• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memuriyet mahalli disi ameliyat ve sonrasi heyet raporu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
2.599
-351
68
42
Merhaba safra kesesi ameliyati olacagim yakında gibi görünüyor, ultrason degerleri berbat.ameliyatimi ankara da yaptırmak istiyorum ama ameliyat sonrası raporda sikinti olur mu memuriyet mahalli disi olduğu için acaba.bilen var mi 657 sayılı memurum.tsk.daha once memuriyet mahalli disinda ameliyatim oldu ama en yakın ilce ameliyatimi yapamadığı için.

Merhaba safra kesesi ameliyati olacagim yakında gibi görünüyor, ultrason degerleri berbat.ameliyatimi ankara da yaptırmak istiyorum ama ameliyat sonrası raporda sikinti olur mu memuriyet mahalli disi olduğu için acaba.bilen var mi 657 sayılı memurum.tsk.daha once memuriyet mahalli disinda ameliyatim oldu ama en yakın ilce ameliyatimi yapamadığı için.
Neden Ankara'da. Bulunduğunuz yerde cerrah yok mu?

Araştırın hem yakın hem kolay olur niye bu ısrar
Korkuyorum.yurtdisinda yapılan bir araştırmaya göre safra ameliyatlarınin 1/4 u komplikasyonluymus.yakininda karaciger var, bir damar yaralanması vs olursa ölebilirim.dolayisiyla hangi işlem olursa olsun bu ameliyatların en çok yapıldığı hastanede bu ameliyati olmak korkumu azaltiyor

Korkuyorum.yurtdisinda yapılan bir araştırmaya göre safra ameliyatlarınin 1/4 u komplikasyonluymus.yakininda karaciger var, bir damar yaralanması vs olursa ölebilirim.dolayisiyla hangi işlem olursa olsun bu ameliyatların en çok yapıldığı hastanede bu ameliyati olmak korkumu azaltiyor
Gerçi bir de karnımdaki o deliklerle nasıl geri döneceğim.bilmiyorum

Son düzenleme:
Memleketim samsuna çok yakın.Bizim oralarda herkes Samsun tıp fakültesine gider tedavi için ,sizin Samsun’dan Ankara’ya gitmek istemeniz bir enteresan

Gerçi bir de karnımdaki o deliklerle nasıl geri döneceğim.bilmiyorum
Kıyamam üç delikle çalışamazmış. Çalışmaktan nasıl yırtarım diye planlar yapmam gerekiyor demiyor da üç delikle nasıl çalışıcam diyor. Seni memur yapan sistemi seveyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X