Memur parçası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzuuuun bir aradan sonra selam hanımlar.
Öncelikle Ramazan Bayramınız ve 23 Nisan çocuk bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum :)

Geçmiş konularımdan az çok hatırlayanlar vardır ailevi sorunlarımı. Bu sene çok şükür ki eşim memur olarak atandı. Ben de yakında şehir tercihimi yapacağım. 3 çocukla başka bir şehirde eşim olmadan yeni bir düzen kurma konusunda zorlanacağımı düşünüyorum. Zalim annemle bu konuyu nasıl konuşacağımı düşünüyordum. Bu arada eşimin memur olması konusunda herkes tebrik etti, hayırlı olsun dedi. Annem ve kardeşlerim bunu görmezden geldiler. Geçen gün konuşuyorduk, eşimin nerede olduğunu sordu. Evde dedim, biliyorsun memurların mesaisi 17 de bitiyor. Haa evet kocan memur parçası oldu sonuçta dedi, kapattı telefonu.
Atandığım müjdesini bile veremedim kadına. Bu tavrından sonra söylemeyi de düşünmüyorum. Sonuçta öğretmen parçasısın der. Ve sürekli işi bırak, çocuklarına yapamadığın analığı yap diyen bir kadın ama yine de canımı sıkmayı başarıyor.
Su kadini hayatimda tutmam icin birinin benim bile degil evladimin anlina filan silah dayamasi gerekir. Oyle sevilesi degil..

hayırlı olsun. annemde aynı düşüncede hiç çalışmamı istemedi bu sene öğretmenlik yapyorum oturda kendi çocuklarına bak diyor. zaten kendileri de okutmadi esim okuttu. mesela etkinlik felan yaptık diyorum çocuğun a yaptir oturda diyor yani zihniyetler boylr sen çocukların geleceği için calisiyorsun. tekrar tebrik ederim kendim atanmış kadar sevindim daha iyi yerlere gelin insallah ! sonrada ben😘🥰

Teşekkür ederim.
Bir annenin evladını kıskanacağına burada ikna olmuştum. O kadar uzak ve saçma geliyordu ki bu ihtimal.
Ben iletişimi minimum tutuyorum ama sık sık arıyor kendisi maalesef.
malesef senin annende narsist tam bunu yazarken aradi . Ben aramasam kendi ariyo sürekli beni takip ediyor. cunki senden besleniyor 😄

Yaklaşık 3 sene hiçbir şekilde iletişim kurmadım, aracıları reddettim. Bir şekilde vicdanım el vermedi, haftada bir yeter dedim ama pişman ediyor.
Hiç vicdan yapılacak bir şey yok. Kimisi böyle yaşamayı uygun görüyor kendine, anneniz de sevgisizliği seçmiş madem. Bırakın kendi karanlık dünyasında yolunu arasın. Sizin yolunuz aydınlık.

Annen değişikmiş. Kızını rakip gören annelerden demek ki. Mesafe şart. Çok can sıkıcı.
Bu arada hayırlı olsun öğretmen parçası. 😂🌺
Mesafeliyim ama onun bundan haberi yok gibi davranıyor. Daha doğrusu umursamıyor.
Annenizin bence içinde büyüttü başka kızgınlığı kin i var. Keşke herkes memur parçası olsa.
Kıskançlık dışında büyüttüğü bir şey yok gibi.
Yapamadığın analığı yap diye ahkâm kesen annenin yaptığı analık bu mu?
Bu nasıl paradoks yahu?
Sizin memuriyetiniz hayırlı uğurlu olsun konu sahibi.
Boşverin, biyolojik anneliğe o kadar anlam yüklemeyin.
Teşekkür ederim. Zaten onu annem olarak görmüyorum.
Ne kadar ruh emici bir kadınmış.
Maalesef tam bir karadelik.
Bu hakaretin, sevgisizligin bir sebebi var mı? Allah annenize akıl fikir versin.
Tamamen hayatınızdan çıkarmanız mümkün olmayabilir, size lafıyla sozuyle de olsa zarar veremeyecegi mesafe, doğru mesafedir.

Bu arada ben de iki yetişkin evladı olan bir anneyim.

