• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memuriyet mahalli disi ameliyat ve sonrasi heyet raporu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani bu keyfi bir sey degil ki. Isteyerek hobi olarak aldirmiyorsunuz sonucta. Alinmask gerekiyorsa alinir. En azindan safra kesesinin alinmasi hayatinizi cok zorlastiracak bir sey degil. Doktorlarin alinmasi gerekiyor dedigi noktada istemiyorum diye aldirmazsaniz daha büyük sorunlar acarsiniz basiniza.
Geçen yıl balikesir de denildi acil değil qma ameliyat olmalısın, bursa da bekle şikayetin yok denildi.burda da geçen ay kontrol e gelmiştim.olsan iyi olur denildi,pazartesi d denildi hicbisi demedim.bu sefer su antibiyotik tedavisini alıyım.tekrar ultrason yapılacak.tas nerde bi konumuna tekrar bakılsın.hemen karar vermek istemiyorum.kanala gelirse ecrp ile çıkarıyorlar diye biliyorum.

Taş kanala yakınsa kanala düşebilir. O daha ciddi bir enfeksiyon tablosu yaratabilir o durumda hemen ameliyat da olmaz önce ERCP ile taş çıkarılır iyileşme sürecinden sonra ameliyat yapılır genelde. Durumunuzu muayenenizi yapan doktorla iyice değerlendirin gereklilik ve aciliyetine karar verin. Korkutmak için söylemiyorum da korkuyla yanlış karar vermeyin.
Bir süre bekleyeceğiz zaten, bir süre yakin takip niyetim.tas kontrol edilsin.ona göre karar veriyim.gerci su an gerginim.acaba yemek yersem tekrar atak yasar miyim diye korkuyorum.benim isteğim keseyi almadan sadece tasin ecrp ile çıkarılması.sonrasinda beslenmeme dikkat ederim.

Delik meselesi değil bir organım alınacak.istemiyorum

istemiyonda ne yapıcan pankreas kanseri mi olucan. o ağrı kanal tıkandığı için pankreasın iltihaplanmasının ağrısı. yemiycen yani yapacak birşey yok. bütün safrasını aldıranların geçtiği yolları mesele haline getirme. daha uzatırsan karaciğerine yapışır safran o zaman görürsün ameliyat neymiş.

Ben de istiyorum sakin olayım, hastanede hiç tepki vermedim.disari çıktım, kırtasiyeye gittim oğlumun kitaplarını almaya.o an gözyaşlarım bosaldi.bu cocuk ne olacak? Hep imiz farkliyiz.ben o an üzüldüm.su an o anı hatırladım o kırtasiyeye.su an dada o anı hatırladığımda ağlıyorum.dun safra formlarını dolaştım yorumları okudum arti burada da basit bisi korkma denildi.sakinledim.bilmiyorum bu gercekten anormal mi?oyle tanıdıklarım var dis hekimine korkudan senelerce gidemeyen.safra kese mi aldırmak ameliyat olmak istemiyorum ve korkuyorum.bu gercekten sorun mu acaba?ben böyleyim.
sorunların olması garip değil normal
normal olmayan bunlara gerçekçi çözümler aramaman
söylenenleri dinlememen

ayrıca safra öyle beklemeye gelecek bir şey değil
onun ağrısını yaşayan bilir,o ağrıdansa 10 ameliyatı tercih ederim

Safranin karaciğere yakin kenarında kalinlasma var.raporda oyle yaziyor.ve bir sıvı var.iltihap sanirim.
istemiyonda ne yapıcan pankreas kanseri mi olucan. o ağrı kanal tıkandığı için pankreasın iltihaplanmasının ağrısı. yemiycen yani yapacak birşey yok. bütün safrasını aldıranların geçtiği yolları mesele haline getirme. daha uzatırsan karaciğerine yapışır safran o zaman görürsün ameliyat neymiş.

sorunların olması garip değil normal
normal olmayan bunlara gerçekçi çözümler aramaman
söylenenleri dinlememen

ayrıca safra öyle beklemeye gelecek bir şey değil
onun ağrısını yaşayan bilir,o ağrıdansa 10 ameliyatı tercih ederim
Ben 3 yılda 3 kez yasadim.ilk ikisi 3 saat sonuncusu 2 gün surdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X