatimizi etkileyecek bi karar
Ama internettende arastirdigim kadariyla zaten zor gorunuyor bende vazgecirmek icin sert yaparim gerekirse..

valla saçmalıkta değil delilik hatta, herşey para ya da yaşam şartları değil, kurulu huzurlu düzen bozulur mu, çevremde duyuyorum adamlar uzman çavuşluktan belediyeye oraya buraya memur olamaya çalışıyor, psikolojileri de bozuluyor insanların bu işte, çünkü çok stres yüklü ve o stres yükünü sadece kendi çekmeyecek ailecek çekeceksiniz

Eşin bencilin önde gideni,iki kız çocuğu var aklı halen gençlik hayalinde.pfff rahat batıyor işte

Ya ben pek bilgi sahibi degilim amayas sinirina takiliyor esim suan 31 yasinda sanirim olmaz yani olamasinda dedigim gibi isi gucu olmaz veya zaten bu meslegi bastan secmistir anlarim ama mis gibi isi var sartlari iyi yilda 3 kez performansi var isi yorucu stresli degil orda surekli oturdugu icin beyne oksijet gitmiyor her gun bi tuhaf fikirle karsimda ben buna bagliyorum artik eskilerin bi lafi vardir kedi oynaya oynaya culunu yirtar diye sasirdi valla

Şu kışın soğuğunda 2 saat araziye çıksın görürüm ben o komandoyu. Asker eşi olarak söylüyorum eşine zor sana 2 kat zor. Mesleği askerlik olan birileriyle falan konuştursanız vazgeçer belki hayalinden.

sizde resti çekin, sen sadece kendini düşünüyorsun istanbulun zor yanı keşmekeşi trafiği kalabalığı ama ya asker olursan ve doğuya gidersek en başta can güvenliğimiz olmayacak, büyük bir kültür farkının içinde yaşamak zorunda kalacağız, ailelerden çok uzakta onlara hasret kalacağız ve ben 2 çocukla yalnız kalacağım sen sadece para getireceksin ama aklım hep sende olacak ve evin çocukların tüm yükü omzuma binecek ben bunu kaldıramam, onların eğitimi geleceğini de riske atamam babasız çocuk buyutme rıskıne gıremem, illa asker olacağım dersen kapı orada seni seviyorum ama ben yokum diyeceksiniz.

sizde resti çekin, sen sadece kendini düşünüyorsun istanbulun zor yanı keşmekeşi trafiği kalabalığı ama ya asker olursan ve doğuya gidersek en başta can güvenliğimiz olmayacak, büyük bir kültür farkının içinde yaşamak zorunda kalacağız, ailelerden çok uzakta onlara hasret kalacağız ve ben 2 çocukla yalnız kalacağım sen sadece para getireceksin ama aklım hep sende olacak ve evin çocukların tüm yükü omzuma binecek ben bunu kaldıramam, onların eğitimi geleceğini de riske atamam babasız çocuk buyutme rıskıne gıremem, illa asker olacağım dersen kapı orada seni seviyorum ama ben yokum diyeceksiniz.
Aynen bu sekilde yapmayi dusunuyorum zaten..
Suan tayin isimizin kesinlesmesine tam 2 ay var eger istanbul cikmazsa zaten gerek kalmayacak ben is iyice ciddiye binince net bi sekilde bu yazdiklarinizi soyleyecegim

Back
X