Memuriyetleriniz hayırlı olsun, tebrik ederim.
Teşekkür ederim. Narsist ve kıskanç olması gibi görünüyor temel sebep.
Ne yaşadınız siz annenizle ya niye böyle yapıyor
Narsist anne maalesef.
Neden annenize haber veriyorsunuz, bilgi veriyorsunuz kendi hayatınızla ilgili? Haber vermeyin şu oldu bu oldu diye. Telefonla konuşurken havadan sudan konuşun.

Sonuçta annenizin huyunu, karakterini biliyorsunuz. Vereceği tepkiler sizde huzursuzluk yaratacakmış bu yüzden gerek yok hesap vermenize. Sonuçta yetişkin evli kadınsınız. Kendi düzeniniz var.
Normalde kendimden bahsetmiyorum çünkü sürekli modumu düşürüyor.
Bu kez de hakkımda olmadık şeyler uyduruyor.

Konudan bağımsız sizin yerinizde olmak isteyen onbinlerce insan var, sizin adınıza çok sevindim memur parçaları.
Teşekkür ederim. İnşallah bekleyen dileyen herkes amacına ulaşır.

Hiç vicdan yapılacak bir şey yok. Kimisi böyle yaşamayı uygun görüyor kendine, anneniz de sevgisizliği seçmiş madem. Bırakın kendi karanlık dünyasında yolunu arasın. Sizin yolunuz aydınlık.
Teşekkür ederim. İnşallah daha da mutlu ve aydınlık olacak yolum.

Evlatları sağlıklı mutlu huzurlu olsun eli ekmek tutsun kimseye muhtaç olmasın ayaklari üstünde dudsun başka ne ister bir anne vallahi anlayamıyorum bazı anneleri üzülmeyin atanmışsiniz sitede eşinizede hayırlı olsun
Teşekkür ederim. Annem benim maddi manevi iyi olmamdan rahatsız olan biri maalesef.

Teşekkür ederim. Annem benim maddi manevi iyi olmamdan rahatsız olan biri maalesef.
Bence inadına bahset. Ne kadar mutlu olduğundan anlamamazlığa vererek modunu hiç düşürmeden. Madem hem aramaktan hem de kıskanmaktan geri durmuyor sen onun duygularını kaşı. 😡 Örnek memur parçası dedi, hiç bunun kötü bir şey olduğunu anlamamış gibi ay evet anne çok şükür çok mutluyum ben de atandım hayatımda her şey yolunda falan. 😂😂

Uzuuuun bir aradan sonra selam hanımlar.
Öncelikle Ramazan Bayramınız ve 23 Nisan çocuk bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum :)

Geçmiş konularımdan az çok hatırlayanlar vardır ailevi sorunlarımı. Bu sene çok şükür ki eşim memur olarak atandı. Ben de yakında şehir tercihimi yapacağım. 3 çocukla başka bir şehirde eşim olmadan yeni bir düzen kurma konusunda zorlanacağımı düşünüyorum. Zalim annemle bu konuyu nasıl konuşacağımı düşünüyordum. Bu arada eşimin memur olması konusunda herkes tebrik etti, hayırlı olsun dedi. Annem ve kardeşlerim bunu görmezden geldiler. Geçen gün konuşuyorduk, eşimin nerede olduğunu sordu. Evde dedim, biliyorsun memurların mesaisi 17 de bitiyor. Haa evet kocan memur parçası oldu sonuçta dedi, kapattı telefonu.
Atandığım müjdesini bile veremedim kadına. Bu tavrından sonra söylemeyi de düşünmüyorum. Sonuçta öğretmen parçasısın der. Ve sürekli işi bırak, çocuklarına yapamadığın analığı yap diyen bir kadın ama yine de canımı sıkmayı başarıyor.
Çocuklarına yapamadığın analığı yap diyen birinin düşüncelerini ciddiye alma annen olsa bile. Başka şehre atandiginizda annenizin sizinle gelmesini mi isteyecektiniz?

Hem eşin hem senin adına hayırlı olsun.
Memur parçası olmak için senelerdir uğraşıyorum 😅 bunun için çaba harcamamış, evladının hedeflerine saygı göstermemiş, içinde sevgi kırıntısı olmamış insanlar için kendini üzme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X