Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bağlı bulunduğunuz bakanlık önemli. O bakanlığın şartlarına bakabilirsiniz.Arkadaşlar bir ay önce memur olarak istanbula atandım eşim eskişehirde cezaevinde tayinimi eskişehire aldırabilme şansım var mı yada sürec nasıl bilgisi olan yardımcı olabilir mi
infaz koruma memuru mu bilemedim cezaevi diyor...Sağlık Bakanlığındaydan 1 yıldan önce mümkün değil
O eşiymiş. Ben konu sahibinin atandığı kurumu merak ettiminfaz koruma memuru mu bilemedim cezaevi diyor...
Evet normalde sözleşmeli memurun 4 sene beklemesi gerekiyor ama eş durumunda 3 sene yeterli. Eğer her iki tarafta aynı bakanlıktaysa 1 seneye düşüyor bekleme süresiBir yıl yine iyiymiş ben 4 yılları duymuştum eş olmadan tayinlerde
GsbBağlı bulunduğunuz bakanlık önemli. O bakanlığın şartlarına bakabilirsiniz.
YatıyorEşim cezaevinde derken orada infaz koruma mı yoksa yatıyor mu
YaEşim cezaevinde derken orada infaz koruma mı yoksa yatıyor mu
ayy ben öle düşünmüşümm kusura bakmaYatıyor
Ben de hiç duymadım. Anca konu sahibi zorunlu hizmetini doldurup tayin isteyecek ya da yukarıdaki arkadaş yazmış eşinin nakil talebi olursa belki öyle olabilir. Gsb memur kanunnamesini incelemek gerekir.Adam mahkummuş , mahkum eşe bağlı tayin oluyor mu hiç duymadım daha önce. Saçma geldi .
bnen direkt yatıyor diye düşündümYahıc bu açıdan bakmamistim
Dogruyerinde bı soru olmus