Memur parçası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.979
798
Uzuuuun bir aradan sonra selam hanımlar.
Öncelikle Ramazan Bayramınız ve 23 Nisan çocuk bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum :)

Geçmiş konularımdan az çok hatırlayanlar vardır ailevi sorunlarımı. Bu sene çok şükür ki eşim memur olarak atandı. Ben de yakında şehir tercihimi yapacağım. 3 çocukla başka bir şehirde eşim olmadan yeni bir düzen kurma konusunda zorlanacağımı düşünüyorum. Zalim annemle bu konuyu nasıl konuşacağımı düşünüyordum. Bu arada eşimin memur olması konusunda herkes tebrik etti, hayırlı olsun dedi. Annem ve kardeşlerim bunu görmezden geldiler. Geçen gün konuşuyorduk, eşimin nerede olduğunu sordu. Evde dedim, biliyorsun memurların mesaisi 17 de bitiyor. Haa evet kocan memur parçası oldu sonuçta dedi, kapattı telefonu.
Atandığım müjdesini bile veremedim kadına. Bu tavrından sonra söylemeyi de düşünmüyorum. Sonuçta öğretmen parçasısın der. Ve sürekli işi bırak, çocuklarına yapamadığın analığı yap diyen bir kadın ama yine de canımı sıkmayı başarıyor.

Şaka gibi,anneniz çok saçmalamış,küçük göruyor demek ki bu mesleği.Sıkmayın canınızı.Yeni hayatınız hayırlı olsun,zamanla mutlu olduğunuzu gördükçe tavrı değişir.Gözünüz aydın

Yerinizde olmak isteyecek çok insan var üzülmeyin canınızı sıkmayın lütfen.
Bazı anneler nedense böyle oluyor ben de şaşırıyorum fakat zamanla öğrendim ki anneler evlatları kıskanabiliyormuş.
Anne baba evlada karşı nasılsa genelde kardeşler de birbirine öyle davranıyor.
Çocuklarınız eşiniz için mutlu mesut yaşam dilerim
Yeni sayfanız çok güzel açılmış.
Çekirdek ailenize odaklanın canınız sıkılmaz bu tepkilere. Ve iletişim kurmayın bence.

Bu hakaretin, sevgisizligin bir sebebi var mı? Allah annenize akıl fikir versin.
Tamamen hayatınızdan çıkarmanız mümkün olmayabilir, size lafıyla sozuyle de olsa zarar veremeyecegi mesafe, doğru mesafedir.

Bu arada ben de iki yetişkin evladı olan bir anneyim.

Memuriyetleriniz hayırlı olsun, tebrik ederim.

Öncelikle Ramazan Bayramınız ve 23 Nisan çocuk bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum :)

Geçmiş konularımdan az çok hatırlayanlar vardır ailevi sorunlarımı. Bu sene çok şükür ki eşim memur olarak atandı. Ben de yakında şehir tercihimi yapacağım. 3 çocukla başka bir şehirde eşim olmadan yeni bir düzen kurma konusunda zorlanacağımı düşünüyorum. Zalim annemle bu konuyu nasıl konuşacağımı düşünüyordum. Bu arada eşimin memur olması konusunda herkes tebrik etti, hayırlı olsun dedi. Annem ve kardeşlerim bunu görmezden geldiler. Geçen gün konuşuyorduk, eşimin nerede olduğunu sordu. Evde dedim, biliyorsun memurların mesaisi 17 de bitiyor. Haa evet kocan memur parçası oldu sonuçta dedi, kapattı telefonu.
Atandığım müjdesini bile veremedim kadına. Bu tavrından sonra söylemeyi de düşünmüyorum. Sonuçta öğretmen parçasısın der. Ve sürekli işi bırak, çocuklarına yapamadığın analığı yap diyen bir kadın ama yine de canımı sıkmayı başarıyor.
Ne yaşadınız siz annenizle ya niye böyle yapıyor

Annenizin düşüncesi ne ki acaba uzak olduğunuz İçin mi bu kadar sinirli gergin bu Arada hayırlı rızkınız bol olsun
Beni evladı olarak görmüyor diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim.

Şaka gibi,anneniz çok saçmalamış,küçük göruyor demek ki bu mesleği.Sıkmayın canınızı.Yeni hayatınız hayırlı olsun,zamanla mutlu olduğunuzu gördükçe tavrı değişir.Gözünüz aydın
Evet. Atandığımı duyunca daha da artacak hakaretleri. Benim iyi durumda olmam onu mutsuz ediyor. Teşekkür ederim.

Neden annenize haber veriyorsunuz, bilgi veriyorsunuz kendi hayatınızla ilgili? Haber vermeyin şu oldu bu oldu diye. Telefonla konuşurken havadan sudan konuşun.

Sonuçta annenizin huyunu, karakterini biliyorsunuz. Vereceği tepkiler sizde huzursuzluk yaratacakmış bu yüzden gerek yok hesap vermenize. Sonuçta yetişkin evli kadınsınız. Kendi düzeniniz var.

Yerinizde olmak isteyecek çok insan var üzülmeyin canınızı sıkmayın lütfen.
Bazı anneler nedense böyle oluyor ben de şaşırıyorum fakat zamanla öğrendim ki anneler evlatları kıskanabiliyormuş.
Anne baba evlada karşı nasılsa genelde kardeşler de birbirine öyle davranıyor.
Çocuklarınız eşiniz için mutlu mesut yaşam dilerim
Yeni sayfanız çok güzel açılmış.
Çekirdek ailenize odaklanın canınız sıkılmaz bu tepkilere. Ve iletişim kurmayın bence.
Teşekkür ederim.
Bir annenin evladını kıskanacağına burada ikna olmuştum. O kadar uzak ve saçma geliyordu ki bu ihtimal.
Ben iletişimi minimum tutuyorum ama sık sık arıyor kendisi maalesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X